تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

48

پرفسور سمیعی : تخت جمشید ترویج دهنده فرهنگ ایرانیان

  • کد خبر : 27452
  • 06 اردیبهشت 1395 - 22:27

82048254-70675284پروفسور مجید سمیعی استاد علوم مغز و اعصاب جهان در بازدید از میراث جهانی تخت جشمید گفت: تخت جمشید و دیگر اماکن تاریخی ایران، اشاعه دهنده فرهنگ و توانمندی های ایرانیان و راهی برای شناساندن بیشتر تاریخ ایران زمین است.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایرنا، پرفسور سمیعی بعد ازظهر یکشنبه در حاشیه بازدید شرکت کنندگان پنجمین همایش فدراسیون بین المللی انجمن های مغز و اعصاب در شیراز از میراث جهانی تخت جمشید بیان کرد: جراحان و پژوهشگرانی که امروز در تخت جمشید حضور یافته اند، تخت جمشید را تنها نه از آن جهت که بنایی عظیم است قابل تحسین می دانند بلکه به توانمندی فکر و مغز ایرانیان در دو هزار و ۵۰۰ سال پیش در طراحی، معماری، سیستم مدیریتی و خلق چنین آثار و نقوشی پی خواهند برد.
وی عزم همگانی برای حفظ و پاسداشت و اشاعه فرهنگ و تاریخ و توانمندی های ایرانیان را لازم و ضروری دانست و افزود: اکنون همه نگاه‌ها معطوف بر ایرانیان و توانمندی هایشان است.
پرفسور سمیعی اظهارداشت: آنچه که امروز در تخت جمشید دیدم و همیشه بر آن تأکید دارم توجه داشتن به اصل کیفیت در انجام امور و خلق آثار است.
به عقیده وی،تخت جمشید بارزترین نمونه ای است که نشان می دهد ایرانیان از گذشته دور تا کنون ماندگاری آثار و عملکرد خود را با تکیه بر اصل کیفیت و توجه به آن کار به اثبات رسانده اند.
وی متخصصان و دانشمندان را در این بازدید سفیرانی خواند که با دیدن بنای شکوهمند تخت جمشید، آوازه ایران را در تمامی ابعاد به گوش مردم کشور خود خواهند رساند.
این جراح برتر جهان ادامه داد: امیدوارم با تأسیس مراکز تحقیقاتی برای تربیت زبده ترین نیروی های مغز و اعصاب ، ایران به یک مقصد عالی گردشگری پزشکی تبدیل شود که به یقین، این انتظار دور از ذهن نیست.
مجید سمیعی (زاده ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ در شهر تهران) پزشک و جراح مغز و اعصاب سرشناس ایرانی است. او ریاست بیمارستان خصوصی علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد که خود بنیان‌گذار آن بوده است.
وی در زمینه تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی دستگاه عصبی محیطی مطالعات مهمی انجام داده‌ و بیشترین اعمال جراحی روی تومورهای موسوم به «نورینوم آکوستیک» داشته است.
سمیعی شاگردان زیادی تربیت کرده ‌است که در کشورهای مختلف جهان به فعالیت در زمینه جراحی مغز و اعصاب مشغول هستند و هر ساله کنفرانسی را به افتخار سمیعی در یکی از کشورها برگزار می‌کنند.
سمیعی در ۱۰ مهر ۱۳۹۰ به دریافت عنوان استاد افتخاری دانشگاه تهران نائل شد . او همچنین در سال ۲۰۱۴ از سوی آکادمی جهانی جراحان مغز و اعصاب عنوان برترین جراح مغز جهان را به خود اختصاص داد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=27452

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. اولا همه ما این حرف ها رو میدونیم کاش مسئولینمون دست از نابود کردن این میراث برمیداشتند و کمی توجه می کردن دیگه از حرف های کلیشه ای در مورد تخت جمشید که زده میشه ولی در مقابل گونه ای بی تفاوتی به این میراث جهانی رو میبینم حالم بهم میخوره فعلا دوران اصفهان همه رئیس جمهور ها رو به اصفهان میبرن ولی حاضر نیستن این میراث رو نشون بدن امروزم رئیس جمهور افریقای جنوبی
    دوما در قسمت بحث ازاد نمیشه کامنت گذاشت
    سومن اگه حامد جان باز حمله نکنه و تو گوشی نزنه وای مصیبتا سر نده می خوام جشنواره گل در ارومیه عکس هاشو بذارم و ازخلاقیت شهردار ارومیه نشان بدم البته اگه باز نگن ندید بدیدم و مقایسه با روستا کردیم والا
    http://durnanews.ir/?p=29360

  2. حرف فایده ای ندارد یک کمپین باید درست کرد واگر دولت پول ندهد خیر در فارس زیاد هست ومی توان تخت جمشید و پاسارگاد را احیا کرد