خبرپارسی-«تخت جمشید را به بلوار هفت تن آورده اند» این تعبیری است که یکی از اهالی ورزش درباره اوضاع کنونی ورزش فارس داشت . منظورش شفاف و واضح است. پیامد عملکرد مدیریت ورزش فارس که مقر آن در بلوار هفت تنان شیراز واقع شده تداعی کننده بنای تخریب شده ای مانند تخت جمشید است.به راستی فلسفه مدیریت ورزش ورشکسته فارس چیست؟برای آشنایی با اقتدار مدیریتی کمانه کافی است به ماجرای برق شیراز و اتفاقات پیرامون آن توجه شود. برق به بخش خصوصی واگذار شده و از این انتقال حدود دو سال می گذرد. پیشینه حسین فارسی در شمال کشور بر همه معلوم بوده و حالا هم نامبرده مجهول المکان است و چندین طلبکار حکم جلب او را در جیب دارند.
آبهشت نماینده تام الاختیار حضرت فارسی از سوی ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه ای فوتبال محروم شده و با کنکاش های به عمل آمده، فدراسیون علت این موضوع را دریافت پول از بازیکنان برای حضور در برق ذکر کرده است.محرومیتی که در فارس و شیراز به شوخی گرفته شده و اداره کل ورزش و هیات فوتبال استان به رغم آگاهی از این موضوع ، همچنان آبهشت و امضایش را معتبر می دانند و کمک های نقدی به باشگاه را نیز به وی تحویل می دهند.روند دریافت پول از بازیکنان هم ادامه داشته و دارد و آشکارا هم به آن معترفند.
افسوس؛همه ارکان ورزش فارس دچار ایراد گردیده و کمانه ثابت کرده است نمی تواند هدایتگر خوبی برای ورزش استانی باشد که روزگاری در کشور حرفهای زیادی برای گفتن داشت.
واو به واو گفته های کمانه را مرور کنید. او به عنوان متولی ورزش فارس پس از دو سال اعلام می کند اداره کل ورزش فارس در جریان انتقال برق نبوده است! خنده دار نیست؟ یک بار دیگر حرفهای کمانه را بخوانید. یعنی او تا حالا تصور می کرده برق همچنان تحت مدیریت برق منطقه ای است و به بخش خصوصی منتقل نگردیده؟!فرار از واقعیات و گلیم بافی با تارو پود حرفهای بی پایه و اساس نشان می دهد متولی ورزش فارس کیست و چگونه ورزش استان را اداره می کند.کمانه به خوبی به یاد دارد که هنگام خرید امتیاز استیل آذین، وقتی دو بازی ابتدایی فصل قبل برق به دلیل نبود نامه کمیسیون ماده ۵ اداره ورزش استان لغو گردید خود او بود که نامه کمیسیون مذکور را امضا کرد. او حالا فرار به جلو می کند تا خود را تبرئه نماید.
مدیریت فعلی یعنی همان مدیریتی که وصف آن را ۲۴ ساعت قبل، از زبان کمانه خوانده بودیم.سئوال مهم اینجاست که اگر مالک برق فاقد مولفه های مشروحه در آیین نامه اجرایی تاسیس باشگاه و مقررات کمیسیون ماده ۵ ورزش است این موضوع چه ارتباطی به دیوان عدالت اداری دارد؟ اینکه دسترسی به مالک قدیمی ترین باشگاه ایران ممکن نیست ، اینکه برق دارد نفس های آخر خود را می کشد و به زعم معاون سیاسی استاندار« یک تیم مُرده است» را باید دیوان عدالت اداری ثابت نماید؟ کاری که می توان باستناد قانون در خود شیراز انجام داد را با وعده سر خرمن رفع و رجوع می کنند مبادا به تریج قبای آبهشت و دوستان بربخورد!نه؛ با آبهشت و آبهشت ها برق به بهشت نمی رود!اصلا واگذاری برق به فارسی کاملا قانونی هم که بوده باشد آیا می توان ایرادات مربوط به کمیسیون ماده ۵ را نادیده گرفت؟آیا واقعا” معتقدید فارسی صلاحیت ها و توانایی های مندرج در قانون را دارد؟
و اما شما جناب استاندار!
به نظر می رسد در فارس تحت لوای شعار اعتدال، قرار است با همه سو مدیریت ها مماشات شود.اعتدال معنایش دوری از قاطعیت مدیریتی نیست ولی افسوس که به نام تدبیر و امید شاهد تعلل و تردید در عزل و نصب مدیرانی هستیم که ماحصل مدیریتی شان خرمن نیمه سوخته و ویرانه های برجای مانده است.
نه؛ کمانه و کمانه ها باید بمانند تا امثال حسین فارسی ها هم بتوانند به نام خصوصی سازی از نمد ورزش برای خود کلاهی بدوزند و کک کسی هم نگزد.تاجگذاری ها در تخت جمشید نوین مبارک! کاش کوروش آسوده بخوابد، کاش ادیسون آسوده بخوابد و کاش کابوس هواداران و عاشقان برق در پس این خواب آرام حضرات تمام شود.

فقط می توان گفت افسوس و می توان گفت ننگ بر مسئولین جاه طلب و نامردمی فارس که چنین تیشه به ریشه فرهنگ، تمدن، اقتصاد و ورزش فارس زده اند خدایا سایه همه مسئولین بی غیرت را از سر مردم فارس بردار.
بسیار جای تاسف داره این چنین خبرهایی
صدای مردم فارس و شیراز باید در بیاد، متاسفانه رسانه ای به جز این سایت شیراز ۱۴۰۰ وجود نداره، آخه کدوم رسانه هست که از حقوق مردم می تونه دفاع کنه؟
چرا اینقدر رسانه های ما نارسانه شدن؟
ما فارسی ها و شیرازی ها باید به خودمون بیایم و به این باور برسیم که باید مطالبه گر باشیم و این فرهنگ حاشیه نشینی و گوشه گیری و “به من ربطی نداره” رو کنار بگذاریم، باور کنید با همین همهمه های اجتماعی و میتونیم اندکی هم که باشه مسئولین رو پاسخگو تر کنیم
pol che kara mikone ,
این آقای کمانه یه مدیر پر مدعا و به نهایت بی عرضه هستن. تنها کار مدیریتیش گیر دادن به اتنتخابات هییت فوتبال بوده