وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز پژوهشی سلامت پارس واقع در شهر بالاده شهرستان کازرون در استان فارس بازدید کرد.
به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل ازمطبوعات فارس، دکتر سید حسن هاشمی در سفر خود به استان فارس از مرکز پژوهشی سلامت پارس (کوهورت پارس) که در شهر بالاده در شهرستان کازرون قرار دارد، بازدید نمود و از خدماتی که در این مرکز انجام میشود، قدردانی کرد.
بر اساس گزارش روابط عمومی، این مرکز حدود ۱۴ ماه است که فعالیت خود را آغاز کرده و در آن جمعیت بالای ۴۰ سال بخش جره بالاده در شهرستان کازرون استان فارس مورد بررسی قرار میگیرد.
مجری این طرح دکتر رضا ملکزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، میباشد که بر اساس آن برای پیشگری از بیماریهای مزمن، ریز فاکتورهای بیماری زا مورد بررسی قرار میگیرند.
بخش جره بالاده به دلیل داشتن جمعیت ثابت و همچنین سکونت اقوام مختلف، برای اجرای این طرح تحقیقاتی انتخاب شده است.
این پژوهش بدلیل اینکه در نهایت ریز فاکتورهای یک سری از بیماریها مانند کبد چرب، کلیه، قلب و عروق و سکته مغزی را شناسایی میکند و زمینه پیشگیری از آنها در کل جامعه را فراهم مینماید، دارای اهمیت ویژهای است که توسط وزیر بهداشت در سفر به استان فارس مورد بازدید قرار گرفت.
*وزیر بهداشت از بیمارستان شهر قائمیه درشهرستان کازرون بازدید کرد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان قائمیه شهرستان کازرون در استان فارس بازدید کرد.
وزیر بهداشت عصر هشتم اسفند ماه جاری در ادامه سفر به استان فارس از خدمات و امکانات بیمارستان شهر قائمیه واقع در شهرستان کازرون فارس دیدن کرد.
بر اساس این گزارش این بیمارستان ۳۲ تخت خوابی در ۲ طبقه در حال احداث میباشد که فاز یک آن ۶۷میلیون و ۵۰۰هزار ریال اعتبار در برداشته که توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز تامین شده است.
مساحت کل این مرکز درمانی ۲۰۰۰۰متر مربع و زیربنای ۳۵۶۰ متر مربع میباشد که بخشهای پیش بینی شده برای این بیمارستان شامل بخش داخلی زنان و مردان، جراحی زنان و مردان، کودکان، زایشگاه و اتاق عمل است، همچنین این بیمارستان مجهز به آزمایشگاه، رادیولوژی و سیستمCSR میباشد.
گفتنی است هم اکنون در شهر قائمیه یک مرکز بهداشتی درمانی وجود دارد که خدمات این مرکز به صورت شبانه روزی ارایه میشود.
*وزیر بهداشت از بیمارستانهای امام علی (ع) و حضرت ولی عصر (عج) کازرون بازدید کرد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه سفر خود به استان فارس، عصر هشتم اسفندماه جاری از بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) کازرون بازدید کرد.
دکتر سید حسن هاشمی در بازدید از بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) کازرون از بخشهای اورژانس، اتفاقات بستری زنان و مردان و بخش جراحی و داخلی این مرکز بازدید کرد.
بر اساس این گزارش بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) کازرون در زمینی به مساحت ۹۵هزار و ۵۸۶مترمربع و زیربنای ۱۴هزار مترمربع، در سال ۱۳۷۵ به بهره برداری رسید که بخشهای این بیمارستان شامل اورژانس، اتفاقات بستری، اتاق عمل، کولیز، دیا لیز، داخلی، اطفال، زنان، جراحی، جراحی زنان، زایشگاه، پاراکلینیک، ccu، icu، ENT و NICU است و ۴پزشک متخصص داخلی، ۵ متخصص اطفال، ۲ روانپزشک، ۱نورولوژیست، ۳ متخصص قلب و عروق، ۳ متخصص جراحی عمومی، ۳ متخصص زنان، یک جراح اعصاب، ۲رادیولوژیست، ۳ متخصص بیهوشی، ۲ متخصص گوش و حلق و بینی، ۳ متخصص چشم و یک متخصص پوست در این بیمارستان فعالیت میکنند.
