رئیس مجمع خیرین تامین سلامت در آستانه چهاردهمین سال تاسیس این نهاد، رشد کمکهای جذب شده طی ۴ سال اخیر را بسیار مطلوب توصیف و یادآوری کرد که این کمکها در سال ۹۴ بالغ بر ۴۸ درصد بیشتر از ۹۳ بوده است. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایسنا، دکتر علیاکبر رامجردی گفت: حجم کمکهای خیرین به عرصه سلامت در سال ۹۴ که با هماهنگی مجمع خیرین انجام شد، بالغ بر ۶۹ میلیارد تومان بوده است.
وی گفت: در بخش اهداء ملک ۳۷ میلیارد تومان، عمرانی ۱۸ میلیارد تومان و تجهیزات نزدیک به ۱۷ میلیارد تومان توسط خیرین عرصه سلامت در سال ۹۴ کمک شده است.
رامجردی از انعقاد ۱۰۵ تفاهمنامه با ارزش ۱۳۹ میلیارد تومان در سال گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد ۴۹ مورد مربوط به شهرستان شیراز و مابقی مربوط به سایر شهرستانها بوده است.
او ادامه داد: حجم کمکهای خیرین در سال ۹۴ و در مقایسه با سال ۹۳ بالغ بر ۴۸ درصد، در مقایسه با سال ۹۲ بالغ بر ۱۷۵ درصد و در مقایسه با سال ۹۱ حدود ۲۰۵ درصد رشد داشته است.
رامجردی شاخصترین اقدامات عمرانی انجام شده در سال ۹۴ را تکمیل و راهاندازی بیمارستان سوانح و سوختگی به همت خیر محترم مرحومه بانو امتیاز، اتمام درمانگاه رسولاعظم(ص)، شروع ساخت محل نگهداری بیماران بعد از بهبودی، آغاز ساخت اقامتگاه همراه بیمار بیمارستان شهید فقیهی اعلام و اضافه کرد: سال گذشته بانو زهرا سعادت ملکی را به ارزش ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان امیر اهدا کرد.
وی ادامه داد: مهمترین برنامههای سال ۹۵ آغاز ساخت بیمارستان تخصصی کودکان، آغاز ساخت بیمارستان ۱۳۰ تختخوابی در جنوب شیراز، توسعه و بازسازی بیمارستان استاد محرری، تکمیل اقامتگاه همراه بیمار بیمارستان شهید فقیهی و تجهیز درمانگاه رسولاعظم و آغاز ساخت بیمارستان رسولاعظم در شرق شیراز است.
رامجردی خاطرنشان کرد: هماینک مشکلات مجمع خیرین تامین سلامت در دو بخش بیشترین تاثیر را بر روند اقدامات دارد که یکی از این محورها، تامین زمین مورد نیاز برای اجرای پروژههای عمرانی است. اگر کار به شکل مناسبی ساماندهی شود، امکان جذب کمکها و اجرای پروژهها تسریع خواهد شد.
رئیس مجمع خیرین تامین سلامت فارس دومین مشکل را اجرایی نشدن مصوبه مربوط به پرداخت تسهیلات ارزانقیمت یا بدون بهره به خیرین برای تکمیل پروژههای خیرساز عنوان و اضافه کرد: با حل شدن این دو مشکل میتوان امید داشت که حجم کمکها و روند اجرا و تکمیل پروژهها سرعت بیشتری پیدا کند.
او همچنین گفت: طی ۱۳ سال گذشته، خبرنگاران و فعالان رسانه تنها قشری بودهاند که بدون کمترین چشمداشت مجمع خیرین تامین سلامت را یاری و اخبار و اطلاعات در این زمینه را منعکس کردهاند. بیتردید فرهنگسازی در امور خیر، از ارزشمندترین امور است اما گاه دیده شده که اخبار این عرصه در سایه اخباری که شاید ارزش خبری کمتری هم داشته، قرار گرفته است.
رامجردی در معرفی خیرینی که سال ۹۴ بیشترین حجم کمکهای مالی را انجام دادهاند، گفت: خانم زهرا سعادت با ۳۰ میلیارد تومان، آقایان امامی با ۴.۷ میلیارد تومان، مهرپور و زمانثانی هر کدام با ۳ میلیارد تومان، بیشترین حجم کمکها را در سال ۹۴ داشتند.
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در امور مشارکتها، با تصریح اینکه بیمارستان در دست احداث در بلوار حسینیالهاشمی، بیمارستان رسول اکرم(ص) نام دارد، خاطرنشان کرد: دانشگاه عقیده دارد که بیمارستان شماره ۲ نمازی باید در موقوفه مرحوم محمدنمازی بنا شود.
