تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

39

مروری بر پروژه های سرمایه گذاری، گردشگری و تجاری کلانشهر تبریز

  • کد خبر : 29941
  • 31 مرداد 1395 - 12:57

پس از انتشار گزارشی جامع از وضعیت پروژه های عمرانی کلانشهرهای تبریز، اصفهان، شیراز ومشهد که به صورت هماهنگ در سایتهای کلانشهرهای مختلف به انتشار رسید اکنون نوبت به معرفی پروژه های سرمایه گذاری، تجاری و مشارکتی شهرهای مختلف رسیده که کلانشهر تبریز بعد از شیراز به معرفی طرح های خود خواهد پرداخت:

گفتنی است در این بخش تنها پروژه های سرمایه گذاری شهر تبریز  که شروع به ساخت شده و یا ساخت آنها قطعی است معرفی شده است و از ذکر پروژه هایی که اجرای آنها مشخص نیست خودداری کرده ایم .

به منظور معرفی مناسب به معرفی موضوعی و زمانی پروژه ها میپردازیم

پروژه های سرمایه گذاری آغاز شده قبل از سال ۹۲ که تا کنون تکمیل نشده اند :

۱- برج تجارت جهانی تبریز :

۱۴۷۱۳۸۰۴۰۵۶۲۷

برج تجارت جهانی تبریز در ۳۷ طبقه و با ارتفاع ۱۹۲ متر به عنوان دومین برج بلند مرتبه کشور و اولین مرکز تجارت جهانی کشور در منطقه ولیعصر تبریز در حال ساخت میباشد که در بخشهای تجاری -اداری- هتل -تفریحی به ارائه خدمات خواهد پرداخت این برج ۹۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا چند ماه آتی افتتاح خواهد شد

۲- مرکز تجاری تفریحی اطلس تبریز:

۱۴۷۱۳۸۲۶۹۷۳۲۴

این برج تجاری اداری در ۱۸ طبقه احداث شده است که ۴ طبقه پارکینگ +۶ طبقه تجاری+یک طبقه فود کورت و شهربازی+یک طبقه رستوران بین المللی+یک طبقه تالار و ۵ طبقه اداری میباشد .این مرکز خرید با پیشرفت ۹۸درصدی طی روزهای آتی افتتاح خواهد شد.

 

۳- مرکز تجاری تفریحی ستاره باران: مجتمع تجاری اداری ستاره باران در ۱۲ طبقه احداث شده است که دارای دو طبقه پارکینگ+۴ طبقه تجاری+یک طبقه فود کورت+نیم طبقه شهربازی + ۲ طبقه اداری میباشد .این واحد تجاری هفته قبل افتتاح گردید.

۱۴۷۱۳۸۳۶۵۹۴۰۴

 

۴- مجتمع تجاری تفریحی  هشت بهشت:مجتمع تجاری تفریحی ۶ طبقه هشت بهشت در ۵ هکتار زمین در غرب تبریز و با  ۲۰۰ هزار متر مربع زیر بنا در حال احداث است که پیشرفت ۴۰ درصدی دارد .این مجموعه در برگیرنده یکی از بزرگترین هایپرمارکت های کشور با ۱۲۰۰۰ متر مربع خواهد بود ظرفیت پارکینگ ۲۰۰۰ عددی از ویژگی های این پروژه هست شهر بازی وسیع به وسعت ۸۰۰۰ متر مربع از دیگر امکانات این مجموعه میباشد  .از دیگر امکانات این مجتمع می توان به شهربازی ، مرکز خرید ، هایپرمارکت ، باغ ایرانی و پارکینگ طبقاتی اشاره نمود. این پروژه به گونه ای طراحی گردیده که از نظر تجاری و تفریحی برای عموم مردم جذابیت های لازم  را فراهم آورده است

۱۴۷۱۳۸۴۷۴۳۱۸۷

 

 

۵- مجتمع تجاری تفریحی رفاهی آیسان:،مجتمع چند منظوره اداری، تجاری و تفریحی آیسان در مرکز شهر تبریز  با چشم اندازی زیبا و منحصر به فرد طراحی شده است . آیسان با برجهای دوقلو  ۵۰ طبقه خود و با ارتفاع بیش از ۲۰۵ متر در ترکیب با مجموعه چند عملکردی تجاری ، تفریحی و خدماتی در زمینی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع و در مجموع با مساحت ساخت بیش از ۶۰۰ هزار متر مربع به عنوان یکی از بزرگترین و با شکوه ترین مراکز تجاری و اداری کشور خود نمایی می کند.این مجموعه با پیشرفت ۸ درصدی فعلا غیر فعال است و طی ماه های آتی عملیات اجرائی آن توسط بانک شهر  مجددا از سر گرفته خواهد شد.

۱۴۷۱۳۸۵۲۱۹۵۱۰

 

۶- مجتمع تجاری سون استار:پروژه سون استار یکی از پروژه های تجاری تفریحی اداری تبریز میباشد که در زمینی به وسعت ۱۵۰۰۰ متر مربع احداث میشود .این برج امکاناتی از قبیل زیر دارد :

۱۴۷۱۳۸۵۷۰۹۹۶۹

۱۹ طبقه با مساحت بالغ بر۸۵۰۰۰ متر مربع.تامین بالغ بر ۸۰۰ دستگاه پارکینگ در فضای ۲۲۰۰۰ متر مربع.۹۰ باب واحد های اداری با آسانسور اختصاصی.۲۵۲باب واحد تجاری در ۴ طبقه.یک طبقه به ابعاد ۶۵۰۰ متر مربع هایپر مارکت شبانه روزی.یک طبقه سالن همایش و پذیرایی با آسانسور VIP و فضای باز مخصوص Roof Garden منحصر بفرد.یک طبقه کامل Food Court.یک طبقه کامل مرکز تفریحی به وسعت ۱۲۰۰۰ متر مربعی.یک طبقه کارتینگ برای کودکان و نوجوانان در فضای باز با مشین های مدرن روز.جایگاه مخصوص فرود هلی کوپتر.تنیس کورت در پشت بام برای آقایان و بانوان.

۷- مجتمع تجاری گل شرق:

۱۴۷۱۵۳۶۹۶۱۴۲۴

 

پروژه گل شرق تبریز در ضلع جنوبی میدان شهید فهمیده با کاربری تجاری ، خدماتی ، تفریحی و پارکینگ طبقاتی در زمینی به مساحت ۲۳ هزار متر مربع و ۲۰۴ هزار متر مربع مساحت زیر بنادر ۳۱ طبقه سازه ای احداث خواهد شد که در کنار آن پارکینگی در ۵ طبقه در نظر گرفته شده است

خاک برداری این مجتمع به اتمام رسیده و به دلیل تغئیر طبقات و معماری سازه  در حال طراحی مجدد است که به زودی عملیات ساخت آن انجام خواهد پذیرفت

۸- مجتمع تجاری مسکونی ترلان:

۱۴۷۱۳۸۶۱۶۹۱۶۸

پروژه ترلان با کاربری تجاری ومسکونی و در۲۸طبقه سازه ای احداث می شود.این پروژه با۳۸هزارمترمربع زیربنا و با گنجایش پارکینگ۱۵۰ خودرو احداث میشود.

 پروژه ترلان شامل ۱۰۵ واحد مسکونی و۴۲واحدتجاری است که تا کنون فونداسیون پنج طبقه از  آن اجرا شده و پیشرفت ۱۷ درصدی دارد.

۹- هتل ۵ ستاره کایا: هتل کایا یکی از هتلهای تاپ پنج ستاره تبریز میباشد که جزو بهترین هتلهای کشور از لحاظ امکانات میباشد . هتل کایا در فاز دوم مجتمع لاله پارک اجرا شده و هفته قبل افتتاح شد .این هتل در۱۸ طبقه سازه ای اجرا شده است و ۱۵۰ اتاق و سوئیت لوکس و نیمه لوکس دارد .

۱۴۷۱۷۰۶۱۰۳۰۶۰

 

۱۰ – شهرک توریستی تفریحی ۳۰ هکتاری رشدیه:

۱۴۷۱۴۲۴۵۳۹۷۵۵

پروژه شهرک توریستی وتفریحی ۳۰ هکتاری درارتفاعات ضلع شمالی شهرک رشدیه با کاربریهای عمومی شهری اعم از تجاری ، اداری ، خدماتی ، فرهنگی ، ورزشی ، رفاهی وتفریحی و …. که بعنوان بام سبز تبریز مطرح است  در حال احداث میباشد.

