تاریخ : یکشنبه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Sunday, 27 April , 2025

آخرین اخبار

اولین شهرک رفاه سالمندان کشور در شیراز ساخته می‌شود اعتبار بین‌المللی، مجوز قانون‌شکنی نیست فارس ۱۰ درصد از امنیت غذایی کشور را تامین می کند زنگ خطر سالمندی در فارس، زیرساخت‌ها آماده نیستند غرق شدن مرد ۵۲ ساله در رودخانه قره‌آغاج یک کشته و ۴ مصدوم در تصادف جاده مرودشت – ارسنجان قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ 📸: اصلاح هندسی میدان ابوالکلام 📸: خط کشی معابر، عبارتی ناآشنا برای شهرداری شیراز! 🎥: پروژه دوربرگردان میثم راهیابی تیم هندبال نیروی زمینی کازرون به جام باشگاه‌های آسیا وضعیت مبهم میزبانی ورزشگاه پارس در لیگ برتر تصادفات جاده‌ای فارس در صدر کشور قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ 📸: شروع عملیات اجرایی فاز دوم تقاطع جاده صدرا – باجگاه 🎥: پروژه آکواریوم شیراز 🎥: پروژه زیرگذر شهرداری ۱۰ هزار دانش آموز برای تحصیل از صدرا به شیراز می روند اجماع نظر بین مردم و دستگاه‌ها برای انتقال بازار دروازه کازرون شیراز قطعی غیرمنتظره برق باعث توقف تولید شرکت صنایع فولاد آلیاژی پاسارگاد شد

20

تامین واگن مترو، چالش بزرگ کلانشهرها!

  • کد خبر : 50426
  • 09 اسفند 1403 - 21:10

شهردار شیراز گفت: حوزه حمل و نقل به خصوص مترو در شهر شیراز برای خدمات دهی مطلوب به شهروندان نیازمند راهکاری از سوی دولت برای خرید واگن هست.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از ایلنا، محمدحسن اسدی در جلسه مجمع شهرداران کلان‌شهرهای کشور به میزبانی وزارت کشور و ریاست وزیر کشور به موضوع مهم تامین زیر ساخت‌های حمل و نقل و ترافیک بعنوان یکی از مطالبه اصلی مردم از شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: بالغ بر ۴۰۰ وظیفه و فعالیت بر عهده شهرداری‌ها است که همگی دارای اهمیت است.

به باور اسدی بیش از ۵۰ درصد بودجه شهرداری‌ها صرف مسائل زیرساخت حمل و نقل از جمله اتوبوس، تاکسی و خصوصا مترو می‌شود و این نشان‌دهنده اهمیت ویژه‌ در این حوزه است.

وی با اشاره به اینکه در شهر شیراز بصورت همزمان احداث چهار خط مترو در حال انجام است، تاکید کرد: موضوع تامین واگن یکی از نیازهای ضروری کلان‌شهر شیراز برای خدمات دهی مطلوب مترو به شهروندان است.

اسدی با بیان این مطلب که امکان خرید واگن بدون حمایت‌های دولت برای شهرداری‌ها امکان پذیر نیست، افزود: طبق مصوبات قبلی یکی از راه‌های تامین واگن، سفارش از شرکت‌های داخلی ساخت واگن بود، لذا شهرداری کلان‌شهر شیراز با تلاش‌ها و رایزنی متعدد با شرکت‌های داخلی در نهایت قرارداد خرید ۱۵ واگن را از شرکت واگن‌سازی دریافت کرد، اما به دلیل ممنوعیت واردات توسط وزارت صمت، واردات این تعداد واگن نیز محقق نشد.

شهردار شیراز عنوان کرد: در حوزه حمل و نقل مترو نیازمند راهکاری از سوی دولت برای خرید واگن هستیم همچنین در حوزه نوسازی تاکسی‌ها تعهدات دولت در این حوزه سالیان سال مغفول مانده است.

اسدی همچنین گفت: عدم وصول سهم شهرداری‌ها از سهم ۴۳ درصدی محل ماده ۲۳ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در یک فضای ابهام آمیز باقی مانده است، همچنین که نیازمند اتصال مرکز کنترل ترافیک شهرداری به سامانه‌های خدمات‌رسان شهری هستیم.

شهردار شیراز تصریح کرد: شهرداری در حوزه زیرساختی از جمله مرکز کنترل ترافیک بیشترین اقدامات را انجام داده و با وجود دسترسی سایر نهادها به مراکز کنترل ترافیک برای خدمات‌دهی به شهروندان، امکان دسترسی مراکز کنترل ترافیک شهرداری به حوزه‌های خدماتی سایر دستگاه‌ها وجود ندارد.

اسدی بار دیگر تاکید کرد که یکی از نیازهای کلان‌شهرها در حوزه حمایتی دولت در حوزه حمل و نقل است.

شهردار شیراز در ادامه به قانون درآمدهای پایدار اشاره کرد و گفت: در قانون درآمدهای پایدار دستگاه‌های خدمات‌رسان در جابجایی تاسیسات پروژه‌های عمرانی وظیفه‌ای مشخص دارند اما لااقل در شهر شیراز با وجود این قانون همچنان شهرداری در جابجایی تاسیسات مورد مسیر پروژه‌های عمرانی تامین اعتبارات را انجام می‌دهد، چرا که احداث پروژه‌ها را نمی‌توان معطل تامین اعتبار سالیانه دستگاه‌های خدمات‌رسان گذاشت.

اسدی گریزی هم به موضوع بازآفرینی و با زنده‌سازی بافت‌های قدیمی و فرسوده شهری زد و گفت: در این حوزه مهم باید شاهد اقدام چند دستگاه متولی باشیم تا شاهد موفقیت در احیای بافت‌های فرسوده باشیم.

موضوع رضایتمندی مردم از شهرداری‌ها در راستای خدماتی از جمله اخذ پروانه ساختمانی و استعلامات آن از محورهای دیگر صحبت‌های شهردار شیراز بود که اسدی در این باره گفت: در همین راستا پیاده‌سازی سامانه bim در راستای مدیریت و مدل سازی اطلاعات ساخت و ساز در شهر شیراز انجام شد و شهرداری شیراز با دغدغه‌مندی در این زمینه اقدام به استفاده از جدیدترین فناوری‌های نوین در مدیریت اطلاعات ساختمان (BIM) و طراحی و تولید زیرساخت های آن کرد، این فناوری یک راه­ حل بهینه مبنی بر یکپارچه ‌سازی فرایندها، اصلاح ساختار پایگاه­‌های داده و ارائه طراحی جامع سه بعدی، هوشمند و یکپارچه طبق جدیدترین روش‌ها در صنعت ساخت است.

وی گفت: در این حوزه نیازمند حمایت دولت هستیم تا مسیر پروانه‌های ساختمانی بصورت کاملا هوشمند باشد و از سلیقه‌ای و دستی عمل کردن در این حوزه مهم شهری خودداری شود.

تامین واگن مترو، چالش بزرگ کلانشهرها!
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=50426

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.