رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در ردیف اعتبارات سال ۹۴ برای بیمارستان نمازی دو ۴۰ میلیارد تومان اختصاص یافته که در صورت واگذاری زمین آن از دانشگاه شیراز، این اعتبار تحقق پیدا می کند.به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از مهر، محمد هادی ایمانیه ظهر پنج شنبه در افتتاح ۱۱ پروژه جدید بیمارستان نمازی گفت: طراحی فاز صفر، یک و دو بیمارستان نمازی دو به اتمام رسیده و در ردیف اعتبارات سال ۹۴ نیز ۴۰ میلیارد تومان به آن تعلق گرفته و در حال حاضر فقط منتظر واگذاری زمین از دانشگاه شیراز هستیم.
وی بیان کرد: اگر زمین تحویل داده شود ۴۰ میلیارد تومان تخصیص یافته محقق خواهد شد و علاوه برآن در سال آینده نیز ۶۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار به آن تعلق خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه علوم ساخت بیمارستان نمازی دو را با توجه به قدمت ۶۰ ساله بیمارستان نمازی و فرسودگی تاسیسات آن یک الزام دانست و افزود: بیمارستان نمازی دارای ۷۰۰ تخت است در حالی بیمارستان جدید دارای هزار و ۲۰۰ تخت خواهد بود.
ایمانیه بیان کرد: بیمارستان نمازی دو طی چهار سال آینده به بهره برداری می رسد و به بزرگ ترین بیمارستان کشور تبدیل خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در اشاره به افتتاح تالار آبگینه در بیمارستان نمازی شیراز به همراه سایر پروژه های جدید این بیمارستان گفت: این بیمارستان به یاد مرحوم نمازی ساخته شده که از یک طرف به بیمارستان نمازی و از سوی دیگر به دانشکده پرستاری اشراف دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: عمده ترین هدف از ساخت نگارخانه برگزاری نمایشگاه های فرهنگی هنری در بیمارستان است که منافع آن برای بیماران نیازمند مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
ایمانیه با اشاره به ساخت محل جدید بنیاد نمازی در بیمارستان نمازی گفت: هدف از ایجاد بنیاد نمازی پیگیری ساخت بیمارستان نمازی دو، پیگیری پژوهش های سلامت و فعالیت های آموزشی، ارتقا سلامت فرهنگی مردم و انجام فعالیت های عام المنفعه بوده است.
رئیس بیمارستان نمازی نیز در این افتتاح در جمع خبرنگاران بیان کرد: ۱۱ پروژه جدید که اورژانس کودکان، تالارآبگینه، بخش جدید داخلی عمومی سه بیمارستان، هاتولوژی دو و دستگاه های رادیولوژی دیجیتال، فلوروسکوپی و دیجیتال ماموگرافی از جمله آن هستند با اعتبار بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان در بیمارستان نمازی به افتتاح رسید.
رضا جویبار با بیان اینکه اورژانس کودکان بیمارستان با ظرفیت ۴۰ تخت آماده شده، گفت: این بخش در راستای اهداف نظام تحول سلامت و ارتقا خدمات اورژانس احداث شده و از ویژگی های مهم آن هتلینگ و دسترسی آسان به خدمات درمانی است که در مساحت ۵۰۰ متر مربع با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان ساخته شده است.
وی افزود: بخش عمومی سه با اعتبار ۴۵۰ میلیون تومان در مساحت ۴۷۰ متر مربع ساخته شده و بخش هاتولوژی دو نیز با ظرفیت ۲۰ تخت و اعتبار ۴۵۰ میلیون تومان تهیه شده است.
رئیس بیمارستان نمازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع زمین بیمارستان جدید نمازی عنوان کرد: مسئولین وضعیت بیماران را در کنار مسائل سیاسی قرار ندهند و هر چه سریع تر رای دولت را درباره زمین موقوفه نمازی ابلاغ کنند.
امین جان اختلاف علوم پزشکی و دانشگاه شیراز بر سر اراضی موقوفه نمازی حل شد؟
به نظر می رسد هنوز خیر.
امین جان اخر قرار شد کجا بسازن این بیمارستانو؟
مثل اینکه علوم پزشکی فقط دوست داره در قسمت نیایش و زمینهای دانشگاه شیراز بسازه، که این دانشگاه هم زیر بار نمیره.
دانشگاه شیراز هیچ دلیلی نداره که بخواد زمینها رو بده به علوم پزشکی!!!!
عزیز دل این زمین ها نه مال دانشگاه شیراز هست ونه علوم پزشکی همه این زمین ها متعلق به مرحوم نمازی هست و طبق قانو ن تصمیم گیری برای اراضی وقفی با متولی وقف یعنی وراث مرحوم نمازی هست.
