تاریخ : پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 28 March , 2024

آخرین اخبار

پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز ارایه لایحه بودجه ۲۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری شیراز در سال ۱۴۰۳ پروژه نیمه کاره و شکست خورده المان ورودی غربی شیراز خرید آنلاین تنقلات تا ۵۰% تخفیف در شیراز: لذت خرید بدون دردسر حوادث بی پایان رانندگی در آزادراه شیراز – اصفهان 🎥 تصاویر هوایی از طبیعت برفی فارس گلایه شهردار شیراز از شرایط تامین واگن برای خط ۲ مترو گازگرفتگی ۳۸ نفر در استان فارس تبلیغات گسترده در صفحات اینستاگرام شیراز بازگشت خطوط شبانه اتوبوس به شیراز ورود سامانه بارشی به فارس 📸 پیشرفت پروژه زیرگذر گویم / آذر ۱۴۰۲

5

گزارشی از نخستین نشست خبری اعضای شورای شهر شیراز

  • کد خبر : 30331
  • 16 شهریور 1395 - 11:59

139411051846268786970674در نخستین نشست خبری اعضای شورای اسلامی شهر شیراز مسائل مختلفی مطرح شد و به گفته نائب رئیس شورای چهارم شیراز کمتر از ۱۰ درصد از مصوبات شورا به مرحله اجرا نرسیده است.

به گزارش شیراز ۱۴۰۰ به نقل از خبرگزاری تسنیم، چهارمین شورای شهر شیراز در سال پایانی عمر خود برای نخستین بار با خبرنگاران نشست خبری برگزار کرد.

غلام‌مهدی حقدل، رئیس شورای شهر شیراز، در این نشست مهم‌ترین دستاورد این شورا را ممانعت از فرصت‌سوزی که به دلیل همدلی بین اعضای این شورا و همراهی و حمایت نماینده ولی فقیه و همچنین استاندار فارس حاصل شده است عنوان کرد.

وی با بیان اینکه شورای چهارم، شورایی پویا بود که موفق شد با تعاملی مثال‌زدنی ۸۵ درصد از کل بودجه شهرداری را به سمت اجرای اقدامات عمرانی سوق دهد گفت: گام برداشتن در مسیر عدالت اجتماعی به لحاظ اقدامات شهرسازی، عمرانی و رفاهی و ایجاد شرایطی ماندگار برای توسعه شیراز از اقدامات شورای چهارم شیراز بوده است.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز همکاری استانداری، راه و شهرسازی و منابع طبیعی در واگذاری ارتفاعات شهر به شهرداری با هدف اجرای طرح‌های بسترساز توسعه گردشگری را از دیگر دستاوردهای شورای چهارم دانست و از تلاش برای ایجاد سه پارک ۵۰۰، ۷۰۰ و یک‌هزار هکتاری در ارتفاعات باباکوهی، بام شیراز و گهواره دید خبر داد.

حقدل با اشاره به اینکه شورای اسلامی شیراز بسیاری از طرح‌های جامانده از دوره‌های قبل را اجرایی کرد و به سرانجام رساند افزود: تحقق بودجه شهرداری در سال‌های فعالیت این شورا با وجود مشکلات اقتصادی جامعه و افزایش قابل توجه بودجه شهرداری یکی از نقاط مثبت شورای چهارم است.

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص وضعیت بدهی‌های شهرداری شیراز اظهار داشت: براساس گفته مسئولان بانک شهر، شهرداری شیراز هیچگونه بدهی معوق ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: در سال اول از بودجه ۱۶۰۰ میلیاردی ۱۶۵۰ میلیارد تومان، در سال دوم از بودجه ۲۲۰۰ میلیاردی ۲۱۰۰ میلیارد تومان و در سال سوم از بودجه ۲۸۵۰ میلیاردی ۲۷۰۰ میلیارد تومان محقق شده است و امید است که امسال نیز تمامی بودجه سه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری محقق شود.

