تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

15

انتقاد به الحاق اراضی دانشگاه شیراز برای ساخت بیمارستان شماره ۲ نمازی

  • کد خبر : 17408
  • 10 اسفند 1393 - 10:51

قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز با انتقادنسبت به موضوع الحاق زمینهای این دانشگاه برای ساخت بیمارستان شماره ۲ نمازی، تاکید کرد کرد که دانشگاه شیراز دراین رابطه توافقی باعلوم پزشکی شیراز نداشته است.
به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از مهر، سید علی اکبر صفوی شامگاه شنبه جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع الحاق اراضی دانشگاه شیراز به دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای ساخت بیمارستان شماره ۲ نمازی، بیان کرد: موضوع زمین‌های دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه شیراز یک بحث تمام شده است و در حدود بیش از ۲۰ سال پیش با حضور مسئولان وقت این مشکل رفع شده و به نظر می‌رسد امروزه برخی از مسئولان مربوطه تلاش دارند با اداهای دروغین زمین دانشگاه را برای ساخت بیمارستان تصرف کنند.

وی عنوان کرد: با گذشت چندین سال از تصویب طرح جدا شدن دانشگاه شیراز از دانشگاه علوم پزشکی، وسعت دانشگاه علوم پزشکی بزرگ‌تر شده است.

صفوی با اشاره به برنامه ریزی‌های ۱۰ ساله دانشگاه شیراز برای راه اندازی پردیس دانشگاه، تصریح کرد: دانشگاه شیراز با داشتن بیش از ۶۰۰ عضو هیئت علمی، ۱۶۰۰کارمند و۲۰ هزار دانشجو و با توجه به پراکندگی دانشکده‌های خود در شیراز سالانه بیشترین هزینه را درامر تولید علم در کشور هزینه می‌کند از این رو تلاش دارد با داشتن زمین‌های مورد نظر با فروش زمین‌های خود یا تامین اعتبارات پردیس دانشگاه را احداث کند تا در امر اقتصاد مقاومتی اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.

قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز طرح تجمیع سند دانشگاه شیراز را بیش از ۷ جلد اعلام کرد وافزود: غیر منطقی است که تلاش ۱۰ ساله و تصویب نظر هیئت دولت وقت برای تجمیع ساختمان‌های این دانشگاه بخواهد با نظر یک شخص یک شبه در دولت تدبیر وامید تغییر کند.

وی گفت: به جای تصمیم گیری‌های غیر منطقی به سمت توسعه و پیشرفت حرکت کنیم زیرا به‌‌ همان اندازه مسئله بهداشت ودرمان در کشور مهم است، موضوع توسعه علم نیز هموراه مهم‌تر خواهد بود.

صفوی ضمن اعلام اینکه تمام اخباری که از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر اعلام توافقات این دو دانشگاه برای ساخت بیمارستان صورت پذیرفته کذب محض است و تاکنون هیچکدام از مسئولان دانشگاه شیراز در هیچ زمانی به توافق نرسیده‌اند.

صفوی در خطاب به مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: زمین‌های مربوط به دانشگاه هیچگاه وقف نبوده و مستندات آن مبنی بر وجود سند ششدانگ دولتی است و این مستندات به تائید کمیسیون مستندسازی دولت است.

در ادامه زهره عظیمی فرد، مسئول روابط عمومی دانشگاه شیراز نیز اعلام کرد: فردا اعضا هیئت امنای علمی دانشگاه شیراز به همراه دانشجویان با تجمع مقابل ساختمان مرکزی مراتب اعتراض خود را به تصمیم غیر مسئولانه و غیر کار‌شناسانه معاون حقوقی ریاست جمهوری در جهت تخریب دانشگاه شیراز مطرح خواهند کرد.

اخیرا مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نسبت به الحاق برخی از اراضی دانشگاه شیراز برای ساخت بیمارستان شماره ۲ نمازی اقدام کرده‌اند که این امر با اعتراض اساتید و مسئولان دانشگاه شیراز مواجه شده است.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=17408

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 29در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲۹
  1. من نمیدونم چرا سایت داره به نفع دانشگاه شیراز موضع میگیره
    .
    اینجا نباید بیمارستان بشه درست ولی به هیچ وجه دانشگاه هم نباید بشه وقتی دارند اینجا اتوبان میکشن باید شهرداری یک پارک جنگی خوب ایجادکنه………….
    .
    هردو دانشگاه منفعت خودشون رو میخوان نه مردم رو……………

    • شهروند جان اراضی خارج از حریم فضای سبز بزرگراه کوهسار هست

      • هر چه فضای سبز بیشتر بهتر اصلا من خودم اگه زمین داشتم همه زمین هام تبدیل به فضای سبز میکردم.
        .
        شیراز داره از بیمارستان ودانشگاه خفه میشه …………………..

