رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه طرح های توسعه بهداشت و سلامت در استان فارس با نگاه تحول نگر در حال اجراست اظهارامیدواری کرد که به سامان رسیدن این طرح ها از بار انبوه مراجعات به مرکز استان فارس بکاهد و عدالت در سلامت را برا ی همگان به ارمغان بیاورد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایرنا،دکتر محمدهادی ایمانیه ، اظهار داشت : تمام مناطق استان به شکل موازی و متناسب، در حال ساخت و ساز است که این فرایند بار مراجعه به شیراز را کاهش و رضایت مندی مردم را، بیشتر می کند.
ایمانیه گفت: با حمایت وزیر بهداشت و درمان و با همکاری مسئولان استان ، ۳۰ هکتار زمین در بلوار حسینی الهاشمی شیراز ، برای ساخت مجتمع ابَــر بیمارستانی محمدرسول الله (ص)، به دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اختصاص پیدا کرد که در این مجتمع، بیمارستان های ویژه کودکان و بانوان، علوم اعصاب و دانشکده داروسازی، ساخته می شود.
وی در خصوص ساخت مجتمع هزار و ۳۰۰ تختخوابی محمد رسول الله(ص) در بزرگراه حسینی الهاشمی، افزود: قراردادی با شرکت هیوندای و دوو به امضا رسید که بر اساس این قرارداد، ۸۵ درصد از ساخت این مجتمع، بر عهده این دو شرکت و ۱۵ درصد هم بر عهده دانشگاه، است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: همچنین پس از سال ها پیگیری، در چند ماه گذشته، یک پیش قرارداد با یک شرکت ایرانی بین المللی برای ساخت شهر سلامت، با سرمایه گذاری بیش از چهار هزار میلیارد تومان، به امضا رسید، که قدم بزرگی در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری، در زمینه اقتصاد مقاومتی است و پس از پروژه های ۳۶ گانه این شهر سلامت، برای کادر پزشکی و پیراپزشکی، فضای شغلی ایجاد می شود.
وی همچنین گفت : در یک سال گذشته، بیش از ۲۰۰ پروژه قابل توجه و اساسی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بهره برداری رسید ، در بهمن ۹۴، با حضور وزیر بهداشت و درمان، ۱۸۹ پروژه دانشگاه، افتتاح شد، که این کار بزرگ در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور، بی نظیر بود و باعث افزایش ۷۰۰ تخت بیمارستانی به مجموعه خدمات درمانی استان شده است.
او از اختصاص یکصد تخت به بیمارستان سوانح سوختگی حضرت امیرالمومنین(ع)، و ۶۰۰ تخت به مناطق دیگر استان فارس، مانند شهرستان های آباده، بوانات، قادرآباد، بیضا، مرودشت و استهبان، خبر داد و گفت: بیمارستان شماره ۲مرودشت، ارسنجان، لامرد، نی ریز و شماره ۲داراب، از بیمارستان های در مرحله ساخت در یک سال گذشته، هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اشاره به توانمندی استان فارس در خصوص قابلیت کاشت بیش از یکصد نوع گیاه دارویی، گفت: نشست هایی با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صنایع، بخش خصوصی، دانشکده داروساری شیراز و دانشگاه شیراز برگزار شد که با راهنمایی کشاورزان به کاشت گیاهان دارویی، تغییر کاشت و زراعت گیاهان فعلی به گیاهان دارویی به دلیل مصرف کمتر آب؛ فعالیت گسترده ای در استان، انجام شود.
معرفی رتبه های خوب دانشگاه در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در حوزه آموزش، غذا و دارو، دانشجویی و فرهنگی، المپیاد ورزشی دانشجویان دختر، قرآن و عترت، مقایسه های پزشک خانواده روستایی، تحول نظام سلامت و کاهش سزارین و تحول در پژوهش، دیگر نکاتی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به آن ها اشاره کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سلامت نگری به جای درمان نگری، به صورت جدی دنبال می شود و پرونده سلامت مردم استان، به تدریج در نرم افزار الکترونیکی، ثبت می شود.