از جمله امکانات مورد نظر برای این شهرک تفریحی میتوان به:شهر بازی سرپوشیده-پارک آبی-هتل ۵ ستاره-زمین گلف-فضای سبز ۲۰ هکتاری به همراه باغ گل و گیاه -رستورانهای سنتی و مدرن-کارتینگ-سالنهای ورزشی برای  بولینگ و پاتیناز-مرکز خرید  با ۶۰۰ واحد تجاری-هایپر مارکت-آمفی تئاتر و سالن همایش-صخره نوردی-پردیس سینمایی با ۵ سالن سینما-فود کورت -مینی گلف- پاتیناژ-تیر اندازی-ورزشهای مهیج-رولر اسکیت-مانژ اسب سواری-پینت بال-آبنما موزیکال در چند نقطه از مجموعه اشاره کرد

این مجموعه سی هکتاری هم اکنون در مرحله خیابان کشی و پی ریزی مجتمع ها میباشد .

۱۱- برج تجاری تفریحی asp: برج asp یکی از پروژه های مشارکتی شهرداری میباشد که در ۳۸ طبقه احداث خواهد شد و در بخشهای تجاری و اداری و مسکونی فعالیت خواهد نمود.این برج هم اکنون در مرحله پی ریزی میباشد و مدتی است عملیات احداث آن متوقف شده است که شرکت باغمیشه بعد از اتمام مجتمع اطلس این پروژه را آغاز خواهد نمود.

۱۲- پارکینگ طبقاتی مکانیزه راهنمائی: این پارکینگ طبقاتی مکانیزه در جوار ساختمان اداری شهرداری منطقه دو در ۹ طبقه و به مساحت ۲۹۰ مترمربع با گنجایش پارک ۹۶ خودرو احداث شده و در اوایل سالجاری افتتاح شد.

۱۴۷۱۷۱۴۵۵۶۵۴۶

 

۱۳- مجتمع تفریحی سایمان ائل گولی:

۱۴۷۱۷۰۶۳۷۳۸۸۴

مجتمع فرهنگی ورزشی سایمان دارای ۷ قسمت مختلف می باشد که عبارتند از :

  • زمین اسکیت استاندارد ( اولین بار در خاورمیانه )-سالن بیلیارد-فست فود-کافی شاپ-سالن بدن سازی  ( بانوان )-رستوران سنتی-فروشگاه ورزشی

این مجتمع واقع در ائل گلی ( شاهگلی )  تبریز ۵۰۰ متر پایین تر از هتل پارس تبریز قرار دارد و در ابتدای سالجاری تکمیل شده است .

۱۴-شهرک ۴۷ هکتاری رشدیه ۲:پروژه ۴۷ هکتاری رشدیه ۲ شامل تعداد ۱۴۶ دستگاه واحد مسکونی تک واحدی ، ۵۱۵ دستگاه واحد ویلائی آپارتمانی در ۲۴ بلوک ، ۱۷۲۰ دستگاه واحد مسکونی آپارتمانی در ۲۸ بلوک ، ۲۲۰ دستگاه واحد تجاری دریک بلوک ، فضای آموزشی در ۴ بلوک ، بهداشتی و درمانی در ۳ بلوک و ایستگاه گاز ، فضای سبز میباشد که در شمال شرقی تبریز در حال اجراست .

۱۴۷۱۵۴۸۶۶۳۰۰۲

۱۵- دهکده توریستی تفریحی سیمرغ(ورزشهای آبی):دهکده توریستی تفریحی سیمرغ  مجموعه حرفه ای ورزشی، تفریحی، گردشگری و اقامتی طراحی شده میباشد که هم اینک در زمینی بالغ بر ۱۰۰ هکتار درمنطقه خوش آب و هوای امند در مجاورت کلانشهر تبریز در حال اجرا می ‌باشد.این مجموعه که در سد امند تبریز اجرا شده است شامل امکانات ورزشی و تفریحی شامل جت اسکی و شاتل و اسکی روی آب و فلای بورد و قایق سواری و … میباشد .در کنارآن ویلاها و رستوران ها و کلبه های اقامتی اسکیموئی ،هتل ۵ ستاره، پارک آبی ،سالن عروسی و زمین گلف و …. در این مجموعه در حال احداثند.

۱۴۷۱۴۲۲۷۰۳۷۵۸

۱۶- مجتمع تجاری تفریحی ایپک پالاس:مجتمع تجاری- تفریحی ایپک پالاس دارای دویست واحد تجاری از مساحت ۱۷ مترمربع تا ۲۴۰ مترمربع می باشد که بهمراه فود کرت به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع ، شهربازی به مساحت ۶۰۰ مترمربع ، هایپرمارکت به مساحت ۱۶۰۰ مترمربع، غرفه های روباز و کافی شاپ در طبقات توانسته است مجموعه ای کامل جهت رفع نیازهای جنوب غرب تبریز را فراهم نماید.شایان ذکر است این مجموعه پیشرفت ۵۰ درصدی دارد .

۱۴۷۱۴۲۳۴۲۴۲۷۱

۱۷- مرکز تجارت جهانی فرش:

۱۴۷۱۵۹۰۶۴۶۴۹۲

این پروژه در یک ساختمان عظیم به مساحت ۱۵۰/۰۰۰ مترمربع در شهر تبریز، واقع در خیابان گلکار و در زمینی به مساحت حدود ۹۰۰۰۰ متر مربع در حال احداث می باشد که بزرگترین ساختمان در شمالغرب کشور و بزرگترین مجتمع عرضه و فروش فرش دستباف در جهان خواهد گشت.

این مجموعه با سطح اشغال ۱۰۱۱۵ متر مربع ، شامل ۴ بلوک ۱۱ طبقه و ۲ بلوک ۲۵ طبقه می باشد.

۱۸ -پروژه تجاری تفریحی عتیق:

۱۴۷۱۵۸۹۰۶۴۷۱۶

پروژه عتیق یکی از پروژه های بزرگ تجاری خدماتی تفریحی  تبریز قلمداد میگردد که حدود ۱۵۰ هزار متر مربع زیر بنای خواهد داشت.این پروژه دارای ۳۸۰ واحد تجاری، ۲۰۰ واحد مسکونی، ۱۸۰ واحد خدماتی و ۱۲۰۰ پارکینگ  بوده و سه  سالن بزرگ برای  هایپر مارکت و شهربازی و فود کورت و رستوران مجموعه در نظر گرفته شده است. از ویژگی های این مجموعه داشتن هایپر مارکت ۱۲۰۰۰ متر مربعی و شهر بازی ۱۰۰۰۰ متر مربعی ، سالن سینما و سالن همایش اشاره کرد.این پروژه پیشرفت ۶۰ درصدی دارد .

۱۹- پروژه تجاری فرهنگی میارمیار

۱۴۷۱۷۱۶۲۱۶۹۴۲

۲۰- پارک  موجهای آبی و هتل  ۵ ستاره خاوران

۱۴۷۱۷۱۳۲۴۹۳۶۶

۲۱-پارک آبی و هتل ۵ ستاره  هلیا

۱۴۷۱۵۸۶۱۰۵۳۰۹

۲۲- برجهای خاوران

۱۴۷۱۵۲۹۸۵۶۸۷۷

۲۳- مجتمع تجاری تفریحی رویال

۱۴۷۱۵۰۲۹۳۰۵۲۵

۲۴- شهرک مبلمان و خودرو الماس تبریز

۱۴۷۱۷۱۵۱۷۰۷۴۷

۲۵- پارکینگ طبقاتی و تجاری والمان

۲۶- شهرک امیدیه

۱۴۷۱۵۸۹۵۱۷۶۱۱

۲۷-مجتمع های تجاری بلوک گلستان

۱۴۷۱۵۴۲۹۲۰۶۳۹

۲۸ -بازار مروارید شهرک الماس

۱۴۷۱۷۱۵۴۹۶۵۷۹

۲۹ – برج ماهان

۱۴۷۱۷۰۶۶۱۰۵۳۴

پروژه های سرمایه گذاری بعد از سال ۹۲

۳۰ – برج های چهار قلو  تجاری تفریحی اداری اولدوز در ۲۰ الی ۲۵ طبقه

۱۴۷۱۵۳۸۸۶۵۴۸۷

۳۱-برج تجاری -اداری ۲۲ طبقه ولیعصر

۱۴۷۱۷۰۵۰۸۵۳۶۳

۳۲ -برج تجاری تفریحی ۴۸ طبقه smp

۱۴۷۱۵۰۰۰۴۸۱۶۰

۳۳- دهکده ورزشی شهر

۱۴۷۱۵۴۹۰۷۶۳۱۴

۳۴- مجتمع تحاری و پمپ بنزین برلیان در خیابان عباسی

۳۵- برج تجاری خدماتی خلیج ( تک درخت)

