تاریخ : سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳ Tuesday, 16 April , 2024

آخرین اخبار

حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز ارایه لایحه بودجه ۲۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری شیراز در سال ۱۴۰۳ پروژه نیمه کاره و شکست خورده المان ورودی غربی شیراز خرید آنلاین تنقلات تا ۵۰% تخفیف در شیراز: لذت خرید بدون دردسر حوادث بی پایان رانندگی در آزادراه شیراز – اصفهان 🎥 تصاویر هوایی از طبیعت برفی فارس گلایه شهردار شیراز از شرایط تامین واگن برای خط ۲ مترو گازگرفتگی ۳۸ نفر در استان فارس تبلیغات گسترده در صفحات اینستاگرام شیراز بازگشت خطوط شبانه اتوبوس به شیراز ورود سامانه بارشی به فارس

11

مروری بر طرح های بزرگ فضای سبز شهرداری شیراز

  • کد خبر : 4372
  • 26 مهر 1392 - 13:37

یکی از ایرادهای مطرح شده به پروژه‌های موسوم به هدف ۹۰، صرفاً عمرانی بودن آن بود که از طرح‌های مختلف تعریف شده در زمینه فضای سبز تنها پروژه پارک سایه ساخته و افتتاح شد و طرح پارک چنارراهدار در مسیر ساخت قرار دارد. به گزارش خبرنگار شهرراز، به منظور جبران این کمبود در طول دو سال اخیر پروژه‌های فضای سبز بزرگی در شیراز توسط شهرداری شروع به ساخت شده و یا کلنگ زنی خواهد شد که در صورت افتتاح و تکمیل آن‌ها وضعیت شهر شیراز در زمینه فضای سبز به کلی دگرگون خواهد شد.

پارک بزرگ ۶۰۰ هکتاری دراک
طرح پارک بزرگ ۶۰۰ هکتاری اراضی جبل دراک در حاشیه بزرگراه حسینی الهاشمی قرار گرفته که پس کلنگ زنی در روز درختکاری در سال گذشته هم اکنون با انتخاب مشاور درحال طراحی است که در آن بسته‌های مختلف سرمایه گذاری در قالب فضای سبز درنظر گرفته شده است.
این بوستان که توسط بر‌ترین معماران منظر کشور درحال طراحی است با توجه به موقعیت قرارگیری آن در دامنه کوه دراک، می‌تواند به یکی از بر‌ترین تفرجگاه‌های شهری شیراز و حتی کشور تبدیل شود.

پارک ۵۰ هکتاری برف فروشان 

این طرح نیز در اراضی مجاور بزرگراه حسینی الهاشمی قرارگرفته که درحال ساخت می‌باشد. در این پارک نیز بسته‌های مختلف سرمایه گذاری تعریف شده که علاوه بر آن‌ها ساخت پارک آبی شیراز در آن نیز به زودی آغاز می‌شود و با توجه به آب و هوای مناسب این منطقه می‌تواند پس از تکمیل پذیرای اوقات فراغت شهروندان شیرازی باشد.

 سد و دریاچه مصنوعی چنارراهدار

بند و دریاچه مصنوعی چناراهدار یکی دیگر از طرح‌های بزرگ و قابل توجه فضای سبز شهر شیراز می‌باشد که در ورودی غربی این کلانشهر جانمایی گردیده. آبگیری این بند چندی پیش انجام شد و اکنون پارک ۵۰ هکتاری این مجموعه در دست ساخت قرار گرفته است.
با احداث بند چنارراهدار یک دریاچه ۶ هزار مترمربعی و بسیاری امکانات رفاهی از جمله آب‌نما، قایق‌سواری، نمازخانه، زمین بازی کودکان، مسیر دوچرخه سواری و پارک جنگلی ایجاد می‌شود و توزیع مناسب امکانات در سطح شهر یکی از اهداف مهم ساخت این طرح می‌باشد.
همچنین در کنار این بوستان بزرگ، طرح نماد ورودی غربی شیراز در حال اجرا است که با طراحی زیبا و منحصر بفرد خود، همانند ورودی شمالی شیراز، این ورودی نیز به یکی از زیبا‌ترین ورودی‌های شهری شیراز تبدیل خواهد شد. در این ورودی، آبشارهای زیبایی برروی کوه ایجاد خواهد شد که به وسیله مسیر پل عابرپیاده به سمت دیگر مسیر و پارک چنارراهدار متصل می‌شود.

