تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

10

رشد عمودی شهر چه اشکالی دارد؟ /حمایت استاندار از ساخت برج ۲۵ طبقه

  • کد خبر : 9200
  • 03 اردیبهشت 1393 - 1:06

استاندار فارس باحمایت از مصوبه شورای شهر شیراز در خصوص ساخت برج ۲۵ طبقه در مرکز شهر گفت: شیراز به روستایی کوچک با کوچه‌های تنگ وباریک شبیه است؟! نمی‌دانم عده‌ای با کدام منطق از رشد عمودی شهر انتقاد می‌کنند، شهر یعنی ساختمان‌های مرتفع.برج [800x600]

به گزارش شیراز ۱۴۰۰ و به نقل از خبرنگار ایلنا، سیدمحمد احمدی در حاشیهٔ جلسه شورای برنامه‌ریزی استان در جمع خبرنگاران گفت: شهر یعنی ساختمان‌های مرتفع، روستا که نیست، ‌ طول شیراز امروز به ۵۰ کیلومتر رسیده و بیشتر اراضی خوب و مرغوب اطراف شهر به ساختمان‌های کوتاه‌قامت بدل شده است، حال آنکه شهر باید عمودی رشد کند، امروز در مسیرهایی، شهر شیراز مانند یک شهر کوچک و دور افتاده است.

استاندار فارس تصریح کرد: وقتی شورا و شهرداری براساس ضوابط مجوزی را برای یک ساختمان صادر می‌کنند، ‌ تعجب می‌کنم و نمی‌دانم افراد با کدام منطق مخالفت می‌کنند، این را من درک نمی‌کنم.

احمدی ضمن اشاره به نگاه خاص کشورهایی نظیر ترکیه و امارات عربی متحده به صنعت توریسم گفت: درشهری نظیر دبی، بیش از تمام ایران هتل‌های با کیفیت وجود دارد اما هنوز هم در این بخش شاهد فعالیت‌های جدید هستیم،

وی گفت: در ترکیه ۴۰۰ هتل مرغوب افتتاح شد و درآمد حاصل از گردشگری آن را هم می‌بینیم، اگر به‌دنبال رونق اقتصادی در بخش گردشگری هستیم باید ساخت و ساز در زیرساخت‌ها را هم دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه شیراز می‌تواند بهترین شهر جهان باشد، این مطلب را یک شعار ندانست و گفت: امروز بررسی کنید چند هتل خوب در شیراز وجود دارد.

احمدی با تاکید بر لزوم جذب سرمایه‌گذار خصوصا در صنعت توریسم به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم شیراز و فارس، ‌ گفت: توریسم به‌راحتی جذب نمی‌شود، نیازمند سرمایه‌گذار هستیم، بله اگر جایی فسادی باشد، باید قانونا و خیلی جدی و محکم برخورد شود، اما شیراز نیازمند توسعهٔ ساختمان‌های مرتفع تجاری، خدماتی و هتل است.

رییس شورای برنامه ریزی استان فارس بابیان این مطلب که مهم‌ترین دغدغه وی اشتغال و مرتفع کردن بحران بیکاری درفارس است افزود: برای حل مشکل بیکاری، با برنامه‌ریزی و دقت از همه ظرفیت‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی صنعت را اولویت اصلی استان به‌شمار دانست و افزود: راهی جز طی مسیر صنعتی شدن نداریم اما باید در همه بخش‌ها، همه ظرفیت‌ها به‌درستی و متناسب دیده شده و رشد کند زیرا ما نیازمند خودکفایی در همه ابعاد هستیم.

استاندار فارس تصریح کرد: من به‌عنوان مدیر ارشد استان باید جوابگوی جوانان فارغ‌التحصیل بیکار شیراز و فارس باشم، باید برای آنان ظرفیت‌های اشتغال تعریف کنیم، ‌ این هم عملی نیست مگر از طریق جذب سرمایه‌ها و سرمایه‌گذاران سالم و پاک، شیراز چطور می‌خواهد پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی باشد، چگونه می‌خواهد در بحث توریسم و توریسم سلامت حرف اول را بزند، مگر بدون زیرساخت ممکن است؟

