تاریخ : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 21 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

13

معاون اجرایی شهرداری شیراز: به جای هر یک درختی که در برف سقوط کرد ۵ درخت می‌کاریم

  • کد خبر : 7263
  • 04 بهمن 1392 - 13:06

معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیراز با تصریح اینکه حجم درختان تخریب شده به واسطه بارش برف در این کلان شهر، آنقدر انبوه نبوده که برخی رسانه‌ها بازتاب داده‌اند، گفت: براساس تصمیم گیری‌ها به جای هر یک درخت که سقوط کرد، ۵ درخت غرس می‌کنیم.به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه فارس، رمضان امینی جمعه ۴ بهمن ماه در یک کنفرانس خبری، گفت: آمار دقیق از سقوط درختان و حتی حجم سرشاخه‌هایی که شکسته است، براساس خیابان‌ها و معابر مختلف شیراز، جمع آوری شده و به حتم درختان بهتری جایگزین خواهد شد.

وی تعداد درختان سقوط کرده به واسطه بارش برف در ۹ منطقه شهرداری شیراز را ۴۰۶ اصله اعلام و اضافه کرد: به لحاظ نوع سرو با ۱۵۵ اصله بیشترین و بعد از آن درختان توت، کاج، اکالیپتوس، نارون و وسک، در رده‌های بعدی بوده است.وی گفت: بیشترین آمار سقوط درختان در منطقه یک شهرداری شیراز با ۱۲۰ اصله و کمترین میزان مربوط به منطقه ۶ با دو اصله درخت بوده است.

امینی با تصریح اینکه علت اصلی در سقوط درختان، بارش برف نبوده است، گفت: علت بروز این ضایعه، پیری برخی گونه‌ها، ضایعات ناشی از ریختن مواد شیمیایی و شوینده پای درختان، انجام اقدامات عمرانی بدون توجه به حفظ درختان و آفت‌هایی نظیر مرگ هلندی، سوسک و کرم چوب خوار بوده است.

وی با یادآوری اینکه مشکلات و بیماری‌های درختان موجود در شیراز کاملا شناسایی شده است، گفت: از دو سال قبل با تعامل دانشگاه شیراز، اقدامات علمی برای شناسایی و یافتن راهکارهای علمی و عملیاتی مقابله با آفات درختان، آغاز شده است، البته باید به خاطرداشته باشیم که برخی گونه‌های کاشت شده در سال‌های گذشته، هیچ تناسبی با شرایط آب و هوایی شیراز ندارد.

امینی تاکید کرد: در دوسال اخیر، نوع گونه‌هایی که متناسب با شرایط آب و هوایی شیراز باشد، براساس هر منطقه شهرداری، مشخص شده و ضمن ممانعت از کاشت برخی گونه‌ها مانند اکالیپتوس، درختان مناسب، پیش بینی و زمینه کاشت آن‌ها فراهم شده است.
معاون اجرایی شهرداری شیراز همچنین از برنامه ریزی برای کاشت تعداد قابل توجهی درخت، تا پایان امسال در مناطق مختلف شهرداری خبرداد و گفت: در منطقه یک ۵ هزار و ۸۲۰ اصله، در منطقه ۲ بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ اصله، در منطقه ۳ بیش از ۷۰۰ اصله، در منطقه ۴ به واسطه پیش بینی جنگل کاری و توسعه فضای سبز ۳۲ هزار و ۱۰۰ اصله، در منطقه ۵ حدود ۴ هزار و ۲۰۰ اصله و در منطقه ۶ با توجه به شرایط موجود، ۷ هزار و ۸۰۰ اصله، در منطقه ۷ حدود یک هزار و ۸۲۰ اصله، در منطقه ۸ سه هزار و ۷۵۰ اصله و در منطقه ۹ بالغ بر ۱۲ هزار نهال در برنامه کاشت قرار دارد.

