پروژه تولید فرآوردههای طبیعی سلامت و فرآوری گیاهان دارویی با حضور استاندار فارس، مدیران کل استان و مدیران شرکت دارویی برکت به عنوان سرمایه گذار این طرح آغاز شد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، در مراسم آغاز این طرح که با حضور حجت الاسلام رضوی اردکانی امام جمعه موقت شیراز برگزار شد، مهندس حسین صادق عابدین استاندار با بیان اینکه اجرای پروژه تولید فرآوردههای طبیعی سلامت و فرآوری گیاهان دارویی در استان کاملاً اقتصادی است، اظهار داشت: با توجه به وجود اقلیم بسیار مناسب استان برای کشت گیاهان دارویی و کم آبی که یکی از معضلات اصلی فارس به شمار میرود، اجرای این طرح بهره وری را در استان متحول خواهد کرد.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به اینکه پیگیری برای آغاز عملیات اجرایی این پروژه یک سال و نیم طول کشیده است، خاطر نشان کرد: ۸۰۰ هکتار زمین در شهرستان کازرون به منظور کشت مورد نیاز این طرح در نظر گرفته شده است و بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، دو هزار هکتار در سراسر استان به این طرح اختصاص خواهد یافت.
وی اعلام کرد: کارخانه خطوط تولید حد واسطها و فرآوردههای گیاهان دارویی در منطقه ویژه اقتصادی شیراز احداث خواهد شد، افزود: میزان سرمایه گذاری برای اجرای فاز اول این طرح یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال خواهد بود و در مدت ۳۰ ماه به بهره برداری خواهد رسید.
استاندار فارس با بیان اینکه گیاهان دارویی بازار بسیار مناسبی در سطح جهان دارد، گفت: امیدواریم مراحل بعدی این پروژه با سرمایه گذاری حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در چند سال آینده اجرایی شود.
صادق عابدین با اشاره به اینکه اجرای طرح تولید فرآوردههای طبیعی سلامت و فرآوری گیاهان دارویی اشتغال زایی بسیار خوبی را به دنبال داشته و بهره وری را به شدت افزایش میدهد، خاطر نشان کرد: جلوگیری از خام فروشی، ارزش آفرینی از منابع طبیعی، صنعتی سازی طب سنتی و ورود ایران به بازار منطقهای و فرامنطقهای فرآوری دارویی گیاهی را از جمله مزایای اجرای این طرح برشمرد.
وی تقارن آغاز این پروژه با روز مخصوص زیارتی امام رضا (ع) را به فال نیک گرفت و با تاکید بر اینکه با اجرایی شدن این پروژه عظیم که بزرگترین کارخانه فرآوری گیاهان دارویی در کشور به شمار میرود، قابلیتهای مدیریتی استان ظهور و بروز یافته است، افزود: امیدواریم این پروژه، آغازی برای سرمایه گذاریهای بیشتر ستاد فرمان حضرت امام (ره) در زمینههای مختلف در استان فارس باشد.
نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین با بیان اینکه مناطق جنوبی استان قابلیت بسیار زیادی را برای کشت گیاه راهبردی آلوئه ورا دارد، گفت: دستگاههای مربوطه در حال بررسی هزینههای انتقال آب دریا به این مناطق از استان هستند و کشت این گیاه میتواند هزینههای لازم را برای انتقال آب را تامین کند.
گفتنی است در این جلسه دکتر جمشیدی مدیرعامل شرکت دارویی برکت و تعدادی از مدیران استان فارس، گزارشی از روند پیگیری به منظور اجرایی شدن این پروژه را ارائه کردند.
فارس ضمینه زیادی برای گیاهان دارویی داره این پتانسیل ظرفیتش خیلی بیشتره
متاسفم برای کسایی که این استاندار رو می خوان عوض کنن
کاش مسوولین از اول که میان سر کار اینجوری کار کنند……..