وی ادامه داد: مجموع پیگیری های فراوان استاندار فارس در جلسات متعدد ملی و استانی و بیان علمی و فنی مشکلات و همچنین مکاتبه های بسیار منجر به افزایش سهم استان فارس نسبت به دیگر استان های کشور شد.
رحیمی مبلغ را ذکر نکرد و گفت: بنا به برخی ملاحظات از ذکر آن پرهیز می شود. وی اظهار داشت: از آنجا که استان فارس نیز همانند برخی دیگر استان ها از یک دهه خشکسالی رنج می برد و این پدیده بر معیشت مردم اثر منفی گذاشته، هم اینک آب آشامیدنی مورد نیاز بیش از ۷۵۰ روستای این استان به شکل سیار تامین می شود.
او ادامه داد: همچنین برای حل مشکل کم آبی ۱۷ شهر استان که در وضعیت بدی قرار دارند نیز اقدامات زیادی از جمله حمل آب با تانکر، حفر چاه های جدید، تجهیز و اجرای خط انتقال، اجرای پروژه های آبرسانی و استحصال آب در دستور کار است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس افزود: به منظور تامین اعتبار لازم برای تکمیل بخشی از طرح های آبرسانی روستایی و سیار روستایی، مبلغ ۱۴۵ میلیارد و ۴۶۹ میلیون ریال در اختیار شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قرار خواهد گرفت. رحیمی اضافه کرد: علاوه بر این، مبلغ ۵۰۴ میلیارد ریال نیز برای مقابله با خشکسالی در سال جاری، به شرکت های آب و فاضلاب فارس، آب منطقه ای فارس و آب و فاضلاب شیراز تعلق خواهد گرفت تا در زمینه تکمیل طرح های آبرسانی هزینه شود.
او گفت: همچنین بخشی از رقم ۴۰۰ میلیارد ریالی در نظر گرفته شده برای آبرسانی سیار به مناطق عشایری استان های کشور به اداره کل امور عشایر استان فارس پرداخت خواهد شد.
وی افزود: امیدواریم با تخصیص این اعتبار و تجمیع آن با دیگر اعتبارات ملی و استانی بتوان از کمبود آب آشامیدنی استان کاست و مشکلات مردم را حل کرد.
با توجه به اینکه استان فارس جزو استانهایی است که شدیدا با بحران کم آبی و خشکسالی درگیر است (جزو ۳ استان اول) بنابراین اگر کل ارقام فوق را جمع بزنید در مقایسه با ۱۰۰۰۰ میلیارد ریال عدد ناچیزی خواهد شد