نماینده ولیفقیه در استان فارس هوای پاک را یکی از افتخارات و مزیتهای مهم شیراز عنوان و بر لزوم حفظ آن تأکید کرد. به گزارش شیراز۱۴۰۰، آیتالله اسدالله ایمانی در دیدار با اعضای شورای شهر، مدیران شهرداری و مسئولان استانی اظهار داشت: فضای سبز زیبا و هوای پاک از افتخارات همیشگی شیراز است و نباید اجازه دهیم این افتخار کمرنگ شود چراکه اگر شیراز را «شهر جنت طراز» نامیدهاند بهواسطه وجود باغات چند صدسالهای است که ریه شهر محسوب میشوند و نباید به هیچ قیمتی اجازه تخریب آنها داده شود.
وی همچنین با تأکید بر لزوم تلاش برای رونق اقتصادی افزود: متولیان و مسئولان شیراز و فارس در سال ۹۵ برای سرمایهگذاران فرش قرمز پهن کنند و در این راستا باید هیئتی از کارشناسان زبده تشکیل شود تا با معرفی فرصتهای سرمایهگذاری استان فارس و ایجاد بسترهای لازم اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، زمینه برای جذب سرمایهگذاران فراهم شود.
ایمانی با اشاره به تحولات اخیر منطقه خلیجفارس که موجب دلزدگی سرمایهگذاران و تلاش آنها برای خارج کردن سرمایهشان از کشورهای عربی شده است، تصریح کرد: جذب سرمایهگذاران داخلی و بومی بر جذب سرمایه خارجیها و اروپاییها ارجح است و همچنین باید با تضمین سودآوری و امنیت سرمایهگذاری ارکان لازم برای حضور سرمایهگذار فراهم آید.
نماینده ولیفقیه در استان یادآور شد: اگر چه تغییر کاربری این باغات میتواند برای شهرداری یا صاحبان آنها منفعت مالی داشته باشد اما از بین بردن آنها در درازمدت برای شهر گران تمام میشود و از این رو ضروری است شورا و شهرداری با مشارکت شهروندان و همکاری سایر دستگاهها برنامههای جدی برای حفظ باغات موجود و افزایش میزان فضای سبز پیرامونی شهر داشته باشند.
امامجمعه شیراز در ادامه ضمن اشاره به نامگذاری سال ۹۵ از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» گفت: اگر مردم را ولینعمت خود و خدمت بیمزد و منت به آنها را وظیفه اصلی خود بدانیم به دور از هرگونه نگاه جهتدار میتوانیم برای رضای خدا و مردم کار کنیم و البته که تسهیل و تسریع در انجام امور مردم نه تنها بزرگترین خدمت که بارزترین مصداق عمل به اقتصاد مقاومتی است.
ایمانی بر انجام امور شهری شهروندان در کمترین زمان و با بهترین کیفیت تأکید کرد و گفت: کاهش فاصله میان مناطق شمال و جنوب و برخوردار و کم برخوردار شهر باید از اولویتهای مجموعه مدیریت شهری باشد که اگرچه طی سالهای اخیر تلاشهای بسیاری در راستای توزیع عادلانه پروژههای عمرانی، فرهنگی و خدماتی در سطح شهر صورت گرفته است اما رفع کامل این مشکل نیازمند همت جهادی متولیان و همکاری تمامی دستگاههای ذیربط از جمله آب و فاضلاب، بهداشت و درمان، برق، آب و گاز با مجموعه شهرداری است.
امسال عمران و توسعه شهر با تکیه بر امکانات داخلی و بومی انجام میشود
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این گفت: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر عمل به اقتصاد مقاومتی، شورا و شهرداری بهعنوان متولیان اصلی مدیریت شهری تدابیری اتخاذ خواهند کرد که عمران و توسعه شهر با تکیهبر امکانات داخلی و متخصصین بومی انجام شود.
غلاممهدی حقدل اظهار داشت: تصویب و تحقق بودجه شهرداری با رقمی که سه برابر بودجه دولتی استان فارس است آن هم در شرایط تحریم و رکود اقتصادی بزرگترین افتخار و خدمت شورای چهارم به شهر شیراز است و ۸۵ درصد از کل بودجه شهرداری صرف امور عمرانی شده که تبدیل به بودجهای پایدار برای شهر میشود ضمن اینکه توجه به بخش فرهنگ و تخصیص بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان به مسائل فرهنگی و زیرساختهای عمرانی ـ فرهنگی از دیگر اقداماتی بود که شورا و شهرداری بر آن تأکید داشتند.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: اتمام خط یک قطار شهری به طول ۲۴ کیلومتر، تسریع در پیشرفت خط دو و تلاش برای تکمیل آن طی چهار سال آینده، اتمام مطالعات خط سه، اجرای پارکهای بزرگ در ارتفاعات گهواره دید، باباکوهی و بام شیراز علاوه بر افزایش سرانه فضای سبز شهر شیراز، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال را نیز به دنبال دارد ضمن این که شورا و شهرداری بر رفع محرومیت مناطق تأکید داشته و بیشترین پروژهها در این مناطق اجرایی شده است.
اگه قراره که سرمایه گذاران داخلی و خصوصی سازی مثل شرکت مخابرات شه که سرمایه گذارش شد….همون بهتر که نشه
باید از ایشان سوال شود منظور کدام سرمایه گذاران است ایا ایشان از سرمایه گذاری در بخش مجتمع تجاری یا پارک ابی یا مجتمع های تفریحی یا برج سازی حمایت میکنند یا فقط از سرمایه گذاری در بخش فرهنگی و مذهبی حمایت میکنند.
یکی از بهترین حمایت ها رو درمورد باغ فرزانه داشتیم که هم از سرمایه گذار حمایت شد وهم باغ احیا شد!
در عمل که چیز خاصی در شیراز مشاهده نمی شه