استاندار فارس با بیان اینکه امروز مردم و جامعه به آرامش و شادی نیاز دارند و این موضوع بیش از همه به شهرداری وابسته است گفت: پیشبینی و رعایت سرانهها مورد توجه شهرداری شیراز باشد.
به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از مطبوعات فارس، سیّد محمدعلی افشانی در جلسه دیدار با شهردار و مدیران شهرداری شیراز اظهار داشت: اسم شیراز در اذهان، با نشاط و شادی همراه است و هیچ شهر دیگری از ایران این خصوصیت را ندارد.
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه شیراز، ایران قدیم و پایتخت ایران کهن است، افزود: اینجا مرکز ایرانی است که بخش بزرگی از دنیا را مدیریت میکرده و باید تلاش کنیم شایسته نامش باشد.
وی با اشاره به اینکه سابقه کاری و بخش قابل ملاحظهای از علاقه شخصیاش در حوزه شهرداری و عمرانی است، گفت: زمانی که نتیجه فعالیتهای شهرداری رضایت مردم باشد آثار مفیدی دارد و افراد در سالهای آینده از طرحها و پروژههای شهرداری استفادههایی میکنند که امروز در ذهن ما وجود ندارد.
استاندار فارس با ابراز خوشنودی از اینکه شهردار شیراز حرکت این شهرداری را برنامهمحور و مبتنی بر چشمانداز اعلام کرد، اظهار داشت: یکی از آفات کشور و به ویژه شهرداریها این است که برخی مدیران تلاش میکنند در مدت مدیریت خود تعدادی از پروژهها را به سرعت به نتیجه برسانند و افتتاح کنند.
افشانی با اشاره به اینکه شهرداری شیراز مجموعه مدیریتی فعال و با نشاطی دارد، تصریح کرد: خوشبختانه در دو حوزه معاونت عمرانی استانداری و شهرداری شیراز، مدیرانی داریم که از سابقه آنها مطلعیم و آنها را قبول داریم.
نماینده عالی دولت در استان فارس با تاکید بر اینکه اولین قدم ما باید ایجاد شادی و نشاط برای مردم باشد، بیان کرد: ایجاد مجموعههای تفریحی، باز کردن گرههای ترافیکی و تسهیل در امور اداری به شکلی که باعث کوتاهتر شدن فرایندهایی مانند اخذ پروانه شود، موجب قدردانی مردم و کسب رضایت آنها میشود.
وی با بیان اینکه امروز عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات است و یک خبر کوچک را میلیونها نفر میبینند و میشوند، افزود: باید مراقب باشیم آرامش استان به هم نخورد زیرا به آرامش بیش از هر چیز نیازمندیم.
استاندار فارس خواستار تلاش مدیران دستگاههای اجرایی برای ساخت برنامههای تلویزیونی برای معرفی شیراز و فارس شد و عنوان کرد: شیراز و فارس را باید هماهنگونه که هست معرفی کنیم و برنامههای ما باید باعث جذب سرمایهگذاران برای حضور در شیراز شود.
افشانی با اشاره به اینکه سرمایهگذاران میتوانند در ۳۱ استان کشور حضور یابند و به دنبال امنترین محل و سهلالوصولترین سیستم اداری هستند، افزود: اگر شیراز را درست معرفی کنیم سرمایهگذاران جذب میشوند و شهر رونق میگیرد و سود استان را به دنبال دارد.
نماینده عالی دولت در استان فارس تصریح کرد: سرمایهگذاران بزرگ، تعداد محدودی هستند که با یکدیگر ارتباط دارند و هرچه فضای استان با همدلی، مطلوبتر و بانشاطتر باشد موفقیت بیشتری کسب خواهیم کرد.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری باید به طرح جامع و طرح تفصیلی پایبند باشد، گفت: پیشبینی و رعایت سرانهها به خصوص در بخشهای در حال توسعه باید بیش از نیازها باشد زیرا این سرانهها مورد تعرض قرار خواهند گرفت و در نهایت باید به میزان کافی سرانههای مورد نیاز جامعه وجود داشته باشد.
استاندار فارس با اشاره به وضعیت بحرانی آب در استان، اظهار داشت: در شرایط فعلی به هیچ وجه آب را هدر ندهیم و نباید یک قطره از فاضلاب را بدون تصفیه رها کنیم.
افشانی با بیان اینکه رعایت قانون ضرورت محض و نیاز جامعه است، افزود: رعایت قانون وظیفه همه ما است و معتقدم با رعایت قانون و اخلاق و پذیرش اختیار و مسئولیت هر کداممان، میتوانیم با هماهنگی و همدلی کار کنیم.
نماینده عالی دولت در استان فارس با تصریح اینکه خود را عضوی از مجموعه شهرداری شیراز میداند، خطاب به مدیران شهرداری شیراز تأکید کرد: هر درختی که بکارید قدردان شما خواهم بود.