تا سقف سه برابر نرخ شهرداری هزینه پارکینگ دریافت شود

احمدرضا نقیب‌زاده، رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز، نیز درباره تامین کمبود پارکینگ‌های شیراز اظهار داشت: مصوبه شورا در دو بخش خصوصی و شهرداری پیش‌بینی شده است.

وی با تصریح اینکه در بخش خصوصی نگاه ما برای تشویق و امکان استفاده از توان اقتصادی آنها بود گفت: به پارکینگ‌های بخش خصوصی که به صورت مشارکتی با دستگاه‌های دولتی ساخته شده یا برای پروژه‌های بخش خصوصی نیز اجازه داده شد تا سقف سه برابر نرخ شهرداری هزینه پارکینگ دریافت شود.

محمد حق‌نگر، نائب رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شیراز، نیز درباره حفظ باغات شیراز عنوان کرد: حفظ فضای سبز از موضوعات مهمی است که همواره مد نظر شورا بوده است.

وی افزود: شورای شهر شیراز وجود باغات را مزیت نسبی این شهر می‌داند اما باید توجه داشت که بحران آب یعنی نابودی فضای سبز و شیراز در حال حاضر با این بحران مواجه است.

نائب رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شیراز تصریح کرد: شورای چهارم به دنبال ارائه طرحی برای حفظ باغات و فضای سبز شیراز است و لازم مردم را در این امر سهیم کند.

علی راستگو، رئیس کمیسیون گردشگری شورای شیراز، نیز در این جلسه اظهار داشت: براساس مصوبه این شورا، شهرداری موظف به تامین پارکینگ در محدوده بافت تاریخی شیراز شده است.

وی افزود: براساس این مصوبه ساخت و ساز در بافت تاریخی نیازمند تامین پارکینگ نیست و شهرداری ملزم به تامین فضای پارک شده است.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر شیراز تصریح کرد: با این مصوبه ساخت و ساز در بافت تاریخی رونق خواهد گرفت و منجر به رونق فضای بافت و باز زنده‌سازی آن خواهد شد.

راستگو همچنین از تمدید معافیت عوارض اماکن اقامتی واقع در بافت تاریخی شیراز برای مدت سه سال خبر داد و گفت: براساس این مصوبه، نگرانی هتلداران و کسانی که در این زمینه قصد سرمایه‌گذاری دارند برطرف می‌شود.

وی تاکید کرد: این مصوبه اماکن اقامتی، تمام هتل‌ها و مهمانپذیرهای واقع در بافت تاریخی را شامل می‌شود.

استفاده از ظرفیت اربعین برای جذب گردشگر به استان فارس

رضا محمدیان، رئیس کمیسیون عمران شورای شهر شیراز، نیز در خصوص استفاده از ظرفیت اربعین برای جذب گردشگر به استان فارس در پاسخ به خبرنگار تسنیم گفت: تشکیل ستاد اربعین که در شورا مصوب شد، بحث ردیف بودجه و هزینه تبلیغات در کشورهای هدف را مشخص کرد.

وی افزود: در جلساتی که تشکیل شده مقرر شد مسئولیت موکبی که در مرز شلمچه برپا می‌شود با شهرداری باشد و تهیه بسته‌های فرهنگی و پشتیبانی از موکب‌های استان فارس در کشور عراق به سپاه محول شده است.

رئیس کمیسون عمران شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: در تهیه این بسته‌ها برای عراقی‌ها نیز تدابیری اندیشیده شده که برای سفر به شیراز ترغیب و تشویق شوند.

محمودرضا طالبان، نائب رئیس شورای شهر هم در خصوص تعداد مصوبات شورا و نسبت مصوبات اجرا شده به مصوباتی که به مرحله اجرا نرسیدند گفت: در شورای چهارم در بحث مصوبات کار خوبی انجام شد.

