همزمان با اجرای کمپین خط سفید در سه تقاطع شیراز، چند شهروندنما یکی از کارکنان سازمان حملونقل و ترافیک شیراز را مورد ضرب و شتم قرار داده و مجروح کردند.به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از فارس، مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری بعدازظهر امروز با اعلام این خبر اظهار داشت: این اقدام نابخردانه در زمان آموزش عابران پیاده توسط کارشناسان سازمان حملونقل و ترافیک باهدف حاکم شدن انضباط شهری همزمان با عبور از خیابان و نگرانی آموزشدهندگان از سلامت این چند شهروند نما در تقاطع پانزده خرداد اتفاق افتاد که متأسفانه به درگیری، ضرب و شتم و مجروح شدن کارکنان سازمان و متواری شدن ضاربان منجر شد.
محمد فرخزاده افزود: ما از نهادهای انتظامی و امنیتی و بهویژه پلیس محترم انتظار داریم که در این موضوع نیز همانند همیشه حامی حق بوده و در کنار کارکنان زحمتکش سازمان ترافیک باشند.
مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری شیراز با اشاره به اینکه کمپین خط سفید از ۱۰ روز گذشته در سه تقاطع پانزده خرداد، سینما سعدی و خلدبرین آغازشده است، تصریح کرد: این طرح باهدف آموزش میدانی و چهره به چهره به شهروندان و رانندگان خودروها در تقاطعات با هدف احترام به خط ایست، عبور از خط عابر پیاده و احترام متقابل عابر و خودرو، حرکت بین خطوط سفید و درنهایت انضباط ترافیکی در تقاطعات برنامهریزیشده است.
وی اضافه کرد: صرفنظر از این اتفاق ناخوشایند، بررسیها نشان میدهد بعد از اجرای این طرح در سه تقاطع هدف، عابران و رانندگان حتی در زمانی که مجریان کمپین حضور ندارند به حقوق یکدیگر احترام گذاشته و قانون را رعایت میکنند؛ بنابراین کاملاً واضح و روشن است این اقدام در این مدت کوتاه با همکاری شهروندان محترم موفق عمل کرده و به لطف خدا با عزمی راسختر و با توانی بیشتر تا سه ماه آینده نیز ادامه خواهد یافت.
مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک با اشاره به اینکه در تمام دنیا این کار توسط تشکلهای مردمی انجام میشود و دولت نیز در آن دخالتی ندارد و تنها نقش حمایتی و نظارتی ایفا میکند، ابراز داشت: این طرح در قالب نهادهای مردمی اجرا میشود و به یاری خدا با جدیت ادامه پیداکرده و از شهروندان نیز انتظار داریم به نهاد مردمی، شورا و شهرداری کمک کرده و در نهایت خود مجری نظم و انضباط ترافیکی در شهر شوند.
فرخ زاده یادآور شد: از مجموعههای مردمی و دولتی، بسیج، کانونهای فرهنگی، گروههای مردمنهاد زیر نظر سازمان ورزش و جوانان، تشکلهای دانشآموزی، دانشجویی، طلاب و … دعوت میکنیم در اجرای این طرح، انضباط شهری، توجه به جان ارزشمند عابران و اخلاق حرفهای رانندگان که از توصیههای مقام معظم رهبری در شاخصهای سبک زندگی و در شمار توصیههای انسانی و اسلامی است با ما همراهی و مشارکت کنند.
وی ادامه داد: از همه فعالین شبکههای اجتماعی و شبکههای مجازی دعوت میکنیم که با خلاقیت این کمپین را به موج رسانهای تبدیل و فضای فکری جامعه را به این سمت سوق دهند.
مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک با اشاره به فوت ۸۲ نفر عابر پیاده در ۸ ماه اول سال ۹۴ از مجموع ۱۴۸ نفر در تصادفات رانندگی، بیان کرد: شهر متعلق به همگان است و برای اصلاح مشکلات، همه مجموعهها چه دولتی و چه خصوصی باید در اداره شهر سهیم باشند.
مهندس فرخ زاده خاطرنشان کرد: علاقهمندان جهت مشارکت در این طرح میتوانند به سامانه پیامک ۳۰۰۰۱۳۷۷۴۷ پیامک ارسال کرده و یا با شماره ۳۲۳۰۴۱۵۹ داخلی ۱۸۵ تماس بگیرند.
وقتی شهر پر از دهاتی میشه چه توقعی دارین وقتی شهر پر میشه از این ادم ها حیف که لفظ حتی شهروندنما به اینان داد باید فکری به حال اینان کرد ایکاش پلیس بی خاصیت شیراز که فقط به فکر برخورد با دختران و پسران به بهانه بدحجابی هست کمی به فکر برخورد با این هنجارشکنان و نا امنی در جامعه بود این جزئی از وظایف پلیس هست
متاسفانه برخی از این افراد معلوم العال به پستهای کلیدی استان مثل مدیر کلی ادارات و شهرداری شهرها می رسند!!!!!!!!
هزارتا لایک داری
جناب شیرازی، نمی خوام از بی فرهنگی افراد دفاع کنم اما اینکه شهر، شهروندان و فرهنگ شهری نتونه رفتار افراد غیربومی رو تغیر بده با اجازه شما بخشی از اشکال از اون شهره!
