مدیرکل منابع طبیعی فارس گفت: اجرای پروژه غنی سازی در ۳۰۰ هکتار از جنگل های استان تا پایان سال جاری برنامه ریزی شده است. به گزارش شیرزا۱۴۰۰، مهرزاد بوستانی در گفتگو با خبرنگار مهر یادآور شد: در برنامه های مربوط به جنگل ها چه در حوزه توسعه، چه حفاظت و چه نهال کاری و چه تولید نهال، سالانه از دو محل اعتبارات ملی و استانی منابعی برای طرح های مختلف تخصیص پیدا می کند.
وی اظهار داشت: اجرای پروژه غنی سازی در ۳۰۰ هکتار از جنگل های استان تا پایان سال پیش بینی شده که ۱۵۰ هکتار آن بذرکاری و ۱۵۰ هکتار آن نهال کاری است.
مدیرکل منابع طبیعی فارس افزود: برای طرح توسعه جنگل های استان یا جنگل کاری نیز تعهد منابع طبیعی ۳۷۰ هکتار تا پایان سال ۹۴ است که ۳۵۰ هکتار آن در قالب طرح ملی و ۲۰ هکتار در قالب طرح استانی اجرایی می شود.
بوستانی گفت: یکی دیگر از طرح ها، نگهداری از مناطق احیا شده و جنگل کاری های سال های گذشته است که در دو بخش ملی و استانی امسال در سطح ۷۶۰ هکتار از جنگل های استان اجرایی می شود.
وی همچنین از اجرای برنامه کشت و توسعه گیاهان دارویی در ۱۰۰ هکتار از اراضی فارس تا پایان سال جاری خبرداد.
۶۰۰ هزار اصله نهال در فارس تولید شد
مدیرکل منابع طبیعی فارس اظهار داشت: با وجود اینکه تعهد منابع طبیعی برای تولید نهال در سال ۹۴ فقط ۱۸۵ اصله بوده است ولی تا به امروز ۶۰۰ هزار اصله در استان تولید شده است که به علت افزایش تعداد نهالستان های فارس است.
بوستانی گفت: برنامه ریزی ها برای توسعه فضای سبز حدود ۴۶۱ هکتار است که با همکاری شهرداری ها، شوراها، آموزش و پرورش و بسیج محقق می شود.
وی تعهد برای توسعه و نگه داری پارک های جنگلی استان در سال ۹۴ را ۷۰ هکتار و تعهد برای تجهیز نهالستان ها را ۱۰ هکتار ذکر کرد.
بیش از ۲۵۰ هکتار ذخیره گاه جنگلی در فارس وجود دارد
مدیرکل منابع طبیعی فارس گفت: یکی از برنامه ها سالانه منابع طبیعی بحث نگه داری و توسعه ذخیره گاه های جنگلی و جنگل هایی است که ذخیره های ژنتیک خاصی دارند که پیش بینی سال جاری برای نگه داری از ۸۳ هکتار است.
بوستانی ادامه داد: در حقیقت سطح ذخیره گاه های جنگلی استان بیش از ۲۵۰ هکتار است ولی فقط ۸۳ هکتار آن با حصارکشی مشخص شده است.
وی اظهار داشت: درخت کاری و جنگل کاری حاشیه راه ها از پروژه هایی است که سالانه بر اساس اعتبار اختصاص یافته به آن، در فارس اجرایی می شود که با توجه به اینکه هنوز اعتباری به آن تعلق نگرفته، فعلا پیش بینی سطح خاصی نیز انجام نشده است.
اجرای طرح های حوزه جنگل به ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان نیاز دارد
مدیرکل منابع طبیعی فارس با اشاره به اینکه برای طرح های مذکور هنوز اعتباری تخصیص نیافته است، گفت: اعتبار پیشنهاد منابع طبیعی فارس برای طرح های جنگلی استان در سال ۹۴ مبلغی بالغ بر ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.
بوستانی تصریح کرد: با وجود اینکه هنوز اعتباری تخصیص پیدا نکرده، برای منابع طبیعی فراهم نیست که اجرای برخی از طرح ها را تا زمان اختصاص منابع به تعویق بیندازد بنابراین چندی از طرح ها هم اکنون آغاز شده اند.