۱۴۷۱۵۸۶۸۳۱۲۱۳

۳۶- دهکده توریستی تفریحی  ائل یولی شامل سه هتل ۳ و ۴ و ۵ ستاره و مجتمع های تفریحی و رفاهی

۱۴۷۱۷۱۱۹۹۵۳۵۰

۳۷- مجتمع تجاری تفریحی و هتل ۵ ستاره  آتا سنتر

۱۴۷۱۷۱۶۰۲۰۳۳۹

۳۸-مجتمع تجاری تفریحی مسکونی ولی امر

۳۹-مجتمع تجاری و پارکینگ مکانیزه ساران

۱۴۷۱۷۰۵۲۷۵۷۹۲

۴۰- پروژه برج های سه قلو رودکی

۱۴۷۱۵۰۰۹۴۵۲۲۷

۴۱- مجتمع تجاری تفریحی نگین خاوران در ۲۰۰ هزار متر مربع زیر بنا

۱۴۷۱۵۹۰۴۴۸۰۸۳

۴۳- بیمارستان فوق تخصصی ۶۰۰ تختخوابه کودکان  مردانی آذر

۱۴۷۱۵۸۹۶۰۶۸۲۲

۴۴- مرکز خرید برج شهران

۱۴۷۱۵۸۵۰۵۴۷۰۵

۴۵- پارک هیجانی اندیشه

۸

۴۶- تالار و هتل ۵ستاره دانیال

۱۴۷۱۴۴۱۰۹۴۴۸۲

۴۷- مرکز تجارت جهانی تابلو فرش سردرود

۱۴۷۱۵۰۱۷۶۵۶۷۶

۴۸- لوناپارک تفرجگاه یادگار امام

۴۹- برج های ۲۸ طبقه باغ وزیر

۱۴۷۱۴۹۹۷۰۲۷۵۰

۵۰- برج هما (طرح نوسازی مجتمع های نگین پارک)

۱۴۷۱۵۸۸۱۰۶۵۰۴

۵۱- هتل اهراب

IMG_5961

۵۲- ایستگاه های اتوبوس و تاکسی

۵۳- مجتمع توریستی تفریحی پارک بزرگ تبریز

۵۴- مجتمع توریستی تفریحی میدان آذربایجان (پایانه اتوبوسرانی )

۵۵- شهربازی سرپوشیده  و زیپ لاین باغلار باغی

۱۴۷۱۷۱۳۴۷۰۲۲۷

۵۶- دولفیناریوم تبریز

۱۴۷۱۷۰۵۵۰۱۰۱۴

۵۷- برج ۱۲۵ واحدی عارف

۱۴۷۱۵۸۷۱۵۸۰۲۲

۵۸- مجتمع تجاری پلازاپارک

۱۴۷۱۷۱۳۷۰۳۹۹۲

۵۹- مجتمع تجاری مهر رشدیه

IMG_5646

۶۰- مترو سنتر

۶۱- تجاری و خدماتی پروما

۶۲- پارکینگ ۱۷ شهریور

۶۳- دهکده سلامت تبریز

۱۴۷۱۷۱۵۰۳۶۹۹۱

۶۴- پارکینگ تجاری خدماتی جنب بیمارستان عالی نسب

۶۵- زیپ لاین عینالی

۶۶- مجتمع تجاری لوازم صنعتی

۶۷- مجتمع تجاری فلزکاران تبریز

۶۸-کارواش تونلی عینالی

۶۹- هتل ۵ ستاره سیمرغ

۱۴۷۱۴۲۳۱۲۲۶۱۰

۷۰- برج ۳۹ طبقه فرهنگیان

۱۴۷۱۷۱۴۴۴۶۵۴۷

۷۱- جزیره توریستی تفریحی شانلی

۱۴۷۱۴۴۱۳۱۱۰۱۱

۷۲- مجتمع تجاری مرکز تجارت جهانی تبریز

۱۴۷۱۳۸۰۸۴۹۲۳۳

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=29941

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 62در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۶۲
  1. دمشون گرم واقعا زیبا بودن و لذت بردم

  2. به نظرم بهتر از شیراز عمل کرد…

  3. همه پروژه ها بزرگ و وسیع ، حداقل هفتاد درصد پروژه ها دارای فضای تفریحی که مسعله تحسین برانگیزیست از نظر من. و تعداد پروژه ها نیز قابل تحسین . در کل کلانشهر تبریز با توجه به حجم فعالیت های عمرانی و پروژه های سرمایه گذاری، تفریحی گردشگری نشون میده شهری فعال و رو به پیشرفتی بسیار مطلوب است. آرزوی سلامتی و موفقیت برای مردم تبریز

  4. گلی خندیدم !!
    هرچی پروژه رو کاغذ و زیر کاغذ بوده رو معرفی کردن پروژه های به تاریخ پیوسته! پروژه هایی که حتی دیگه اجرا نمیشن!
    این کار خیلی زشت هست ! امین جان خوب ماهم کلی پروژه اینجوری داریم مثل برج های تجارت جهانی و برج های نود طبقه فرهنگ شهر و….. چرا اینارو معرفی نکردی ؟! ماهم پروژه های میلگرد زنگ خورده کم ندارم !

    • البته تعدادی از پروژهها هم مثل هتل خلیج فارس، شهر سلامت، هتل پایر، هتل تامین اجتماعی، بیمارستان ها، ورزشگاه ها و… معرفی نشدند

    • اگه میخوای باور نکنی نکن ولی پروژه های اجرا نشده یا بقول شما روی کاغذ چندین برابر این لیست میشن مثل ٣٠طبقه ی اولدوز ١٠٠ طبقه ی کهکشان و پدیده ی تبریز و ٩٠طبقه ی احد عظیم زاده که ۵برج ٣٠ تا ۵٠ طبقه هم اطرافش داره ! و ۶٠ طبقه ی خاوران. شاهگلی ۴ تا برج در حال ساخته که فقط به ای اس پی اشاره شده همینطور برج بسیج و ….ائل یولی خودش خیلی بزرگه که بخاطرش مجوز ساخته برج ٨٠ طبقه رو تو ائلباغی ندادن.

      • بازی با ارقام و تعداد طبقات بدون در نظر گرفتن شرایط موجود، پر کردن متن با طرحهای نامربوط و گذاشتن نقاشی به جای عکس واقعی از پیشرفت طرحها به نوعی توهین به شعور خواننده است .

    • اولا بقول مدیر مدیر سایتتون زمان همه چیز رو مشخص میکنه، ب امید پیشرفت شیراز. ثانیا اومدم جواب بدم ک چرا اینها معرفی شدن و چ تفاوتی با مواردی دارن ک بیان نشدن، گفتم بیخی آب تو هاون کوبیدنه!! این شد ک تنها ب ذکر همین نکته بسنده میکنم ک دوست عزیز عمل زشت حسادت و اظهار نظر مغرضانس ن بیان حقیقتی ک شاید برای شما تلخه و غیر قابل باوره!!!! البته اندیشیدن فراتر از ذهنیت و ظرفیت اندیشه واقعا کار سختیه من بهتون حق میدم ک باورتون نشه!! 🙂 سعی کنید سفر کنید و دنیای بیرون از خونتون رو ببینید. خیلی کمک میکنه

      • تند نرو زیاد مجیدجان، ماعم سفر میریمو میبینیم! پروژه های بزرگ تبریز شامل برجها هیچکدوم به معنای واقعی شروع نشدند و نظرات شما در جانبداری از شهرتون در سایت تبریز مدرن واقعا مضحک هست.