وی افزود: در اداره قوانین شورا تمامی مصوبات از دوره اول تا امروز رصد و مطالعه شده و آنها که قابل حذف شدن بودند یا به صورت موردی انجام شده بودند کنار گذاشته شد و مابقی مصوبات احصا و با مصوبات سال‌های بعد مطابقت داده شد.

طالبان اظهار داشت: هم‌اکنون کتاب مصوبات ادوار شورای شهر شیراز آماده تدوین است و می‌تواند در دسترس علاقه‌مندان قرار گیرد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: تعدادی از مصوبات همه دوره‌ها که اجرایی نشده بود به شهردار انعکاس داده شد و تک تک مصوباتی که اجرا نشده بود نیز بررسی شد زیرا بعضی از مصوبات نیاز به اصلاح داشتند که مشکلات و نواقص آنها برطرف شد.

طالبان تصریح کرد: در بحث پیگیری مصوبات نیز جلسات زیادی با شهرداری تشکیل شد و شاید کمتر از ۱۰ درصد از مصوبات شورای چهارم توسط شهرداری اجرایی نشده است که آن هم دلایل مختلف داشته مثلا بعضی از مصوبات نیاز به همکاری سایر دستگاه‌ها داشته و معطل مانده است.

۹۰ درصد از بودجه‌های فرهنگی شهر صرف زیرساخت‌ها می‌شود

محمدرضا هاجری، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر شیراز، نیز درباره ملاک اعلام کاهش فاصله طبقاتی بین شمال و جنوب شهر گفت: تفاوت بین نقاط شمال و جنوب شهر شیراز در تمام کشور و دنیا طبیعی است و در زندگی‌های جمعی دیده می‌شود.

وی افزود: به دلیل وجود برخی امکانات طبیعی در شمال شهرها تمایل به زندگی در این مناطق بیشتر است این تفاوت‌ها را باید درک کرد اما شهرداری و شورای شهر شیراز توزیع عادلانه و متوازن امکانات زندگی در تمام نقاط شهر را مبنای خود قرار داده‌اند.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز خاطرنشان کرد: سعی شورا و شهرداری و انجام نیازسنجی‌ها در جهت برطرف کردن این نیازها و برنامه‌ریزی بر مبنای اولویت‌های پیشرفت مناطق کمتر برخوردار بوده است.

هاجری با بیان اینکه تعداد زیادی از محله‌ها شاید کمتر از یک میلیارد تومان درآمد برای شهرداری داشتند اما بیش از ۲۰ میلیارد تومان در این محله‌ها هزینه شده است عنوان کرد: بیشتر زمین چمن‌ها، سالن‌های ورزشی شهرداری و دیگر امکانات در محله‌های کمتر برخوردار شیراز ساخته شده است.

به گفته وی شورای چهارم شهر شیراز معتقد است مساجد جدید باید در جایی ساخته شود که تراکم جمعیت هست ولی فضای مذهبی فرهنگی وجود ندارد.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز تاکید کرد: بسیاری از نظرات که سبب ایجاد شکاف در بین شمال و جنوب شهر مطرح می‌شود پوپولیستی است وگرنه کسانی که این نظرات را مطرح می‌کنند خیلی هم دلشان برای شمال و جنوب شهر نسوخته است.

سیّد محمدرضا دیهیمی، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر شیراز، نیز در این خصوص گفت: یکی از معیارهای خوب برای درک کاهش شکاف طبقاتی طرح جامع شهر است که تمام هزینه‌کردهای شهرداری باید به استناد به این طرح باشد.

وی افزود: من در شمال شهر زندگی می‌کنم اما مدعی هستم پارک‌ها، آسفالت کوچه‌ها، مکان‌های ورزشی و غیره در جنوب شهر بیشتر است اما برخی امکانات شمال شهر خدادای و طبیعی است و افرادی هم که توان مالی داشتند به آن سمت رفتند اما نباید فراموش کرد اگر شهرداری امکاناتی تامین می‌کند فرامنطقه‌ای است.