وقتی شهروندان اهمیتی به رفتارهای غلط ندن، بتدریج فرهنگ عمومی شهر عوض میشه.
به عنوان مثال بسیاری از همین ایرانیان در خارج از کشور از مراعات کننده ترین افراد اون جامعه هستن. در حالی که در خود ایران احترام چندانی به قانون نمی ذارن.
بخش بزرگی از علت این هست که نمی خوان انگشت نما بشن و این فشار فرهنگ جامعه میزبانه که رفتار ایشون رو تغیر میده.
فردی که در شهر زندگی نکرده چندان با مفاهیمی مثل ترافیک آشنا نیست این رفتار شهروندان اون شهره که باعث جهت دهی به رفتار فرد غربیه میشه. مثلا با اینکه تهران میزبان بسیاری از قومیت ها و افراد مختلف از سراسر کشوره اما وضعیت ترافیکی و احترام به قانون اگه بهتر از شیراز نباشه چندان بدتر نیست.
حالا این بنده خدا کار واقعا خوب و بدون هر گونه خلاف شرع و یا خلاف قانون انجام میداده..دوست دارم ببینم که آیا از این مامور دلسوز حمایت میشه؟اون شهروندان به معنای واقعی مجازات میشن؟
هیچ وقت کاره فرهنگی مخصوصا اینکه بخوای یه فرهنگ غلط رو اصلاح کنی بدون هزینه نیست.
امیدوارم این کاره فرهنگی ادامه پیدا کنه
مهم نتیجه است.
با عرض خسته نباشید خدمت پرسنل محترم سازمان
جا دارد شیراز و مردم ضاربان را بشناسند و خود این افراد را به عنوان تنبیه با نصب پلاکاردی روی سینه به کار فرهنگی این آقایان بگذارند تا شاید شاهد فرهنگ سازی برای شهر باشیم.
وقتی دروازه شیراز به نام مهمان نوازی روی هر قوم و فرهنگی باز است باید متاسفانه شاهد اینگونه رفتارهارهای هنجار شکن باشیم باید روی مسئله فرهنگ شهر نشینی و حقوق شهروندی کار بیشتری کرد وقتی فرهنگ خانواده ها غنی نباشد و احساس کنند با هر گونه رفتاری میشود توی شیراز بمانند شاهد این گونه از بی فرهنگی ها هستیم مسئله اصلی فرهنگ خانه و خانواده است
چقدر ناراحت کنندس هنوز کسایی داریم که انقدررر احمقن و بی عقل و شعور که فردی که داره خدمتی به مردم و شهرش میکنه اینجوری جوابشو میدن . خدایا کمک کن به این افراد که کمی بتونن از عقل و فهمشون استفاده کنن که هم خودشون زجر نکشن هم دیگران در ارامش باشن .
چرا با خودمون تعارف داریم؟!
“شهروند نما” دیگه چه صیغه ایه؟ خب اون افراد هم شهروند شیراز هستند یا حداقل شهروند یه شهر و محل دیگه همین کشور هستند. باید بپذیریم فرهنگ عمومیمون بسیار پایینه و از این افراد خودخواه و بی تربیت کم نداریم.
عوض کردن اسم افراد کمکی به حل مشکل نمیکنه. حتی باعث میشه اون عده دیگه ای هم که مشابه این افراد فکر و رفتار می کنن، خودشون رو سوا از این “بی احترامی به قانون” بدونن.
در جامعه که نمونه کم نداریم.. حتی همین جا هم هستند افرادی که با افتخار از بی قانونی خودشون یا آشناینشون تعریف یا دفاع می کنند!
درود.
در وهله اول باید عرض شود که فرهنگ عمومی و شهروندی نه تنها شیراز، بلکه کل شهر ها و کلانشهر های کشور زیرخط فقر قرار دارد و نمیتوان آنچنان انتظاری از مردم داشت.
مردمی که این روزها از داشتن اعصابی آرام محروم شده اند که این موضوع یا به خودشان بر میگردد و یا به اوضاع جامعه و … .
این چند نفری هم که تاب دیدن رشد فرهنگ شهری را نداشتند و به مانند باغ وحش محل زندگی خودشان، شروع به ضرب و شتم کردند هم نشان از وضعیت اجتماعی و فرهنگی خود و خانواده شان دارد که در آنجا چه آشوبی بر پاست.
امروزه هجوم روستائیان به شهرهای کشور بدلیل نبود امکانات و عدم توانایی روستاها در برآورده کردن نیازهای زندگی روستائیان دلیلی بر افزایش مهاجرت به شهرهای کشور شده است و جالب اینجاست که کشورهای جهان سوم بیشتر با این قضیه دست و پنجه نرم میکنند.
امیدوارم این فرهنگ سازی و اجرای این کمپین مفید، تداوم داشته باشد.
ولی جدا از این قضیه ی ناراحت کننده، من خودم کاملا نتیجه ی خوب اجرای کمپین خط سفیدرو میبینم در خیابونها و چهارراه ها. و کاملا مشخصه که خیلی تاثیر گذار هست. اگر ادامه دار باشه مطمعنن جواب های خوبی خاهد داشت.
مچکرم از فعالان این گروه