تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

9

بزرگ‌ترین بیمارستان تخصصی سوختگی خاورمیانه در ایستگاه پایانی

  • کد خبر : 18034
  • 28 فروردین 1394 - 16:14

بیمارستان سوختگی امیرالمومنین (ع) شیراز به مراحل پایانی احداث نزدیک شده، بیمارستانی که به تمام امکانات واستانداردهای روزجهان مجهز است و بزرگ‌ترین 1640371 [800x600]بیمارستان تخصصی سوختگی در خاورمیانه محسوب می‌شود. به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از مهر، چندکیلومتر بیرون از مرکز شهر شیراز، در ابتدای جاده‌ای که به شهر صدرا منتهی می‌شود، نوع دوستانی دست در دست پزشکان و متخصصان قدم در راه عرصه بهداشت و درمان و سلامت گذاشته‌اند.

این خیرین برای عرضه علم و تجربه متخصصان، عرصه‌ای را مشخص کرده‌اند که به عنوان بزرگ‌ترین بیمارستان تخصصی سوختگی در خاورمیانه شناخته می‌شود و به زودی در بیمارستان امیرالمومنین (ع)، مرهمی برای گرمای سوزان بدن‌های سوخته فراهم خواهد شد.

چندی پیش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفری که به شیراز داشت از رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای ساخت این بیمارستان قدردانی کرد و گفت: بیمارستان سوانح سوختگی امیرالمومنین (ع) نمونه‌ای از یک پروژه موفق در عرصه درمان است و باید برای سراسر کشور به عنوان الگو در نظر گرفته شود. سید حسن قاضی‌زاده هاشمی معتقد است در حوزه ساخت بیمارستان سوختگی و اعصاب و روان حلقه‌های مفقود شده‌ای به چشم می‌خورد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص ساخت و بهره برداری از این پروژه نمونه کشوری به خبرنگار مهر گفت: با بهره برداری از بزرگ‌ترین بیمارستان سوختگی خاورمیانه، در شیراز نقص درمان این نوع بیماری در قطب پزشکی خاتمه می‌یابد.

محمد هادی ایمانیه با اشاره به زمینه‌های متعدد فعالیت‌های پزشکی در شیراز اضافه کرد: هم اکنون در بیشتر بیمارستان‌های شیراز مانند نمازی و قطب الدین، عمل‌های نادری انجام می‌شود اما این مراکز از فضاهای درمانی مناسبی برخوردار نیستند که امیدواریم با افتتاح این مرکز درمانی بتوانیم مراحل درمان سوختگی و بیماری‌های پوستی را به صورت تخصصی اجرا کنیم.وی از حمایت خیرین در اتمام پروژه‌های عمرانی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی قدردانی و از آنان به عنوان سرآمدان عرصه پزشکی یاد می‌کند.

با بهره برداری از این بیمارستان فوق تخصصی و درمان بیماران پوستی و سوختگی، از سفر درمانی آن‌ها به کشورهای دیگر جلوگیری خواهد شد این مسئول اضافه کرد: اگر فارس توانسته در بسیاری از زمینه‌های عرصه پزشکی سرآمد باشد باید به این نکته توجه داشت که بدون حمایت خیرین و تلاش شبانه روزی پزشکان، این موفقیت حاصل نمی‌شد.وی در خصوص فعالیت بیمارستان سوختگی قطب الدین یادآور شد: بسیاری از پیوندهای مربوط به بیماران سوختگی در این مرکز انجام می‌شود که در آینده‌ای نزدیک با بهره برداری از مرکز درمانی امیر المومنین (ع)، دامنه فعالیت گسترده‌تر نیز خواهد شد.

مدیرعامل بیمارستان سوانح سوختگی امیرالمومنین (ع) شیراز نیز در گفتگو با خبرنگارمهر نسبت به احداث این بیمارستان تا پایان سال جاری ابراز امیدواری کردو گفت: با بهره برداری از این بیمارستان فوق تخصصی و درمان بیماران پوستی و سوختگی، از سفر درمانی آن‌ها به کشورهای دیگر جلوگیری خواهد شد.

دکتر محمد مهدی بنیادی درباره امکانات بیمارستان امیرالمومنین (ع) عنوان کرد: این بیمارستان در ۷ طبقه و در زمینی به مساحت ۶۰ هزار متر مربع و ۲۸ هزار متر مربع زیربنا با استانداردهای روز جهان احداث و پیش بینی می‌شود تا ۴۰ سال آینده بتواند نیازهای درمانی بیماران پوستی و سوختگی را تامین کند.وی هزینه ساخت و فراهم کردن تجهیزات این بیمارستان را بیش از ۹۰ میلیارد تومان اعلام کردو افزود: خوشبختانه در ۶ سالی که از آغاز ساخت این پروژه گذشته با صرف هزینه‌ای کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان که با حمایت خیرین و اعتبارات دانشگاه تامین شده، توانسته‌ایم این بیمارستان را آماده بهره برداری کنیم.

مراحل کامل کنترل عفونت در بیمارستان امیرالمومنین انجام می‌شود

بنیادی با اشاره به اینکه مراحل کنترل عفونت در این بیمارستان به صورت کامل انجام می‌شود، ادامه داد: کنترل عفونت در درمان سوختگی نقش تعیین کننده‌ای دارد، از این رو بیمارانی که سوختگی شدیدی دارند با مراجعه به این بیمارستان قابل درمان هستند.