 پارک پارک ۶۰ هکتاری کوشک میدان
یکی دیگر از پروژه‌های فضای سبز که با هدف توزیع مناسب امکانات شهری درحال ساخت است، پارک ۶۰ هکتاری کوشک میدان در جنوب شهر شیراز است. این بوستان در اسفندماه پارسال همزمان با پارک ۶۰۰ هکتاری جبل دراک کلنگ زنی شد و در آن امکاناتی نظیر پارک بزرگ جنگلی، دریاچه مصنوعی، پیست کارتینگ، مجموعه کمپینگ و اسکان مسافران، شهر بازی، مجموعه زمین‌های ورزشی و سالن تیراندازی، مجموعه پردیس فرهنگی و بسته سرمایه گذاری دیده شده است که می‌تواند به خوبی پاسخگوی نیازهای شهروندان منطقه جنوبی شیراز باشد.

پارک 60 هکتاری کوشک میدان

پارک ۶۰ هکتاری کوشک میدان

بوستان ۷۰ هکتاری کوهستانی شهرک گلستان
بوستان ۷۰ هکتاری شهرک گلستان در شهریور امسال کلنگ زنی شد. با توجه به موقعیت کوهستانی این بوستان تلاش شده است در طراحی آن به بافت جنگلی آسیبی وارد نشود و هزینه تقریبی ۱ میلیارد تومان جهت راههای دسترسی، سکوهای مربوط به آلاچیق و بدنه سازی در قسمتهای مختلف پارک در نظر گرفته شده است. در این بوستان همچنین امکانات دیگری مانند تله کابین، شهربازی و پارکینگ ساخته خواهد شد.

 پارک آبی فروزان  
این پارک آبی که درخیابان فتح المبین با هزینه‌ای بالغ بر۲۷ میلیارد ریال در حال محوطه سازی و تبدیل به محیطی تفریحی برای اهالی این منطقه می‌باشد. پارک آبی فروزان یک دریاچه طبیعی است که هرساله میزبان پرندگان مهاجر نیز و این مجموعه دارای فضایی به وسعت ۶ هکتار می‌باشد که از این فضا دو هکتار دریاچه طبیعی بوده که عمیق‌ترین نقطه آن به۲۱ متر می‌رسد و ۴ هکتار آن، فضای اجرای پارک، شامل احداث آلاچیق، غرفه‌های اغذیه فروشی و سرویس دهی به شهروندان، المان، اسکله چوبی، ساحل شنی، برج فانوس، پارکینگ، ساختمان اداری، مجتمع تجاری و…. می‌باشد.

پارک حاشیه‌ای رودخانه سلطان آباد
طرح ایجاد پارک حاشیه‌ای رودخانه سلطان آباد از پروژه‌های هدف ۹۶ است که در دوسمت بزرگراه ۶۰ متری جنوب شیراز در منطقه می‌انرود اجرا خواهد شد. این طرح فضای سبز که بیش از ۲۰۰ هکتار وسعت دارد چندی پیش در جلسه شورای شهر مورد بررسی قرار گرفت و پس از ارائه طرح نهایی از سوی شهرداری و تصویب شورای شهر شیراز وارد فاز اجرایی خواهد شد.با اجرای این طرح مسیری سبز در منطقه جنوب شیراز از میانرود تا پارک چناراهدار در غرب شیراز ایجاد شده و این دو پروژه فضای سبز به یکدیگر متصل خواهند شد.

به گزارش خبرنگار شهرراز، علاوه بر اجرای پروژه‌های ذکر شده، طرح‌های دیگری مانند پارک ۳۵۰ هکتاری شهر عتیق در ارتفاعات نور، دهکده گردشگری سد تنگ سرخ، پارک و برج تاریخ ایران و جهان و پارک حاشیه رودخانه خشک درحال مطالعه است که تا سال ۹۶ و پایان دوره شورای چهارم شهر شیراز و تکمیل طرح‌های اشاره شده وضعیت شهر شیراز در زمینه فضای سبز کاملا دگرگون شده و شیراز همانند سال‌های قبل شهری سبز و با طراوت خواهد بود.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=4372