    • عزیزم همه این پروژه ها در حال ساخت هستند اون پروژه هایی که هنوز مشکل مجوز یا ساخت داره یا هر عاملی که اجرای پروژه ها رو سلب کرده اصلا بین این پروژه ها اعلام نکردن

  5. مبارکشون باشه زیبا بودن
    ولی با دیدن برج تجارتشون افسوس اون سنگ امدازی ها و فراری دادن سرمایه گذار برجهای دقولوی تجارت جهانی شیراز خوردم اگه گذاشته بودن یه سر و گردون سر تر از این بود افسوس و صد افسوس دیگه پروژه ای به شکوه اون در شیراز ساخته نمیه یا پروژه های برج های آتی ساز جای این چنین برج ها پروژه هایی در شیراز خالیه و لعنت خدا بر متحجرین

  6. یه گلایه از مدیر سایت دارم که علی رغم وقت چند ساعته ای که برای ارائه ی پروژه ها گذاشتند،کوچکترین اشاره ای به پروژه های مسکونی بلندمرتبه ی شیراز که بیشتر از پروژه های تبریز هست نکردند،از هتل های پنج و چهار ستاره ی درحال ساخت شهر شیراز یکی رو گفتند و دو تا رو نگفتند،
    این درحالی هست که مدیر سایت تبریز مدرن کوچکترین پروژه ها،حتی کارواش و ایستگاه تاکسی رو هم مطرح کردند.
    در ضمن، مهم مطرح شدن پروژه ها نیست،بلکه مهم اجرای پروژه ها هست که این مهم در مورد پروژه های تبریز الزاما صادق نیست همونطور که چنان مانوری روی پروژه ی آیسان دادند و این درحالی است که پروژه ی آیسان بعد از گذشت چهار سال از شروع ساخت همچنان راکده و پیشرفتی نداره و حتی معلوم نیست سرمایه گذارش کیه!!!
    یا پروژه های بزرگی مثل پارک بزرگ تبریز که بزرگترین پروژه ی سرمایه گذاری تبریز هست،بعد از گذشت یکسال،شروع هم نشده که بخواد به نتیجه برسه.
    در ضمن ،اکثر پروژه ها مسکونی و تجاری هست و مثل مجتمع های شیراز که بخش تفریحی و اقامتی و سینما و فرهنگی قابل قبولی دارند نیستند و همین ها هم سرعت اجرای خیلی کمی در برابر پروژه های شیراز دارند.
    در پروژه های تفریحی هم که برای شیراز ارائه شد،عظمت رو میشد درونشون دید.
    هر چند که بنده معتقدم شیراز پروژه های بسیار بیشتری برای ارائه داشت که این اتفاق نیفتاد

    • بنظرم اینکه مدیریت سایت شیراز ۱۴۰۰ پروژه های مسکونی رو معرفی نکرند اقدامی کاملا حرفه ای شایسته و قابل احترام هستش اخه ارزششو نداره که برجسازی و خونه سازی رو که اقدامی کاملا معمول در هر شهری هست رو جز پروژه های سرمایه گذاری بدونیم! و به هر قیمتی که نباید تعداد پروژه های سرمایه گذاری رو زیاد معرفی کرد

    • با نظر شما در مورد آیسان و پارک بزرگ تبریز موافقم. از وقتی یادم میاد این اسم ها رو میشنوم ولی در عمل خبری نیست. همیشه در مورد پروژه های تبریز بزرگنمایی میشه و بیشتر حالت تبلیغاتی دارن

  7. چیزی که توجه من رو خیلی جلب کرد طرح های خلاقانه معماری بود که برای ساختمان ها استفاده کردن. واقعا جالب و تحسین برانگیزه

  8. یه سری از پروژه ها که قبلا اجرا شدن و نباید نام برده می شدن! یکسری ملغی شدن! یکسری صرفا طرح روی کاغذن و حتی کلنگ هم نزدن و احتمالا نمی زنن! باقی هم تنها در مرحله خاکبرداری هستن و یا نهایتا طی دو سال و چهار سال، اسکلتِه یک طبقه رو زدن! همشون هیاهوی پوچن. هیچ خبری تو تبریز نیست. فقط ۵ درصد از این پروژه ها جدین و بس! پروژه هاشون نقد نیست. توی نقد بودن پروژه ها شیراز ۶ برابر از تبریز جلوتره. نقد بودن مهمه. وگرنه با طرح روی کاغذ و یا کلنگ زنی و خاکبرداری که بله، تبریز می تونه پیشرفته ترین شهر دنیا هم باشه!

    • اگه شیراز رو ندیده بودم تبریز رو هم نمیشناختم حرفتو باور میکردم خخخخخخخ ایام بکام

      • ما هم اگر تبریز رو ندیده بودیم این نقاشی ها رو که می دیدیم حرفتون باورمون می شد. منم خخخخخخخخخخخخ تو هم به سلامت

      • دوست من، والا برخی از پروژه ها رو که میبینم، متوقف هستن و تصاویر خودش بسیار گویاست که مدت زمان طولانی هست متوقف هستن.
        نمیخوام بین شیراز و تبریز مقایسه های من درآوردی راه بندازم چون اصلا صحیح نیست، اما هم شیراز یکسری پروژه های متوقف شده داره و هم تبریز. صحیح نیست که بگیم الان همشون دارن تمام و کمال ساخته میشن چون واقعا این طور نیست.
        مثلا الان پروژه آیسان تبریز متوقف هست. زمان زیادی هم هست.پروژه آتیساز شیراز هم که متشکل از برج های ۵۰ طبقه بود متوقف هست اما دارن بررسی میکنن تا دوباره شروع بساخت بشه با طرح جدید.

    • تصاویر که چیز دیگه ای رو نشون میدن
      اکثر پروژه هاشون در استانه تکمیله و یا جدیدا افتتاح شده
      تا کی میخوایم خودمونو گول بزنیم ؟ حقیقت را باید دید عزیز من

      • معنی عبارت اکثر رو بفرمایید ممنون میشم! بیشتر پروژه ها اتفاقا طرح هستن. لطفا دوست تبریزی جو رو خراب نکنین

      • احمدی جان تبریزی! والا به خدا ارزش جواب دادن نداره حرفت! عکس پیشرفت فیزیکیه اکثر پروژه های شهرتون رو نگاه کن! همه ش فقط یا گوبرداریه و یا در حال اجرای فوندانسیون پس از سالها!! مثلا سون استار ۳ سال پیش کلنگ زنی شد، الان فقط ۴ طبقه پیشرفت داشته!!! ترلان سه ساله کلنگ زنی شده، تا حالا فقط ۳ طبقه پیشرفت داشته!! اینا ۱۵ سال دیگه هم آماده نمیشن. با همچین وضعی که حتی نمی تونید پروژه های ساده تر رو پیش ببرید، میاین الکی نقاشی های پیچیده تری به نامهای “آتاسنتر” و “دهکده توریستی ال یولی” و برج “اس ام پی” و… می کشید و یه کلنگی می زنید و علی علی و بعدشم هیچی به هیچی! فقط می خواین خودتون رو ارضا کنید. برای ما ژست نیاین. خودتون بهتر از ما می دونید که تبریز رکورددار پروژه های خیالیه. اینرو خودتون هم به همدیگه میگید. ۹۰ درصد پروِژه های سرمایه گذاری شیراز واقعا در مرحله ساخت جدی هستن! در حالیکه ۹۰ درصد پروژه های تبریز از سر کاری هم اونورترن! دلتون خوشه…….

    • اگر بی‌ طرفانه قضاوت کنیم میبییم که در گزارش مربوط به شیراز هم پروژه هایی که عملیات اجرایی آنها آغاز نشده وجود داشت مثل: آکواریوم، هتل نیایش، دهکده پانیذ ، تله کابین، برج تاریخ….. ما که شیرازی و شهروند شیرازیم می‌دانیم که ساخت این پروژه‌ها تا همین لحظه آغاز نشده. پس نباید به گزارش تبریز ایراد گرفت. چرا که اکثر قریب به اتفاق پروژه‌هاشون وارد مرحله عملیات اجرایی شده اند.

      • اتفاقا اکثرشون اجرا نشدند،مثل پارک بزرگ،اس ام پی،جزیره ی شانلی و…
        در ضمن سرعت اجرای پروژه ها در شیراز خیلی بیشتره،مثلا پروژه ی آیسان،چهار ساله شروع شده ولی حتی یه طبقشم ساخته نشده، مگه به شروع شدنه؟
        به اجرای پروژه هست دوست عزیز.
        در مورد پروژه های تفریحی شیراز هم که نام بردید مثل روز روشنه که همش قطعا ساخته میشه و به چند سال نرسیده،هنین پروژه هایی که نام بردی و هنوز شروع نشده،یکی یکی به بهره برداری هم میرسه و تبریزیا توی یکی از این پروژه ها هم میمونند.
        جز سه چهارتا از این پروژه ها امیدی به بهره برداری از باقی پروژه ها نیست. که اگه اینطور بود با این حجم از پروژه ی سرمایه گذاری باید درآمد شهرداری تبریز بیشتر از شیراز میبود و این در حال هست که شهرداری تبریز سال گذشته،۷۰۰ میلیارد درآمدش کمتر بوده.
        تبریزیا در امضای تفاهم نامه و قرارداد سرمایه گذاری حتی از تهرانم جلو ترند ولی در اجرا…

  9. دمشون گرم امیدوارم همه اش اجرایی بشه . تبریز قطعا سرمایه گذار بیشتری داره و در زمینه جذب سرمایه گذار موفق هستند بس که با غیرت هستند تبریزیا . شیراز اما یه عده متحجر به اسم دین ، هم به دین ضربه می زنن هم به پیشرفت شهر و هرجا می تونن یه سنگ اندازی می کنند و سرمایه گذار رو فراری می دن. واقعا یک شهری مثل شیراز یک سرمایه گذار برا احداث پارک ابی پیدا نمیشه ؟؟ یا یک دلفیناریوم ؟