من عاشق این توصیف شیرازم
تا حالا چندین بار این متن رو توی سایت شهرداری اصفهان و شهرهای دیگر گذاشتم Big likeeeee
اینجا شیراز است، قلب ایران، شهر هنر و ادب، سومین حرم اهل بیت(ع) و پایتخت فرهنگ و تاریخ ایران. اینجا شیراز، پایتخت دیار پرافتخار پارس، دیار کوروش، دیار داریوش، دیار شاپور. اینجا شیراز است، مهد شاعران، اندیشمندان، دانشمندان و بزرگان تاریخ ایران. اینجا شیراز است، وارث تخت جمشید بزرگترین بنای سنگی جهان و پاسارگاد، آرامگاه کوروش بزرگ بنیانگذار امپراتوری هخامنشیان و نویسنده نخستین منشور حقوق بشر. اینجا شیراز است، سرزمین مادری ما، سرزمین حافظ و سعدی، سرزمین عقاب تیزپرواز ایران عباس دوران، اینجا شیراز است سرزمین پارسیان، سرزمین مردمی کوشا که شهرشان با همت خود به والاترین جایگاه خواهد رساند. اینجا شیراز است، پایتخت فرهنگی و مهد تمدن ایران زمین و شهر باغهای تاریخی و سرسبـــز.
😉
کاش شهردار ما هم به فکر ساختن باغ یا پارک گلها ، باغ پرندگان ، شهر رویاها و …. می بودند تا :ببالیم که شهری داریم همه اش کاج و بهار نارنج همه اش بوی گل سوسن و یاس همه اش زیبایی همه اش مردمانی خونگرم همه اش ذوق و هنر سعدی و حافط و مل لا صدرا
من ببالم به چنین آب و خاک
والا ما که فقط اخبار نابودی جنگل ها ، باغ ها ، آتش سوزی ، خشک شدن ویا قطع درختان مسیر بزرگراه ها رو داریم میشنفیم تا احیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیخواد غنی سازی کنن نرسیده به زرگری از سمت قصرالدشت نزدیک ساختمان صنایع و معادن شیراز یه باغ بود یه چند ماهی میشه که دیوارش ریختن و از توی باغ کوچه با چندین اپارتمان سه طبقه از دل باغ سبز شد نمیدونم عمو زنجیر باف ها الان کجا هستن دلسوزان کجا هستن
دوستان اینو جدی میگم امین جان کاش یه مطلب بزاری
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر سایت.
من یه سوال از مدیر سایت داشتم شاید مربوط به این خبر نباشه. آیا راهی برای دوباره به دست آوردن پایتخت فرهنگی(همایش، رای گیری) هست یا برای همیشه مال اصفهان هست؟لطفا جواب بدهید خیلی ذهنمو درگیر کرده.
با تشکر
دورد برشما.
عارف جان شهر اصفهان سرخود اسم پایتخت فرهنگی رو برای خودش انتخاب کرده و در هیج جایی اصفهان رو به غیر از “نصف جهان” نمیشناسند.
گرچه متاسفانه به دلیل سهل انگاری برخی از مسوولین چند سالی لقب پایتخت فرهنگ و تمدن در کنار اسم شیراز استفاده نمیشد ولی خوشبختانه با سفر ریاست جمهور به شیراز دوباره این لقب در کنار نام شیراز قرار گرفت و خداراشکر یکی از برکات این سفر برای شیرازیای عزیز بود، در حال حاضر در پوستر های سطح شهر از این عنوان استفاده شده: “شیراز پایتخت فرهنگ و تمدن و سومین حرم اهل بیت”
پس چرا تو سایت شهرداری اصفهان نوشته پایتخت فرهنگ و تمدن ولی شیراز نه؟
شاید بی لیاقتی مسئولین باشه
این از بی تدبیری مسوولین است که باید این موضوع راپیگیری کنند.
ما بارها از همین رسانه اطلاع رسانی های لازم را انجام دادیم ولی متاسفانه گوشی برای شنیدن وجود ندارد.
اون وقت چه شهر هایی بیشترین سرانه فضای سبز رو دارن؟