وزیر بهداشت همچنین از بیمارستان در حال احداث امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی کازرون بازدید کرد و از نزدیک با مراحل پیشرفت آن آشنا شد.
گفتنی است بیمارستان در حال احداث امام علی (ع) کازرون تاکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
دستگاه سی تی اسکن جدید بیمارستان کازرون با حضور وزیر بهداشت به بهره برداری رسید / سرعت تصویر برداری دستگاه جدید بین ۶ تا ۲۰ برابر بیشتر است
دستگاه سی تی اسکن جدید بیمارستان کازرون با سرعت تصویر برداری بین ۶ تا ۲۰ برابر بیشتر از دستگاه پیشین این بیمارستان، با حضور وزیر بهداشت به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راه اندازی این دستگاه در بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) شهرستان کازرون با صرف اعتباری معادل ۱۲میلیارد ریال، گا میموثر در جهت رفاه حال شهروندان و اهالی منطقه کازرو ن میباشد.
این دستگاه از نوع زیمنس ۲ اسلایس از خانواده سی تی اسکن اسپیرال میباشد که تفاوت این دستگاه با دستگاه سی تی اسکن قبلی بیمارستان در این است که سرعت تصویر برداری بین ۶ تا ۲۰ برابر بیشتر خواهد شد و این مسئله موجب تسریع عمل تصویر برداری و بالا رفتن کیفیت عکسهای رنگی میشود.
بر اساس این گزارش با توجه به اینکه کیفیت آشکار سازها در دستگاه جدید ارتقا پیدا کرده است این امکان فراهم شده که علاوه بر تصویر برداری اکزیال، نماهای کرونال و ساجیتال را از بدن بیمار داشته باشیم.
این نکته قابل توجه است که سرعت تصویر برداری بالا عامل مهمی درکمک به امکان تصویر برداری از بیماران آژیته (ناآرام) و کودکان است ضمن اینکه نیازی به استفاده از داروی بیهوشی و بیهوش نمودن بیماران نخواهد داشت و همچنین سرعت بالای تصویربرداری، امکان تصویربرداری از اندامهای متحرک را میسر خواهد ساخت.
یکی دیگر از مزایای افزایش سرعت بالای تصویربرداری در دستگاه سی تی اسکن جدید، کاهش مدت زمان معطل شدن بیماران و در نتیجه افزایش تعدادپذیرش بیماران نیازمند به سی تی اسکن میباشد که این مسئله موجب تامین رفاه حال اهالی منطقه کازرون و کاهش مسافرتهای بیماران جهت تصویربرداریهای تخصصی به شیراز و استانهای همجوار میشود.
*حوزه سلامت فارس در مقایسه با سایر مناطق جنوب کشور از وضعیت مناسب تری برخوردار است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وضعیت حوزه سلامت در استان فارس را در مقایسه با سایر مناطق جنوب کشور، دارای شرایط بهتر و مناسب تری ارزیابی کرد.
وزیر بهداشت در سفر هشتم اسفند ماه جاری خود به استان فارس، گفت: جوانان استان فارس، ساعی، کوشا و توانمند هستند و میتوان اظهار داشت که وضعیت فارس نسبت به استانهای همجوار جنوبی در حوزه سلامت مناسبتر میباشد.
دکتر سید حسن هاشمی پس از افتتاح بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته در شهرستان کازرون، افزود: این بیمارستان در حاشیه جاده مواصلاتی اصلی قرار گرفته و از این نظر، هزینه کردن برای ساخت و تجهیز آن برای مردم مورد نیاز بوده است.
وی اظهار داشت: امیدواریم راه اندازی این مرکز درمانی به وضعیت درمان مردم منطقه کمک نماید، اما مردم باید به این نکته توجه کنند که با تغییر شیوه زندگی باید سلامت خود را تامین نمایند.