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 32در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۳۲
  1. خوبه ولی هیچ اماری از پیشرفت و زمان باقیمونده ارائه نمیشه فقط میگن در حال ساخت هست یا از سال پیش مشغولا پس چرا اماری ازشون بیرون نمیاد ؟ چرا مردم رو در جریان نمیزارن . شهرداری هم که امار پروژ] میده هر ۱۵ روز ولی هیچکدوم از این پروژه ها رو برسی نمیکنه اگر خصوصی هستن که بازم دارن کارهای عمرانی شهر رو انجام میدن و باید امار بدن وقتی پروژه ای رو شهردار واگذار میکنه باید موظف کنه هر ماه یا هر ۱۵ روز امار رو بدن و منتشر بشه مثل بقیه پروژه ها . وقتی فشاری نباشه رو مجری واسه امار دادن چیز یبار نمیاره جز معطل شدن پروژه و رفتن به همون سمتی که پارک ابی صدرا رفت

  2. خبرهای بسیار خوبیه البته به شرط جدی بودن در ساخت ابن طرحهای بسیار مهم برای شیراز که شیراز بدجوری کمبود فضای سبز داره
    امیدوارم با سرعت وجدیت فراوان این طرحها پیش بره
    چرا بازه زمانی رو اعلام نمیکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این یک علت بیشتر نداره ان طولانی شدن اجرا طرحهاست

  3. پارک ابی فروزان به این ترتیبی که کار می کنن قول میدم یک درصد هم شبیه این عکس ها نمیشه کیفیت مهم نیست کمیت مهمه امیدواریم پروژه های فضای سبز هم مثل پروژه های عمرانی با کیفیت بالا انجام بشه

  4. همشون خوب هستن اما بهترین اونها به نظر من هم پارک چناره و هم پارک ۶۰۰ هکتاری دراک.

    پس میتوان گقت که در روبروی سد چنار یک پل همانند پل طبیعت تهران احداث بشه…..

  5. من هر چی لایک میکنم, نمیشه…. نمیدونم چرااااااا 😐

  6. هنوزم نمیتونم لایک کنم,
    اگه دقت کرده باشین, اولیم نظر هم که مربوط به اقای سروش هس, هیچی لایک نخورده و این نشون میده که هیچکس نمیتونه لایک کنه
    تو پست های قدیمی تر هم نمیتونم لایک کنم, تا دیروز بدون مشکل لایک میشد …

  7. به نظر من باید همراه با ساخت این فضا های سبز دوباره کمربند سبز شیراز در دامنه های کوه ها ادامه پیدا کنه باغات چمران و قصردشت احیاء بشن حتی باید در اطراف بزرگ راه هایی که ساخته میشن فضا های سبز ساخته بشه مثل تهران

  8. میشه لطفا از جبل دراک استفاده نکنید٫ من همیشه کنار این کوه زندگی کردم و نفهمیدم چطور اسم فارسی کوه دراک شد جبل دراک :

    “طرح پارک بزرگ ۶۰۰ هکتاری اراضی جبل دراک در حاشیه بزرگراه” و ” همزمان با پارک ۶۰۰ هکتاری جبل دراک کلنگ زنی شد”

    . لطفا اگر براتون مهم هست به دیگران هم یاد آوری کنید و تو مطالبتون از کوه دراک استفاده کنید.
    با تشکر

    • غیر از جبل دراک خیابان فتح المبین، خیابان حسینی الهاشمی ، پل ابوذر غفاری، پل غدیر ، پل امام حسن مجتبی و … از این اسما زیاده

  9. امیدوارم هرچه سریعتر این پروژه ها ساخته بشه.شیراز از نظر فضای سبز واقعا فقیره!!!

  10. کاش توی پروژه های فضای سبز طرح ساخت دریاچه های مصنوعی هم گنجانده میشد…

    • الان یک دریاچه مصنوعی در پارک فروزان دیده شده(وجود داشته) در طرح تنگ سرخ و چنارراهدار نیز دریاجه دیده شده

      • البته.این خیلی خوبه ولی من در کل منظورم یه برکه آب نیست.منظورم دریاچه های بزرگه که توی خیلی از کشورای دنیا میبینیم مثه اینا: (به خصوص عکس ۱۵-و بیشتر از اون عکس ۱۶ که ساخت چیزی شبیه این به طور مصنوعی غیر ممکن نیست) http://www.irannaz.com/news_detail_16414.html
        درسته که خیلیهاش طبیعیه ولی دریاچه های بزرگی هم هست که اصلا نمیتونیم فکرشو بکنیم ولی مصنوعیه…

  11. جناب رها یا شما تو شیراز زندگی نمیکنید یا اگر هم زندگی میکنید شیرازرو نمی شناسیددر مورد فضای سبز که میگید شیراز فقیرمن فقط یه مثال میزنم باقات قصردشت شیراز به تنهایی ۱۵۰۰ هکتار وسعت دارن بغیر از باغات وففای سبز دیگر نقاط شهر
    شما حالا اگه تنوستین سابت کنید کلانشهرهای دیکه بیشتر این فضای سبز دارن بادلیل ومدرک
    بعد بیاید اینجا بگید شیراز فضای سبز ضعیفی داره

