آثاری از نقاشیهای مدرن امین حشمتی هنرمند و معمار ایرانی در شیراز به روی دیوار نگارخانه آبگینه میرود. به گزارش شیراز۱۴۰۰، امین حشمتی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در این نمایشگاه که از ۱۴ تا ۲۰ مهرماه جاری با عنوان «فراموشی» برگزار میشود آثاری به نمایش در میآید که حاصل سالها نقاشی در خلوت است.
این معمار و هنرمند که از پیشینه تئاتری نیز برخوردار است بخش گستردهای از کارهای خود را انتزاعی عنوان کرد و افزود: برای این نمایشگاه آثاری انتخاب شده که دارای مضمونی مدرن و تجریدی است. همچنین آثار به گونهای است که از مواد معمول در هنر نقاشی برخوردار نیست زیرا تلاش کردهام آنچه که در آفرینش این آثار بکار میگیرم نیز مدرن باشد، از این رو در این نمایشگاه آثاری دیده خواهد شد که با استفاده از پوششهای دیواری یا چوب و تخته سه لایی خلق شدهاند.
حشمتی اضافه کرد: آنچه که در این آثار دیده میشود بیان لحظهای و شهودی است یا شاید هم بیان لحظهای از اتفاقی است که سالهای دور در ذهن من رخ داده تا امروز روی بوم با رنگ، کاردک، قلم مو و هر آنچه در دسترش باشد بروز پیدا کند. وی با بیان اینکه در نمایشگاه یاد شده ۲۰ تابلو ارائه میشود، گفت: تمامی این کارها برای نخستین بار به تماشا گذاشته میشود و تاکنون در هیچ نمایشگاه گروهی نیز نمایش نیافتهاند.
استاد معماری دانشگاههای شیراز از برپایی این نمایشگاه در کشور گرجستان هم خبر داد و گفت: چون این آثار به گونهای است که واکنش دوستداران هنر نو و مدرن ایران در دیگر کشورها را بر انگیخته در نخستین گام رایزنیهایی برای نمایش این آثار در گالریهای برجسته کشور گرجستان صورت گرفته تا به زودی این نقاشیها در گرجستان هم نمایش عمومی یابد. وی یادآور شد: در این نمایشگاه، آثار بر اساس نوع بومی که انتخاب شده دسته بندی میشوند و به همراه آن بخشی از آثار آبرنگ و نقاشیخط نیز به تماشا گذاشته میشود.
فراموشی؛ گامی به سوی دیجیتال آرت
این هنرمند معمار با تاکید بر اینکه برای به روز بودن در هنر گام نهادن به دنیای هنرهای مجازی نیز از جمله اهدافی است که دنبال میکند، گفت: به تازگی با بهره بردن از فناوریهای نوینی که در عرصه هنر پدید آمده بخشی از انرژی خود را صرف دیجیتال آرت نیز کردهام. حشمتی افزود: با استفاده از این امکان تلاش میکنم عرصهای برای هنر نقاشی انتزاعی در این زمینه فراهم کنم.
بنیانگذار گروه معماری دایره، بیان کرد: آنچه در دیجیتال آرت پدید میآید به لحاظ تکنیکی کمترین تفاوتی با هنر واقعی ندارد، لذا قرار گرفتن در این وادی میتواند دردنیای نوین و پر از ایدهای به روی هنرمند بگشاید.
ای کاش نمونه اثارشون هم بود