پروفسور مجید سمیعی استاد علوم مغز و اعصاب جهان در بازدید از میراث جهانی تخت جشمید گفت: تخت جمشید و دیگر اماکن تاریخی ایران، اشاعه دهنده فرهنگ و توانمندی های ایرانیان و راهی برای شناساندن بیشتر تاریخ ایران زمین است.
به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایرنا، پرفسور سمیعی بعد ازظهر یکشنبه در حاشیه بازدید شرکت کنندگان پنجمین همایش فدراسیون بین المللی انجمن های مغز و اعصاب در شیراز از میراث جهانی تخت جمشید بیان کرد: جراحان و پژوهشگرانی که امروز در تخت جمشید حضور یافته اند، تخت جمشید را تنها نه از آن جهت که بنایی عظیم است قابل تحسین می دانند بلکه به توانمندی فکر و مغز ایرانیان در دو هزار و ۵۰۰ سال پیش در طراحی، معماری، سیستم مدیریتی و خلق چنین آثار و نقوشی پی خواهند برد.
وی عزم همگانی برای حفظ و پاسداشت و اشاعه فرهنگ و تاریخ و توانمندی های ایرانیان را لازم و ضروری دانست و افزود: اکنون همه نگاهها معطوف بر ایرانیان و توانمندی هایشان است.
پرفسور سمیعی اظهارداشت: آنچه که امروز در تخت جمشید دیدم و همیشه بر آن تأکید دارم توجه داشتن به اصل کیفیت در انجام امور و خلق آثار است.
به عقیده وی،تخت جمشید بارزترین نمونه ای است که نشان می دهد ایرانیان از گذشته دور تا کنون ماندگاری آثار و عملکرد خود را با تکیه بر اصل کیفیت و توجه به آن کار به اثبات رسانده اند.
وی متخصصان و دانشمندان را در این بازدید سفیرانی خواند که با دیدن بنای شکوهمند تخت جمشید، آوازه ایران را در تمامی ابعاد به گوش مردم کشور خود خواهند رساند.
این جراح برتر جهان ادامه داد: امیدوارم با تأسیس مراکز تحقیقاتی برای تربیت زبده ترین نیروی های مغز و اعصاب ، ایران به یک مقصد عالی گردشگری پزشکی تبدیل شود که به یقین، این انتظار دور از ذهن نیست.
مجید سمیعی (زاده ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ در شهر تهران) پزشک و جراح مغز و اعصاب سرشناس ایرانی است. او ریاست بیمارستان خصوصی علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد که خود بنیانگذار آن بوده است.
وی در زمینه تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی دستگاه عصبی محیطی مطالعات مهمی انجام داده و بیشترین اعمال جراحی روی تومورهای موسوم به «نورینوم آکوستیک» داشته است.
سمیعی شاگردان زیادی تربیت کرده است که در کشورهای مختلف جهان به فعالیت در زمینه جراحی مغز و اعصاب مشغول هستند و هر ساله کنفرانسی را به افتخار سمیعی در یکی از کشورها برگزار میکنند.
سمیعی در ۱۰ مهر ۱۳۹۰ به دریافت عنوان استاد افتخاری دانشگاه تهران نائل شد . او همچنین در سال ۲۰۱۴ از سوی آکادمی جهانی جراحان مغز و اعصاب عنوان برترین جراح مغز جهان را به خود اختصاص داد.
اولا همه ما این حرف ها رو میدونیم کاش مسئولینمون دست از نابود کردن این میراث برمیداشتند و کمی توجه می کردن دیگه از حرف های کلیشه ای در مورد تخت جمشید که زده میشه ولی در مقابل گونه ای بی تفاوتی به این میراث جهانی رو میبینم حالم بهم میخوره فعلا دوران اصفهان همه رئیس جمهور ها رو به اصفهان میبرن ولی حاضر نیستن این میراث رو نشون بدن امروزم رئیس جمهور افریقای جنوبی
دوما در قسمت بحث ازاد نمیشه کامنت گذاشت
سومن اگه حامد جان باز حمله نکنه و تو گوشی نزنه وای مصیبتا سر نده می خوام جشنواره گل در ارومیه عکس هاشو بذارم و ازخلاقیت شهردار ارومیه نشان بدم البته اگه باز نگن ندید بدیدم و مقایسه با روستا کردیم والا
http://durnanews.ir/?p=29360
حرف فایده ای ندارد یک کمپین باید درست کرد واگر دولت پول ندهد خیر در فارس زیاد هست ومی توان تخت جمشید و پاسارگاد را احیا کرد