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=9200

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 27در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲۷
  1. بخدا اگر این آقای احمدی با این تفکرات در سالهای گذشته در راس استان فارس بود اینهمه پروژه برجسازی در شیراز کنسل نمیشد
    حیف اون برجهای دوقلو ( مرکز تجارت جهانی)

  2. باورم نمیشه شاید به جرات میتونم بگم اولین فردی هست که انقدر دلسوزانه به فکر توسعه شیرازه
    خدا کنه بتونه با این متحجرها که ۳۰ سال تمام جلوی مدرن سازی و برج سازی در شیراز رو گرفتن بایسته و شیراز رو مدرن کنه این یک واقعیته ما زمین های شیراز رو از دست دادیم تا کجا میخوایم شیراز رو توسعه بدم هنر در این نیست ۱۰۰ تا منطقه شهرداری داشته باشیم با برج سازی و توسعه خدمات ایمنی شهری میتونیم تعداد مناطق کمتر و جمعیت متراکم تر و خدمات رسانی بیشتری داشته باشیم
    آقای احمدی دوست داریم امیدواریم روزی بشه که بتونیم به شما پدر نوین شیراز بگیم کسی که شیراز رو مدرن کرد
    البته اقای پاک فطرت رو هم فراموش نمیکنیم ولی ایشون با خیانتی که به شیراز در لقبی که اصلا به شیراز نمیاد سومین …. کردند از محبوبیتشون کم شد
    زنده باید شیراز مهد تمدن و فرهنگ ایران به امید روزی که شیراز یک شهر مدرن جهانی مانند دبی و استانبول یا باکو تبدیل بشه
    اینم بگم استانبول هم با قدیمی بودنش دارای برج های زیادی است

    • آقای پاک فطرت واقعا نعمتی هستن برای شیراز
      در ضمن نمی دونم چرا بعضی ها نمی خوان سومین حرم اهل بیت (ع) بودن شیراز را قبول کنن این یک حسن هست برای شیراز
      بهتره به عقاید مردم احترام بگذاریم

  3. شیراز طولانی ترین شهر ایران شده و همین مسئله در برف زمستان باعث شد مسئولین شهری نتونن درست خدمت رسانی کنند. من نمیدونم کیا با یه ساختمون ۲۵ طبقه که اصلا نمیشه اسمش رو آسمان خراش نامید مخالفند. چطور توی دامنه ی کوههای چمران و دراک ( که جزئی از منابع طبیعی شهر هستند) ساختمان های مسکونی بلند مرتبه ساخته میشه و هیچکس هیچی نمیگه. اما در وسط شهر که برای ساماندهی پزشکان کوچه و پس کوچه های خیابان زند هست، عده ای مخالفند؟ اتفاقا خیابان زند باید به قطب پزشکی و مدرنیته ایران بدل شود.

    • اما مدرنیته تنها ساختمانهای بلند مرتبه نیست. بلکه خدمات رسانی مطلوب به شهروندان هم باید باشد.

  4. الان برای سرمایه گذاری بک گروه حامی خوب در شیراز به وجود اومده که جای امیدواریه
    مثلا شهردار و شورای شهر و استاندار و فرماندار و امام جمعه و نمایندگان مجلس شیراز همه دارند حمایت می کنند قطعا با این جو ایجاد شده شاهد سرمایه گذاری های کلان و توسعه شیراز در آینده خواهیم بود.

  5. تعبیر زشتی کرد. شیراز شهرترین شهر ایرانه.

  6. امیدوارم این جور برجها در یک جای مناسب متمرکز بشن. همین برجهای جدید ممکنه نمای بصری باغ ارم رو از این که هست خرابتر بکنن.

  7. اگر این برج دو قلو میخواهد نماد شهر شیراز شود باید از یک ارتفاع خاص و منحصر به فرد برخوردار باشد و ارتفاع ۷۰تا ۸۰ متر ایده ال هست .

  8. انشالله با حمایت های مسئولین رده بالای استان، ما شاهد رشد سرمایه گذاری های بی بدیل و بلند مرتبه سازی وبرج سازی در سطح شهر خواهیم بود. تفکرات دکتر احمدی ستودنی است.