        .

      • از بیمارستان و دانشگاه خفه میشه!؟!

      • اتفاقا شیراز کمبود و نیاز شدیدی ب بیمارستان داره.شما یه سر برو بیمارستان نمازی.وضعیت اونجا رو ببین!!!!!

    • دوستان لطفا بی فکر حرف نزنید طرح بیمارستان نمازی ٢ حقه ای بیش نیست برای زمین خواری دانشگاه علوم پزشکی در منطقه ای که مستعد افزایش ارزش افزوده زمین هست هیچ وقف نامه ای راجع به این زمین ها وجود ندارد دانشگاه علوم پزشکی می خواهد ٢٠٠ هکتار زمین را که سند شش دانگ ان به نام دانشگاه شیراز است جهت ساختمان های خود و منزل اساتید تصاحب کند و بخشی بسیار کوچک از ان زمین ها صرف ساخت بیمارستان میشود دانشگاه شیراز زمین های خود را بدون دریافت مبلغ در جهت رفاه مردم در اختیار شهرداری جهت پروژه کوهسار قرار داد

  2. البته به نظرم *شهروند* عزیز بیمارستان بیش از این که به دولت فایده برسونه به مردم فایده میرسونه..
    برخلاف گفته های این مقام دانشگاه شیراز زمین های دانشگاه شیراز و اطراف اون مثل کوی دانشگاه و ابیوردی و غیره تماما وقفی هست و اسنادش در سازمان اوقاف موجوده و ادعای وقفی بود ادعای کوچکی نیت که نشه اثباتش کرد..گذشت زمان هم هیچگاه نمیتونه باعث از بین رفتن حقوق بشه..وقتی که زمینی رو به ناحق برخلاف عرف و منطق و قانون و شرع قبضه میکنن و تصرف میکنن؛ ۱۰ سال که خوبه، ۱۰۰ سال هم بابت طرحش زحمت بکشن باید زمین ها رو برگردونند چون مال اونها نیست..حتی علوم پزشکی میتونه ادعای قسمتی از امکانات پردیس ارم رو هم بکنه به هر حال این امکانات مشترک بودن و دانشگاه شیراز سال ها بطور یکجانبه اینها رو تصرف کرده..هم توی این پست و هم توی پست قبلی دلایلی که مسوولان دانشگاه شیراز اوردن همه سفسطه و بی ربط هست مثل این که مناطق دیگر شهر به بیمارستان نیاز دارن نه اینجا( البته درست هست ولی ربطی به موصوع مالکیت زمین نداره )، زحمت ده ساله و هفت جلدی طرح و غیره..مشخصا اینها میخوان با دلایلی که ربطی به موضوع ندارن و ایجاد سروصدا و شلوغ کاری مانع احقاق حق بشن..اگر هم مسوولی در گذشته این امکانات رو بخشیده باید بیارنش تا پاسخگو باشه که چرا این کار رو کرده مگر مایملک شخصی یا پدریش بوده که بخشیده به دانشگاه شیراز و از احقاق حق جلوگیری کرده..مسوولان و هیات های علمی دانشگاه شیراز هم بجای ایجاد شلوغ کاری برای ایجاد مانع از احقاق حق بهتر هست کلاس درسشون رو برپا کنن بلکه رتبه افتضاح علمی این دانشگاه ازین بدتر نشه..زمانی این دانشگاه جز ۱۰ دانشگاه برتر دنیا بود ولی الان حتی جز ۵تای اول ایران هم نیست..زمانی تو این دانشگاه برندگان نوبل فیزیک و شیمی برای سخنرانی در جشن فارغ التحصیلی دعوت میشدن ولی الان دانشگاه ۶-۷ ایران هست..خوبه این قائم مقام و همین متن گواه دادن که حتی با وجود تصرف سیطره یکجانبه و غیر منطقی و غیر عقلی ( که حتی بابت خوابگاهی که قبلا مشترک بوده اجاره میگیرن از علوم پزشکی)؛ علوم پزشکی که توسعه کمتری داشته الان توسعه بسیار بیشتری داره..تازه اون هم با توجه به این که اکثر بودجه علوم پزشکی صرف یارانه بابت هزینه درمان و تجهیزات و وسایل و نگهداریشون میشه و جمله ی بیمارستان ها ضررده هستن..این توسعه ای که خودشون اعتراف کردن غیر از ضعف مدیریتی دانشگاه شیراز و مدیریت مناسب علوم پزشکی در این ۲۰ سال رو میرسونه؟ اقایان مسوول دانشگاه شیراز دارن سعی میکنن با ایجاد سروصدای بی موردمانع از احقاق حق بشن ولی رسالت اصلی خودشون رو سالها فراموش کردن و الان نتیجش رو در رده بندی دانشگاه های کشور می بینیم..این مسوولین با این کارهاشون علاوه بر این که باعث تضییع حقوق میشن و جلوی بازگشت حق رو میگیرن هر لحظه ای که بگذره باعث میشه در اینده با این شلوغی فعلی بیمارستانها جایی برای بستری شدن بیماران باقی نمونه و اینها دراینده مسوول هستن نسبت به جان افراد چون با شلوغ کاری ساخت بیمارستان رو به تاخیر میندازن