  10. تو شیراز هم میخوان چند تا نماز خونه و دستشویی افتتاح کنن تا ۱ ماه دیگه نگران نباشید حجم پروژه های شیراز خیلی بالا هست ولی چرا ما نمیبینیم خودش جزء سوالات هست!!تازه دارن روی رودخونه خشک پل شیشه ای میزنن خیلی با کلاس میشیم:)چند تا الاچیق هم دارن میزنن ۱۰۰۰ میلیارد!!شهردار گفتن قراره ۲۰ تا اتوبوس دیگه هم بیارن خیلی خوشحال شدیم!پارک آبی هم داریم دریاچه زدن بهش میگیم پارک آبی ما خیلی خوبیم اصن نباید مرغ های همسایه هامون رو غاز ببینیم جدیدا هم دارن برامون بزرگراه میزنن ولی ی طرفه هست اخرش هم به ی کوچه تنگ نمیرسه ما خیلی خوبیم تازه کمربندیمون چراغ داره هتل هم داریم میسازیم به همراه پارک های تفریحی بسیار همراه با تله کابین و… فقط مسئولینمون چیزی نمیگن که ریا نباشه؛)))کلا ما خیلی خوبیم اگر هم کسی بخواد اعتراض کنه باید بگم که داربم پله کابلی میزنیم و دیگه تا ۱۰۰ سال دیگه کسی توقعی نداشته باشه!

  11. مبارک تبریزیهای عزیز باشه .
    تقریبا کلانشهرهای شیراز و تبریز و مشهد و اصفهان در یک حد حرکت میکنند و هر شهری در یکسری از پروژه ها ممکن هست وضعیت بهتری داشته باشه .
    پروژه های شیراز و تبریز خوب بودند و یک نکته منفی در پروژه های تبریز دیدم . در مورد پروژه های تجاری بغیر از یک مورد ساخت سالنهای سینما دیده نشده است و عملا قسمت فرهنگی در پروژه های تبریز کم در نظر گرفته شده است که البته میشه جبران کرد .
    در قسمت پروژه های عمرانی تبریز هم باید بگم که مثلا هر شهری اگه ۳۰ تا تقاطع خوب داشته باشه در تبریز تقاطعها رو با پروژه های کوچک خراب کرده اند و در واقع دوراندیشی نشده است .

  12. بسیار عالی

  13. قبل از اینکه نظرمو راجع به پست بگم اول تبریک میگم به تبریزیا برای پروژه های خوبشون، و آرزوی قلبیم هست که همشون هرچه سریعتر افتتتاح بشن. ولی برای شیرازی هایی که با دیدن این مطلب فکر می کنن شیراز در زمینه سرمایه گذاری عقب افتاده چند نکته رو بگم.
    به نظرم معرفی پروژه ها از حالت منطقی داره میره به سمت به رخ کشیدن و چشم تو هم چشمی. من با محتوای مطلب قبلی که مدیران سایت شیراز ۱۴۰۰ زحمتشو کشیدن، بسیار موافقم. تمام پروژه های معرفی شده حداکثر تا ۲و۳ سال آینده ساخته میشه و از معرفی پروژه هایی که بسیار بزرگ هستند و واقعا معلوم نیست به طور کامل اجرا بشن صرف نظر شده و اگر به حافظتون مراجعه کنید یا در سایت جستجو کنید پروژه های بسیار بیشتری رو داریم ولی دلیلی برای معرفی همشون نیست، کاش مطالب بقیه شهر ها هم همین روند منطقی رو داشته باشه. تنها نقدی که میشه به مطلب پروژه های عمرانی شیراز داشت، استفاده نکردن از تصاویر پیشرفت پروژه ها بود ( میدونم کار زمان بر و سختی هم هست) و این باعث شد از دید بازدیدکنندگان سایر شهر ها، پروژه های تبریز شاخص تر به نظر بیان.

    فکر می کنم این پروژه ها، تمام پروژه های ۱۰ ساله تبریز (ساخته شده، ساخته نشده، راکد) هستند علاوه بر این تمام پروژه مسکونی و اداری هم معرفی شدند. در کل بیشتر پروژه هایی که توی سایت تبریز مدرن تو این چند سال میدیدم اینجا اومده بود.
    به نظر من بهتر بود پروژه هایی رو معرفی کنند که ۲ ۳ سال هست شروع شده و پیشرفت خوبی داره , و به زودی افتتاح میشه یا اینکه از مجتمع ها و شهرک های مسکونی که ساختش برای هر کلانشهری یک پدیده عادی هست صرف نظر بشه تا بتونیم از وضعیت هر شهر در شرایط برابر مطلع بشیم نه اینکه با پر کردن مطلب خواننده نفهمه چی به چیه. اگر شیوه صحیح معرفی این باشه پس برج تجارت جهانی شیراز هم که کنسل شده و قرارهست بعدا توسط یک بانک با تغییراتی ساخته بشه ، معرفیش لزوم بیشتری داشت تا پروژه ای مثل آیسان. یا مثلا پارک آبی صدرا رو با توجه به عکس هایی که از پیشرفتش وجود داره (درمقایسه با تصاویری از چند لودر در این مطلب)، بزرگترین و مدرن ترین پارک آبی خاورمینه معرفی کنیم و بگیم در حال ساخته و خیلی از پروژه های دیگه که خودتون بهتر در جریانش هستید.
    در کل به غیر از پروژه برج تجارت جهانی تبریز برای بقیه پروژه های اشاره شده نمونه یا نمونه های مشابه ای تو شیراز وجود داره و حتی پروژه های فاخر بسیاری توی شیراز در حال ساخته که مشابه نداره و اصلا هیچ اشاره ای تو مطلب قبلی که در مورد شیراز بود نشد.
    من اطلاعی از بافت تبریز ندارم نمیتونم نظر بدم که پروژه هاش مناسبه این شهر هست یا نیست اما در کل از دید من پروژه های شیراز برای شهر شیراز بسیار کامل هست و پروژه های شیراز اکثرا هویت داره.
    مخاطب این پیام من شیرازی ها هستند و اصلا قصد به راه انداختن بحث با تبریزی های عزیز رو ندارم و واقعا پروژه های معرفی شده در صورت ساخت، پروژه های بزرگی برای هر شهری میتونن باشن.
    موفق باشید.

    • هیچکدام از این طرح های تفریحی هم تصویر پروژه مربوط به خود پروژه نیست.
      اینو در زمان دیدن این پروژه ها در سایت تبریز مدرن،در پست مربوط به هر پروژه،خود مدیر سایت تبریز مدرن گفت.

  14. با سلام خدمت شیرازیهای عزیز.دوستان این پروژه ها تماما برای بخش خصوصی هستن چون تو تبریزهیچ توکل اذربایجان سالیانه درازه دولت تومنی پول خرج نکرده به خاطرهمین مردم خودشون دست به کارشدن ازساخت برج تجاری مسکونی بگیرتا احداث شهرک های صنعتی وغیره تولیست پروژه ها به جزدوموردکه فعلا راکدهستش بقیه پروژه ها درحال کارهستن تواین لیست خیلی ازپروژه ها که به قول بعضی ازدوستان نقاشی بودن حذف شدن نیازی هم نیست بزرگ نمایی بشه ولی هرشهری با دست مردمش ابادمیشه به خاطرهمین اذربایجان شرقی رو انتخاب کردن بشه الگواقتصادمقاومتی به قول خودشون چون اصلا سرمایه گذاردولتی وجودنداره تواین استان تاچندماه دیگه هم بگن اقتصادمقاومتی جواب دادوهرشهری کمبودها زیاده ولی بایدتلاش کرداگه همه شهریک دل بشن ودلشون برای پیشرفت وابادنی شهرشون بسوزه مسولین شهری هم مجبورهستن چندین برابرتلاش کنن

    • دوست عزیز میشه بفرمایید آیا دهکده المپیک تبریز ، همین استادیوم یادگار و پیست دوچرخه و استخر قهرمانی تبریز یا نه این آزادراه های آذربایجان و هزینه تیم داری تراکتورسازی یا هزینه احیای دریاچه ارومیه رو کی میده یا داده؟ دوست عزیز دولت به مراتب بیشتر در استان آذربایجان خرج کرده و میکنه تا استان فارس. در ضمن کاملا واضح هست که در همه جا پروژه های تفریحی گردشگری توسط بخش خصوصی ساخته میشه و مختص تبریز نیست حالا بعضی جاها از مسایل سیاسی هم سواستفاده میکنن بماند!