  9. راستی خبری از برج تجارت که قرار بود توسط متروی شیراز در احسان در ۳۰طبقه ساخته بشه خبری دارین یا برج های اطلس یا برج های مسکونی اتی ساز در فرهنگ شهر

  10. دوستان یک خبر جدید امروز شنیدم که قرار هست به زودی پروژه WTC که واگذار به شرکت های مشاور دیگر شده دوباره شروع به ساخت بشه فقط منتظر دریافت اعتبار هستن خبر های جدید تر اگر شنیدم حتما در اختیارتون میزارم

  11. می‌دونی همه‌ی مشکل ما یک نسل مدرنِ سطحی بود. سطحی نگری و ظاهر سازی. یکی از دعواهای ما این بود. یک چیزایی رو نشونه‌ی عقب موندگی می‌دونستن. مثلاً می‌دیدن گِل تو کوچه است فکر می‌کردن همه‌ی منطقه رو بلدوزر بندازن آسفالت کنن و وسطش یک میدون درست کنن و یک فواره بذارن. یعنی یک ذهنیت این طوری بود با یه مدرنیسم ظاهریِ بی‌معنا. اونا نمی‌تونستن بفهمن که کوچه گِل هست؟ خوب بیایید کوچه رو کف سازی کنین، درستش کنین… پس یک برنامه‌هایی برمی‌گرده به اون مونومانتالیزم سطحی‌ای که یک کم ژست مترقی داره و در حقیقت می‌شه یک بوی تعفن فاشیستی و عدم حساسیت رو نسبت به اون شهروندی که داره این جا زندگی می‌کنه حس کرد. به اسم بهداشت و این جا کثیفه و اون جا آمبولانس توش نمی‌ره و اگه آتیش بگیره چی می‌شه، به این بهانه‌ها می‌خوان یک چیزهایی رو که مردم باهاش زندگی کردن و مأنوس هستن از بین ببرن و همه رو بکنن تو آپارتمان، بولوار، میدون، فوّاره … این‌ها خوشبختی رو در این چیزا می‌بینن، خوشبختی شهروندی رو در این چیزا می‌بینن و درست کردن راه‌های هوایی و زیر زمینی و ساختمونای چهل و پنج طبقه. بدترین نوع شهروندی رو ما می‌آییم در کشورهای جهان سوم پیاده می‌کنیم افکار و روش‌هایی رو که در دنیای غرب بایگانی کردن ما می‌آیم با افتخارات شروع می‌کنیم. متأسفانه این نوع عقب افتادگی وجود داشت و خیلی هم راه حل نداشت…

    رضا دانشور، باغی میان دو خیابان، چهار هزار و یک روز از زندگی کامران دیبا، ص ۱۴۷، نشر البرز، پاریس، ۱۳۸
    از صفحه ی فیس بوک کامران دیبا

    …من نهایت دانش جناب استاندار رو از همین یه جمله درک کردم ( شهر یعنی ساختمان‌های مرتفع، روستا که نیست)

    • آفرین واقعا به نکته جالبی اشاره کردی. تنها در کشورهای جهان سوم هست که مدرنیته رو ساختمونهای بلند مرتبه می دونند. در کشورهای اروپایی و کشور آمریکا با اینکه بسیار از ما جلوترند اما کمتر ساختمونهای بلند مرتبه می بینی. آسمانخراش هست اما بجاش. نه پشت ارگ کریمخان. یا کنار یه محله تاریخی. بلکه جایی که نیاز به خدمات رسانی متمرکز هست. اتفاقا نیویورک وسیع ترین شهر جهان است. با اینکه ساختمون های بلند هم داره اما محل زندگی مردم آمریکا همش به صورت خونه باغ هست حتی توی همین نیویورک و حتی در ایالت هایی که آب و هوایی مثل شیراز دارند. درسته کشور وسیعی دارند اما جمعیتشون هم پنج برابر ماست. در کشورهای غربی آپارتمان رو جایی واسه زندگی کردن نمی دونند، مثل آپارتمانهای بد ریخت فرهنگ شهر و دامنه کوههای دراک.