  3. شهروند عزیز حتی اگر همین الان همه پروژه های بیمارستانی شیراز تکمیل بشن باز هم نیاز به بیمارستان داره شیراز..شما تشریف ببر سری به یکی از بیمارستانها بزن تا ازدحام رو ببینی..شیراز کل جنوب کشور رو کاملا پوشش میده و در مواردی مثل پیوند کبد اطفال صرفا در شیراز انجام میشه و بزرگسالان هم قطب اصلی کشور و خاورمیانه هست..حتی با رایزنی های انجام شده توسط مسوولین قرار هست پیوند ریه هم در شیراز راه اندازی شه و همچنین کارهای مقدماتی درمانهای نوین مثل لارو درمانی در شیراز داره انجام میگیره تا این واحد راه بیوفته ..
    توجه کن وقتی ما حتی اب برای نوشیدن نداریم فضای سبز معنی نمیده وگرنه کی هست بدش بیاد از فضای سبز( بجز بغصی از مسوولان شهرداری که کاشی رو ترجیح میدن!! )..البته با کارهایی مثل استفاده از گیاهان مقاوم به کم ابی یا راه انداختن هرچه سریعتر تصفیه خانه فاضلاب کارایی کرد ولی عزم جدی دراین رابطه ها در مسوولان دیده نمیشه متاسفانه. .

  4. من از روشنگری شیراز۱۴۰۰ در این زمینه تشکر میکنم، خدمت دوستی هم که میگن اونجا نباید هیچ دانشگاهی ساخته بشه (که اشتباهی به نظرشون مثبت دادم) عرض میکنم که اینجا قبل از اینکه نزدیک بزرگراه باشه زمین دانشگاه بوده! ضمن اینکه این زمین ها در محدوده بزرگراه هم نیست.

  5. دوباره تشکر دارم از سایت خوبتون ..شما دومطلب در حمایت از دانشگاه شیراز منتشر کردید .لطفا این کامنت بنده رو هم برای این که یک طرفه به قاضی نرفته باشیم منتشر کنید..ببینید که علوم پزشکی میگه مطیع قانون هستیم و حتی دانشگاه شیراز میتونه دانشکده های خودش رو بسازه ولی در مطلب اولیه که شما منتشر کردید در نامه ها این نکته ذکر شده بود که اگر حتی رای به ضرر دانشگاه شیراز باشه، دانشگاه شیراز از قبول اون خودداری میکنه..لطفا تا اخر بخونید جواب خیلی ها رو میده
    رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جمع اصحاب رسانه فارس، اساتید دانشگاه شیراز را فرهیخته و عالم خطاب کرده و از آنان دعوت کرد برای همفکری پیرامون اراضی مورد بحث، در یکی از تالارهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز گرد هم آمده و طرفین مستندات خود را ارائه کنند.

    به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ ظهر امروز، دهم اسفندماه ۹۳، اصحاب رسانه استان فارس، در دفتر دکتر محمدهادی ایمانیه، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز حضور یافتند تا با نظرات قائم مقام وزیر بهداشت در استان فارس در خصوص اراضی مورد بحث دو دانشگاه بزرگ منطقه جنوب کشور، از نزدیک آشنا شوند.

    دکتر ایمانیه در این نشست با اشاره به سبقه توجه مرحوم نمازی به امر بهداشت و سلامت هموطنان خود، گفت: مرحوم نمازی در سال ۱۳۳۲، تصمیم به ساخت بیمارستانی در شهر شیراز می گیرد که با توجه به نظر مشاوران وی، بزرگ ترین مشکل سلامت مردم، نبود آب آشامیدنی سالم بود و بر همین اساس، شیراز به عنوان نخستین شهر کشور، دارای سیستم آب لوله کشی می شود که پس از آن نیز کار ساخت بیمارستان نمازی کلید می خورد.

    رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: مرحوم نمازی تصمیم می گیرد زمین هایی در محدوده بیمارستان، برای توسعه آینده بیمارستان بخرد که این اقدام در محدوده سال های ۱۳۳۲تا ۱۳۴۰انجام می گیرد و در محضر، به عنوان وقف مرکز طبی بهداشتی نمازی(بیمارستان نمازی) ثبت می شود.

    وی با بیان اینکه بیمارستان نمازی از سال ۱۳۴۸، به مدت ۴۰سال در اختیار دانشگاه قرار می گیرد و دانشگاه علوم پزشکی شیراز پس از اتمام این موعد، این قرارداد را به مدت ۳۰سال با سازمان اوقاف تمدید کرده است، اظهار کرد: مرحوم نمازی بخش قابل توجهی از ۴۰۰هکتار زمین ها را برای توسعه بیمارستان نمازی در نظر گرفته و دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز بر همین اساس، تصمیم به احداث بیمارستانی با یک هزار و ۲۰۰تخت خواب، در محدوده ای قریب به ۴۰هکتار گرفته که در لایحه بودجه ۹۴ نیز ردیفی به همین منظور در نظر گرفته شده است، همچنین قرارداد طراحی بسته شده و کارهای زیرساختی نیز انجام گرفته که به محض اختصاص زمین، کار ساخت آن آغاز می شود.

    دکتر ایمانیه وجود بیمارستان های عمومی در مرکز شهر را مطابق با سراسر کشورهای دنیا عنوان کرد و افزود:از سویی با توجه به لزوم خدمت رسانی به مردم مناطق مختلف شهر، علاوه بر بیمارستان هایی که هم اکنون در مناطق متفاوت شیراز وجود دارد، پیگیر راه اندازی بیمارستانی تحت عنوان “طوبا”با کمک خیرین در منطقه میانرود، بیمارستان ویژه بانوان در خیابان سیبویه، درمانگاه ویژه بانوان با همکاری حاج زمان ثانی، نیکوکار سلامت استان فارس، به عنوان دیگر مراکز درمانی مناطق حاشیه ای شیراز هستیم.

    رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه زمین ها وقف و حق مرحوم نمازی هستند، تصریح کرد: دوستان ما در دانشگاه شیراز که برخی از اساتید من بوده اند، در سال های گذشته از بخشی از این زمین ها استفاده کرده اند و اکنون نیز عاقلانه نیست که بخواهیم جلو پیشرفت دانشگاه شیراز، به عنوان یکی از بزرگ ترین دانشگاه های کشور را بگیریم و آن ها نیز می توانند به ساخت دانشکده های خود در کنار این بیمارستان ادامه دهند.

    وی با بیان اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی، امور توسط مقام معظم رهبری و قوای سه گانه اداره می شود، گفت:در این موضوع، قوای مجریه و قضائیه تصمیم می گیرند، اما در شان دو سیستم دانشگاهی نیست که حل موضوع را به قوه قضائیه برسانند و بهتر است امور به دست قوه مجریه رفع شود.

    قائم مقام وزیر بهداشت در استان فارس، افزود: این موضوع ابتدا به عالی ترین مقام استان فارس، یعنی استانداری واگذار شد که این مرجع نیز موضوع را به معاونت حقوقی ریاست جمهوری واگذار کرد، موضوع اراضی مورد بحث از ۶ماه گذشته در این نهاد در دست بررسی است و سرانجام در نامه ای خطاب به دکتر اسحاق جهانگیری، موضوع برای طرح در هیئت دولت مطرح شده است و ما نیز در نهایت به تصمیمی که بر همین اساس اتخاذ می شود، عمل می کنیم.

    دکتر ایمانیه با اشاره به حضور مسئولان دانشگاه شیراز در نشست های مشترکی که در استانداری فارس و تهران برگزار شده است، بیان داشت:با توجه به تاییدیه رسمی سازمان ثبت اسناد استان و کشور، این اراضی وقفی هستند، همچنین سازمان اوقاف نیز آن ها را وقفی اعلام کرده و با مطالعه وقف نامه مرحوم نمازی، متوجه می شویم که نیت آن مرحوم، بهداشت، درمان و سلامت مردم بوده که آموزش را نیز پشتوانه آن دانسته و اکنون نیز انگیزه و دلگرمی ما برای پیگیری این موضوع، دعای خیر بیمارانی است که به واسطه این بیمارستان از نعمت سلامت بهره مند می شوند.

    وی عنوان داشت:تجربه خدمت من در سال های گذشته نشان می دهد که حق همواره آرام پیش می رود و با توجه به طرح این موضوع در مراجع عالی نظام جمهوری اسلامی، بخشی از ادعاهای مطرح شده، توهین به مسئولان کشور محسوب می شود و ارتباط خدمات ما با ارائه سلامت به مردم جامعه، اجازه حتی یک دقیقه توقف در این فرآیند را نمی دهد.

    رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه از آغاز زمان ریاست این دانشگاه، این موضوع را با روسای پیشین دانشگاه شیراز پیگیری کرده ام، خاطرنشان کرد: این موضوع همواره در جریان بوده و مربوط به اکنون نیست.

    دکتر ایمانیه در پایان اساتید دانشگاه شیراز را افرادی فرهیخته و عالم خواند که می توان با همفکری با آنان و ارائه مستندات دو طرف و در کمال سکوت و آرامش، موضوع را به قضاوت نهاد.

  6. به عنوان شخصی که نتیجه این موضوع واسم مهم هست چنتا سرچ کردم..به هر حال بیمارستان ۱۲۰۰ تختخوابی چیز کمی نیست و بیمارستان فعلی نمازی با ۶۰۰ تختخواب چهارمین بیمارستان بزرگ خاورمیانه هست..
    بالاخره دم خروس مسوولین دانشگاه شیراز مشخص شد:
    دکتر صفوی قائم مقام ریاست در ابتدا: تمامی این زمین ها ۶ دانگ دولتی و وقف نمازی صحت ندارد
    پس از مدتی دکتر صفوی:۴ دانگ این زمین دولتی و دو دانگ وقف طاووسی می باشد.
    دکتر موذنی ریاست دانشگاه شیراز:
     به گزارش جهان به نقل از فارس، محمد موذنی عصر امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس اظهار داشت: توافق در مورد اهدای زمین به دانشگاه علوم پزشکی شیراز صورت نگرفته است.

     
    وی افزود: مرحوم نمازی در نامه‌ای که در مورد وقف زمین نگاشته توضیحاتی داده که همکاران علوم پزشکی آن را به نفع علوم پزشکی تفسیر می‌کنند اما در ابتدا و انتهای آن وقف‌نامه تاکید شده که زمین به دانشگاه شیراز (پهلوی وقت) اهدا شده است.
    یعنی خودشون قبول دارن که این زمین وقف دانشگاه پهلوی شده( که علوم پزشکی هم جزیی از اون بوده ) و ۴۰ هکتار از سایت ۳۵۰ هکتاری کمتر از یک هفتم کل هست که همین هم نمیدن!! مسلما سهم علوم پزشکی بیش از ۱/۷ هست و دعوت کردن از مسولین در تهران که بیان شیراز و اسنادشون رو ببینن!!!!!! و در قبال این ۳۵۰ هکتار تا الان یک زمین ۴-۵ هکتاری فقط به علوم پزشکی دادن و الان مجبور به دروغگویی، هوچی گری، تهمت و سفسطه( عدم نیاز بیمارستان در ان منطقه از شهر ) هستن..
    اینم بخشی از وقفنامه شادروان نمازی که حق بزرگی بر گردن این شهر داره:”هدف و منظور  از ایجاد مرکز طبی و بهداشتی مزبور این نبوده و نیست که مانند بیمارستان‌های معمولی دیگر، فقط محلی برای آسایش بیماران باشد که چند روز یا چند ماه درآنجا بخوابند و استراحت کنند بلکه منظور اصلی آن است که این مرکز، مکانی برای دستیابی به پیشرفته‌ترین علوم پزشکی رایج درجهان و تعلیم و آموزش پزشکانی مجرب برای معالجه بیماران دراین شهر و میهن عزیزمان باشد.”  

  7. ببینید ما به عنوان شهروندان عادی اگه زمین در اختیار دانشگاه شیراز باشه یا علوم پزشکی هیچ فرقی به حالمون نمیکنه. قرار نیست که سند به نام ما باشه. بحث ۴۰ هکتار زمین هست و کاربری اون که به خاطر عبور اتوبان قیمت گزافی پیدا کردن

    دوسا عاقلانه فک کنید. اگر پردیس دانشگاه شیراز تجمیع شه از سطح شهر و در این زمین ها ساخته بشه. دو ا حسن داره، یکی اینکه اتوبوس های داشنگاه دیگه در سطح شهر تردد نمیکنن و کاهش ترافیک در خیابان هایی مثل بلوار گلستان و ساحلی و … خواهیم داشت

    دومین مزیت اینه که اتوبان کوهسار اتوبان می مونه. به خدا اگه بیمارستان بزرگ ۱۰۰۰ تخت خوابی بقل بزرگراه ساخته بشه حجم سنگینی از خودروها برای دسترسی به بیمارستان واردش میشن و همچنین روبه روی بیمارستان یه لاین از بزرگراه اختصاص پیدا میکنه به پارکینگ ماشین ها !! همچنین یه دوربرگردون هم وسط بزرگراه سبز میشه. اصلا در طرحاین بزرگراه برای ساخت چنین بیمارستانی برنامه ریزی نشده، مسیرهای دسترسی وجود نداره. مشکل شیراز اینه که طرح تفصیلی مشخصی نداره