وزیر بهداشت بیان کرد: افراد با تغییر شیوه زندگی از جمله ورزش و کاهش مصرف نمک غذایی، میتوانند سلامت خود را تامین کنند و از بروز بیماریها پیشگیری نمایند زیرا دلیل ۵۰ درصد مرگ و میرها ناشی از انواع سکته هاست.
دکتر هاشمی گفت: سلامت در دولت تدبیر و امید جزو سه مقوله اصلی میباشد و باید با کار و تلاش چرخهای اقتصادی را به حرکت در آوریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در آیین افتتاح بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته باحضور وزیر بهداشت، گفت: این بیمارستان، مجهزترین مرکز درمانی است که در دوران مدیریتم راه اندازی میشود.
دکر محمدهادی ایمانیه افزود: بر این اساس از تمامی مسوولان دست اندر کار احداث این مرکز درمانی قدردانی میکنم و امیدوارم در این مرکز خدمات خوبی به مردم ارایه گردد.
وی اظهار داشت: یکی از مشکلات منطقه خشت و کنارتخته کمبود پزشک عمومی است که امیدواریم با حمایت وزیر بهداشت این نیاز رفع گردد و زمینه خدمت رسانی به مردم با شرایط بهتری فراهم شود.
دکتر شاهین محمدصادقی، نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: راه اندازی بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته میتواند منشاء خدمت رسانی به مردم منطقه باشد.
*در تلاشیم با تامین اعتبار، مشکلات برنامه پزشک خانواده در فارس را به حداقل برسانیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به استان فارس، اظهار داشت: امیدوار هستیم که با تامین اعتبار، مشکلات برنامه پزشک خانواده در استان فارس را به حداقل برسانیم.
دکتر سید حسن هاشمی، در حاشیه افتتاح بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته در استان فارس، افزود: برنامه پزشک خانواده در سال آینده در کشور توسعه مییابد و در هر استان یک شهرستان این برنامه را اجرا میکند.
وی اظهار داشت: بازرسان، اجرای برنامه پزشک خانواده در استان فارس را بررسی کردهاند و موارد مورد نیاز، برای رفع مشکلات مشخص شده است.
دکتر هاشمی بیان کرد: یکی از اولویتهای دولت تدبیر و امید، توجه به وضعیت بهداشت و درمان مردم است که میتوان گفت تنها دولتی است که مقوله سلامت جزو ۳ مقوله اصلی در آن میباشد.
*بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته با حضور وزیر بهداشت به بهره برداری رسید
بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.
وزیر بهداشت به شبکه بهداشت و درمان کازرون در استان فارس سفر کرده و پس از اقامه نماز ظهر و عصر بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته را افتتاح نمود.
مساحت کل بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته ۴۰۰۰۰ متر مربع با ۴۸۰۰ مترمربع مساحت زیربنا میباشد که احداث آن از سال ۱۳۸۴ آغاز شد.
بر اساس این گزارش این بیمارستان با صرف ۶۵۰ میلیارد تومان در حال حاضر آماده ارایه خدمت به مردم میباشد و شامل ۳۲ تخت و بخشهای اورژانس، بستری اتفاقات، رادیولوژی و آزمایشگاه است.
خدمات بخش اورژانس و بستری اتفاقات بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته شامل تمامی امکانات پاراکلینیک مثل آزمایشات بیمارستانی و معمول بوده، همچنین بخش رادیولوژی، بخشهای بستری زنان و مردان، درمانگاه تخصصی، بیماربری نیز در این بیمارستان مشغول به ارایه خدمت هستند.
بخشهای کلینیکی بیمارستان امام سجاد (ع) نیز شامل بخشهای داخلی مردان و زنان، جراحی مردان و زنان و بخش CCUاست، بخش اتاق عمل بیمارستان شامل دو اتاق عمل است که یکی از آنها فعال بوده و اقدامات لازم برای فعال شدن اتاق عمل دوم بیمارستان و بیهوشی نیز در شرف انجام است.
بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته شامل ۳۲ تخت اعم از ۲تخت پوزیشنال در بخش زایشگاه این بیمارستان است که با حضور متخصصان اطفال، داخلی، قلب، جراحی عمومی، جراحی زنان و بیهوشی در چرخه خدمت رسانی به مردم قرار دارد.
*وزیر بهداشت برای افتتاح بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته وارد شبکه بهداشت کازرون شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز، هشتم اسفندماه ۹۲ در سفر به استان فارس، وارد شبکه بهداشت و درمان کازرون شد.
دکتر سید حسن هاشمی به منظور بهره برداری از بیمارستان امام سجاد (ع) خشت و کنارتخته به شبکه بهداشت و درمان کازرون در استان فارس سفر کرد.
شبکه بهداشت و درمان کازرون یکی از ۳۱ شبکه بهداشت و درمانی میباشد که تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز به ارایه خدمت به مردم میپردازد.
این شبکه ۳۱۰ هزار و ۴۹۳ نفر جمعیت تحت پوشش دارد که در قالب ۲۲ مرکز بهداشتی درمانی، ۹۸ خانه بهداشت و ۱۳ پایگاه بهداشتی به این جمعیت خدمت رسانی میکند.
با اجرای طرح پرشک خانواده شهری در استان فارس، ۹۰ هزار و ۴۱۷ نفر از جمعیت این شهرستان به عضویت این طرح درآمدهاند که با همکاری ۳۹ پزشک عمومی، ۲۶متخصص و ۷ پاتولوژیست، هم چنین ۸درمانگاه این طرح به مرحله اجرا درآمده است.
*بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) کازرون ۱۷۵ تخت فعال دارد
بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) کازرون در زمینی به مساحت ۹۵هزار و ۵۸۶مترمربع و زیربنای ۱۴هزار مترمربع، در سال ۱۳۷۵ به بهره برداری رسید.
بخشهای این بیمارستان شامل اورژانس، اتفاقات بستری، اتاق عمل، کولیز، دیا لیز، داخلی، اطفال، زنان، جراحی، جراحی زنان، زایشگاه، پاراکلینیک، CCU، ICU، ENT و NICU است و ۴پزشک متخصص داخلی، ۵ متخصص اطفال، ۲ روانپزشک، ۱نورولوژیست، ۳ متخصص قلب و عروق، ۳ متخصص جراحی عمومی، ۳ متخصص زنان، یک جراح اعصاب، ۲رادیولوژیست، ۳ متخصص بیهوشی، ۲ متخصص گوش و حلق و بینی، ۳ متخصص چشم و یک متخصص پوست در این بیمارستان فعالیت میکنند.
این بیمارستان ۱۲۸ تخت مصوب دارد که هم اکنون با ۱۷۵ تخت فعال به بیماران خدمت رسانی میکند.
*پیش بینی بیمارستانی ۲۰۰ تختخوابی برای شهرستان کازرون
هم چنین برای این شهرستان یک بیمارستان ۲۰۰تخت خوابه پیش بینی شده است که عملیات احداث آن از سال ۱۳۸۸ آغاز شد و تاکنون ۱۵درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مساحت پیش بینی شده برای این بیمارستان ۹۲هزار متر مربع است که ۱۲هزار مترمربع نیز صرف زیربنای بیمارستان شده است.
چون امام جمعه کازرونی هست باید هم بره کازرون الان شرق شیراز یعنی دقیقا نصف شهر از میدان ولی عصر تا پل فسا بیمارستان وجود نداره یکی از اقای وزیر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز پرسیده کلانشهر به این بزرگی نصف شهرش با جمعیتی بالغ بر پانصد هزار نفر بدون بیمارستان هست؟ میدونید چندتا بیمار جان خودشو تو جابجایی از شرق به غرب از دست دادن.؟
بیمارستان هزار تختخوابی تامین اجتماعی چی شد؟
بیمارستان احمدبن موسی بعداز دع سال کلنگ چی شد قبلا اقایان و مسئولین از جهرم خون مردم فارس رو تو شیشه کردن نزدیک به چهارتا استاندار جهرمی حالا کازرونی ها دست برنمی دارن.
بیخیال شین تورو خدا