در دومین روز از سفر وزیر بهداشت به شیراز، کلنگ بیمارستان نمازی شماره ۲، به زمین زده شد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از وب دا، صبح امروز، بیست و هفتم بهمن، وزیر بهداشت به همراه جمعی از مسوولان استان فارس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در بزرگراه حسینی الهاشمی شیراز، گرد هم آمدند تا پروژه ساخت یکی از پنج مگاهاسپیتال کشور، به نام بزرگترین نیکوکار عرصه سلامت کشور، به زمین زده شود.
وزیر بهداشت در آیین کلنگ زنی این پروژه، از همه سازمانهایی که برای تسهیل در آغاز این پروژه همکاری داشتهاند، تقدیر کرد. دکتر «سید حسن هاشمی» افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در منطقه کم نظیر است و در برخی رشتهها، در جهان هم کم نظیر است که بر همین اساس، باید زمینه عرضه خدمات بیشتر برای این دانشگاه را فراهم آوریم.
او با بیان اینکه شیراز نیاز به یک بیمارستان بزرگ دیگر هم دارد، ادامه داد: در زمینه سرمایه گذاری حوزه سلامت بدون نیاز به اعتبارات دولت، دانشگاه علوم پزشکی شیراز باید الگو شود.
وزیر بهداشت گفت: برای ساخت بیمارستانهای مدرن، از کمک دیگر کشورها استفاده میشود و کشورهای ایتالیا، کره و ژاپن، مایل به سرمایه گذاری در شیراز هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این آیین با اشاره به حمایت و همکاری دیگر سازمانها در پیشبرد پروژههای سلامت، گفت: برای این بیمارستان، تمامی مجوزهای محیط زیست، پدافند غیرعامل و طراحیها، اخذ شده است. دکتر «محمدهادی ایمانیه» افزود: برای فاز نخست این پروژه، هشت میلیارد تومان به دانشگاه اختصاص داده شده است.
او یادآور شد: همزمان با این آیین، یکی از آرزوهای دیرینه دانشجویان داروسازی هم تحقق مییابد و کلنگ دانشکده داروسازی به زمین زده میشود. از حدود چهارسال پیش مراحل ابتدایی مطالعات این پروژه آغاز شد و با طراحی فاز یک پروژه، مجوزهای کمیسیون ۲۱۵ و ردیف بودجه شماره ۳۰۳۶۷۳ برای آن از مراجع قانونی تهیه شد.
پروژه ساخت این بیمارستان هوشمند، در زمینهای موسوم به موقوفه «برف فروشان» واقع در بزرگراه «آیت الله حسینی الهاشمی» شیراز، در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار و با زیربنای ۱۸۰ هزار مترمربع، کلنگ زنی میشود. این مجموعه آموزشی درمانی، مجهز به تمامی ساختارهای نوین و پیشرفته حوزه درمان، آموزش و پژوهش خواهد بود و همچون نگینی بر تارک حوزه سلامت کشور، خواهد درخشید.
این مرکز آموزشی درمانی، ۱۲۰۰ تخت خوابه با نام بیمارستان نمازی شماره ۲، در مجتمع دانشگاهی محمد رسول الله (ص) شیراز، در مدت شش سال به بهره داری خواهد رسید.
در این آیین، استاندار فارس، فرماندار و دیگر مسوولان استان فارس به همراه اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، حضور داشتند.
خبر خوبی بود
از شهربازی دراک چه خبر وسایل رو آوردن؟
اطلاع جدید کسب کردیم حتما قرار میدیم هادی جان
نگرانی من برطرف شد ، من گمان می کردم که در مرکز شهر و نزدیک به بیمارستان نمازی ساخته خواهد شد، اما با توجه به عریض بودن بزرگراه حسینی الهاشمی ، این بیمارستان کارایی بیشتری خواهد داشت و کمی از بار ترافیک میدان نمازی را می کاهد .
خیلی خبر خوبی بود انشاالله شاهد ساخت سریع این طرح بسیار مفید باشیم همین که در مرکز شهر نیست خیلی خوبه اما باید فکر امکانات رفاهی و دسترسی آسان مراجعین نیز بود
ایشالا ۶ سال بشه ۵ سال نه ۱۶ سال!
با وجود تعدد بیمارستانها در شیراز متأسفانه معضل اصلی این است که شیراز باید بار درمانی شهرستنهای دیگر فارس و همچنین بیماران استانهای اطراف مانند خوزستان، بوشهر، هرمزگان، کهکیلویه و.. را هم به دوش بکشد. با یک مراجعه به یک مرکز درمانی دولتی یا خصوصی شیراز خواهید دید ۸۰ درصد مراجعین غیر شیرازی هستند و تقریبا جائی برای شیرازیها باقی نمانده.
امیر جان توریسم درمانی و گردشگری سلامت یکی از بهترین و بزرگترین منابع در امدی برای هر شهر و کشور به حساب میاد و ما باید خدا رو شاکر باشیم در دورانی که از بی لیاقتی مسئولین سیاسی و اجرایی فارس تمام کارخانه های صنعتی استان در حال ورشکستگی هستند خوشبختانه شیراز در عرصه پزشکی و سلامت داره جبران همه اون کم کاری هارو میکنه و با پر رنگ شدن نقش و جایگاه پزشکی شیراز درآمد بیشتری برای مردم شهرمون حاصل بشه و سرمایه گذاری ها هم در شهر ما در راستای خدمات به بیماران و افرادی باشه که برای درمانشون به شیراز میان و این اتفاق خوبیه
هنوز با صاحب زمین ها هیچ گونه توافقی نشده
توریست درمانی پدیده مبارکی است اما به شرط هایی. این پدیده باید بر کّل اقتصاد شهر اثر مثبت بگذرد بخصوص بر هتلها و رستورانها. که در حال حاضر در شیراز همراهان بیمار به علت ضعف مالی پولی برای این موارد خرج نمیکنند و اغلب در چادرها سرگردانند. ضمناً توریست درمانی باید متناسب با ظرفیت درمانی شهر مورد نظر باشد، در حال حاضر هجوم از استانهای اطراف به شیراز به حدی است که چند برابر ظرفیت شده و یک شیرازی نمیتواند با فراغ بال از امکانات پزشکی شهر خود استفاده کند. افزایش ترافیک شهر به حد انفجار و ایجاد صحنههای تاسفبار توسط همراهان بیمار که معمولان ۵، ۶ نفر همراه بیمار به شیراز میآیند و چادر میزنند از دیگر معضلات است. توریست درمانی مانند موارد دیگر نیاز به برنامه ریزی و تامین زیر ساختهای دقیق و نظارت دارد. چیزی که در حال حاضر در شیراز نمیبینیم.
امیر جان دلیل تمام این مشکلات فقط نبود مدیریت یکپارچه شهری است.
فونت متنتون خیلی خیلی کمرنگ هست یعنی خودتون میتونید این متنهای کمرنگ رو بخونید
درست میگی مجید جان بزودی تصحیح میکنیم رنگ رو