تاریخ : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024

آخرین اخبار

پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز ارایه لایحه بودجه ۲۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری شیراز در سال ۱۴۰۳ پروژه نیمه کاره و شکست خورده المان ورودی غربی شیراز خرید آنلاین تنقلات تا ۵۰% تخفیف در شیراز: لذت خرید بدون دردسر حوادث بی پایان رانندگی در آزادراه شیراز – اصفهان 🎥 تصاویر هوایی از طبیعت برفی فارس گلایه شهردار شیراز از شرایط تامین واگن برای خط ۲ مترو گازگرفتگی ۳۸ نفر در استان فارس تبلیغات گسترده در صفحات اینستاگرام شیراز بازگشت خطوط شبانه اتوبوس به شیراز ورود سامانه بارشی به فارس 📸 پیشرفت پروژه زیرگذر گویم / آذر ۱۴۰۲

7

اهداء ساختمان دوم بیمارستان آنکولوژی امیر به علوم پزشکی شیراز

  • کد خبر : 23708
  • 15 آذر 1394 - 2:15

40532بانوی نیکوکار فارسی، ساختمان دوم بیمارستان آنکولوژی(سرطان) امیر در شیراز را به دانشگاه علوم پزشکی شیراز اهداء کرد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایسنا، زهرا سعادت، بانوی نیکوکار شیرازی که بیمارستان امیر را در سال ۱۳۷۸ و به‌یاد فرزندش که براثر بیماری سرطان جانش را از دست داده بود، در شیراز احداث و آن را اهداء کرده بود، ساختمان دوم این بیمارستان را به ارزش ۳۰ میلیارد تومان، به آن دانشگاه اهداء کرد.

“زهرا سعادت” فرزند مرحوم “عبدالکریم سعادت” در سال ۱۳۰۴ متولد شد، او که سال‌ها به عنوان آموزگار به تربیت آینده سازان این مرز و بوم مشغول بوده، طی ۲ دهه گذشته، کمک‌های فراوانی را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان، انجام داده است.

این بانوی نیکوکار، در دیدار با رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز بنایی به ارزش ۳۰ میلیارد تومان را به عنوان بخش دوم بیمارستان آنکولوژی امیر به این دانشگاه اهداء کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این دیدار، گفت: بانو “سعادت” تمام تلاش خود را معطوف به حوزه سلامت کرده است.

دکتر محمدهادی ایمانیه گفت: زمانی بیمارستان آنکولوژی امیر به عنوان بیمارستان تخصصی سرطان به دانشگاه اهداء شد که این دانشگاه، در شرایط بحرانی قرار داشت و با توجه به وجود یک بخش درمان سرطان در بیمارستان نمازی، شاهد فشارهای ناشی از کمبود تخت و امکانات بودیم.

او  ادامه داد: اهداء بیمارستان آنکولوژی امیر، به عنوان بیمارستان تخصصی سرطان، تا حد زیادی کمبود موجود درباره تخت‌های بیمارستانی در خصوص بیماران سرطانی را برطرف کرد و امیدواریم با اتمام پروژه بیمارستان تخصصی سرطان جنوب کشور، تمام مشکلات این بخش حل و فصل شود.

ایمانیه درباره ساختمان جدید بیمارستان آنکولوژی امیر گفت: در ابتدا بانو “سعادت” تصمیم داشت، ساختمانی تحت عنوان بنیاد فرهنگی سعادت تأسیس کند اما با توجه به رایزنی‌های انجام شده، تصمیم گرفته شد که ساختمان با پیش‌بینی کاربری جدید، در قالب یک فضای درمانی در اختیار دانشگاه قرار گیرد.

این مقام مسئول افزود: این بانوی نیکوکار، هدف از ساخت و اهدای بیمارستان آنکولوژی امیر را این چنین معرفی کرده است که ” بیماران غیر از درد بیماری مشکل دیگری نداشته باشند و با مراجعه به این بیمارستان، بتوانند خدمات درمانی را به راحتی دریافت کنند” و من می‌توانم با اطمینان بگویم که بیمارستان آنکولوژی امیر یکی از اصلی‌ترین علل رضایتمندی بیماران سرطانی بستری و خانواده‌های آنان در سطح استان است.

او با اشاره به قرار گرفتن بخش‌های پیوند مغز استخوان، آی‌سی‌یو و آزمایشگاه در ساختمان جدید، ابراز امیدواری کرد که تا سال ۱۳۹۵، شاهد بهره برداری کامل از این ساختمان جدید باشیم.

بانو سعادت نیز با سپاسگزاری از همراهی و راهنمایی همیشگی وکیل خود بانو “قادری” و دکتر “مردانی” در به ثمر نشاندن نیات نیکوکارانه، گفت: آنچه در دوران تحصیل نیاموخته بودم زمانه به سختی به من آموخت، سوختم و ساختم و در نهایت با ساخت بیمارستان امیر، آرام گرفتم.

این بانوی نیکوکار افزود: علاوه بر ساختمان اصلی بیمارستان آنکولوژی امیر و ساختمان تازه تأسیس بیمارستان، هزینه‌ای نزدیک به یک میلیارد ریال در یک حساب بانکی قرار می‌گیرد که نیمی از سود این سپرده در درمان بیماران سرطانی نیازمند مصرف می‌شود و نیم دیگر هم به عنوان هدیه، به دو پزشک آنکولوژی که بهترین کوشش‌ها را در خصوص درمان سرطان و بیماران سرطانی داشته‌اند اختصاص می‌یابد تا کمکی به جبران ارزش خدمات آنان در ریشه کنی بیماری سرطان باشد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=23708

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. درود به این بانو
    بنظر من نیکوکار و خیر واقعی کسی که یه بار و سختی از دوش هم نوعاش برداره.
    اگه دقت کرده باشید این همه مسجد و تکیه ساخته میشه اما نام کسی مثل مرحوم نمازی جاودانه میمونه که برای شیراز بیمارستان نمازی و سیستم لوله کشی آب رو به یادگار گذاشت. اگه جستجو کنید توی همه ی شهرها کسانی که بیمارستان و درمانگاه و کتابخونه و خوابگاه ساختند نام نیکشون جاودانه شده.
    امیدوارم نیکوکاران و خیرین عزیز اولیت های منطقه شون رو بدونن و مثلا توی محلی که دو تا مسجد داره و هیچکدوم کامل پر نمیشه نیان ۲۰ میلیارد خرج یه مسجد بزرگتر کنن !!
    اسم نمیبرم اما یه بنده خدا توی غرب شیراز داره همچین کاری رو میکنه.
    بقول سعدی
    عبادت بجز خدمت خلق نیست, ….به تسبیح و سجاده و دلق نیست

  2. خانم سعادت به تمام معنی یک زن نیکوکار و نیک نام هستند که نامشان تا ابد در دل شیرازی ها جاودان خواهد بود.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.