تاریخ : یکشنبه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Sunday, 27 April , 2025

آخرین اخبار

اولین شهرک رفاه سالمندان کشور در شیراز ساخته می‌شود اعتبار بین‌المللی، مجوز قانون‌شکنی نیست فارس ۱۰ درصد از امنیت غذایی کشور را تامین می کند زنگ خطر سالمندی در فارس، زیرساخت‌ها آماده نیستند غرق شدن مرد ۵۲ ساله در رودخانه قره‌آغاج یک کشته و ۴ مصدوم در تصادف جاده مرودشت – ارسنجان قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ 📸: اصلاح هندسی میدان ابوالکلام 📸: خط کشی معابر، عبارتی ناآشنا برای شهرداری شیراز! 🎥: پروژه دوربرگردان میثم راهیابی تیم هندبال نیروی زمینی کازرون به جام باشگاه‌های آسیا وضعیت مبهم میزبانی ورزشگاه پارس در لیگ برتر تصادفات جاده‌ای فارس در صدر کشور قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ 📸: شروع عملیات اجرایی فاز دوم تقاطع جاده صدرا – باجگاه 🎥: پروژه آکواریوم شیراز 🎥: پروژه زیرگذر شهرداری ۱۰ هزار دانش آموز برای تحصیل از صدرا به شیراز می روند اجماع نظر بین مردم و دستگاه‌ها برای انتقال بازار دروازه کازرون شیراز قطعی غیرمنتظره برق باعث توقف تولید شرکت صنایع فولاد آلیاژی پاسارگاد شد

9

ایستگاه‌ شارژ خودروهای برقی در شیراز افزایش می‌یابد

  • کد خبر : 51062
  • 23 اسفند 1403 - 16:56

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز با اشاره به وجود ۱۷ ایستگاه شارژ خودروهای برقی در شیراز گفت: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده، در صورت افزایش تعداد خودروهای برقی در شیراز، امکان توسعه این ایستگاه‌ها وجود دارد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از فارس، با توجه به افزایش تعداد خودروهای برقی در شهر شیراز استقبال نمایندگی‌ها از فروش این خودروها، شهرداری شیراز برای نخستین بار در جنوب کشور اقدام به راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی کرده است.

هادی شه‌دوست شیرازی در گفتگو با خبرنگار فارس گفت: با توجه به افزایش تعداد خودروهای برقی در شهر و استقبال نمایندگی‌ها از فروش این خودروها، شهرداری شیراز برای نخستین بار در جنوب کشور اقدام به راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی کرده که این اقدام در هفته حمل‌ونقل سال جاری به بهره‌برداری رسیده است.
وی اظهار داشت: شهرداری شیراز با هدف ارائه خدمات عمومی به شهروندان، ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی را در چند نقطه شهر مستقر کرده است.
شه‌دوست درباره محل نصب این ایستگاه‌ها افزود: یک ایستگاه در منطقه ۱۰ شهرداری شیراز با یک دستگاه شارژر و ۲ نازل در تقاطع غیرهمسطح بصیرت و ابتدای پیاده‌راه سلامت، یک ایستگاه در منطقه یک شهرداری شیراز با یک دستگاه شارژر با ۲ نازل مقابل شهرداری منطقه یک در کنار پارک خلدبرین، یک ایستگاه در دروازه قرآن با یک دستگاه شارژر و با دو نازل و در پارکینگ‌های عمومی هدایت، نشاط، طالقانی و ساختمان شهرداری مرکزی نیز امکان شارژ این خودرو ها فراهم شده است.
وی تصریح کرد: در مجموع، ۱۷ نازل شارژ خودروهای برقی برای استفاده عموم در شهر شیراز پیش‌بینی و نصب شده است و این خدمات با قیمت تمام‌شده و بدون هیچ‌گونه سودی توسط شهرداری ارائه می‌شود.
برنامه‌ آینده توسعه ایستگاه‌های شارژ در شیراز
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز با اشاره به برنامه‌های آینده گفت: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده، در صورت افزایش تعداد خودروهای برقی در شیراز، امکان توسعه این ایستگاه‌ها وجود دارد، همچنین، بر اساس تعاملات انجام‌شده، تعدادی از هتل‌ها و مجتمع‌های تجاری متقاضی نصب ایستگاه‌های شارژ در پارکینگ‌های خود هستند و شهرداری شیراز در حال هماهنگی با بخش خصوصی برای تأمین این نیاز است.
وی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های شارژ خودروهای برقی افزود: در حال حاضر، یکی از چالش‌های دارندگان خودروهای برقی، عدم وجود ایستگاه‌های شارژ در جاده‌ها و مجتمع‌های بین‌راهی است، برخلاف کلان‌شهرهایی مانند تهران که تمرکز بیشتری بر توسعه زیرساخت شارژ داشته‌اند، دیگر شهرها نیز باید به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند.
شه‌دوست در پایان خاطرنشان کرد: اگر در سال ۱۴۰۴ با افزایش تعداد خودروهای برقی در شهر، نیاز به ایستگاه‌های شارژ بیشتری احساس شود، شهرداری شیراز قطعاً پیش‌قدم خواهد شد و این نیاز را برطرف خواهد کرد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=51062

مطالب مرتبط

04آبان
تاکسی‌های شیراز برقی می‌شوند
وعده دور از ذهن استاندار فارس؛

تاکسی‌های شیراز برقی می‌شوند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.