امینی با تاکید براینکه مبنای شناسایی انواع درخت برای کاشت، علمی و با مشاوره مراکز علمی و دانشگاهی بوده است، گفت: به حمدالله برنامه ریزی برای شناسنامه دار کردن درختان در سطح شیراز تکمیل و این برنامه با همکاری نظام مهندسی کشاورزی، عملیاتی شده است.

وی گفت: امیدواریم که به زودی تمام درختان شیراز، دارای شناسنامه شده و براساس آن، نوع، سن، ویژگی‌ها، بیماری‌ها و مشکلات احتمالی و دیگر مشخصه‌هایی که مورد نیاز است، تدوین شده و در اختیار سازمان فضای سبز برای برنامه‌های اجرایی، قرار گیرد.

امینی همچنین گفت: حجم سرشاخه‌های شکسته شده نیز در شهر کاملا مشخص شده که بیشترین میزان در میان درختان اکالیپتوس بوده است.

وی اضافه کرد: درخت اکالیپتوس به هیچ عنوان گونه مناسبی برای شیراز نیست زیرا ریشه آن به شدت به تاسیسات زیرزمینی صدمه می‌زند و به دلیل تردی شاخه‌ها، توان مقاومت در برابر شرایط نامناسب جوی، باد و برف را ندارد.

امینی همچنین گفت: ما براساس یک برنامه زمان بندی مشخص، بستر تحول در مرکز ۱۳۷ شهرداری شیراز را فراهم کرده‌ایم و امیدواریم با توجه به نیازهای موجود، تا قبل از پایان سال، این مرکز به یک مرکز کاملا پویا و تاثیرگذار به لحاظ پاسخگویی به همه نیازهای شهروندان بدل شود.

معاون اجرایی شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: به حمدالله بارش سه برف نسبتا سنگین در شیراز و بروز شرایطی خاص در این کلان شهر، تجربه‌ای را برای مدیران اجرایی و مسئولان و تصمیم گیران ایجاد کرد تا یک مانور واقعی را پشت سر بگذارند.

امینی گفت: به دور از هر فرافکنی و فارغ از شانه خالی کردن از هر مسئولیتی، خالصانه ضمن تاکید براینکه بابت هرگونه کوتاهی و کم کاری احتمالی از سوی هر بخش و دستگاهی، شخصا از مردم پوزش می‌خواهم، تاکید می‌کنم که تجربه در تمام جهان نشان داده که در شرایط خاص و بروز بحران‌ها باید مدیریت واحدی برنامه ریزی، تصمیم گیری و اجرای تصمیم‌ها را برعهده داشته باشد.

معاون اجرایی شهرداری شیراز گفت: مدیریت واحد می‌تواند در قامت یک شورای مدیریتی خود را نشان دهد، زیرا در مواقع بروز مشکلاتی نظیر بارش برف اخیر، بیشترین آسیب از محل هماهنگ نبودن دستگاه‌های خدمت رسانی که همه آن‌ها قصد ارائه خدمت در بهترین سطح و مطلوب‌ترین کیفیت را دارند، وارد می‌شود.

امینی در عین حال گفت: به خاطرداشته باشیم که همه دستگاه‌های خدمت رسان در طول سال و در همه شرایط، به دنبال کسب رضایت مردم بوده و هستند، اگر‌گاه نواقصی وجود دارد، باید همه شرایط و عوامل تاثیرگذار و تاثیرپذیر را مد نظر قرار داد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=7263

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۶
  1. سلام
    چرا تو منطقه سه این قدر کم درخت میکارن؟
    درصورتی که باقت گردشگری اکثرا اونجاست
    چرا کوه هفت تن وسعدی رو مثل بابا کوهی متراکم درخت کاری نمیکنن؟
    گاهی هم نقطه ای میکارن وبعالت سها انگاری یا خشک میشه یا می سوزه