    این همه زمین تو شیراز، بیمارستان نمازی هرجایی می تونه ساخته بشه. اما پردیس دانشگاه شیراز کجا می تونه جمع بشه به غیر از اطراف پردیس ارم. تا کی باید در سطح شهر دانشکده ها باعث ترافیک بشن؟

    البته من نه دانشجوی دانشگاه شیراز بودم نه علوم پزشکی. فقط از دید یه شهروند که به منافع شهر نگاه میکنم اینا رو گفتم. به صلاح شیراز اینه که بیمارستان نمازی کنار این بزرگراه نباشه. حیفه این همه کوه تراشی و هزینه که آخرش بشه عین چمران

  8. دکتر ایمانی اگر خیلی دلسوز بودن هیت خارجی که برای اهداو نصب دستگاه ام ار آی به شیراز سفر کرده بودن رو دست به سر نمیکردن فقط به دلیل اینکه امریکایی هستند و با لفظ یک مشت کروات زده خارجی اونها رو خطاب نمیکردند..
    این بیمارستان و میشه در هر نقطه ای از شیراز احداث کرد..جای که بارترافیکی ایجاد نکنه..چه لزومی داره در مرکز شهر احداث بشه..توجه داشته باشید بیمارستان نمازی در موقع احداث خودش در خارج از شهر شیراز بوده..و تمام امکانات از لحاظ پارکینگ و فضای سبز کافی رو در طراحی خودش داشته و کاملا مطابق اصول شهرسازی بوده…آیا احداث این بیمارستان چیزی شبیه بیمارستان امام رضا نخواهد بود؟آیا به این نکته توجه کردند که در اون منطقه بزرگراهی رو احداث کردن برای کاهش ترافیک؟ در کجایه دنیا وسط یک بزرگ راه چنین مجتمع پزشکی عظیمی رو احداث میکنن!!اگر نیت خیره مناطق بهتری هم در شیراز وجود داره برای احداث چنین بیمارستانی..
    از طرفی ساختمان هایه دانشگاه شیراز در سطح شهر پراکنده هست..از جمله دانشکده علوم در چهار راه ادبیات..دانشکده معماری در معالی آباد.و نقاط دیگر شهر…طرح اولیه این دانشگاه هم قبل از انقلاب تجمیع تمام دانشکده ها در پردیس ارم بوده…نقشه هایه این طرحم موجوده که شامل یازده ساختمان مارپیچ بر رویه این کوه بوده که توسط معمار فرانسوی طراحی شده بودکه امروز سه تایه اون ساختمانها ساخته شده که کاملا مشهوده..بعد از انقلاب هم ساختمانهایه دانشکده شیمی و فیزیک و حقوق به این نقطه انتقال پیدا کردند..توجه داشته باشید در هیچ کدوم از دانشگاه هایه ایران دانشکده ها در سطح شهر پراکنده نیستند از جمله دانشگاه اصفهان..و همین پراکندگی هزینه زیادی رو به دانشگاه شیراز و دانشجویان این دانشگاه تحمیل کرده…پراکندگی بیست هزار دانشجو در سطح شهر عدد کوچکی نیست که بشه اون رو نادیده گرفت.

  9. اقای رضای عزیز این پراکندگی واسه علوم پزشکی هم وجود داره!!!حالا درسته ۲۰هزارتا نیست ولی ۱۰ هزارتا هست! ضمن این که فواصل دانشکده های علوم پزشکی خیلی بیشتر از دانشگاه شیراز هست و این که در این طرح تجمیع که شما میفرمایید( از زمان پهلوی این طرح قرار بوده اجرا شه تا چمران ) دانشکده های علوم پزشکی هم دیده شده بودن ولی الان دانشگاه شیراز کاملا یکجانبه صحبت میکنه..این بیمارستان هم هرجایی باشه بار ترافیکی ایجاد میکنهمگر این که بره خارج از شهر که اونم منطقی نیست! ضمن این که کوهسار بزرگراه میمونه و صرفا یک راه دسترسی ایجاد میکنه نه چیز دیگه ای! و ای کاش استاندارد دوگانه قائل نشیم.اگر به دلیل مسایل ترافیکی قرار هست بیمارستان ساخته نشه به همون دلیل هم نباید دانشکده ها تحمیع بشن..همین ۲۰۰۰۰تایی که میفرماییدهم کم باعث ترافیک نمیشه!