  15. با سلام خدمت مردم فرهنگ دوست شیراز
    دوستان عزیز میزان پیشرفت پروژه ها در معرفی پروژه اومده . بعضی از پروژه ها ۹۰ درصد پیشرفت دارن و بعضی ها کمتر از ده درصد که دقیقا بیان شده. اون دوستانی هم که میگن این پروژه ها نقاشی هستن میتونن به محل اجرای پروژه مراجعه کنن . ۹۰ درصذ پروژه ها فعال هستند. و تا جایی که من دیدم فقط ۴ تا پروژه از این لیست فعلا اجرا نشدن که در حال طی مراحل اداری هستن که اونم مشخصه چه پروژه هایی هستن. من از همه افرادی که در تبریز سرمایه گذاری میکنن تشکر میکنم . خود تبریز سرمایه گذاران خوبی داره هیچ ،از شهرها و کشورهای دیگه هم سرمایه گذارانی جذب میکنه. دلیل این امر هم به پیشینه تبریز برمیگرده که اکثرا تجار و بازرگانان موفقی بوده و هستند . شهر بدون گدا ، شهر بدون معتاد متجاهر ، شهر بدون کودک خیابانی که فقط القاب اجتماعی تبریز هستند نشون میده که این شهر لایق بهترین ها بوده و هست و در سال های آینده با توکل بر خدا و دست در دست هم و با همدلی مردم این شهرو از زیباترین شهر ایران به زیباترین شهر خاورمیانه تبدیل میکنیم.
    زنده باد شیراز
    زنده باد تبریز

  16. هه هه. چرا رفتین تو لاک دفاعی و خجالت زده این.بعد دو روز هنوزم جرات ندارین نظر مردم و تایید کنین.حداقل بدونیم چی دارین برا گفتن با این همه ادعا که داشتین!

  17. اکثر این پروژه ها تفریح تبریزی ها رو زیاد میکنند ولی بخاطر وسعی بودن ممکنه تا سال ها ساخته نشن

  18. خخخخخخخ
    جالبه این تبریزیا خودشونم کفشون بریده از دیدن این پروژه ها و فکرشو هم نمیکردند اصلا اینا قابل معرفی باشند(هم توی این سایت و هم تبریز مدرن)
    جالبه که وقتی پروژه های شیراز مطرح شد میگفتند خیلی عقبیم و این پروژه ها،باعث حقارت تبریز شده ووو
    اینا همش باده کاکو.
    پیسسسسسسسسسس بادشون خالی شد.

  19. انصافا تبریز بزرگ یکی از زیباترین شهرهای ایران است که دیدم. به نظر می رسه همدلی، اتحاد و دلسوزی آذری های عزیز باعث پیشرفت روزافزون این شهر زیبا شده است. امیدوارم در شهرمان شیراز تنگ نظری ها و سیاست بازیهایی که در مسئولین نالایق آن وجود دارد هرچه زودتر تمام شود تا زمینه ای برای ورود سرمایه گذاران داخلی و خارجی به شهرمان شود. یاشاسین تبریز، یاشاسین شیراز یاشاسین ایران

  20. سلام… من تعجبم از آینه که شیرازیها خیلی خوب پروژه های تبریز رو می شناسم…!!! در ضمن اکثر این پروژه ها در حال ساخت یا اتمام هستن..‌‌.

  21. چه مصر و چه شام و چه بر و چه بحر
    همه روستایند و شیراز شهر ♥
    دوستار شیراز از ارومیه

  22. مگه قرار نبود پروژه‌ها امسال شروع شده باشن و یا اینکه امسال به پایان برسن؟
    پس مواردی نظیر شماره ۷۰ که سال گذشته شروع شدن و تا زمان اعلام شده برای اتمامشون ۳ سال باقی مونده چرا توی این فهرست ذکر شدن؟
    همچنین مابقی پروژه هایی که خود کامنت گذارها هم اذعان داشتند که به هر دلیلی مدتهاست فعالیتی نداشته ( تأیید تلویحی اینکه در سال جاری شروع به ساختشون انجام نشده و مربوط به سالهای گذشته است و البته امسال هم به پایان نمی‌رسن)

  23. آخرین وضعیت واقعی پروژه های معرفی شده تبریز در پست بالا
    ۱. برج تجارت جهانی : پروژه از سال ۸۶ شروع به اجرا کرده و در سال ۹۶ می تواند افتتاح شود http://www.wtc-tabriz.com
    ۲. مجتمع اطلس تبریز : عملیات اجرایی پروژه عملا چند ماهی است به اتمام رسیده است اما به علت سیاست غلط پروژه در فروش واحدهای تجاری و ایجاد واحدهای کوچک تجاری عملا زمان افتتاح پروژه در کوتاهترین زمان ممکن نوروز ۹۶ می باشد a-tc.ir
    ۳.مجتمع ستاره باران ۲۳ اردیبهشت ماه افتتاح اولیه (soft opening)گردید و در ۲۳ تیر ماه با حضور رییس سازمان میراث فرهنگی افتتاح رسمی گردید. sbarancenter.com
    ۴.هشت بهشت : با توجه به مسایل کارفرمای پروژه (وابسته به نیروی انتظامی) تا کنون چندین بار پروژه حرکت و سکون داشته است و با توجه به سیاست فروش پروژه توسط سهامداران اگر ایده فروش پروژه از این پروژه ۲۰۰ هزار مترمربعی تغییر نکند، امیدی به افتتاح نیست!
    ۵.آیسان : سنگ بزرگ نشانه نزدن است! اجرا و افتتاح این پروژه توسط کارفرمایان و عوامل و مشکلات فعلی پروژه غیر ممکن.
    ۶.سون استار : پروژه ای دیگر با تفکر فروش واحدهای تجاری که دیگر در بین مجتمع های موفق امری غیر قابل قبول می باشد. این پروژه در مرحله اجرای اسکلت می باشد ولی با توجه به نزدیکی مسافت با لاله پارک و سیاست فروش افتتاح پروژه در زمان کمتر از ۵ سال بعید می باشد.
    ۷.گل شرق : سیاست فروش. سرمایه گذار در حال تغییر. زمان افتتاح ؟

    از دوستان کسانی هستند که درگیر در پروژه های مجتمع تجاری هستند توصیه اکید می شود که سمت فروش واحدهای تجاری نروند که منجر به شکست و نابودی پروژه می شود

  24. شیرازی های عزیز ناراحت نشین ولی شما بسیار ادم های حسود و خود بزرگ بین هستین و این احساس رو دارین که که تو کل ایران همه بدن و شما خوبین و این ادعا رد دارین که شهرتون در همه زمینه ها اوله
    اولا عرض کنم که شهر شما نه حالا و نه حتی در زمان قبل انقلاب هم چیزی نبوده و نیست و طبق امار سال ۱۳۳۵ شهر شما حتی از ابادان هم کوچتر بوده و طبق امار موجود نصف شهرهای تبریز و مشهد و اصفهان جمعیت داشته (تبریز:۲۶۰هزار نفر مشهد:۲۴۵ هزار نفر اصفهان: ۲۳۵ هزار نفر ابادان ۱۹۰ و شیراز حدود ۱۴۰) و در حد یک روستا بودین
    ضمنا شیراز در سال ۹۰ هم با الحاق چند شهر حومه ای چنین پیشرفت جمعیتی داشته
    دوما در مورد پروژه ها باید عرض کنم که ۹۰% این پروژها کاملا در دست احداث هستند و می تونین تمام این پروژه ها رو بیاید و از نزدیک پیشرفتشون رو ببینین
    و ضمنا حدود ۳۰ درصد از پروژه هایی که هفته قبل گذاشته بودین هنوز شروع به اجرا نشده و به قول خودتون نقاشین حداقل پروژه های ما شروع شدن
    حداقل دوستان شیرازی اگه نمی تونین پیشرفت بکنین از پیشرفت دیگران هم ناراحت نشین و هی بشینین برای خود دلیل منطق بیارین که نه بابا اینا هم هنوز شروع نشده و فقط نقاشین
    من انتظار داشتم بیام اینجا کامنت های دوستان رو ببینم که تعریف تمجید کردن و از پیشرفت کشورشون خوشحال بشن چنانچه ما هفته قبل در مقابل پروژه های شما کردیم
    الحق و الانصاف

    • دوست عزیز شیرازیا هر خصوصیتی داشته باشن نه حسود هستن و نه خود بزرگ بین و تایید نظر شما هم نه به خاطر تایید محتوی نظرتون بلکه بخاطر این بود که بدونین چقدر فکرت اشتباه و توهین آمیزه. ضمن اینکه بزرگی به جمعیت و مساحت نیست! شما هم زیاد حرص نخور که الان شیراز به نظرت ۵ ساله رشد کرده. این شهر ۳ دوره پایتخت ایران بوده و بسیاری از اولین ها در این شهر بوده. الان هم که اثار تمدن ۶۵۰۰ ساله در اون یافت شده.