احمدرضا نقیب‌زاده، رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک نیز درباره توزیع عادلانه و متوازن خدمات به ویژه در حوزه حمل و نقل در شیراز عنوان کرد: توزیع اتوبوس‌ها و ساخت ایستگاه‌های جدید به نیاز مناطق بستگی دارد و با اعتبارات خوبی که در حال حاضر تخصیص یافته ۷۰۰ ایستگاه با توجه به مکان‌یابی‌های صورت گرفته در شیراز ساخته می‌شود.

مظفر مختاری، نائب رئیس کمیسیون فرهنگی، نیز درباره بودجه فرهنگی شورا و شهرداری توضیح داد: در قانون شورا و شهرداری و بحث عملکردی شوراها سرانه فرهنگی دیده نشده و با وجود این موضوع شوراهای دور اول تا سوم نگاهشان بر این بوده که با توجه به ناهنجاری‌های اجتماعی در این حوزه وارد شوند.

وی افزود: ساخت فرهنگسراها، زمین‌های ورزشی و ورود شورا در بحث اجتماعی، آموزش شهروندی و ورزش از جمله اقدامات فرهنگی شوراست، علاوه بر آن مجموعه معاونت و سازمان فرهنگی شورا خود را ملزم به ایجاد نشاط برای مردم و مشارکت در جشن‌های مختلف می‌داند و در دیگر مراسم مانند اعتکاف و غیره نیز مشارکت می‌کند.

محمدرضا هاجری، رئیس کمیسیون فرهنگی نیز در این باره تصریح کرد: بیش از ۹۰ درصد از بودجه‌های فرهنگی شهر صرف زیرساخت‌ها می‌شود.

وی افزود: تعداد اماکن فرهنگی، اجتماعی و ورزشی که توسط شهرداری در شیراز ساخته شده از تعدادی که متولیان این حوزه‌ها باید بسازند بسیار بیشتر است.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز نوید بهره‌برداری از ۱۵ باغ خانواده در شیراز تا پایان امسال را به شهروندان داد و گفت: بوستان ولی عصر (عج) شیراز به مجموعه باغ موزه این شهر افزوده می‌شود و همچنین یک سالن همایش مجهز در مجاورت شورا در دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه نیز در خصوص بودجه شهر شیراز گفت: شهرداری و شورا به بینشی رسیدند که بودجه را به تعادلی رسانده‌اند که هزینه‌هایی شهرداری با درآمدهای آن تناسب داشته باشد.

افراسیابی کشکولی، دیگر عضو شورا نیز درباره ضعف نظارت شورا بر عملکرد شهرداری گفت: نظارت بر شهرداری‌ها به طور مستمر انجام می‌شود اما در جزئیات نمی‌شود این کار را به درستی انجام داد  زیرا بیشتر از سه هزار نفر در مجموعه شهرداری شیراز کار می‌کنند.

سیّد محسن، معین، عضو شورای شهر شیراز، نیز در خصوص خسارات دور چهارم شورا بیان کرد: به استان فارس در این دوره چند خسارت بزرگ وارد شد که یکی از این خسارات سد تنگ سرخ  است که به برکت این دولت تعطیل شده است.

وی با اشاره به اینکه استاندار فارس گفتند یکی دو ماه سکوت کنید اما می‌دانم که تنها برای گذران وقت است خاطرنشان کرد: اگر قرار است توسعه و پیشرفتی داشته باشیم باید با نیروی انسانی باشد نه اینکه مردم از بی آبی از بین بروند و برخی به دنبال توسعه استان و شهر باشند.

این عضو شورا تصریح کرد: خسارت بزرگ‌تر اینکه  از ظرفیت ۱۶۰ میلیون متر مکعبی سد تنگ سرخ در یاسوج ۷۲ میلیون متر مکعب برای تامین آب شرب شیراز پیش‌بینی شده و ۸۸ میلیون مترمکعب نیز برای شرب و صنعت یاسوج و کهگیلویه و بویر احمدی که بیشترین آب خدادای را دارند در نظر گرفته شده است.

