تاریخ : شنبه, ۱۱ بهمن , ۱۴۰۴ Saturday, 31 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

40

همزمان با پاریس و گلاسکو؛ شیراز میزبان رویداد بین المللی استارت آپ ویکند

  • کد خبر : 4726
  • 06 آبان 1392 - 7:49

رویداد بین المللی استارت آپ ویکند این هفته برای نخستین بار همزمان با شهرهای دیگر دنیا میزبان ایده‏های کارآفرینی جوانان شیرازی است. به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از روابط عمومی نخستین استارت آپ ویکند شیراز، این رویداد با همکاری تعدادی از جوانان علاقه‏مند شیرازی و زیر نظر بنیاد استارت آپ ویکند جهانی برای اولین بار کار خود را ۸ آبان ماه در شیراز آغاز می‌‏کند که در این رویداد شرکت کنندگان ایده‏های خود را در ۵۴ ساعت بررسی و برای عملیاتی شدن آماده می‌‏کنند.

startup-logo

استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی، تجربی بین المللی است که تا کنون ۴۷۰ شهر دنیا میزبان آن بوده‏ و در این هفته همزمان با شیراز در شهرهای پاریس، گلاسکو و پورتلند برگزار می‌‏شود که در جریان این رویداد سه روزه کارآفرینان ایده‏‌ها کارآفرینی خود را ارائه و برای اجرایی شدن آن‌ها تشکیل گروه داده و فرآیند اجرایی ایده خود را کلید می‌‏زنند. در این برنامه شرکت کنندگان پرانگیزه‌ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارت آپ، بازاریاب‌های حرفه‌ای و طراحان گرافیک گرد هم می‌آیند ایده‌هایشان را مطرح، گروه تشکیل داده و هر گروه ایده‌ای را اجرا کند.

این برنامه از ساعت ۱۶ بعدازظهر روز چهارشنبه آغاز و تا ساعت ۹ شب جمعه ادامه می‌یابد. در این برنامه شرکت کنندگان که معمولا ۵۰ تا ۱۵۰ نفر می‌‏شوند ۶ تیم یا ۹ تیم تشکیل داد همگی در یک فضای مشترک قرار می‌گیرند و بطور مستمر در این ساعات بر ایده‏های خود کار می‌‏کنند. محمد رشیدی از برگزار کنندگان استارت آپ ویکند در شیراز در خصوص اهداف این برنامه کارآفرینی گفت: در حقیقت کارکرد رویدادهای این چنینی در تمام دنیا آموزش کار آفرینان و آشنایی آن‌ها با کار آفرینان دیگر، سرمایه گذاران، مشتریان و بازار است. در ایران هم لازم است کار آفرینان در استارت‌آپ ویکند به جز یادگیری مهارت‌های بسیار ویژه و کاربردی در مسیر کار آفرینیشان، با یکدیگر نیز آشنا شوند و متوجه گردند که تنها نیستند. این خود باعث می‌شود که تردیدشان در قبول ریسک و شروع مسیر کار آفرینی کمتر شود.

وی افزود: از طرفی کار آفرینان در کوتاه‌ترین زمان، در یک آخر هفته، می‌توانند مسیر دقیقی را برای شناسایی بازار و مخاطب خود طی کنند و با فرآیند طراحی کسب و کار آشنا شوند. کارگاه فشرده‌ای که پیش از این در ایران وجود نداشت. رویداد استارت آپ ویکند هشتم تا دهم آبان در شیراز برگزار می‌شود. علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۷۱۱۲۳۳۳۴۱۹ تماس گرفته و یا به سایت اینترنتی به آدرس http://shiraz.startupweekend.ir مراجعه کنند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=4726

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۶
  1. مسئولین استان باید از چنین برنامه هایی حمایت کنند و ایده های برتر را اجرایی کنند ولی به نظر می رسه که احتمالا چون این گردهمایی از طرف یک NGO برگزار می شود از سوی مسئولین دولتی مورد استقبال قرار نگیره

  2. کار بسیار خوبی برای مطرح کردن بیشتر از پیش شیرازه باید این کارها حداقل سالی یک بار انجام بشه

  3. حرکت خوبیه.شیراز باید از موقعیتهای اینچنینی برای مطرح کردن خودش استفاده کنه.

  4. یک بنای بزرگ هخامنشی، از دوره کوروش کشف شد+عکس

    بنایی بزرگ از دوره هخامنشیان در نزدیکی تخت جمشید کشف شده‌است. باستان‌شناسان معتقدند این بنا که در دوره کوروش ساخته شده، احتمالا نیایشگاهی از دوره هخامنشیان بوده که به دست هنرمندان بابلی پدیدی آمده‌است. شاهد این امر کشف آجر‌های منقوش لعابدار به نقش موشخوشو، نماد مردوک، خدای بابلیان است.

    http://chn.ir/NSite/FullStory/News/?Id=107280&Serv=3&SGr=22

  5. ۷ آبان روز جهانی کوروش

    پاسارگاد، رها شده بدون تسهیلات گردشگری و رفاهی

    با وجود آنکه مجموعه پاسارگاد جز مجموعه‌هایی است که در یونسکو ثبت جهانی شده‌است اما آنچه درخور گردشگر جهانی است در این مجموعه یافت نمی‌شود. تامین زیرساخت‌های اولیه گردشگری اعم از ارائه خدمات رفاهی همچون فروش آب و چای و وجود سرویس بهداشتی دراین مجموعه معنا ندارد.
    http://chn.ir/NSite/FullStory/News/?Id=107250&Serv=2&SGr=24

    پاسارگاد در انتظار طرح‌های حفاظتی و مرمتی

    پاسارگاد تنها سایت جهانی ایران محسوب می‌شود که در دو پرونده مجزا به ثبت جهانی رسید. با این‌ وجود فعالان میراث‌فرهنگی استان فارس معتقدند که طی دو سال اخیرگزارشی از آخرین وضعیت مرمتی و حفاظتی پاسارگاد اعلام نشده است. این درحالی است که پیگیری‌های مداوم خبرنگار میراث‌فرهنگی از مدیر داخلی پایگاه جهانی پارسه و پاسارگاد و دستاوردهای مرمتی و حفاظتی این بنای جهانی تا این لحظه بی‌نتیجه مانده است.

    http://chn.ir/NSite/FullStory/News/?Id=107261&Serv=3&SGr=22

    چرا پاسارگاد؟

    …و چنین بود که کوروش دشت پاسارگاد را به عنوان پایتخت سرزمین بزرگ پارسیان برگزید. اما به راستی چرا کوروش این دشت را به عنوان مهمترین مقر فرماندهی و برپایی جاه و جلال خود انتخاب کرد؟ این سوالی است که شاید برای خیلی‌ها پیش آمده باشد. سوالی که امروز باستان شناسان به آن پاسخ می‌دهند.
    http://chn.ir/NSite/FullStory/News/?Id=107263&Serv=3&SGr=22

  6. هفت آبان روز بزرگداشت کوروش چه بی صدا