مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: یکی از مشکلات ما این است که ضوابط و قوانین امروز ما قدیمی و مربوط به زمانی است که پول زیادی از نفت داشتیم اما اکنون نیازمند بازخوانی قوانین هستیم.
به گزارش شیراز ۱۴۰۰ ، محمد مهدی رزمجو در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید افزود: موازی کاری در حوزه سلامت و سایر حوزه ها از دیگر مشکلات ما است که به رغم برپایی جلسات و تفاهم نامه هایی که در این زمینه نوشته شده به نظر می رسد هنوز این موارد رعایت نمیشود. وی گفت: به عنوان مثال در بحث جانمایی صنایع حوزه سلامت با توجه به آنکه این صنایع باید دور از کارخانه های آلاینده ساخته شود ما نیز بر همین اساس به آنها مجوز می دهیم اما اداره صنعت، معدن و تجارت تنها در زمان ساخت کارخانه های حوزه سلامت از ما استعلام می گیرد. اگر یک ساعت بعد یک نفر هم در فاصله ۲۰۰ متری این کارخانه که در حوزه سلامت فعالیت دارد بخواهد کارخانه لاستیک سازی بزند به او نیز مجوز میدهند و بعد هر ۲ کارخانه شروع به کار می کنند این در حالی است که در زمان بهره برداری، به دلیل همین همجواری ما باید جلوی فعالیت کارخانه ای که خود مجوز ساخت به او داده ایم را بگیریم زیرا در کنار آن یک کارخانه لاستیک سازی ساخته شده است.
سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شیراز نیز در این جلسه گفت: از جلسه گذشته این کارگروه تا کنون ۲۸ کارگاه سرکشی شده و مشکلات آن ها بررسی و دسته بندی شده است.
فیروزی ادامه داد: عمده مشکلات کارگاههای ما مطالباتی است که آنها از ارگان های دولتی دارند.
معاون فنی جهاد کشاورزی شیراز هم گفت: یکی از طرح هایی که طی روزهای آینده به مزایده گذاشته می شود، عارضه یابی واحدهای شهرک صنعتی شیراز است. طاهری افزود: با توجه به این که ما صنایع بالقوه ای را در آنجا داریم بهتر است سرمایه گذاری را به سمت فعال کردن این صنایع ببریم.