معین افزود: وزیر نیرو درباره این گفتند سد باید کوچکتر بشود و آب ۸۸ متر مکعبی یاسوج تامین شود و بخش مربوط به شیراز آب‌گیری نشود تا کار سریع‌تر پیش برود.

وی تصریح کرد: تا آب نباشد تمام مسائل به هیچ دردی نمی‌خورد، چرا باور ندارید در ۱۰ تا ۲۰ سال آینده در کشور جنگ آب است و این فریاد را باید برای که ببریم؟

عضو کمیسیون شهرسازی شورای شهر شیراز در پاسخ به خبرنگاران درباره برنامه کاری شورای چهارم نیز توضیح داد: بیشتر کارهای عمرانی شورای چهارم هدف ۹۰ بود و برنامه ۵ ساله بعدی به عنوان هدف ۹۶ تعریف شد اما به دلیل ترس از گروه‌های فشار، شورا دچار خودسانسوری شد و باعث شد برنامه‌های تدوین شده شورا آنچنان که مطلوب و مورد هدف ما بود اجرا نشود هرچند چراغ خاموش به صورت نسبی اجرا شد.

دیهیمی نیز در این زمینه توضیح داد: هم شورای سوم کار خوبی کرد که برنامه بلند مدت تصویب کرد هم شورای چهارم کار خوبی کرد که به جای اینکه آن پروژه‌ها را متوقف کند و یا روند پیشرفت آنها را به کندی مواجه کند عمده نیرو و توان خود را برای به سرانجام رساندن آنها به کار گرفت.

وی افزود: سال آینده که ممکن است این شورا نباشد تعدادی از پروژه‌های جدید شهرداری به ثمر می‌رسد که مبنای آنها در شورای چهارم بوده است.

سیّد احسان اصنافی، دبیر هیئت رئیسه شورای شهر شیراز، در خصوص میزان حقوق اعضای شورای شهر شیراز گفت: اعضای شورا بر اساس آئین‌نامه حقوق ثابت ندارند ولی براساس حضور در شورا حق جلسه دریافت می‌کنند.

وی افزود: در کلانشهرها به استثنای تهران تا ۶۰ ساعت حق جلسه به اعضا پرداخت می‌شود در حالی که میزان حضور اعضای شورای شهر شیراز در جلسات بسیار بیشتر از این میزان است.

به گفته اصنافی عملکرد اعضا در برخی ماه‌ها تا ۲۵۰ ساعت هم بوده و به طور میانگین ماهیانه ۱۰۰ ساعت کارکرد داشتند.

اعضای شورای شهر شیراز پس از نشست خبری وارد صحن علنی شورا شدند.

علیرضا پاک‌فطرت، شهردار شیراز، درباره برون‌سپاری خدمات شهرداری گفت: ارائه خدمات شهرداری در قالب برون‌سپاری با روشی که تعیین شده با ارائه خدمات دفاتر بیمه‌ای تفاوت دارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دفاتر ماده ۳۳ شهرداری شیراز به صورت آزمایشی فعالیت می‌کنند افزود: با توجه به اینکه خدماتی مانند صدور پروانه ساختمانی و دیگر خدمات شهرداری در این دفاتر ارائه می‌شود اگر تعداد آنها نامحدود باشد اداره حراست شهرداری توان نظارت بر روند خدمات در این دفاتر را ندارد.

شهردار شیراز با بیان اینکه شهرداری الکترونیک نیز توان ارائه خدمات در صورت نامحدود بودن تعداد این دفاتر را ندارد و نمی‌تواند در مدت زمان کوتاه فیبر نوری به تمامی این دفاتر بدهد خاطرنشان کرد: از سوی دیگر اگر تعداد دفاتر ماده ۳۳ محدود شود رانت‌هایی ایجاد خواهد شد که نمی‌توان آنها را کنترل کرد.
پاک‌فطرت با تاکید بر اینکه باید پروانه ساختمانی در کمترین زمان و با کمترین مبلغ برای متقاضیان صادر شود تصریح کرد: میزان صدور پروانه در چهار ماه ابتدای امسال کاهش چشمگیری داشته و از یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر مربع در چهار ماه ابتدای سال گذشته به ۷۰۰ هزار متر مربع در چهار ماه ابتدای امسال کاهش یافته است.