وی با اشاره به اینکه برای کنترل عفونت، آسانسورهای استریل در نظر گرفته شده، افزود: ورود و خروج کارکنان و همراهان بیمار در بیمارستان ۱۳۰ تختی امیر المومنین (ع) به صورت استفاده از کارت‌های الکترونیکی امکان پذیر است و از ورود و خروج بی‌دلیل آن‌ها جلوگیری می‌شود تا مراحل کنترل عفونت به صورت کامل اجرا شود

بنیادی اضافه کرد: به گروه کارکنان این بیمارستان آموزش‌های لازم داده شده تا بتوانند با امکاناتی که طبق تکنولوژی روز دنیا فراهم شده است، کار کنند.وی با اشاره به اینکه لباس‌های هر بخش نسبت به موقعیت شغلی و نوع بیماری منطبق شده، بیان کرد: ۵۰ نوع لباس برای کارکنان و بیماران این بیمارستان طبق اصول روان‌شناسی رنگ‌ها طراحی و فراهم شده که در کاهش هراس بیماران موثر است.

برای کنترل عفونت، آسانسورهای استریل در نظر گرفته شده است و با ایجاد کارتهای الکترونیکی از ورود و خروج بی‌دلیل همراهان بیمار جلوگیری می‌شودبنیادی از تسهیل اقدامات درمانی در این بیمارستان فوق تخصصی خبر داد و اضاقه کرد: پذیرش و اقدامات درمانی بدون حضور بیمار و کاغذ بازی‌های مرسوم، صورت می‌گیرد.وی گفت: با توجه به اینکه سالن پذیرش بیمارستان مانند لابی یک هتل شیک و فانتزی طراحی شده، اضطراب از فضای بیمارستان دور می‌شود.

بنیادی با بیان اینکه در کمتر از چند ثانیه نمونه آزمایش بیمار به آزمایشگاه انتقال داده می‌شود، ادامه داد: بیماران و کارکنان برای اولین بار در فضای باشگاهی این بیمارستان می‌توانند به ورزش بپردازند.

این مسئول با اعلام این خبر که مرکز کشت پوست برای اولین بار در بیمارستان امیر المومنین (ع) راه اندازی می‌شود، گفت: تمامی این امکانات مرهون نیک اندیشی خیرینی مانند خانم نزاکت امتیاز است که در حدود ۲۴ میلیارد تومان از هزینه‌های این بیمارستان را تامین کرده است.

 لطفا نظرات غیر مرتبط را در قسمت بحث آزاد مطرح کنید.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=18034

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 8در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۸
  1. فضای سبزش کم هست امیدوارم از الان به فکر جایی برای موندن همراهان بیمار کرده باشن برای پارکینگ و دسترسی به بیمارستان دوربرگردان های لازم را زده باشن

  2. واقعا باید از این خیرین در حد و اندازه یک قهرمان ملی تقدیر و تشکر بشه هر جای دنیا بود به انسان های اینگونه مدال درجه یک دولتی میدادن کشور ما حتی در این زمینه هم بسیار ضعیف عمل مبکنه- ولی مردم مثل همیشه قدر دان هستند به امید روزی که شیراز قطب پزشکی جهان هم بشه با همت خیرین و دلسوزان دستشون درد نکنه بابت سات این بیمارستان

  3. به نظر من تندیس خیرین مثل امتیاز و عکس ها خیرین دیگر در یک گالری باید گذاشته شود تا دیگران را وسوسه کند

    • شما مطمئن باش کسی برای تندیس و عکس ۲۴ میلیارد تومن کار خیر انجام نمیده.

      • البته خیرین بزرگوار شهرمان باید به هر نحوی به همه ایران و حتی جهان معرفی شوند. شیراز در انجام کارهای خیر توسط خیرین در تمام زمینه ها پیشرو و پیش قدم است و این موضوع افتخار بزرگی برای تمام کشور است. شناساندن افراد خیر منافاتی با عمل خیر آنها ندارد

      • ۱۰۰% حق با شماست. منظور من وسوسه کردن سایرین بود 🙂

  4. خیرین شیراز و فارس در کشور نمونه هستند و چه خوب میشه که خیرین رو با پروژه های فرهنگی مثل باغ موزه مشاهیر اشنا کنند . هر چقدر در زمینه های فرهنگی خیرین سرمایه گذاری کنند باز کم هست .
    پایتخت فرهنگی به حضور خیرین برای ساخت و تکمیل پروژه های فرهنگی نیاز داره .
    در سفر ریاست جمهوری به شیراز هم باید تلاش بشه تا بودجه فرهنگی خوبی جذب بشه و پروژه های فرهنگی به سرانجام برسه .

  5. قابل توجه بعضیا..دیدید که میشه دور ازمرکز شهر هم بیمارستان ساخت؟!
    انشاالله فکری به حال بیمارستان های مرکزشهر بشه وبا انتقال اونا ترافیک و زشتی همراهان در مرکز شهر رو از بین برد..البته اگر دست ازقلدری بردارن و منافع جمع رو درنظر بگیرن!

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.