معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز با بیان اینکه حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد کل بودجهی امسال شهرداری جاری است، تصریح کرد که درآمد ناشی از صدور پروانهی ساختمانی پاسخگوی همین بخش از هزینهها که حدود ماهیانه ۶۵ میلیارد تومان است هم نیست. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایسنا منطقهی فارس، محمدهادی هاشمپور پنجشنبه ۱۸ مرداد در یک کنفرانس خبری گفت: بودجهی شهرداری شیراز ۳ هزار میلیارد تومان پیشبینی شده که سهم سه ماههی اول حدود هزار میلیارد تومان بوده و بیش از ۵۰ درصد آن تا پایان تیرماه محقق شده است.
وی با اشاره به اینکه حدود ۲۰ درصد از بودجهی این مجموعه مربوط به اوراق مشارکت و متعلق به قطارشهری است، خاطرنشان کرد: در قانون بودجه امسال، دولت ملکف شده که ۵۰ درصد از اصل و سود اوراق مشارکت را تامین کند.
هاشمپور خاطرنشان کرد که برای خط ۲ قطار شهری شیراز امسال حدود ۶۰۰ میلییارد تومان اوراق مشارکت پیشبینی شده است. معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز به افزایش ۲۳ درصدی درآمد حاصل از صدور پروانههای ساختمانی در چهار ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره و اضافه کرد: در این بازه زمانی از کاهش ۵۵ درصدی منابع حاصل از ستاد باغات نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه بودهایم.
هاشمپور به پروانههای ساختمانی و موافقتهای اصولی هم اشاره و عنوان کرد: در چهار ماهه اول امسال حدود یک هزار و ۱۴۵ فقره پروانه صادر شده که از افزایش ۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته برخوردار بوده و همچنین به لحاظ متراژ صدور نیز با ۱۳ درصد افزایش روبهرو بوده است.
وی با بیان اینکه کوتاه شدن فرآیند سرمایهگذاری و شتابدهی به آن از مهمترین اولویتهای شهرداری است، خاطرنشان کرد: در حال بازنگری طرح امور سرمایهگذاری جهت دسترسی به منابع مالی پایدار و جدید و کاهش منابع متکی بر صدور پراونه ساختمانی و عوارض مربوط به پروژههای مشارکتی هستیم.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز با بیان اینکه کلانشهر شیراز در زمینههای متعددی حرف برای گفتن دارد، افزود: این شهر را تنها میتوان با خودش مقایسه کرد؛ چرا که پتانسیلهای بالایی در خود جای داده است.
هاشمپور به پتانسیلسنجیهای انجام شده در بخش گردشگری، فرهنگی، مشاغل نوپا، فناوری اطلاعات، ساخت هتل و بازیافت جهت سرمایهگذاری در شیراز اشاره و عنوان کرد: سرمایهگذاری روی مباحث مذکور از مهمترین اولویتهایی است که به سازمان سرمایهگذاری شهرداری شیراز تکلیف شده است .
وی با بیان اینکه با محدودیتهایی در تعهدات به جای مانده از گذشته روبهرو هستیم، گفت: به عنوان مثال تعهداتی در واگذاری اوراق مشارکت و یا توزیع آن مواجهیم که در بسته تهیه شده به طور کاملا عرفی آورده شهرداری را بالاتر محاسبه میکردهاند به همین دلیل درون دفترچههای بعضی از پروژهها میزانی که اعلام شده بیش از قیمتگذاری واقعی آنها بوده است .
هاشمپور، میزان بدهی شهرداری شیراز به پیمانکاران را ۸۰۰ میلیارد تومان اعلام و خاطرنشان کرد: در حالیکه امسال ۱۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تزریق به پیمانکاران جدید پیشبینی شده بود اما مجبور شدیم این مبلغ را به دیگر پیمانکاران تخصیص دهیم.
بازهم شعارهای مسئولین درباره سرمایه گذاری در شیراز! ولی همچنان شیراز فاقد یک پروژه تفریحی در خور و شان نام شیراز