وی با طرح این پرسش که آیا وظیفه شهرداری این است که برای تمام مهندسان و سازندگان ذیصلاح در حوزه صدور پروانه کار پیدا کند؟ اظهار داشت: باید محاسبات و طراحی نیز به صورت ارجاعی انجام شود و به هر مهندس تنها مجوز یک دفتر ماده ۳۳ ارائه شود.

با نظر اکثریت اعضای شورای شهر شیراز مصوب شد به هر مهندس متقاضی ایجاد دفتر ماده ۳۳ تنها مجوز یک دفتر داده شود به نحوی که حق ایجاد شعب بیشتر را نداشته باشد.
در یکصدو هفتاد و هفتمین جلسه شورای شهر دو مصوبه از سوی کمیسیون گردشگری و زیارت نیز مطرح شد و به تصویب رسید.

یکی از این مصوبات این بود که ساخت و ساز در بافت تاریخی شیراز بدون مجوز ساخت پارکینگ امکانپذیر است.

علی راستگو، رئیس کمیسیون گردشگری و زیارت شورای شهر شیراز درباره این مصوبه گفت: شورای شهر تصمیم گرفته به منظور رونق زندگی در بافت تاریخی لزوم تامین پارکینگ در ساخت و سازهای این بافت را لغو کند.

راستگو افزود: البته شهرداری موظف است پارکینگ مورد نیاز این ساخت و سازها را تامین کند.

دومین مصوبه کمیسیون گردشگری درباره تمدید یک مصوبه قدیمی بود که بر اساس آن تاسیسات گردشگری از جمله هتل‌ها و مسافرپذیرهای موجود در محدوده و حریم شهر شیراز برای ترمیم، مرمت، بازسازی و نماسازی از پرداخت عوارض معاف هستند.

شورای شهر شیراز این مصوبه را به مدت یک سال تا سال ۹۸ تمدید کرد.

 

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=30331

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 9در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۹
  1. اعضای شورا مطلع باشند که عموم مردم و دلسوزان شیراز از عملکرد این شورا ناراضی هستند و اصلا احساس نمی‌شود که برای پیشرفت شیراز اقدام مثبتی انجام داده باشد برخی‌ از اشکالات و ضربه‌های این شورا به پیشرفت شهر:

    * متوقف کردن برخی‌ پروژه‌های عمرانی و طبقاتی

    *ناتوانی در ایجاد تحول برای ساخت اماکن تفریحی و گردشگری و ناتوانی در الزام شهرداری به اینکار.

    *معطل ماندن و وقت هدر دادن بسیار در کمیسیون‌ها و جلسات شورا در بسیاری از پروژه ها

    * تسلیم گروه‌های غیر قانونی‌ فشار شدن در برخی‌ پروژه‌ها مانند برج‌های دوقلو و تونل ها

    * اتلاف وقت شورا با سخنرانیها و اظهار نظرهایی که جز وظائف شورا نیست مثل بد حجابی ، بیکاری، برجام، مسائل سیاسی و…

    *عدم طرح سوال از شهردار در صحن شورا در مواردی که از نقاط ضعف عمکلرد شهردار محسوب میشود.

    * اهدأ زمین و امکانات خاص از جیب شهروندان به نهاد‌های خاص جهت احداث اماکن مذهبی‌

    * نام گذاری نامناسب خیابانها و پروژه‌های جدید و بی‌ توجهی‌ به اعتراض شهروندان.