در این جلسه شهردار و مدیران شهرداری شیراز گزارشی از اقدامات و برنامههای خود برای ارتقای شهر شیراز ارائه دادند.
مسولان به وضعیت شیراز رسیدگی کنید..مقداری وجدان کاری و مسولیت پذیری رو در وجود خودتون بیدارکنید..جایگاه خود را درک کنید..شما با یک فرد معمولی جامعه فرق دارید..شما مسولیت دارید و برای آن قسم خورده اید..
این لینک یکی ازصدها مشگلات و حرف و حدیث ها درموردشیرازهست..
https://www.tabnak.ir/fa/news/522056/شیراز-بیدینترین-و-سکولارترین-شهر-ایران
متاسفانه چند وقتی است که عده ای با برنامه ریزی منظم سعی در بد نام کردن مردم با فرهنگ، هنر دوست و متدین شیراز رو دارند و از هیچ کاری برای رسیدن به اهداف خود دریغ نمیکنند.
جناب محمد
وسط این همه مشکلات شما گیر دادین به نتایج یک تحقیق میدانی علوم اجتماعی !
سکولاریسم به معنی جدایی خرافات از اداره جامعه است. به معنی قانون مداری و احترام و تبعیت از حقوق شهروندی به جای تکلیف مداری و مقلد کور کور پروری است. سکولاریسم یعنی حقوق شهروندی یکسان برای همه و نبود شهروند درجه یک و دو . یعنی عقل محوری و تخصص محوری در اداره جامعه و دیوان سالاری نه وابستگی به توهمات تاریخ مصرف گذشته
بسیار به خودم می بالم که در پیشانی فرهنگی ایران زمین در شیراز سرافراز زندگی می کنم که در این تحقیق نشان داده شده است که با درایت ترین و خرد ورزترین مردم سرزمینمان هستند و حقیقتا همان گونه که نشان داد شده طلایه دار فرهنگ متعالی ایران زمین هستند.
مردم شیراز به لحاظ غنای فرهنگی و اخلاق مداری و مهمان نوازی سرآمد و زبان زد هستند نه در ایران که در منطقه و حتی جهان
اما خیلی عجیبه که میان این همه مشکلات ملموس شهری شما همچین مثالی می زنید
منفی هایی هم که به نظر شما داده شده شاید باز هم نشان دهنده این باشد که فرهیختگان عزیزی که مخاطب این سایت وزین هستند و طبیعتا هم شهریان عزیزمان هم هستند و در این شهر زندگی می کنند با نظر شما چندان موافق نبوده اند.
تعهد اخلاقی و انسانیت در دنیای امروز تعریفی دیگر غیر از دین مداری هم دارد و اتفاقا این تعاریف جهان شمول و متدوالتر هستند همه چیز در برداشت یک عده به عنوان دین خلاصه نمی شود
بنده نظری ندادم که بخاطرش منفی بگیرم!فقط جهت اطلاع دوستان، لینک یک خبر دریک سایت پربازدید سراسری رو درسایت قراردادم.حالا هرکسى میتونه خودش قضاوت وتحلیل کنه..
محمد جان،
بهت پیشنهاد میکنم میزان سواد،مطالعه و تحقیق خودت رو بالاتر ببری.
در اینجا عملکرد مسئولین ملاک نیست،بلکه میزان درک و برداشت صحیح شما ملاک است.
شما نسبت به این موارد بی تفاوت باشید،مسئولین بر روی شما سوار خواهند شد و شما هرچیزی را باور خواهید کرد.
آقاحامد؛بااینکه منظور شما رو دقیقا متوجه نشدم ولی اینکه این تحقیق شامل مسایل اجتماعی میشود و مسولین نمیتونن چندان تاثیرگذار باشن رو قبول دارم و مقداری اغراق کردم ولی بعید میدونم جبهه گیری و منفی دادن خیلیها بخاطر حمایت از مسولین باشه چون خیلی ازهمین افراد هر کم وکاست و مشکلی رو سریع به مسولین ربطش میدن!بهرحال بازهم دلیل منفی ها رو متوجه نمیشم واهمیتی هم نداره! چون کامنت بنده تنها جنبه اطلاع رسانی داشت.درضمن ایکاش دوستان نظراتشون رو تو سایت اصلی خبرفوق هم بزارن..
به فرض هم که گفته شما صحیح باشه،
این نشانه برتری شهروندان شیرازیه!
نگاهی بکنید به نتایج مطالعات و شاخص های ارتباط سطح تحصیلات و تفکرات دینی.
دست همشهریان عزیز درد نکنه!
