عضو شورای اسلامی شهر شیراز خواستار صدور حکم شهردار شیراز و بیرون آمدن این کلان شهر از بلاتکلیفی شد.
به گزارش شیراز ۱۴۰۰ و به نقل از خبرجنوب سولماز دهقانی در پانزدهمین جلسه علنی شورای شهر گفت: اکنون بیش از دو ماه از تودیع شهردار پیشین میگذرد و نظر به عدم صدور حکم شهردار منتخب از سوی وزارت کشور، شهر شیراز با سرپرست اداره میگردد، ضمن قدردانی از سرپرست شهرداری شیراز در قبول این مسئولیت، ادامه روند مدیریت شهر به این طریق ممکن نیست و مردم شیراز از ادامه این روند آسیب میبینند. وی افزود: بلاتکلیفی و عدم پیگیری جدی پروژه ها، محقق نشدن درآمدهای پیش بینی شده، تأخیر در پرداخت حق الزحمه نیروهای شهرداری و مسایلی از این دست زیبنده شهرداری کلان شهر شیراز نیست. اکنون که سه هفته از دومین انتخاب نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر شیراز میگذرد از وزارت کشور تقاضا داریم نسبت به صدور حکم شهردار شیراز اهتمام ویژه ورزد.
این عضو شورای شهر شیراز در ادامه، به کم رنگ شدن بحث حس تعلق خاطر شهروندان به شهر اشاره کرد و گفت: شهر و فضاهای شهری صرفاً مجموعه ای از اشیا، راه ها و ساختمان ها، بدون حس تعلق شهروندان به آن ها نیست؛ بلکه شهر مکانی است که علاوه بر کالبد فیزیکی، سرشار از تجربه ها و احساسات متفاوت برای شهروندان است. حس تعلق به شهر، شامل عناصر متعددی همچون خاطرات جمعی، نمادهای فرهنگی و تاریخی، سبک و شیوه زندگی شهروندان، رنگ و مواردِ بسیار ِدیگرِ شکل گرفته در گذر ایام، در جان و روان شهروندان است. غنای هرچه بیشتر این حس باعث وابستگی بیشتر افراد به محیط و کیفیت زندگی می شود و سلامت جسم و روان را افزایش می دهد. اما نگرش کوتاه مدت و تأکید بیش از اندازه بر روی برخی جنبه های شهرسازی نظیر سودآوری اقتصادی، ساخت و ساز بدون برنامه مسکن و فضاهای اشتغال، از بین بردن میدان ها، نشانه های شهری و عرصه های عمومی و المان ها به بهانه توسعه معابر و عبور راحت تر اتومبیل ها باعث از بین رفتن حس تعلق شهروندان به شهر شده است.
سولماز دهقانی تصریح کرد: میدان ها و فضاهای باز شهری از بین رفته و دیگر عرصه ای برای برخورد و تعامل اجتماعی شهروندان وجود ندارد و شهروندان به انسان هایی بدون برخورد اجتماعی تبدیل شده اند که زندگی خود را در خانه، محل کار و فاصله آمد و شد بین این دو می گذرانند.
اقا بلدیه چیه؟؟!!! اینهمه ادعای خلیج فارس داریم بعد شما بجای شهرداری میگی بلدیه؟؟!!
بلد به معنای شهر، بلدیه نام قدیم شهرداری است و در لغتنامه دهخدا به معنی” موسسهای در هر شهر که در کار نظافت و خوبی آب و نان و چراغ و سوخت و خواربار صحت نظر دارد.” پیش از تشکیل بلدیه مردم هر شهر طبق آداب و رسوم و اعتقادات شخصی و دینی بدون مداخله حکومت خدمات شهری را انجام میدادند و هر کس جلو خانه و دکان خویش را تمییـز میکرد.
مشکل چی هست؟
معنی که شما فرمودید کاملا درسته ولی این کلمه عربی هست و اون زمانی که ایران تحت تاثیر شدید فرهنگ عربی بود (البته الان هم همینطوره گویا)!!میگفتن بلدیه . حداقل شمایی که چندین ساله شیراز رو دارین بعنوان پایتخت فرهنگی ایران معرفی میکنین لطفا از کلمات عربی کمتر استفاده کنین حداقل از کلمات منسوخ شدش مثل همین بلدیه استفاده نکنین
با تشکر
دوست عزیز استفاده از کلمه بلدیه بخاطر نشان دادن سابقه طولانی شهرداری شیراز است
کلا نگرفتی چی گفت.