تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

9

رز سایبری؛اولین تجربه برای ایجاد مدارهای الکتریکی در گیاهان

  • کد خبر : 23510
  • 03 آذر 1394 - 0:03

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-11-21 16:39:56Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comامکان تغییر رنگ گل‌های دیجیتال امکان پذیر شد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از فیس ایت، برای این کار  محققان  دانشگاه لینکوپینگ  گل رز  را درون محلولی حاوی پلیمرهایی که از قابلیت هدایت الکتریکی برخوردار بودند قرار دادند. با مکیده شدن محلول توسط آوند‌های گل رز، مواد الکتریکی نیز وارد بدن گل شده و با ساختار زیستی آن پیوند خورد. این تکنیک مشابه شیوه‌ای است که از آن برای رنگ‌آمیزی گل‌ها استفاده می‌شود.

به گفته دانشمندان با وارد شدن این مواد می‌توانند با برنامه تغییر ولتاژ رنگ گل‌ها را تغییر دهند. حتی شاید بتوان با استفاده از این روش  حسگرهایی را درون گیاهان کار گذاشت تا از انرژی ایجاد شده در کلروفیل آنها برای ایجاد آنتن‌هایی سبز یا تولید موادی جدید استفاده کرد. به گفته محققان این دانشگاه انجام این کار هر چند در مسیری سخت صورت گرفته اما اول راه به حساب می‌آید. در آینده به گفته آنها پیشرفت های بسیاری در این راه صورت می‌گیرد و شاید دانشمندان بتوانند کنترل بیشتری روی درختها و گیاهان دیگر داشته باشند و حتی این مسئله جایگزین اصلاح ژنتیکی شود. به گفته آنها این مسئله امکان می‌دهد رشد گیاهان و تغییر و تحولات داخلی گیاهان مورد بررسی قرار گیرد. به گفته محققان  در آینده کاشت گیاهان دیجیتالی در حیاط خانه‌ها تبدیل به مسئله‌ای عادی خواهد شد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=23510

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.