  2. این خیلی خبر خوبیه.واقعا خوشحال شدم.اما جای یک حرف در این رابطه باقی میمونه اونم اینکه، کو تا این ۵ درخت به تنومندی و عظمت یک درخت نابود شده برسه…واقعا حیف.
    در مورد اینکه میگن به این شکل که توی رسانه ها گفته شده نبوده!!!!اصلا نیاز به رسانه نیست.داشتیم به چشم خودمون می دیدیم…من به شخصه اون روز برفی از همون لحظه ای که پامو بیرون گذاشتم توی هر خیابون و کوچه پس کوچه ای اونقدر درخت افتاده و شکسته دیدم که بغض گلومو گرفته بود.واقعا باور کردنی نبود!

    فقط هم درخت کاشتن کافی نیست.باید به این درختها رسیدگی بشه تا از هر نظر مقاوم باشن.نه به حال خودشون رها بشن و از داخل و ریشه بافت محکمی نداشته باشن.و تعجب میکنم چرا درختها اینقدر کج و کوله بلند میشن!!!چرا حین رشد درخت رسیدگی نمیشه که این درختها صاف رشد کنن و بلند بشن و بعدها مشکل ساز نشه!!!

    و یه چیز دیگه، اینهمه گونه گیاهی…به نظرم به جای بعضی از این درختها که اسم برده شده میشه بهتر از این هم درخت انتخاب کرد…درخت هرچه تنومندتر و بلندتر بشه زیباتره و چهره شهر رو چشم نوازتر میکنه.مثلا خیابون قصرالدشت به خاطر بلندی درختهای چنار و افرا-شه که زیباست.چرا از این همه تحصیل کرده کشاورزی و باغبان و کشاورز کمک نمیگیرن تا بررسی بشه و نسبت به موقعیت اقلیمی شهر درختهای زیباتر و مناسبی در شهر کاشته بشه؟!شاید درختهای دیگه ای هم باشه که تا حالا استفاده نشده ولی زیباتر باشن.البته حتما در کنار نمادهای شیراز مثل سرو و نارنج…

  3. فقط بی زحت اگه واقعا درخت کاشتین حتما سعی کنید درخت سازگار با محیط بکارید..مثل درخت نارنج یا درخت شاه توت

  4. آقای مهندس امینی
    با سلام . من از حساسیت شما به فضای سبز شیراز تشکر می کنم من کارشناس برق هستم و لی بجای اینکه مدافع شاخه زنی درختان بخاطر شبکه های برق باشم مدافع زمینی کردن شبکه های برق برای افزایش درختان هستم ولی آیا می دونید شهرداری وشورای شهر با نگاه در آمدی به حفاریها برای شبکه های زمینی برق باعث افزایش میزان شبکه های هوایی در شهر گل وبلبل شیراز شده اند . متاسفانه شهرداری با منظور کردن هزینه های نجومی بابت مجوز حفاری ونه خود حفاری باعث شده سازمان ورشکسته برق تنها راه برای برقدار کردن مردم ردر نوبت مانده برای برقدار شدن را ا احداث شبکه های هوایی و زشت کردن چهره شهر ببینه در حالی که می شود با تعامل بین شهرداری وبرق وحذه هزینه های حفاری وکمک به برق جهت حفاری جلوی احداث شبکه های هوایی در سطح شهر شیراز را گرفت تا اینهمه چهره شهر زشت نشه وبا یک برف وباد کوچک اینمه خاموشی به مردم اعمال نشه ولی تا زمانی که یک عده در شهرداری با نگاه جزیره ای به سازمانهای خدماتی بعنوان یک منبع درآمد نگاه می کنند وضع شهر شیرز همینه والبته باید در آیند ه انتظار بدتر از این را داشت

  5. این رو هم بدونید که اداره برق هم بابت روشنایی ی پارکها و میدانها و … از شهرداری پول دریافت می کنه. مشکل قانونی داریم. فقط مدیریت یکپارچه ی شهری مشکلات رو حل میکنه

  6. چشم نخورید ان شا الله درخت کاران محترم

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.