مرکز آموزشی درمانی شهید فقیهی برای رفاه همراهان بیماران بستری در این مرکز اقدام به راه اندازی اقامت سرای مخصوص همراهان بیمار کرده است.به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید فقیهی، با اشاره به مشکلات همراهان بیماران برای اقامت، گفت: با آغاز طرح تحول نظام سلامت در اردیبهشت ماه ۱۳۹۳ و چند برابر شدن مراجعه، به ویژه مراجعان سایر شهرستان ها، مسئولان دانشگاه اقدام به راه اندازی اقامت سرای ویژه همراهان بیمار نمودند.
دکتر عباس یارمحمدی با بیان اینکه طرح اولیه این اقامت سرا از طرف رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بوده، گفت: طرح اقامت سرا با توجه به معضلات و مشکلاتی که همراهان بیماران مراجعه کننده به مرکز آموزش درمانی شهید فقیهی داشتند، در بازده زمانی دو ماهه راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه ساختمان های بیمارستان آموزشی درمانی شهید فقیهی، مربوط به امور درمان و آموزش هستند و امکان راه اندازی چنین مکانی در محوطه خود بیمارستان وجود نداشت، اظهار داشت: به پیشنهاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، منزلی برای استراحت افراد در کوچه مجاور بیمارستان اجاره و راه اندازی شده است.
معاون مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید فقیهی در خصوص نحوه اطلاع رسانی به همراهان بیمار، گفت: با همکاری شهردار منطقه یک تعدادی تابلوی اطلاع رسانی در فضای سبز مقابل و محوطه بیمارستان نصب شده و همکاران نیز در این خصوص، آگاهی های لازم را به مراجعان ارائه می دهند.
وی درباره نحوه اسکان همراهان بیمار در اقامت سرا، افزود: همراهان بیمار در تمام ساعات روز با مراجعه به سوپروایزر بیمارستان و با تکمیل فرم همراه و پرداخت سه هزار تومان بابت ۱۲ ساعت استراحت در اقامت سرا و پنج هزار تومان برای اسکان بیست و چهار ساعت برای یک تخت در اقامت سرا به صندوق مراجعه می کنند و بدون هیچ مشکلی در اقامت سرا مستقر می شوند.
دکتر یار محمدی گفت: درباره بحث اسکان محدودیت زمانی وجود ندارد و تا زمان بستری بیمار در بیمارستان، همراه می تواند در اقامت سرا اسکان داشته باشد.
وی با بیان اینکه این اقامت سرا در حال حاضر دارای ۲۴ تخت برای آقایان و ۳۰ تخت برای خانم هاست، از پیگیری برای راه اندازی ساختمانی برای تامین اقامت سرا، امور اداری و مهدکودک در هفت طبقه خبر داد.
حال باید در انتظار نشست و دید که آیا این مرکز می تواند مانع از حضور و نشستن همراهان بیمار در بلوار زند شود یا خیر!
نه.. ساماندهی نمیشود!! لذت وسط بلوارنشستن یه چیز دیگست! چون همه لذت همراهی قبیله ای با آدم همیشه بیمار، به وسط بلوار نشستن وقانون شکنی اش هست!!تنها راه حل این مشکل ساده ولى لاینحل برای بعضی ها ،باریک کردن بلوار زند و نرده کشی هست که این باعث بوجود آمدن فضای بیشتری برای تردد خودروها نیز میشود.درکل فضای دلگیر ،قدیمی و نابسامان بلوار زند ،بیانگر افکار بیمار ، قفل شده و ناهماهنگ افراد مسول ادارات و سازمان های شهر میباشد که علیرغم تصور خودشان ،هر شخصی دربدو ورود به آن بسرعت متوجه این ذهنیت و طرز فکر میشود.
کاملا با پیر خرابات موافقم متاسفانه بارها گفتم همراهان بیمار صرفا برای همراهی بیمار به شیراز نمیان بلکه برای تفریح به شیراز میان این خوابگاه برای بیمارانی که حداکثر دتا همراه دارن جواب گو هست حالا یه سئوال آیا تعداد کسانی که در وسط بلوار خوانوادگی با بچه کوچک میشینن و لذت میبرن رو دیدید گاه من دیدم که ۱۵ نفر هم هستند
باید قاطع با ان ها برخورد شود هرچند از شهرداری و نیروی انتظامی بعید هست اگه این توانایی رو داشتن الان در شیراز این وضع اسفناک نبود
فقط نیروی قهری ما ایرانی ها را وادار به رعایت قانون می کنه. تو شهرهای دیگه شما جرات ندارید پاتون را تو چمنهای پارک بگذارید چه برسه که بخواهید وسط بلوار قلیون بکشید و لباسهاتون بندازید رو درخت تا خشک بشن. فقط همت نیروی پلیس و ماموران شهرداری را می طلبه. واقعا صحنه های منزجر کننده ای تو بلوار زند وجود داره
منم حرف شما رو زدم ولی علت این نمره منفی ها رو نمیفهمم
بله باید اجازه ندن..مثل باقی شهرها.این یعنی نظم و قانون