      • بله دوست عزیز..اونجا اگر برج میسازن..پارک هم میسازن..زیر ساخت هم آماده میکنن..از حمل و نقل گرفته تا تاسیسات شهری و …این دوستان یک سری به جبل دراک بزنند و ببینند که حاضرند یک روز در این فضای مرده ی بدون ذره ای فضای سبز زندگی کنند؟..ما منظر کوه رو اینچنین بخاطر تفکرات عقب مانده از بین بردیم نه برای اینکه ثابت کنیم در شهر زندگی میکنیم..چون منافع یک عده ای این رو ایجاب میکنه..جناب استاندار یک سفر به ترکیه داشته باشن میفهمن که دلیل جذب گردشگر برجسازی نیست..در شهر استانبول مترو زیر آب داره اجرا میشه..خیابان استقلال رو سنگفرش کردن و یک مونوریل از وسط اون رد میشه..ما یک سمت حافظیه رو سنگفرش میکنیم و ماشین رد میکنیم از روش..ترکیه همون کشوریه که به خاطر تخریب یک پارک جهت اجرای یکی از همین گونه پروژه ها مردمش شب ها اونجا خوابیدن تا خراب نشه..بعد ما با بولدوزر تمام بافت تاریخیمون رو جهت پروژه ی بین الحرمین صاف کردن و سکوت کردیم..و حالا اومدیم از برج ۲۵ طبقه حمایت می کنیم..بله دوست من..ایجاد شغل با تکیه بر همین ظرفیت توریستی شیراز چندین برابر ساخت برج هست..به شرطی که ما ظرفیت هارو می دونستیم..بافت قدیم و خونه هاشو مرمت می کردیم..نه اینکه صافشون کنیم..

  12. درود بر دوستان.

    من در این کامنت، فقط نظر خود را میگویم. اخیرا در برخی تشکل های واقع در دانشگاه ها و مخصوصا دانشگاه هنر و معماری شیراز، برخی دانشجویان و طلبه های حوزه های علمیه، دور هم جمع شده و به تکذیب و تخریب مصوبه برج های دوقلو ۲۵ طبقه میدان نمازی میپردازند. و با استدلال ها و بهانه های مختلف، سعی در اجرایی نشدن این پروژه دارند.

    این قضایا و این تشکل ها، مرا یاد جلوگیری از ساخت برج های سرمایه گذاری شده در مناطق مختلف شیراز از جمله خیابان قصردشت و معالی آباد میاندازد.همان برج هایی که حقیقتا با راه اندازی آنها، بیکاری در جامعه بسیار کمتر میشد و توسعه شهری رنگ جدی تر بخود میگرفت.
    نمیدانم این چه استدلالی است که برخی با غربی خواندن این نوع پروژه ها و طرح ها مانع از احداث و سرمایه گذاری درست درشهر میشوند. چرا در جامعه ما اینطور جا افتاده که فرهنگ غرب فرهنگ بدی است؟ البته من بطور کامل از این نوع فرهنگ حمایت نمیکنم. این فرهنگ غرب هم بخش های خوب دارد و هم بخش های بد و ضرر زننده.
    میخواهم بدانم در کجای دین اسلام آورده شده که برج سازی حرام است؟ در کجای این دین آورده شده که برج سازی باعث فساد میشود؟
    آقایانی که دم از اشاعه فرهنگ غرب در جامعه میزنند و به نوعی معقتد هستند که ساخت این برج ها، اشاعه فرهنگ غرب است، انگار فراموش کرده اند که همان تریبونی که پشت آن قرار میگیرند و به اصطلاح سخنرانی میکنند هم از غرب آمده.!
    اگر واقعا اساتید محترم دانشگاه هنر معماری بخش شهرسازی شیراز دلسوزانه این نوع جلسات را برگزار میکنندو منتقد این پروژه هستند، بهتر است بجای سخنرانی، راهکار بهسازی محیط پیرامونی آن برجها پس از ساخته شدن بدهند. درست است که محور کریم خان زند یک محور تاریخی است، اما همه جای آنرا که آثار مربوط به دوره زندیه فرا نگرفته! از سمت میدان نمازی تا میدان امام حسین، ساختمان های مختلف و بعضا مرتفع ساخته شده اند.
    برخی دیگر از دانشجویان منتقد، معقتد هستند که( با ساخته شدن این نوع برجها، گردشگر و توریستی که پا به شیراز بگذارد، فکر میکند که شیراز یک شهر مدرن است و از تاریخ و هویت پوچ است و تاریخی در خود ندارد!!!!)
    بنظر من واقعا استدلال عجیبی است.انگار قرار است توریستی که به شیراز بیاید فقط از یک بخش از شهر بازدید کند.
    در اکثر شهرهای مهم و مدرن دنیا، در مرکزشهرشان، ساختمان های بالای ۵۰ . ۶۰ طبقه احداث میشود. مانند آنچه که امروزه در ژاپن- آمریکا و اروپا و … انجام شده است. اما در اینجا برای ساخت یک ساختمان معمولی ۲۵ طبقه اینهمه برخورد و مشکل وجود دارد.اگر الان برای این ساختمان و سرمایه گذارش وضعیت این است، وای بحال دیگر پروژه های سرمایه گذاری که در آینده قرار است اجرا شود.
    مطلوب است برای شهری مانند شیراز که امروزه در اکثر زمینه ها در حال پیشرفت است، در زمینه های بلند مرتبه سازی نیز پیشرفت مطلوبی کند.