    • اقای شایان اگه فکر می کنید شیراز چیزی نیست چرا تبریز یه دونه پردی سینمایی نداره و لی شیراز داره چرا تیریز سینمای ممتاز نداره و لی شیراز داره. چرا تبریز مجتمع بزرگی مثل خلیج فارس ما که ششمین مجتمع بزرگ جهانه نداره.فرودگاه تبریز حتی به پای فرودگاه کیش هم نمیرسه و هفتمین فرودگاه پر رفت و امد کشور حتی از اهواز هم جلوتر نیست در صورتی که فرودگاه شیراز چهارمین فرودگاه پر رفت و امد از نظر کل پرواز هاست بعد مهراباد مشهد و امام خمینی و از نطرپرواز های داخلی سومین تو کشور.از نظر جمعیتم ممکنه شیراز داخل سال ۹۰ جمعیتش صد هزار نفر کمتر باشه که در سال ۹۵ یعنی امسال قطعا جمعیتش بیشتر شده و از تبریز جلو زده اما کلان شهر شیراز جمعیتش از تبریز بیشتره از نظر تاریخ هم شیراز از تبریز خیلی برتره.

      • امیدوارم که مدیر سایت عزیز و هموطن شیرازی اگه اهل عدالت هستید
        این پیام منو توسایت بزارید
        فارغ از تعصبات به شهر و استان قضاوت کنید که چرا یونسکو و سازمان
        ملل از نظرساختار معماری و تلفیق سنت و مدرنیته تبریز را مدرن ترین
        شهر ایران معرفی می کند
        من عاشق شیراز و اصفهان هستم ولی متاسفانه به دلایلی توفیق زیارت
        نداشتم بهترین شهر های توریستی و بین المللی ایران هستند
        البته مسائل سیاسی که در ادرات در پیشبرد پروژه ها در آذربایجان
        سنگ اندازی می کنند اضافه کنید.
        سیاست است که طرحهای عمرانی و مهم در نقاط مرکزی کشور ایجاد
        می شود و به شهر های مرزی چندان رسیدگی نمی شود
        ولی به نظر من بهترنیست سردر خونه برای مهمان که از اروپا وارد
        ایران می شود آبرومندانه تر باشد
        بالاخره تبریز و آذربایجان دروازه و قدمگاه ورودی اروپا به آسیا و ایران
        است
        حقیقت را باید گفت که شیراز و اصفهان خوشگل و صنعتی با امکانات
        بالای توریستی و صنعتی و فرهنگی و……می باشد
        متاسفانه آذربایجان و تبریز خیلی عقب افتاده است که بعضی دلایل
        را که می دانید دلایل سیاسی اندوالسلام
        درودبر کاکو های دوست داشتنی شیراز

        البته مسائل سیاسی که در ادرات در پیشبرد پروژه ها در آذربایجان
        سنگ اندازی می کنند اضافه کنید.
        سیاست است که طرحهای عمرانی و مهم در نقاط مرکزی کشور ایجاد
        می شود و به شهر های مرزی چندان رسیدگی نمی شود
        ولی به نظر من بهترنیست سردر خونه برای مهمان

      • دوست عزیز معرفی تبریز از سوی سازمان ملل یک دروغ بزرگ هست که هیچ منبع معتبری نداره

    • شایان جان،
      من نمیدونم اهل کجا هستی، اما تنگ نظری و حسادت در کامنتت کاملا مشخص هست که البته مثلا با زیرکی سعی داشتی جوری بنویسی که بگی من بیطرفم.!! خخخ!!!!
      شهر ما نه الان و نه قبل از انقلاب هم چیزی نبوده و نیست؟؟
      سعی کن اینجوری جایی صحبت نکنی چون هم ازت خیلی تعجب میکنن و هم بهت میخندن. خب با این حرفت نشون دادی هیچ چیز، دقیقا هیچ چیز از تاریخ گذشته و معاصر ایران و شیراز نمیدانی. برو یخورده مطالعه کن.
      شیراز در حد یک روستا بوده؟؟ یعنی قدیم تبریز در حد دوبی امکانات داشته؟
      بابا نزن این حرفها ی مضحک رو… چی فکر کردی؟ هیچ کدوم از شهرهای ما پیشرفته واقعی نیست.تبریز هست؟؟
      اما فراموش نکن همین الان هم شیراز از ۹۰% مسائل شهری از تبریز جلوتر هست. اسنادش هم موجوده که بخواید تقدیم میکنم.
      این چیزیه که خود تبریزی ها و دهات های اطرافش بهش اذعان داشتن.
      عمران شهری، فضاسبز، پارک های بزرگ که در خاورمیانه بزرگترین هستند، بلندمرتبه سازی، توسعه خطوط مترو، رعایت حریم شهری و … .
      ما نمیتونیم پیشرفت کنیم؟ پیشرفت از دید شما دقیقا چیه؟ ما هر پروژه ای که اجرا کنیم، آنچنان تو بوق نمیکنیم. میذاریم خودتون بیایید و ببینید. به اندازه شما تو وبلاگ های بی خاصیت، بحث های قومیتی و آنچنانی راه ننداختیم. یکی از نشونه های پیشرفت اینه.!
      از پیشرفت شما ناراحت بشیم؟ خخخخخ .
      وقت کردی برو یخورده کتاب بخون. همین .حداقلش اینه که میشه امیدداشت سرانه مطالعه کشورمون بیاد بالا.

    • امیدوارم از دسته پان ترکها نباشی چون اینگونه صحبت کردن شما در مورد پارس و شیراز این حس رو به آدم انتقال میده. قطعا کسی که شیراز رو روستا میبینه خود بزرگ بین ترین آدم هست!
      بله شاید شیراز در مقایسه با نیویورک و توکیو از روستا هم کمتر باشه اما هر نقصی هم که داشته باشه بازم در حد ۵ شهر اول کشور هست. چه از لحاظ زیباییهای گردشگری و چه از لحاظ بافت شهری وگرنه اینهمه توریست سرازیر نمیشد به سمت شیراز.
      تبریز هم زیباییهای خاص خودش رو داره و بسیار شهر تمیز و با فرهنگی هست.
      ما یه کشوری داریم که خوشبختانه هر جاییش جاذبه های خاص خودش رو داره.
      یه نکته دیگه که باید بهش اشاره کنم اینه که افزایش جمعیت شهری به نظرم اصلا هم خوب نیست!این یعنی عقب افتادگی شهرهای کوچک و فشار و انفجار جمعیتی بر کلانشهرها که یه مصیبته و نشانه عدم برنامه ریزی حکومت و توزیع نا مناسب و ناعادلانه امکانات در کشور هست.پس زیاد هم خوشحال نباش از ازدیاد جمعیت در شهرت. اگه مسئولین دلسوز بودن به مناطق اطراف تبریز رسیدگی میکردن که مجبور نشن از شدت فقر و کمبود امکانات و بیکاری و … به شهر مهاجرت کنن. این قضیه برای تمام کلانشهرها صدق میکنه متاسفانه…

  25. شایان عزیز
    ما با تبریزیها مشکل نداریم ولی حرفای شما باعث شد که جوابتون رو بدهم .
    تبریز فقط ۳ ماه تابستان مسافر و توریست داره و این حقیقت هست در صورتی که شیراز در تمام طول سال مسافر و توریست داره . در نوروز اصلا مسافر بخاطر سرد بودن هوا به تبریز نمی اید .
    تبریز یک تقاطع که پل طبقاتی باشه نداره و فقط یک مشت زیرگذر و روگذر مثل شهرهای درجه دو ایجاد کرده اند .
    تبریز در شش ماهه دوم سال کاملا تعطیل هست و به خواب زمستانی فرو میرود .
    بهترین پروژه تبریز که میتونست ابروی تبریز رو بخرد اتاسنتر بود که جلوی ساختش گرفته شد و اگر همین الان تازه شروع به ساخت بشه باز ۱۰ سال از شیراز عقبید .

  26. با یکدیگر
    ما ایستاده ایم
    جدا از هم ، سقوط می کنیم
    عجب وضعی شده.یکی پیشرفت میکنه میزنیم سرش،یکی عقب مونده یه لگد میززنیم که بیشتر عقب بمونه.یکی مقامی بدست میاره واسش تبلیغات منفی میزنیم.یکی رو هل میدیم که از بقیه جلوتر بره.یکی رو با یکی تبعیض میزاریم.
    احتمالا ۵۰سال بعد=ولایات متحده ایران
    احتمالا ۱۰۰سال بعد(اگه منقرض نشیم)=مناطق تجزیه شده فلات ایران
    همه جای ایران سرای من است
    من خودم ترک هستم ولی عاشق وطنم هستم.این نظر من درباره اکثر(تاکید میکنم اکثر) مردم ایران.

