تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

25

پاکسازی و حفاظت از آبراهه های باغ پاسارگاد+فیلم

  • کد خبر : 30795
  • 14 مهر 1395 - 17:54

فصل نخست عملیات پاکسازی و حفاظت از آبراهه های باغ پاسارگاد آغاز شد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مدیر پایگاه میراث جهانی پاسارگاد آبراهه ها را بهترین نشانه های پردیس شاهی عنوان کرد و افزود: باغ شاهی یا همان پردیس شاهی در کنار مجموعه جهانی پاسارگاد ثبت جهانی شده از این رو می توان با بررسی آبراهه ها، اکتشافات جدیدی در این حوزه به دست آورد.
حمید فدایی افزود:در این طرح که تا پایان آذرماه ادامه دارد، علاوه بر شناسایی آبراهه ها ،مستندنگاری دقیقی در این زمینه انجام و با پایش مناسب طرحی برای حفاظت ساختاری این بخش آسیب دیده ارائه می شود.
ی با بیان اینکه در حال حاضر قسمت های عمده ای از آبراهه های باغ در زیر زمین قرار دارد، افزود: بر اساس اطلاعات در حال حاضر کمتر از ۲۰۰ متر از این آبراهه ها برروی سطح زمین شناسایی شده و مابقی هنوز شناسایی نشده است.
فدایی با اشاره به اینکه ثبت جهانی باغ پاسارگاد در واقع مفهومی از معرفی باغ ایرانی بوده ،گفت: در حال حاضر قسمت های اندکی از باغ پاسارگاد را می توان دید که به طور حتم دست یافتن به اطلاعات بیشتر از نحوه ساخت و وجود پوشش گیاهی آن نیازمند فعالیت های باستان شناسی در محل است از این رو طبق برنامه ریزی های صورت گرفته و پروژه همکاری با هیات باستان شناسی فرانسوی این موضوع مورد بررسی دقیق تری قرار می گیرد.
مدیر پایگاه میراث جهانی پاسارگاد افزود: اطلاعات درخصوص این باغ باستانی بسیار اندک است و باید تمامی ابعاد از جمله نوع درختان، این محوطه باستان شناسی مورد بررسی قرار گیرد تا به شناخت از این محوطه کمک کند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=30795

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.