دکتر ایمانیه، افزود: تمامی مراکز جامعه سلامت، بر پیشگیری و آموزش سلامت، فعالیت دارند و سلامت محوری را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
وی از افتتاح بیمارستان بوعلی سینا در هفته دولت امسال خبر داد و اضافه کرد: با افتتاح این بیمارستان، بیماران پیوندی و تعدادی از بیماران مبتلا به سرطان و ام.اس به این مرکز انتقال داده می شوند که حجم مراجعه کننده به بیمارستان نمازی، کاهش پیدا می کند.
اخبار بسیار خوب و امیدوارکننده ای در حوزه سلامت است. انشاالله با اجرای این پروژه ها شاهد رونق هرچه بیشتر گردشگری سلامت در شهر شیراز پایتخت فرهنگی ایران باشیم
پزشکی یکی از زمینه های زنده و با پتانسیل شیرازه که تمرکز بر اون میتونه جبران خیلی از کمبود ها و بی مدیریتی هایی باشه که بر شیراز گذشته
شهر سلامت شیراز دارای ۲۵۰۰ تخت بیمارستانی می باشد . تعداد اتاقهای هتلهای موجود در سایت هم ۲۵۰۰ اتاق می باشد .
با تکمیل این مجموعه غیر از سایتهای درمانی شاهد اجرای سایتهای تفریحی و ورزشی و گردشگری متعدد خواهیم بود .
با افتتاح شهرک توریستی تفریحی سلامت و پارک تفریحی دراک و پارک تفریحی بام شیراز و ….
کمبود فضای تفریحی نخواهیم داشت و شیراز قطعا و عملا شهر اول توریستی ایران خواهد شد .
من از یک سال پیش شاهد ساخت و ساز بودم و بهت دربارش گفتم داداشم ☺ اما این بزرگ ترین پروژه ایه که توی عمرم دیدم، به نظرت تمام این امتیازات ساخته میشن؟
اگر بر اساس طرح فعلی باشه بله ساخته میشن
امین جان شهر سلامت ساختش شروع شده؟ یا فقط قرارداد امضا کرن؟
بیمارستان ۱۳۰۰ تخت خوابی چی؟اونم ساختش کلید خورده یا نه؟
ساخت شهر سلامت از سال گذشته شروع شد. بیمارستان ۱۳۰۰ تخت خوابی هم همان بیمارستان شماره ۲ نمازی هست
ظاهرا بی برنامگی در شیراز تا ابدالدهر ادامه داره. افقی که برای اتوبان حسینی الهاشمی دیده شده مثل چمرانه: ساخت همه چیز در این بلوار! بیمارستان، شهربازی، ورزشگاه و … نتیجه نهایی ایجاد ترافیک و کاسه چه کنم چه کنم دست گرفتن و احتمالا ساخت اتوبانی جدید و تخریب منابع طبیعی و توسعه بیشتر شهر و تخریب مناطق فرسوده به دلیل عدم سرمایه گذاری دولتی.
و احتمالا مرحله بعد هم ساخت طبقه دوم و سوم برای بزرگراه دراک خواهد بود!