    • اقای هاشم اول از همه اینکه رها اسم دختره….دوم هم اینکه حرف شما متین اما من شیراز رو نسبت به کلانشهرهای دیگه نسنجیدم.من شیراز رو در مقایسه با شهرهای اروپایی و آمریکایی که رفتم دیدم سنجیدم و دلم میخواد شهر من هم در حد همون شهرها ی زیبای دنیا بشه چرا که قابلیتش رو داره و همینطور این دلیل نمیشه چون شهرهای دیگه فضای سبزشون کمتر از ماست پس فضای سبز ما کافیه!!!ما در همین شیرازی هم که از همه شهرهامون فضای سبزش بیشتره باز هم کمبود فضای سبز داریم.و البته ناگفته نماند با این وضعی که ما پیش گرفتیم برای تخریب فضاهای سبزمون و همون باغاتی که شما فرمودین و شهرهای دیگه روند عکس این قضیه رو از سالها قبل پیش گرفتن کم کم دیگه نمیتونیم ادعای شما رو داشته باشیم.و در آخر بنده هفت جدم شیرازیه و تا به الان هم شیراز زندگی کردم…

  12. خانم roseبه نظر این حقیر که مثل شما دنیا دیده هم نیستم از لحاز اقلیمی هرمنطقروباید با مناطق اطرافش مقایسه کرد چون ایران در منطقه خشک دنیاست یک شهری که مییانگین بارندگیش ۳۳۰میلیمترهست رونباید بامناطقی مقایسه کرد که بارندگیشون بالای ۱۵۰۰میلیمترما نسبت به منطقه خشکی هستیم فضای سبزقابل توجهی داریم
    شاید براتون جالب باشه یک جوان وبلاگ نویس اردبیلی که اسم بلاگش اخبار اردبیل هست نورز امسال برای اولین بار به شیراز مییاد بهتر برید وبلاگش ونظرشو درباره شیراز خصوصن فضای سبزش رو خودتون بخونید نظر ایشون نظر فردیه برای اولین بارشیراز میبنه یک هموطن شمالغربی ارشیو فروردین۹۲ سفرنامه شیراز

  13. چراتوی شهرمون فقط باید یک دونه خیابون چمران که تغریبا تمامش فضای سبز است داشته باشیم؟چرادیگه خیابونی توی شیراز درست نشده که تماما فضای سبز باشه؟البته یکی از دلیلاش اینه که شهرداری از تفکیک این زمینای کنار خیابونا پول خوبی گیرش میاد!اما چراازاین خیابونا توی شهرهایی مثل تهرانو اصفهان زیاده؟ولی در شهرما فقط یکی هس؟مگه اونا چطوری کسب منبع درامد میکنن؟این نشون میده که یه جای کار شهر ما میلنگه.اگه میشه مدیر سایت محترم دلیلشو به من بگه؟

  14. آقای هاشم من هم روز اولی که رفتم اون شهرها رو دیدم و دلم سوخت، اولین چیزی که به ذهنم رسید همین حرف شما بود و به خودم گفتم خب از لحاظ اقلیمی و جغرافیایی با ما متفاوتن.اما بعد یادم اومد که جایی مثه باغ ارم توی شهر من وجود داره که مثه یه تیکه از بهشته.یا باغهای دیگه یا حتی پارکها…پس به این نتیجه رسیدم که در شهر من هم میتونه زیبایی و فضای سبز همه جا وجود داشته باشه نه فقط یه جاهای محدود و خاص مثه پارکها و باغها.و میشه متناسب با هر منطقه اقلیمی و آب و هوایی پوشش گیاهی اون منطقه رو انتخاب کرد و ازش استفاده کرد.و مثه اونا که آدم حس میکنه انگار توی یک فضای سبز وسیع شهر میسازن نه برای شهرشون فضای سبز…، ما هم همین کارو بکنبم…چه بدیی داره اگه اینطوری فکر کنیم یا شهرمون اینجوری بشه؟یا اگه اونا بطور طبیعی به خاطر منطقه آب و هواییشون این سرسبزی رو دارن چرا ما نباید خودمون دست بکار بشیم و چنین چیزی رو برای شهرمون به وجود بیاریم با توجه به موقعیت و پوششهای گیاهیی که میتونیم استفاده کنیم و توی همین باغها و پارکهامون نمونه هاشو داریم؟(که البته ناگفته نماند که اونها هم نیمی از این سرسبزی رو خودشون به وجود آوردن و همشم دیگه رویش خود طبیعت نیست…)

