به منظور افزایش مناظر زیبای شهری از سوی شهرداری منطقه دو تبریز، درختان خیابان استاد معین نورپردازی شد.
به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه دو، دکتر عباس عادلی شهیر شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: از سوی واحد زیباسازی منطقه به منظور فراهم نمودن چشم اندازهای بصری و ایجاد مناظر زیبا به هنگام شب، درختان رفوژ وسط خیابان استادمعین به طول یک کیلومتر نورپردازی گردید.
شهردار منطقه دو تبریز در ادامه افزود: اجرای نورپردازی درختان بلوار استادمعین منتهی به پروژه روگذر سه سطح سردار شهید حمیدباکری به منظور تامین آرامش روحی و روانی شهروندان، افزایش زیبایی فضاهای شهری، خصوصا زیبائی هرچه بیشتر و تکمیل پروژه به انجام رسید.
دکتر عباس عادلی شهیر همچنین از بهره برداری نورپردازی فضای سبز بلوار آیت الله ملکی تبریز طی چند روز آتی خبر داد و افزود: برنامههای منسجم و سیستماتیک زیباسازی فضاهای شهری سطح شهرداری منطقه دو تبریز از سوی مدیریت زیباسازی این منطقه به جدیت تمام در حال انجام و پیگیری ست و در مبحث زیباسازی امسال منطقه دو قطعا پیشتاز سایر مناطق خواهد بود.
شیراز۱۴۰۰: کافیست به نمونهای از این نمونه ها در شهرهای ایران و جهان نگاهی انداخت تا متوجه شد، شیراز با وجود این همه پتانسیل بالا، ولی در مدیریت برای استفاده از این ویژگیها ضعیف عمل شده.
بله متاسفانه شیراز پتانسیل بیشتری داره .خیابان قصردشت و ارم و…میتونه نورپردازی بشه . متاسفانه در شیراز بخاطر کابل برق هوایی درختان بلند قد زیبا رو کوتاه میکنن .چرا که نمیخوان هزینه کنن و کابل زیر زمینی بکشن.
الان درختان خیابان قصردشت باید مثل ولیعصر تهران باشه که نیست
خیابون ارم از خیابون ولیعصر تهران قشنگ تره.وقتی مسولین سلیقه ندارن و نمیخوان هزینه کنند توقع پیشرفت نداشته باشیم.میگن بودجه نیست.هرکاری رو میخوان انجام بدن اولش میان بنر میزنن و کلی بریز و بپاش و وعده سرخرمن.بعدش که یه قرن طول میکشه یه پروژه رو تحویل میدن.اخرشم اون چیزی نیست که وعده داده بودن.از مردم شیراز صبور تر وجود نداره.
امین جان
با سلام و تشکر از زحمات شما
کاش یک نفر می آمد و می گفت که چرا نورپردازی درختها در تبریز و در وسط خاک ایران به رنگ پرچم جمهوری آذربایجان هست. معلوم نیست که در شمال غربی کشور دارد چه اتفاقاتی می افتد که متاسفانه ما از آنهابیخبریم.
خواهشا تا جایی که می توانید پیگیری بفرمایید
با تشکر
خواهش میکنم دوست عزیز.
نورپردازی که در این خیابان اجرا شده بعد از گذشت زمان مشخصی تغییر میکنند و این نوع برداشتی که از تصاویری میکنید مربوط میشه به زمان و نوع عکس برداری.
با سلام
اصولا استفاده از نور پردازی اگرچه سبب افزایش جذابیت های فضای شهری در شب هنگام می شود ولی براساس فیزیولوژی گیاهان استفاده از نور در شب ان هم نورهای تک رنگ همانند لامپ های ال ای دی سبب برهم ریختگی چرخه فیزیولوژی گیاه شده و پس از چند سال گیاه در اثر این عامل خشک خواهد شد.لذا استفاده از نور در جهت زیبا سازی شهری بر روی گیاهان و موجودات زنده اثرات مخرب داشته و نمیتواند بر اساس داشته های علمی سودمند باشد و بهتر است از نورپردازی ابنیه های تاریخی و بافت های قدیمی و جذاب شهری به جای گیاهان استفاده نمود.