    و….این قصه سر دراز دارد

    • امیر جان وقتی خود شورای شهر رانت ایجاد کرده چه طور میتونه از شهرداری که در مواردی معلوم ایجاد رانت کرده سوال کنه؟

      حتی خودشون هم میدونن چیکار کردن که میگن سال دیگه ممکنه نباشیم…

  2. چه نشست خبری مسخره ای بود. اصلا اطلاعات خوبی ارائه نشد. همون خطوط اولشو که شروع کردم با دقت بخونم داشت خوابم میگرفت و بعدشم تا آخرش هرچی جسته و گریخته به متن رجوع کردم دیدم مثل ابتدای مطلب تعریف از خود و چاپلوسی هست. به اعتقاد من،این پیش از اینکه نخستین نشست خبری باشه، نخستین نشست انتخاباتی شورای چهارم بود.
    من خیلی دقیق متن رو نخوندم ولی هرچی دنبال اسم آقای شعرا(رییس کمیسیون سرمایه گذاری )گشتم پیداش نکرم. واسم مهم بود که حرف رییس کمیسیون سرمایه گذاری چی هست. اگه کسی اطلاعی در این زمینه داره لطف کنه و بگه که صحبتی در مورد تله کابین و شهربازی و برج پردیس تاریخ و هتل نیایش پارسه و بطور کلی پروژه های مهم سرمایه گذاری در این نشست ارائه شده یا خیر.

  3. در همان ۱۰ درصد مصوبات اجرا نشده پروژه های مهمی مثل تله کابین هست که هنوز اجرا نشده است .
    طرح طبقاتی ایمان هم باید هر چه زودتر تصویب بشه چون در اینده ترافیک سرسام اوری در خیابان ایمان خواهیم داشت .

    • امین جان اگه دقت کرده باشید. آقای فرجزاده در پستی که اخیرا گذاشته شد، گفت که با فاصله ی ۱۰۰ روز از اتمام سطح سوم تقاطع معلم، سطح دوم را افتتاح خواهیم کرد،این یعنی طبقاتی کردن همت منتفیه و واسه فضای سبز باغات قصردشت تیکه گرفتند دوست عزیز.
      تله کابینو هم اگه جفنگیات تحویلمون نداده باشند تا الآن، گفتند تا پایان تابستان اجرا خواهد شد که بعید میدونم تا اون موقع اجرا بشه. بنظرم تا پایان سال باید بهش دل ببندیم.

  4. شورای چهارم یکی از ضعیفترین و نالایقترین افراد را در خود جای داده بود. انشاالله در انتخابات سال آینده تحولی در شورای شهر صورت پذیرد

  5. جالبه استاندار آقای افشانی در مورد سد تنگ سرخ گفتن سکوت کنید اگر اینو نمیگفتن تعجب داشت وقتی استاندار غیر بومی باشه معلومه باید به نفع جایی که بهش تعلق داره سکوت کنن،امان از غربت استان فارس ……

  6. جالب اینجاست که شورای شهر پس از حدودا ۴ سال، اولین نشست خبری را برگزار کرده که تقریبا همه اعضای شورا در حال نالیدن بوده اند.
    یکی از عوامل مهمی که جلوی ساخت سد تنگ سرخ را گرفت، توی بوق کردن و سیاسی کردن همین پروژه توسط شورای شهر است که عملا هیچ کاری برای ساخت این سد در سطح کشور انجام نشد و بیانیه های شورای شهر نشان دهنده شانه خالی کردن از مشکلات این پروژه توسط خود شورای شهر است.
    واگذاری های دلبخواهی و غیر منطقی باغ های درجه به گروه های مذهبی، از دیگر هنرنمایی های این شورا است.اکنون هم جلوی ساخت چندین پروژه را گرفته است که احتمال قوی میرود در زمان نزدیک شدن به انتخابات، از آن ها پرده برداری کنند که تبلیغی باشد برای این شورا که مردم نباید گول بخورند و این شورا باید کنار برود.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.