  15. بفرما آقا هاشم! شاهد از غیب رسید.به قول آقای shahryarzare :”چراتوی شهرمون فقط باید یک دونه خیابون چمران که تغریبا تمامش فضای سبز است داشته باشیم؟چرادیگه خیابونی توی شیراز درست نشده که تماما فضای سبز باشه؟”
    خب وقتی خیابونی مثه چمران و به این سرسبزی توی شهرمون داریم پس میشه که بشه همه جاش همینطور سرسبز باشه و چرا نه؟؟چرا همه خیابونامون اینطوری نباشه؟؟اما باید بشینیم دست به دعا و امیدوار باشیم که باغهای همین خیابون هم خراب نشه!!!

  16. به نظر من شهری زیباست که ویلا سازی با فضای سبز و فضای باز گسترده در یک منطقه باشه و برج سازی در منطقه ای دیگه اینجوری نمای شهر هم قشنگ تر میشه . یک قسمت فقط ساختمانهای بلند مرتبه با فضای سبز گستره یک قسمت دیگه فقط ویلا سازی به سبک خانه های آمریکایی و اروپایی و با فضای سبز زیبا و یک قسمت دیگه فقط ساختمانهای ۴ طبقه یا ۵ طبقه. اگر این تفکیک مناطق مسکونی صورت بگیره شهر زیباتر میشه . ساختمانها درهم نباشند یکی کوتاه یکی بلند نباشه مثل تهران که نمای شهر خیلی زیبا نیست چون ساختمانهای کوتاه و بلند در کنار هم ساخته شده و بی نظمه . شیراز رو میشه تبدیل به یک شهر زیبا کرد. از نمادهای پارسی ایران باستان هم بیشتر در سطح شهر و ساختمانها استفاده شود. . همین سر ستون های زیبای تخت جمشید میتونه الگوی الهام گیری خیلی از بناها و ساختمون های شهر باشه که نمونه موفقش هتل داریوش جزیره کیشه که معماری پارسی داره و بسیار شیک و مدرن هم هست. باید از همه پتانسیلهای فرهنگی و بومی خودمون در شهر سازی استفاده کنیم .

  17. فضای سبز برای شهر شیراز خیلی مهمه فضای سبز
    و پارکهای بزرگ چیزی شبیه سنترال پارک های منحصر به فرد
    باغات شیراز رو از بین نبرن شیراز باغشهر باید باشه سرانه فضای سبز شیراز باید افزایش پیدا کنه پارادایس( پردیس) که یک کلمه اصیل فارسی باستانه که از زبان فارسی به زبان انگلیسی هم رفته به معنی بهشت یا باغه. ایالت فارس در زمان باستان پارادایس های زیادی داشته که متاسفانه به مرور زمان از بین رفته باید احیا بشند .
    شیراز تبدیل به باغشهر زیبای ایران بشه
    استان ما تاریخ غنی داره باید شهر به گونه ای ساخته بشه که در حد و اندازه نام شیراز و فارس باشه نذاریم استانمون از اینی که هست کوچیکتر کنند استان فارس باید پهناور باشه
    فارس متحد
    همه جای فارس سرای من است

  18. طرح ها همه خوبند ولی تورو خدا بیاین دو دستی باغ های قصر دشت رو بچسبید که همه دارن نابود میشن (بهتر بگیم نابود میکنن) شیراز هسو این باغ ها که هر سال میشه اپارتمانو پاساژو پل و صدتا چی دیگه