.
مثلا پدر پدر بزرگ من یک زمینی رو فقط ساخت مدرسه کرده توی فسا .تی وقف نامه نوشته شده مدرسه علمیه حالا دایی من که وارث هست آمریکا هست الان آموزش وپرورش میخواست توی اون زمین دبیرستان بسازه اما اوقاف بهش اجازه نداد چون میگفت توی وقف نامه نوشته مدرسه علمیه یعنی حوزه علمیه بعد دایی من از آمریکا وکیل گرفت تا وقف نامه رو اصلاح کنند واونجا شد دبیرستان.
.
نکته دوم اینکه هرچه بیمارستانها رو جاهای خوش آب و هوا تر مثل نیاییش و چمران بسازند بهتره چطور بیمارستانهای خصوصی مثل دنا و کوثر واردیبهشت رو جاهای خوب بسازند .
.
اینجور که مطلع هستم پسر مرحوم نمازی که آمریکا هستند با وزیر بهداشت مستقیما در باره ساخت بیمارستان جدید و تامین بودجه اون صحبت کرده اند .
قرار هست بخشی از بودجه رو خانواده نمازی .بخش دیگه رو درامد از محل درامد موقوفات نمازی ومابقی رو دولت پرداخت کنه .
این زمین ها رو خود مرحوم نمازی وقف دانشگاه شیراز کردند.
عزیز دل زمان مرحوم نمازی که دانشگاه علوم پزشکی وشیراز یکی بودند و اسمشون دانشگاه پهلوی بود بعد از انقلاب به دو دانشگاه تقسیم شد .و توی مطلبی هم که بالا گذاشتم گفتم که تصمیم گیری برای کاربری اراضی اوقافی با وارث موقوفات یعنی پسر مرحوم نمازی هست .
.حتی پسرمرحوم نمازی میتونه بیاد هر تصمیمی برای اسنادبگیره تنها موضوعی رو که نمیتونه توش دخالت داشته باشه این هست که وقف رو از وقف عام نمیتونه به وقف خاص تغییر بده (مانند موقوفات صدرا) اما میتونه توی کاربری اراضی و هزینه کرد دخالت مستقیم داشته باشه.
امین عزیز نظر من طرفداری از دانشگاه شیراز یا علوم پزشکی نیست به هیچ وجه نظر من حمایت از نظر پسر مرحوم نمازی هست که باید محترم شمرده بشه اگر دولت بخواد اموال وقفی رو خودا ش تعیین تکلیف کنه و اجازه دخالت متولی وقف رو ازاش بگیره دیگه هیچ کس حاضر نیست هیچ کار خیری انجام بده ومانند بیمارستان کوثر ومادر وکودک که خیرین اومدند ساختند برای خیریه اما براش سند وقف تنظیم نکردند .اونوقت خیلی راحت علوم پزشکی وگذاراش کرد به بخش خصوصی چونکه خیرین بعد از ساخت بیمارستان نیومدند سند وقف تنظیم کنند.
.اگر نظر متولی وقف یعنی پسر مرحوم نمازی ساخت دانشگاه باشه یا بیمارستان اون مهم هست و باید محترم شمرده بشه .
تا اونجا که من اطلاع دارم حتی پسر مرحوم نمازی بارها گفته به هیچ وجه من راضی نیستم که ازبیماران بیمارستان نمازی هزینه گرفته بشه ما تمام هزینه ها رو متقبل میشیم اما علوم پزشکی گفته اگه اینجا رایگان بشه از کنترل جمعیت خارج بشه .
صحبت هایی که من کردم به واسطه دایی ام هست که در آمریکا با پسر مرحوم نمازی هم ایالتی هستند و هر ماه توی انجمن ایرانییان مقیم آمریکا با هم دیدار دارند
.
امین جان ببخشید اگه صحبت هام یکم طولانی شد
دانشگاه شیراز به هیچ وجه نباید زمین ها رو بده به علوم پزشکی
دانشکده های زیادی در اون زمین ها ساخته شده (یا در حال ساخته شدن است)
و قسمتی از یکی از بزرگترین ازمایشگاه های جامع ایران در اون زمین ها چند سال است که ساخته شده و بقیه این ازمایشگاه در اینده اجرایی میشه
یکی به این مسئولین بگوید در قسمت شرق و جنوب شهر هم باید بیمارستان ساخته شود!
عرفان عزیز
بیمارستان ۵۰۰ تخت خوابی در جنوب شیراز در حال ساخت هست .
جنوب و شرق شیراز از نظر سرانه کتابخانه و فضای ورزشی وضعیت بهتری نسبت به شمال شهر دارند .