  13. رحمت به جناب استاندار

    اما این که بعضی ها مخالفت میکنن شاید نگران سوراخ شدن آسمان شیراز و متعاقبا جراحت برداشتن لایه ازون هستن.!؟

    عجب درایتی.!؟

    آقا بس کنید…سال ۲۰۱۴ ستاااا
    یه نگاهی به عکسهای یک قرن پیش آمریکا بندازید…ببینید چه کار کردن…چه ساختمونها و پل هایی زمانیکه پدر بزرگ من و شما تو قنداق بود، نساختن.!!؟

    حالا ما مثل کپک سرمون کردیم زیر برف..

  14. این دوستان داغتر از آش بدونن که وقتی فقر بیکاری و عقب ماندگی گسترده شد کسی برای فضاهای نوستالژیک و قدیمی تره خورد نمیکنه و دین و ایمان و فرهنگ یکجا به فنا میره

  15. با این تفاسیر جناب استاندار, پاریس و لندن هم شهر نیستن, روستاهستند

  16. چنتا نکته!
    ۱: دانشجویان دانشگاه شیراز از کدام شهر ها به شیراز اومدن که حالا کاسه داغ تر از آش شدند و میخواند به جای ۲ میلیون نفر تصمیم گیری کنند؟ بهتره ساکت باشن و درساشونو بخونن چون درسی که اینا الان دارن میخونن خیلیا خوندن و تموم شده!
    ۲. حوزه علمیه شیراز در چند درصد از اموری که مربوط به خودشون میشه کاملا دقیق و کامل عمل کردن؟ شاید بشه گفت خیلی کم چون اگر به وظایف خودشون عمل میکردن مطمئنا وقت اضافی واسه دخالت در امور شهر سازی نداشتند!
    ۳: استاندار محترم مورد حمایت مردمه این استان و بالاخص شیرازه حرفاش حرف مردمه آقایونی که نمیدونن بدونن مردم این شهر با نظر استاندارشون موافقند کسائی که فکر میکنن به خاطر موقعیتشون میتونن به جای بقیه مردم شهر تصمیم بگیرند اشتباه میکنند.
    ۴: سرمایه گذاری در همه زمینه ها خوبه اگر در سایر زمینه ها ضعیف عمل شده دلیل نمیشه از سرمایه گذاری توی صنعت ساختمان جلوگیری کنیم چون نمیتونیم سرمایه واسه سایر بخش ها جذب کنیم ! این یعنی مدیریت جهان سومی مسئله رو نمیشه حل کرد صورت مسئله رو پاک میکنیم!
    ۵: شیراز از قدیم در متون تاریخ مرکز مبادله کالا و تجارت بوده این امر هم به دلیل موقعیت جغرافیاییش بوده حالا که این ظرفیت رو داره چرا ازش استفاده نکنیم! چرا تبدیل به مرکز تجارت نشه! چرا یه عده نمیتونن بفهمن یه مرکز تجاری باعث کاهش بیکاری میتونه بشه وقتی یه شهر به قطب تجارت تبدیل بشه هتل داری گردشگری خدمات حمل و نقل سایر مشاغل وابسته هم باهاش ایجاد میشه که متونه اشتغال زایی کنه حتما که کارخونه نباید باشه!
    ۶: یه ساختومن ۲۵ طبقه مگه چیه! توی همه شهر های دنیا که اساتید باصطلاح شهرسازی و حوزه و دانشگاه!!! اعلام میکنن هیچ کس بلد مرتبه سازی نمیکنه دقیقا بر عکس اون اتفاق میفته ور تمام ساختمان های مرتفع را به منظور تجمیع ارائه خدمات در یک نقطه در مرکز شهر هاشون میسازن و CBD شهرها ی بزرگ دنیا محل تجمع آسمان خراشهاشون میشه!
    ۷:مسلما اگر شخصی تهدید کرد که : ما میخواهیم مسئله مسالمت آمیز حل بشه و درخواست تجمع داده ایم برای اعتراض” ما هم اعلام میکنیم پس آحاد مردم شیراز هم آماده اعتراض به اعتراض شما هستند نشانه های انرو هم میتونید در شبکه های اجتماعی و سایت های خبری ببینید الته تنها بخش کوچکیشو!