  10. و ضمنا واسه این حرف ایمانیه که اینها مشتی کراواتی هستن مدرک و مستندی هم هست؟!؟!؟!؟!؟!؟
    بازهم میگم برخلاف سخنان تند و اتشین!!!! دکتر صفوی مبنی بر دولتی بودن این زمین ها، رییس دانشگاه شیراز کاملا تایید کرده که این زمین ها وقف مرحوم نمازی هست

  11. اینم حسن ختام بحث در مورد مالکیت زمین( نبهتربنین کاربری قابل استفاده )..با تشکر از سایتتون که باعث شد حقیقت واسه من و احتمالا چند نفر دیگه ( حتی خودتون ) مشخص شه

    اراضی مورد گفتگو سالهااست در تصرف دانشگاه بوده و هیچ سند به علوم پزشکی ارایه نمیشد .. اخیرا با پیگیری رییس بیمارستان نمازی پس از زحمات فراوان مستندات کامل و غیر قابل خدشه از مالکیت بیمارستان بر زمینها و وقف بودن عمده این زمینها به دست علوم پزشکی رسید( که هیچ ربطی هم به دکتر ایمانیه ندارد و ایشان فقط هر از چند گاهی مصاحبه ایی در این خصوص نموده) این مساله با تصویب ساخت بیمارستان جدید نمازی در لایحه بودجه همزمان شده که منطقا و بر اساس وقفنامه بهترین مکان برای ساخت بیمارستان است.. مسولین دانشگاه شیراز که فکر نمیکردند این اسناد به دست علوم پزشکی برسد قضیه را جدی نگرفتند و انکار میکردند!!! اکنون که این اسناد به دولت رسیده و هیچ جای انکاری نمانده به سوء استفاده از خط مشی سیاسی ایمانیه پرداخته و با مطرح کردن مباحث بی ربط سعی در تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی دارند!!! در صورتیکه این موضوع کاملا حقوقی و قابل اثبات است و نیازی به برگزاری تجمع ندارد، امری که علوم پزشکی از ابتدا درخواست انرا داشته است.بر اساس اسناد موجود این زمینها توسط مرحوم نمازی از اشخاص خریداری شده (بالغ بر ۴٠٠ هکتار) و سپس وقف مرکز طبی بهداشتی نمازی شده( دانشگاه پهلوی به اعتبار همین بیمارستان افتتاح میشود) پس از افتتاح دانشگاه شیراز بخشی از همین زمینهای وقفی بر خلاف قوانین شرعی به دانشگاه پهلوی صلح میشود. ( دانشگاه پهلوی شامل هم دانشگاه شیراز و هم علوم پزشکی بوده است و بنا بر توافقات میبایست هنگام جدا شدن دو دانشگاه به نسبت ۶٠ به۴٠ بین دو دانشگاه تقسیم شود) پس بخشی از زمینها مستقیم وقف بیمارستان و بخشی به غلط صلح به دانشگاه شده که باز ۴٠٪ متعلق به علوم پزشکی است…