نگران نباشید از دیدگاه این افراد بی فکر هرگونه ترافیک رو میشه با زیرگذر و یا تقاطع غیر همسطح برطرف نمود;-)
بروز رسانی آخرین وعده های اتمام و افتتاح و یا شروع عملیات اجرایی طرحهای عمرانی مهم دولتی در شیراز!!!!!! ( پس از تعداد دفعات نا متناهی وعده) ، به امید اتمام و افتتاح !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
راه و شهر سازی:
اتمام کمربندی شمال شرق: قطعه اول ( ۱۴ کیلومتر) -آخر ۹۵، تقاطع دروازه قرآن – آخر شهریور۹۵ طبق بازدید معاون وزیر در هفته گذشته، بقیه قطعات ( ۲ و ۳) نامشخص
اتمام پروژه آزادراه شیراز اصفهان: سال ۹۷
آغاز عملیات اجرایی ایستگاه راه آهن شرق شیراز: نامشخص
اتمام عملیات اجرایی ترمینال بین المللی فرودگاه شیراز: نامشخص
اتمام عملیات اجرایی پارکینگ طبقاتی فرودگاه شیراز: سال ۹۵ ( مشارکت با بخش خصوصی)
کشور:
اتمام فاز دوم خط یک مترو : آخر ۹۵ ( مشارکت با شهرداری) به جز برخی ایستگاه ها (بصورت کامل سال ۹۷)
اتمام خط ۲ مترو : سال ۹۷-۹۸ ( مشارکت با شهرداری) (بصورت کامل سال ۹۹)
اغاز عملیات اجرایی خط ۳ مترو (فاز سوم خط یک مترو): سال ۹۵-۹۶ ( مشارکت با شهرداری)
ارشاد:
اتمام عملیات اجرایی تالار مرکزی شیراز: سال ۹۶
آغاز عملیات اجرایی پردیس سینمایی: نامشخص( مشارکت با بخش خصوصی)
آغاز عملیات اجرایی موزه هنرهای معاصر: نامشخص( مشارکت با شهرداری)
ورزش:
اتمام عملیات اجرایی ورزشگاه میانرود: آخر ۹۵
اتمام عملیات اجرایی مجموعه ۶۰۰۰ نفری: سال ۹۶
اتمام عملیات اجرایی پیست دوچرخه سواری و دومیدانی: نامشخص
میراث:
اتمام عملیات موزه مشاهیر و موزه منطقه ای : فاز یک آخر ۹۵- اتمام ( شاید ۹۷)
اتمام عملیات مجموعه فرهنگی سعدی: سال ۹۵
آغاز عملیات اجرایی شهرک صنایع دستی: سال ۹۵( مشارکت با بخش خصوصی)
اتمام عملیات اجرایی طرح احیای آب رکنی : نامشخص( مشارکت با شهرداری – امسال در بودجه دیده شده)
آغاز عملیات اجرایی طرح احیای قصر ابونصر و برم دلک: سال ۹۵ ( مشارکت با شهرداری – امسال در بودجه دیده شده)
آغاز عملیات اجرایی پارک تمدن ها: نامشخص( مشارکت با شهرداری- بخش خصوصی، به نظر میرسد فعلا بصورت کامل بایگانی شده)
آغاز عملیات اجرایی ۳ هتل مهم (فرودگاه-بزرگراه دراک- بلوار جمهوری): نامشخص(بخش خصوصی)
آغاز عملیات اجرایی طرح گردشگری مهارلو: سال ۹۵ برای شروع زیر ساختها طبق جلسه فرمانداری( مشارکتی)
رفاه:
آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی تامین احتماعی: سال۹۵ ( مشارکت شرکت خانه سرمایه گذاری و شرکت اتریشی، محل احداث بزرگراه دراک، توافقات و بازدیهای طرفین در فروردین ۹۵ انجام شد)
درمان:
آغاز عملیات اجرایی شهر سلامت: سال۹۵ ( مشارکت با بخش خصوصی، شروع شده است)
آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۱۳۰۰ تختخوابی: سال۹۵ ( مشارکت با شرکتهای کره ای، محل احداث بزرگراه دراک، شروع شده است)
بقیه هم که خیر ساز هست و تنها ….
وزارت نیرو:
سد تنگ سرخ: ( مشارکت با شهرداری) طرح در هاله ای از ابهام قراردارد و …..!؟
سلام
بجای ولخرجی مضحک دکتر ایمانیه که سخت دنبال نشستن بر منصب ریاست است بدهیهای معوق کادر بدبخت درمانی و موسسات همکار دولتی را بدهد تا با بعد با افکار بلند پروازانه خود را در دل امام جمعه و تولیت شاهچراغ جا کند.
واقعا چقدر حق الناس به گردن این فرد است؟؟
آدمیان روزی می میرند و دکتر ایمانیه هم مستثنی نیست و باید پاسخگوی اقدامات نابخردانه خود باشد.