بسیاری از افراد در سفر با هواپیما همیشه استرس و ترس از سقوط دارند. این موضوع باعث شده تا سفرهای هوایی ناخوشاید به نظر برسند.
اما مسلما هر مشکلی راهحلی دارد و این موضوع هم از این قائده مستثنی نیست! با ما همراه باشید تا با ۴ روش برای کاهش ترس از پرواز آشنا شوید.
۱) به صنعت اعتماد کنید!
مطمئن باشید تولید هواپیما این طور نیست که هر شرکتی که دانش فنی آن را داشته باشد می تواند بسازد و بقیه هم استفاده کنند! برای ساخت یک هواپیما دهها سازمان استاندارد مختلف باید کیفیت هواپیما را تایید کنند. از چندین فیلتر بگذرد و…
از طرفی هر هواپیما اگر بخواهد پرواز کند، از چندین و چند فیلتر باید عبور کند تا پرواز کند، وگرنه اجازه پرواز به آن را نمیدهند. تمامی قطعات چک میشوند، همهی احتیاجات هواپیما برطرف میشود و بعد از آن است که هواپیما اجازه Take-Off را میگیرد.
۲) ریشه همه چیز در درون خود شماست!
از همان ابتدا که بلیط هواپیمای خود را از وبسایتهایی چون سفرمی، SkySkanner و… رزرو کردید، ترس از هواپیما به سراغ شما میآید. اما زمانی که خودتان با خودتان کنار بیایید و به خودتان بگویید که «یک لحظه وایسا!» و چند نفس عمیق بکشید و به حقیقت واقعی توجه کنید، خواهید فهمید که خودتان میتوانید به مراتب بهتر از هر کس و هر چیز دیگر خودتان را آرام کنید.
۳) به اندازه کافی آب بنوشید
از همان ابتدایی که میخواهید به سمت فرودگاه بروید و تا زمانی که به مقصد رسیدید، آب به اندازه کافی بنوشید. کمبود آب به شدت به بدن آسیب میرساند. بخش زیادی از مغز انسان از آب تشکیل شده است و وقتی شما استرس داشته باشید و آب هم به اندازه کافی نخورده باشید، مغزتان همزمان با دو مشکل کم آبی و استرس مواجه میشود و این موضوع بر استرس و نگرانی شما شما میافزاید.
بنابراین حتی الامکان از آب اشامیدنی (یا آب میوه، ماءالشعیر و…) استفاده کنید.
۴) قانون احتمالات
آیا میدانید که همه روزه چند پرواز در سراسر ایران و جهان انجام میشود؟ حالا چندتا از این پروازها سقوط میکنند؟
طبق آمار بانک پزشکی، احتمال سقوط هواپیما یک به دو میلیون است! اما احتمال تصادف با اتوموبیل در جاده، یک به ۸۲۰۰۰ است! ۲ میلیون کجا و ۸۲ هزار کجا! بنابراین سفر با هواپیما از سفر با اتوموبیل و اتوبوس نیز به مراتب امنتر است.
اما چون هواپیما گران است، بزرگ است، مسافران بیشتری دارد و…، خبر سقوطش در همه جای دنیا پخش میشود! در واقع سقوط هواپیما چون یک سوژه مناسب برای رسانههای خبریست، خبرش زود پخش میشود. مثلا شما ببینید، اگر یک هواپیمای متوسط در گوشهای از کشور هندوراس سقوط کند، همه دنیا و حتی ایرانیها هم میفهمند! اما در شهر خودتان روزی چند تصادف مرگبار اتفاق میافتد؟ حساب کردهاید؟ در اتوبانها چطور؟
هرچند مسلما بدیهیست که تعداد اتوموبیلها بسیار بیشتر از هواپیماهاست! اما به هر حال ما این را میدانیم که احتمال ۱ به دو میلیون برای سقوط هواپیما و ۱ به ۸۲۰۰۰ برای تصادف جادهای، ما را به استفاده از هواپیما ترغیب میکند!
منبع: www.medbi.ir
چشم با سفرمی بلیط رزرو می کنیم