او همچنین از تلاش برای احداث یک مرکز درمانی بیماران خاص در شرق و مرکز دیگری در غرب شیراز خبر داد و گفت: اولویت سال ۹۵ با تکمیل پروژههای عمرانی درحال ساخت است.
رامجردی فعال شدن نورآوران سلامت را یکی از دستآوردهای سال ۹۴ عنوان و اضافه کرد: گروه جهادی نورآوران سلامت که در ۲ بخش دندانپزشکی و چشمپزشکی خدمات تخصصی ارائه میدهند، سال ۹۴ با حضور در دو منطقه محروم رستم و کازرون، خدماتی را به بیماران نیازمند ارائه دادند.
رئیس مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس گفت: سال گذشته بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان کمکهای مردمی برای ساخت بیمارستان تخصصی سرطان جنوب کشور، جمعآوری شد.
امین جان موقعیت مکانی بیمارستان ۱۳۰ تختی که گفته شده در جنوب شیراز شروع به ساخت میشه کدام منطقه میشه
احتمالا میانرود باشه حمیدجان
پس معلوم شد شاه بیت این خبر تغییر نام بیمارستان نمازی ۲ بوده.
خب الان یک بیمارستان به نام رسول اعظم(شرق شیراز)) هم داریم!،حداقل یک اسم دیگری میزاشتند:(
کاش بیمارستان سازی در غرب شیراز متوقف بشه !!
سرانه فضاهای درمانی در شرق و جنوب شیراز نزدیک به صفر هست .
بیمارستان رسول اکرم حاشیه ی حسینی الهاشمی دیگه کدومه مگه قرار نبود بیمارستان ۱۲۰۰ تخت خوابی نمازی اونجا ساخته بشه. نکنه دارن جلوی ساخت بیمارستان نمازی۲ سنگ اندازی میکنن.لطفا اگه اطلاعات بیشتری از این دو بیمارستان در دست هست ما رو در جریان
بذارید.
چیزی در مورد بیمارستان هزار تخت خوابی کره ای که قرار بود با مشارکت وزارت صادرات و واردات این کشور ساخته بشه گفته نشد! چرا؟
در ضمن بیمارستان رسول اکرم (ص) از نظر تجهیزات و تعداد تخت خواب در چه سطحی قرار داره؟
بیمارستان رسول اکرم (ص) همون بیمارستان نمازی ۲ هست که معلوم نیست در این بین چه اتفاقی رخ داده که این تغییر نام ایجاد شده.
رسول اعظم که داشتیم مگه رسول اکرم یکه نفر دیگه هست ،فردا باعث خنده و سر در گمی میشه
وارثان مرحوم نمازی که خارج از کشور میباشند تمایل دارند که در موقوفه مرحوم نمازی بیمارستان شماره دو ساخته شود و کمک های مالی هم در اینصورت انجام خواهد گرفت .
به احتمال زیاد بیمارستان حاشیه حسینی الهاشمی توسط سرمایه گذار بخش خصوصی ساخته خواهد شد .
ایشون رییس مجمع خیرین هستن! بدیهی هست که درباره ی بیمارستان هایی که توسط کمک خیرین ساخته میشن صحبت میکنن! البته اکثر با. بیمارستان سازی در شیراز به دوش خیرین هست که هم بسیار خوب هست و هم بد! بدیش این هست که نشان دهنده کم کاری سایر بخش ها هست و قبلا هم عرض کردم که علوم پزشکی باید بهره بردار باسه نه سازنده.. در مورد اسم بیمارستان حسینی الهاشمی هم به نظر نمیرسه مورد خاصی باسه و اتفاقا به نظر خوشحال کننده هست! اینجور به نظر میرسه که علاوه بر این بیمارستان؛ علوم پزشکی در نظر داره که بیمارستان دومی هم در اراضی متعلق به موقوفه نمازی که فعلا تحت تصرف بعضی از ارگان هایی هست که به نظر وراث مرحوم اهمیتی نمیدن؛ بینارستانی ساخته سه که خوشحال کننده هست..
در ادامه برای بار هزارم در این سایت باید اعلام کنم دوستان و سروران گرامی؛ بیمارستان هتل و پاساژ و تفریحگاه نیست که شمال و شرق و غرب و جنوب میگید..بیمارستان بودنش خوبه هر جایی که میخاد باشه..بیمارهایی که در بیمارستان هستند همگی بصورت مزمن بستری هستن و ربذی به دسترسی فردی که منزلش در میانرود هست و بیمارستان در صدرا نداره..چون این شخص به عنوان مثال باید ١٠ روز در بیمارستان باشه.. اون چیزی که شما سروران گرامی فکر میکنید که بصورت حاد ممکنه پیش بیاد، فرد باید به اتفاقات بیمارستان یا درمانگاه مراجعه کنه..