    • اگه دقت کنیم میبینیم که این تجزیه (تجزیه فلات ایران که گرجستان و افغانستان و سراسر قفقاز و پاکستان و شرق ترکیه و تمامی مناطق کردنشین کشورهای مجاور از لحاظ زمین شناسی و فرهنگی و …در قلمرو فلات ایران هستند)از حدود ۲۰۰ سال پیش و از زمان قاجار به طور جدی استارت خورده و همچنان ادامه داره. آخرینش هم مربوط بود به تفکیک مالکیت ۵۰ درصدی دریای کاسپین بین دیگر کشورهای مجاور این دریا توسط شخص شخیص محمود احمدی نژاد.قبل از اون هم محمدرضا شاه بحرین رو به انگلیس تقدیم کرد بگذریم که چه جریاناتی بود و ….
      امیدوارم کمی مهربان تر و متحدتر باشیم تا اجازه سوءاستفاده به افراد سودجوی داخلی و خارجی داده نشه. مهمترین و بزرگترین مانع در برابر دشمنان ، اتحاد و همدلی ایرانیان هست.

  27. تبریک به دوستان تبریزی
    بعد هم شهر های دیگه ایران از جمله شیراز اصفهان هم پروژه های خوبی دارند بهشون از طرف مشهدیا تبریک میگم
    و دوم این که بهتره به فکر شهر های دیگه ام باشیم بیشتر به فکر ساختن و حفظ. فرهنگمون. باشیم و به فکر شهر های دیگه مثل اهواز و خوزستان و خیلی شهر های دیگه از اونجا نفت میاد بیرون پیشرفت باید مال این هم وطنان و دیگر شهر های ایران هم باشه. دوستدار شما دوستان مصطفی از مشهد

  28. درد تبریز اینکه هیچ مسئول تبریزی در شهر وجود ندارد و تمام مسئولان از شهرستان ها و روستاهای اطراف آمده اند برای همین کسی دلش به حال تبریز نمی سوزد. من که تبریز شهر آب و اجدادیم هست به شما می گویم ۸۵ درصد این طرح ها تخیلی هستند و در تبریز چنین پروژه های وجود ندارد. اگر پروژه های شهر شیراز واقعیت داشته باشد خوش به حال شهروندان شیرازی، چراکه اغلب مسئولان تبریزی بی لیلقت هستند و فقط می خواهند روستاهای خود را آباد کنند. تبریز الان تفاوت زیادی با ۵۰ سال پیش ندارد، بیشترین مالیات کمترین بودجه برای تبریز هست با این اوضاع شما قضاوت کنید وضعیت تبریز باید چگونه باشد؟

  29. حداقل نیمی از پروژه هایی که معرفی کردی یا افتتاح شدند و یا به طور جدی این پروژه ها انجام می شه، چندین پروژه بزرگ هست که شما اشاره نکردی و به جای ان پروژه هایی را معرفی کردی که سرنوشتشان معلوم نیست. پروژه مهم سنگ فرش کردن خیابان جمهوری(بازار)
    و احداث تراموای در همین منطقه، افتتاح موزه دفاع مقدس و مرکز همایش های بین المللی و ساخت مرکز فرهنگی تبریز در شهرک خاوران، ساماندهی مقبرت الشعرا تبریز و اماده کردن ان برای سال ۲۰۱۸ ، و از همه مهمتر مترو تبریز، که فاز یک و دو ان افتتاح شده و چند پروژه دیگر.
    در مورد ایسان که این پروژه از سال ۸۸ به طور جدی اغاز شد و مغازه ها و ساختمان های زیادی تملک گردید اما به یکباره پروژه برای چندین سال خوابید و امسال با سرمایه گذاری بانک شهر دوباره اغاز شد

  30. چندین میلیون برابر مبلغ این همه پروژه از کشور خارج شده و معلوم نیس تو جیب کی رفته من فقط اینو میدونم که اگه بخوان بسازن این که چیزی نیست چندین برابر اینو میتونن در عرض دو سال تموم کنن توصیه میکنم ، اگه بخوان

  31. با سلام.مسئولین محترم شهرداری کلانشهر تبریز در صورت امکان به مشکلات شهرک شهید صیاد شیرازی تبریز که در قسمت ورودی شهر تبریز قرار دارد بیشتر رسیدگی بفرمایید.چندین موارد رانام می برم که در شهرک شهید صیاد شیرازی تبریز لازم الاجراست.
    ۱. از صوفیان تا میدان آذربایجان یک بیمارستان و هتل و حتی یک مکان برای استراحت مسافران و گردشگران داخلی و خارجی وجود ندارد.شهرک شهید صیاد شیرازی که در این مسیر قرار دارد بهترین فرصت را دارد که همه اینها در این شهرک احداث بشه.
    ۲. دروازه ای در مسیر تبریز_صوفیان ایجاد شود .مثلا دروازه استانبول که قرار بود توسط شهرداری منطقه شش تبریز در ورودی شهرک شهید صیاد شیرازی تبریز ساخته بشه.
    ۳.شهرک شهید صیاد شیرازی تبریزهر چقدر بیشتر آباد بشه ورودی تبریز زیباتر خواهد شد.
    ۴.پلیس راه تبریز – صوفیان باید تغییر مکان داده و به بعد از شهرک شهید صیاد شیرازی انتقال یابد.چون اتوبوس شرکت واحد و تاکسی نمی توانند به شهرک شهید صیاد شیرازی مسافر ببرند.
    ۵. قطعات زمین تجاری خالی موجود در مسیر صوفیان-تبریز باید به کسانی واگذار شود که قصد دارند مجتمع تجاری به روز مثل مجتمع اطلس ولیعصر در این مسیر ایجاد کنند.به این دلیل که همه توریست ها از این مسیر وارد شهر تبریز میشن.پس این مسیر زیبا ترین جای تبریز باید باشه.
    ۶.شهرک شهید صیاد شیرازی آب و فاضلاب و گاز و پارک و سالن ورزشی و درماانگاه ندارد.تمام اهالی این شهرک شدیدا به اینها نیاز دارند.خواهشمندیم به اینها فورا رسیدگی بفرمایید.
    ۷.آسفالت مسیر صوفیان-تبریز نباید خراب باشه.چون ورودی تبریز هستش .توریست ها از این سمت وارد تبریز میشن نباید احساس کنند که وارد روستا میشن.

    این هفت مورد اگه برطرف بشه ورودی شهر تبریز و شهرک شهید صیاد شیرازی زیباتر خواهد شد. باتشکر چاوشی از تبریز ۹۶/۰۹/۲۶

  32. سلام بر شیرازی های عزیز
    چرا عوض اینکه خوب بگید ماشالله .جبهه می گیرید شما دوست دارید سردر خونه تون
    بدباشه یا خوب …نمای ورودی ظاهری اش خوشگل باشه یا در و داوون
    اصلا نمی خوام توهین کنم ولی من انتظار دیگه ای از خاستگاه تمدن پارسی داشتم
    شهری که مدفن بزرگترین ادبای فارسی جهان است با با تسلیم شیراز خیلی خوشگل تر
    با کلاس تر مدرن تر باسواد تر پیشرفته تر و….از همه شهر های ایران است
    شهر تبریز فقط افتخار ش اینست که بعنوان مدرنترین شهربه دلایل زیر از سوی
    سازمان ملل و یونسکو انتخاب شده است
    ۱-تلفیق نمایه های مدرنیته شهری با المانهای سنتی و باستانی
    ۲-شاهراه جاده ابریشم
    ۳-دروازه ورودی و محل اتصال اروپا و آسیاست
    حال اگه مخالف هستید دعوا نداریم که شیراز پر جاذبه ترین و توریستی ترین و با
    امکانات ترین شهر ایران است ما هم می خواهیم رشد کنیم چراکه
    آذربایجان سردر ایران است نمایه ظاهری ایران و در یکقدمی اروپاست
    از هموطن کاکو شیرازی مون خواهشمندم که این کامنتو توسایت بگذارن تا بلکه
    سوتفاهمات رفع شود

  33. واقعا این پروژها میخواد ساخته بشه اگه ساخته بشن خیلی عالی من لرستانم تو شهر ما هم سالی یکبار رنگ بلوار ها عوض میکنن ایشالا این پروژها تو تبریز و شیراز ساخته بشن

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.