تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

17

آغاز جشنوارهٔ هنر و میراث «سی‌راه» از ۱۵ اردیبهشت در شیراز

  • کد خبر : 9435
  • 11 اردیبهشت 1393 - 2:38

مدیر دفتر تسهیل‌گری، بهسازی و نوسازی منطقهٔ تاریخی و فرهنگی شیراز گفت: برای احیای بافت فرسوده و بازگرداندن زندگی به این بافت تاریخی [800x600]منطقهٔ بسیار با اهمیت، راهی جز همراه شدن مردم و تعامل گروه‌ها و دستگاه‌های مختلف وجود ندارد.
به گزارش شیراز ۱۴۰۰ و به نقل از ایسنا، مجتبی گواهی عصر چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: باید با همکاری همه بخش‌ها و دستگاه‌های متولی چه دولتی چه خصوصی و همراهی و تعامل مطلوب رسانه‌ها، روح زندگی را در کالبد بافت تاریخی دمید و این منطقه را احیا کرد.

وی رونق بافت تاریخی شیراز را به معنای رونق گردشگری در بخش‌های مختلف تاریخی، فرهنگی و مذهبی دانست و گفت: این بافت سرشار از ثروت‌های معنوی و مادی است و ایجاد دفا‌تر تسهیل‌گری نیز در راستای تحقق این هدف مهم انجام شده است.

گواهی با بیان اینکه در شیراز ۳۳ پهنهٔ فرسوده تعریف شده است، گفت: محدودهٔ فعالیت این دفتر، بافت مربوط به منطقهٔ تاریخی- فرهنگی با ۳۶۰ هکتار وسعت است، پهنه‌ای که ارزش‌های ناب گردشگری را در خود نهفته دارد و بسیاری از مسئولان هم از آن غافل مانده‌اند.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای اجرای فعالیت‌های منتهی به احیای بافت تاریخی شیراز، گفت: جشنوارهٔ سی‌راه، یک اقدام برنامه‌ریزی شده است که تمام بخش‌های آن به‌شکلی هدفمند و با رویکرد آشتی‌دادن مردم با بافت تاریخی، تعریف شده و اجرایی خواهد شد.

گواهی با یادآوری اینکه شیراز در گذشتهٔ دور، «سی‌راه» نام داشته است، گفت: در قالب اولین جشنوارهٔ هنر و میراث سی‌راه، یکصد غرفه هنری در منطقهٔ تاریخی سنگ‌سیاه و نقاط مختلف شهر ایجاد خواهد شد و مردم می‌توانند در قالب این غرفه‌ها، با صنایع‌دستی و هنرهای سنتی شیراز قدیم، به‌شکل کارگاهی آشنا شوند.

به گفتهٔ او، برگزاری تئا‌تر خیابانی، نقاله‌خوانی، پرده‌خوانی، تعزیه‌گردانی و جشنواره‌های شعر و ادبی، مسابقه‌های حافظ‌خوانی و سعدی‌خوانی و همچنین مسابقه‌های عکاسی، موسیقی و… از بافت تاریخی، بخش‌های مختلفی از جشنوارهٔ سی‌راه را تشکیل می‌دهد.

گواهی با بیان اینکه جشنوارهٔ سی‌راه از ۱۵ اردیبهشت آغاز خواهد شد و تا ۲۲ اردی‌بهشت دادمه دارد، گفت: مشاور رئیس‌جمهوری و مدیرعامل سازمان عمران و بهسازی کل‌کشور و معاون وزیر راه و شهرسازی، به همراه مدیران عامل ۲۰ شهرجدید کشور در از این جشنواره بازدید خواهند داشت.

مدیر دفتر تسهیلگری، بهسازی و نوسازی بافت تاریخی شیراز خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد یونسکو را در مسیر احیای بافت تاریخی شیراز همراه کرده و برگزاری جشنوارهٔ هنر و میراث سی‌راه و جشنواره‌های مشابه را به شکل مداوم در طول سال دنبال کنیم.

به گزارش ایسنا، در اجرای جشنوارهٔ هنر و میراث سی‌راه، معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز و دفتر مشاور امورجوانان استانداری فارس، ادارهٔ کل میراث فرهنگی فارس و گروه‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد نیز همکاری خواهند داشت.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=9435

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. نمی خواد جشنواره برگزار کنن.بهتره به فکر من و امثال من باشن که بعداز ۱۶ سال درس خوندن بیکار افتادیم.۴ سال مرمت خوندیم بلکه دستمون به میراث برسه و مشغول به کار بشیم که الحمدالله کلا میراث فرهنگی دارن منحل می کنن.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.