  19. باسلام . وقتی که در سرزمین پارس مهد تمدن ایران زمین بجای کوه دراک جبل دراک می نویسید باید هم بعضیها به خلیج فارس بگن خلیج عربی .ای کاش به اندازه امارات یک وجبی جسارت وتعصب داشتیم.اما درمورد پارکها و فضاهای سبزکه نام بردید بهتر است وقتی ساخته شد توی بوق وکرنا کنید .متاسفانه شیراز مشهور امروزه در حد واندازه های خودش نیست .در داخل کشور هم حتی درحد اصفهان وتبریز و مشهد هم نیست.البته هر شهری قابلیتهای خودشو داره.اگر اصفهان وتبریز صن منحصر بفردترین هتلها وخدمات جانبی در این خصوص وایجاد موزه های بیشتر.در جهت ساختن و معرفی شهر شیراز بعنوان شهری .مهربان-دلنشین -سر سبز – -قابل تحسین-منبع ارامش.بی نظیرترین شهر برای زندگی و خواستنی ترین شهر برای توریستها. هر چه سریعتر برنامه ریزی .جذب سرمایه و اقدام عملی نماید. به امید ان روز…عتیند شیراز باید در سه مقوله مهم باید در کشور بی نظیر و بی رقیب باشد:۱-فضایی سبز باطرحهای باشکوه سنتی ومدرن بطرز چشمگیر وقابل تحسین-۲-در خدمات وپیشرفتهای علم پزشکی با داشتن مجربترین پزشکان ومحققان ومجهز ترین وشیک ترین بیمارستانها با استانداردهای روز در کشوروحتی خاور میانه.۳-گردشگری با داشتن زیبا ترین ومنحصر بفردترین هتلها وخدمات جانبی دراین خصوص وایجاد موزه های بشتر در ساختن و معرفی شیراز بعنوان شهری مهربان ودلنشین .بهترین. بی نظیرترین و منبع ارامش و خواستنی شهر برای توریستها هرچه سریعتر برنامه ریزی .جذب سرمایه و اقدام عملی کند به امید ان روز…

  20. باسلام وعرض معذرت از مدیر محترم متن قبلی
    بدون ویرایش ارسال شد. وقتی که در سرزمین پارس مهد تمدن ایران زمین بجای کوه دراک جبل دراک می نویسید باید هم بعضیها به خلیج فارس بگن خلیج عربی .ای کاش به اندازه امارات یک وجبی جسارت وتعصب داشتیم.اما درمورد پارکها و فضاهای سبزکه نام بردید بهتر است وقتی ساخته شد توی بوق وکرنا کنید .متاسفانه شیراز مشهور امروزه در حد واندازه های خودش نیست .در داخل کشور هم حتی درحد اصفهان وتبریز و مشهد هم نیست.البته هر شهری قابلیتهای خودشو داره اگه اصفهان وتبریز صنعتیندشیراز باید در سه مقوله مهم باید در کشور بی نظیر و بی رقیب باشد:۱-فضایی سبز باطرحهای باشکوه سنتی ومدرن بطرز چشمگیر وقابل تحسین-۲-در خدمات وپیشرفتهای علم پزشکی با داشتن مجربترین پزشکان ومحققان ومجهز ترین وشیک ترین بیمارستانها با استانداردهای روز در کشوروحتی خاور میانه.۳-گردشگری با داشتن زیبا ترین ومنحصر بفردترین هتلها وخدمات جانبی دراین خصوص وایجاد موزه های بشتر در ساختن و معرفی شیراز بعنوان شهری مهربان ودلنشین .بهترین. بی نظیرترین و منبع ارامش و خواستنی شهر برای توریستها هرچه سریعتر برنامه ریزی .جذب سرمایه و اقدام عملی کند به امید ان روز…

  21. ,تقریبا تمام پروژه ها متعلق به غرب شیراز است و بقیه نقاط شهر همچنان محروم . کاش یک نفر از مسئولین هم در شرق شیراز زندگی میکرد

  22. سلااااااااااام …. دیگه از شهر عتیق خبری نشد…نکنه پروژه ها تخیلی هستن!!!! پارک گردشگری سلامت هم به فراموشی سپرده شد… خدا وکیلی چرا بعضیا ایقد نسنجیده تصمیم میگرن و حرف میزنن

    • محمدجان پروژه ها رو ماکه از خودمون نمینویسیم! از سوی مسوولان اعلام میشه ماهم اعلام می کنیم. دیگه وقتی اجرا نمیشه به ما ربطی پیدا نمیکنه!

    • محمد جان؛
      پروژه شهر عتیق علت اینکه هنوز شروع بساخت نشده، اینکه که زمین اون نقطه، دست اداره منابع طبیعی بوده. اما چندی پیش با موافقت استاندار فارس، ۳ نقطه از ارتفاعات شیراز به شهرداری واگذار شد.بنابراین حضور سرمایه گذاران هم لازمه که همین رویداد هم، موثر واقع شده.
      پروژه شهرسلامت هم توسط استاندار فارس سرمایه گذارش جذب شده و ایشون با ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان ، داره زیرساختهای شهر سلامت رو اجرا میکنه که کم کم پروژه رشد میکنه.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.