اول بنظرم استاندار داره تلاش میکنه که نشون بده به فارس و شیراز تعهد دارد و این خوب
اما نکته دوم اولا سکولار بودن شیرازیا چیز بدی دوستان نیست بلکه نشان از روشنفکری مردم یک جامعه دارد سکولار بودن به معنای بی دین بودن نیست هرچند مسئولین دوست دارن اینطوری نشان بدن بلکه سکولار بودن یعنی جدایی دین از خیلی چیزا پس بدنام نشدیم لطفا در جهت دلواپسان حرف نزنید
مطمئن باشید سال هاست تلاش دارن شیراز رو از سکولار بودن خارج کنن حذف نماد های ملی که زمان رژیم قبل ساخته شده بود و یا به شیراز داده شده بود دادن لقب سومین حرم به شیراز دوستان این ها اتفاقی نیست باور کنید
پس از اینکه سکولار ترین شهر ایران هستید شرمنده نباشید بلکه به روشنفکر بودن جامعه خودتون افتخار کنید سال هاست ما رامحروم کردن از داشتن سینما تاتر و جشنواره های فرهنگی به همین دلایل ولی نذارید تغییر هویت بدن ما و شهر عزیزمون
سکولار بودن به معنی بی دینی ، و متعهد به وطن و هموطنان نیستت پس شرمندهنباشید
با سپاس از دوست گرامی،
در تایید فرمایش شما من می خواستم این مطلب را بیفزایم که در این تحقیق شیراز سکولارتزین شهر ایران بوده اما به هیچ عنوان بی دین ترین نبوده و بنا بر این تحقیق شهرهای رشت، تهران، اهواز و کرمانشاه کمترین میزان دینداری را درمیان شهرهای مورد گفتگو داشته اند.
کسانی که تیتر “شیراز بی دینترین و سکولارترین شهر ایران” را زده اند یا بیسواد بوده اند و توانایی خواندن یک جدول ساده را نداشته اند (جدولی که در مقاله ی خودشان هم آمده!) و یا به اختمال بیشتر حسودانی هستند که چشم دیدن شیراز مهد فرهنگ و هنر ایران زمین را ندارند.
و همانگونه که شما فرمودید سکولاریسم به معنی جدایی دین از سیاست است و نه بی دینی.
البته دین و مذهب هر کسی فقط و فقط مربوط به خود آن شخص است و هیچ کسی حق تفتیش عقاید دیگران را ندارد.
مرسی از شمای “دوست” با این کامنت زیبایی که نوشتید
مخاطبین این سایت اکثرا اهل تحقیق و جستجو هستند . بالاخره برای شهرشان دقددقه دارند و کسب خبر را از طریق اینترنت و خصوصا این سایت دنبال می کنند ونظر اکثریت مخاطبین این سایت خود نشان دهنده طرز تفکر طبقه متوسط به بالای جامعه است که از نظر شاخص های اجتماعی نیز مهم ترین موتور محرکه جامعه ها هستند.
من گمان نمی کنم هیچ فرد اهل تحقیقی بگه سکولار بودن یعنی بی اخلاقی و بی بند و باری. بالعکس سکولاریسم به معنای جدایی سیاست و اداره جامعه از باورهای غیر علمی و غیر منطبق با واقعیت است. به معنای این که دین حوزه فعالیتش در حوزه شهروندی و حقوق شهروندی نیست. و این شهروندان هستند که بایستی با خرد جمعی و دموکراسی قوانینی به روز تدوین کنند و آن را اجرا کنند و در جهت نعالی جامعه خودشان فارق از هر نوع باوری که به آم باورمندند نقش ایفا کنند. تمام افراد در مقابل قانون برابرند و دادگاه ویژه روحانیت و یا هر طبق نیست و همه در مقابل قانون یکسان هستند با هر باور شخصی که دارند باید در تعالی شهرشان کوشا باشند. دین شاید در زمانهای کهن مهمترین عامل شکل گیری جوامع بوده اما با پیشرفتها و تحولات بزرگ اجتماعی کم کم جای خود را به تحولات بزرگ اجتماعی برای احقاق حقوق شهروندی از طریقی غیر از برداشتهای خاص یک سری افراد از یک نص خاص داده اند که این مسئله رونند سکولاریسم را در جوامع پیشرفته رقم زده.
باعث افتخار است که شهر ما شیراز هم در گذار تاریخی که ایران زمین در حال تجربه آن است طلایه دار تحولات اجتماعی است که در واقع به دلیل روشنفکری اکثر شهروندان این شهر است. اگر واقعا شیرلز سکولارترین شهر ایران باشد این یعنی نوید اینکه سیر تحول جامعه ما به سوی تعالی و ترقی بومی شیراز عزیزمان با نرخ بالاتری نسبت به کل کشور در حال رشد است و این مایه افتخار و مباهات تک تک ما شیرازی هاست
آفرین بر شما