معاون وزیر تغذیه و کشاورزی جمهوری فدرال آلمان گفت: دستیابی به توافق در مذاکرات هستهای و برجام موانع فراروی تعامل با ایران را از میان برداشته است و از این بابت باید به دیپلماتهای ایرانی به خاطر این موفقیت تبریک گفت.به گزارش شیراز۱۴۰۰، «بلیزر» در کارگاه جنبی دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی کشاورزی، ماشینآلات، نهادهها و آبیاری شیراز، افزود: دولت آلمان علاقهمند به توسعه همکاریها با ایران در زمینههای مختلف از جمله بخش کشاورزی است.
معاون وزیر تغذیه و کشاورزی جمهوری فدرال آلمان گفت: این کشور آمادگی دارد با طرحریزی همکاریها در حوزه کشاورزی با ایران، زمینه انتقال فناوری مورد نیاز در صنعت کشاورزی را نیز فراهم کند. وی با اشاره به سفرهای متقابل وزیران جهاد کشاورزی ایران و تغذیه و کشاورزی آلمان به برلین و تهران در ماههای گذشته گفت: وزیر اقتصاد آلمان نیز هفته آینده به ایران سفر خواهد کرد.
بلیزر خاطر نشان کرد: روز هشتم اردیبهشت ماه جاری در تهران مذاکراتی چهار ساعته با معاون وزیر جهاد کشاورزی ایران برای تعمیق همکاریهای دو جانبه در بخش کشاورزی داشتیم و به نظر میرسد که در ماههای آینده، شاهد عملیاتی شدن توافقهای دو کشور خواهیم بود.
معاون وزیر تغذیه و کشاورزی جمهوری فدرال آلمان با اشاره به مشارکت انجمن کشاورزان کشور آلمان موسوم به DLG در برگزاری دوازدهمین نمایشگاه دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی کشاورزی، ماشینآلات، نهادهها و آبیاری شیراز، گفت: این نمایشگاه، نخستین نمایشگاهی در خارج از مرزهای آلمان است که افزون بر ۳۰ شرکت آلمانی در آن حاضر هستند.
وی افزود: علاوه بر این نمایشگاه، شرکتهای آلمانی در ماههای آینده در نمایشگاههای ایران فیس و ایران فود نیز شرکت خواهند کرد. در ادامه این جلسه کشاورز معاون امور زراعت وزارت جهادکشاورزی بر تقویت و توسعه همکاریهای دوجانبه با آلمان در بخش کشاورزی تاکید و اضافه کرد: کشاورزان، کارشناسان و صاحب نظران بخش کشاورزی ایران در بسیاری از اقدامات موفقیت آمیز کشاورزی مانند فناوری صنایع لبنی، ماشینهای کشاورزی، سموم و آفت کشها و… همکاری موثر آلمان را انکار ناپذیر میدانند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه انتظار ما برای دوره جدید، گسترش همکاریها و همافزایی بیشتر بین دو کشور از طریق تقویت بخش خصوصی است، ابراز امیدواری کرد که مذاکرات و توافقهای انجام شده، فضا را برای گسترش این همکاریها بین دو طرف هر چه زودتر فراهم کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس نیز در این جلسه گفت: استان فارس با تولید حدود ۱۰ درصد از محصولات زراعی و ۱۷درصد تولیدات باغی، در این دو بخش مقام نخست را در کشور در اختیار دارد. محمدمهدی قاسمی افزود: استان فارس با ۳۶۴ هزار هکتار سطح زیرکشت محصولات دائمی کشاورزی حائز رتبه اول کشور است.
وی خاطرنشان کرد: سیاستها و برنامههای راهبردی سازمان جهاد کشاورزی فارس در حوزه تولیدات گیاهی و آب و خاک همسو با اقتصاد مقاومتی است که از این سیاستها میتوان به افزایش بهرهوری و بهینه سازی مصرف آب کشاورزی، ایجاد پایداری و ارزش افزوده در تولید محصولات کشاورزی، اصلاح الگوی کشت، توسعه متوازن مکانیزاسیون کشاورزی، اعمال مدیریت تلفیقی آفات، بیماریها و علفهای هرز و پایش سموم شیمیایی و استقرار نظام نوین ترویج اشاره کرد.
فریدون فرقانی، رئیس اتاق بازرگانی شیراز نیز آمادگی این اتاق و فعالان بخش کشاورزی فارس را برای ایجاد نخستین موسسه تحقیقاتی نوآوری در بخش کشاورزی در فارس با مشارکت آلمان اعلام کرد.
با عرض پوزش از دوستانی که فکر میکنند واقعا اتفاق بزرگی افتاده با این توافق باید عرض کنم خیر ! ممکنه بعضیا خوششون نیاد ولی نه من و نه شما این وسط در مقابل هم نیستیم بلکه بر عکس ما مردم همیشه در یک خطیم و باید عرض کنم کافیه شغلتون این باشه که خارج از کشور خرید کنید و یا واردات انجام بدید اونوقت میبینید ایرانی ها مجبورن کماکان به روش های قرون وسطایی معامله کنند و جالب تر اینه که خود دوستان دولت هم میدونن هیچ اتفاقی نیفتاده چون نه مشوقی برای بازرگانان در نظر گرفته شده نه ارز دولتی قیمتش تغییر کرده و نه چیز دیگه ای
این به خاطر کاغذ پاره ها هست دیگه
امیدوارم سیستم های نوین کشاورزی کم اب و کم سم علم و تکنولوزی از المان وارد شیراز شود
کشاورزی بی اصول و صرفا از سر خودخواهی و سودجویی ،پدر استان فارس رو درآورده و علیرغم خشک شدن تمام دریاچه ها و رودخانه های استان باز هم دست بردار نیستن و پشت سرهم زمینها رو زیر کشت میبرن..واقعا این افراد کی میخان از فرونشست زمین و خالی شدن زیر پاهاشون درس عبرت بگیرن؟بیشترین چاههای غیرمجاز ایران در استان فارس وجو داره و همچنان نظارت و بازدارندگی وجو د نداره.نشانه ای بهتر و روشن تر از خالی شدن زیر پای مردم وجود داره؟؟