  17. سلام چی بگم اخه.من الان چند ساله تو تبریز زنگی میکنم فقط کافیه یه بار بیایین تبریز.همچین برجهای ساختن که نگو دیگه تبریزیها به ۲۵ طبقه یا ۳۰ برج نمیگن.نمیدونم شهره من چرا انقدر عقب مونده؟! تو یه برج ۲۵ طبقه گیر کردیم.طرحای که قراره تو شیراز بعدنا اجرا بشه سالهای قبل تو تبریز افتتاح شده مثل همین برجهای مرکز تجارت جهانی.الان تبریزیها دارن برای برجهای ۱۰۰ طبقه برنامه میریزن .اینجوری که این شهر داره میره جلو میترسم مردم به جای دبی بیان تبریز.فقط کافیه یه سر به این سایت بزنین ببینین چه خبره tabrizemodern.blogfa.com .قابل توجه مسولین استانمون

    • رضا جان ؛

      من دغدغه شما و نگرانی شما و دلسوزی شما رو درک میکنم.

      اما شما را به چند نکته متوجه میکنم؛

      ۱- درست است که برج سازی و بلند مرتبه سازی ، یکی از نشانه های عمران و توسعه ی شهری است.اما فکر میکنم و به نظر من، باید برای بلندمرتبه سازی شرایط جغرافیایی و محیطی یک شهر را مد نظر قرار داد.این هنر نیست که در جای جای شهری مانند تبریز، برج های مختلف ساخته شود. بنده موافق توازن در امر چشم انداز شهر و ساخت وساز شهری هستم. یعنی یک منطقه مخصوص برج سازی و بلند مرتبه سازی شود و منطقه ای دیگر، همان بافت خود را حفظ کند. به یقین همان مثلا برج هایی که شما میفرمایید، در صورت تعدد آنها، تا سالهای نه چندان دور گریبان آن شهر را خواهد گرفت. چه از لحاظ زمین شناسی- چه آب و هوایی و جغرافیایی.
      ۲-بطور حتم شیراز نیز از این قافله عقب نخواهد ماند و ما در این سالها، بطور حتم شاهد احداث چنان مجموعه هایی خواهیم بود که مثال آن را در هیچ یک از شهرهای خاورمیانه را نتوانید پیدا کنید.البته با ضوابطی که شهرداری و سنخیت بافت ها در نظر خواهد گرفت.
      ۳- با توجه به وضعیت اقتصادی و سرمایه ای موجود در ایران، فکر اینکه برجی به اصطلاح ۱۰۰ طبقه در شهری مانند تبریز با آن وضعیت جغرافیایی احداث شود، کمی غلو و مغالطه است. ما هنوز برای رسیدن به شرایط اقتصادی مناطقی مانند دبی -استانبول و … فاصله ها داریم.
      ۴- آن وبلاگی که شما فرمودید، امثال آن الی ماشالله در آن شهر هست. بنده هم میتوانم وبلاگی ساده درست کنم و خبر احداث برج ۱۵۰ طبقه را به یک شکل تزیینی بدهم. آن وبلاگ ها، بنظر من پایگاهی ناسیونالیستی و پوپولیستی و ایضا مغالطه است.باور نکنید. و رنگ نبازید.

  18. سلام جناب رضا شیرازی کاملا مشخص هست تبریزی هستید
    حاظرم با شما مکالمه تلفنی کنم برای اثباتش

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.