  12. چرا خارج از شهر منطقی نیست..مگر بیمارستان نمازی در موقع احداث خودش در مرکز شهر نبوده؟….مگر الان در شهر صدرا بیمارستان احداث نکردند؟…این که تمام بیمارستان ها در یک نقطه احداث بشه منطقی نیست ..اون هم در مرکز شهر
    در ضمن دانشگاه علوم پزشکی به هیچ وجه این پراکندگی رو نداره..مثل داشگاه شیراز نیست که یک دانشکدش در چهار راه ادبیات باشه..یکیش در معالی اباد..یکیش در مدرس و همینطور ملاصدرا و باجگاه..و یک دانشجو در روز برای گذروندن دروس عمومیش یا بعضی دروس تخصصیش مجبوره چند بار بین این دانشکده ها رفت آمد کنه….در ضمن شما در مورد یک دانشجو صحبت میکنید..چند نفر از دانشجو ها ماشین دارند؟بیشترشون با اتوبوس رفت و امد میکنن برایه این مسیر..تازه اگر هم ماشین داشته باشن پشت استخر دانشگاه پارکینگ بزرگی براشون هست..تمام این دانشجوهایه این دانشکدهاهمین الان هم برای گذروندن بعضی از دروس به ارم میان..پس ترافیک ارم از این بیشتر نمیشه..
    این رو هم در نظر داشته باشید که دانشگاه علوم پزشکی قبل از انقلاب ساخته شده و جز اولین دانشگاه هایی بوده که در همون زمان تکمیل شده و زمین مناسب هم در اختیارش قرار گرفته…تو هیچ کدوم از نقشه هایه دانشگاه شیراز از بین اون یازده ساختمون اسمی از دانشکده پزشکی اورده نشده…هر چند که الان هم خوابگاه دستغیب پسرا مخصوص دانشجوهایه علوم پزشکی هست..و اونا از همون سرویس حمل و نقل دانشگاه شیراز استفاده میکنند و تو همون دانشگاه در حال رفت و آمد هستن..
    برایه اون صحبت آقایه ایمانیه هم مدرک هست کسانی که الان دارن دستگاه های علوم پزشکی تهیه میکنند کاملا از این اتفاق مطلعا ..ایشون دستگاه ام آر آی روقبول نکرد ..با اینکه میدونست چقدر به این دستگاه نیاز هست …دلیل مسخرشون هم آمریکایی بودن اون هیات بود …رییس دانشگاه علوم پزشکی اگر واقعا دلسوز مردم بودن نوع دیگری رفتار میکردن هم در این زمینه و هم در زمینه هایه دیگه..هیچکس با زدن بیمارستان مخالف نیست..اما دلیل اصرار ایشون برایه این منطقه غیر قابل قبوله..دانشگاه شیراز برای پروژه کوهسار هم قسمتی از زمینهاشو در اختیار شهرداری گذاشت بدون هیچ دردسری چون میدونست برایه پیشرفت شهر هست..قبل از تفکیک هم زمین های رو در اختیار علوم پزشکی گذاشت و تفاهم نامش هم موجوده.
    به این هم فکر کنید که اگر این زمینها برایه این بیمارستان بخشیده بشه دیگه هیچ وقت تمام دانشکده ها در یک نقطه جمع نمیشن..هیچوقت ترافیک حاصل از دانشکده مهندسی و نفت وگاز از ملاصدرا و ترافیکه حاصل از دانشکده علوم از حافظیه برچیده نمیشه..و مبلغ زیادی همچنان باید از بیت المال هزینه بشه برای ارتباط دادن بین این دانشکده ها

  13. رضا جان مالکیت زمین یه بحث هست، و این که تو اون زمین ها بیمارستان بهتره ساخته شه یا پردیس دانشگاهی یه بحث دیگه..بحث اصلی مالکیت زمین هست که متاسفانه با مصاحبه های غیر مسئولانه و فرافکنانه بحث رو از مالکیت بجاهای دیگه کشوندن مثل نیاز تجمیع دانشکده ها و یا عدم نیاز اون منطقه به بیمارستان..همچنین داخل حرف های شخص شخیص دکتر صفوی کاملا دوگانگی هست که یک بار میگه ۶دانگ دولتی و بار دیگه میگه ۴ دانگ دولتی و ۲ دانگ وقف طاووسی..رییس قبلی دانشگاه شیراز هم کاملا تایید کرده که این زمین ها وقف نمازی هست..اگر ایمانیه همچین کاری کرده واویلا هست..من خودم پیگیر میشم و صحت و سقم ماجرا رو پیگیری میکنم..دانشکده های علوم پزشکی هم دوتاش اجاره ای یکیش در بیمارستان نمازی هست..یکیش کمربندی اکبر اباد هست یکی دیگه کوی زهرا یکی هم ستاد..خوابگاهش هم صدرا..تک بیمارستان توجیهی نداره خارج از شهر باشه ..واضح هست..کارخونه که نیست..زمانی توجیه پیدا میکنه که مجتمع باشه مثل شهرک سلامت که اونم متولیش دست شهرکهای صنعتی هست..سرویس حمل و نقل هم قبلا جداگانه بود که بعدا ادغام شد..یعنی دانشجوهای دانشگاه شیراز هم از سرویس علوم پزشکی استفاده میکنن..بیمارستان نمازی هم اون موقع اون قدر خارج از شهر نبوده! فاصله ای از ارگ کریم خانی وشاهچراغ نداشته..
    بازهم میگم بحث سر مالکیت هست نه بهترین کاربری قابل استفاده. ..زمینی که متعلق به مرحوم نمازی بوده و صراحتا تو وقف نامه موارد کاربریش رو ذکر کرده که ما نمیتونیم بگیم هتل، دانشکده یا خوابگاه و رصدخونه بزنیم..ضمنا ملاصدرا و ادبیات هم ترافیکش مربوط به دانشکده ها نیست..مشخصه مرکز شهر در همه جای دنیا ترافیکه و انسان عاقلی هم نمیاد بگه مثلا اینجا پل بزنیم ترافیک نباشه..اصلا امکان پذیر نیست ترافیک نباشه توی مرکز شهر..این بحث ها به کنار..من فقط یک سوال از شما و حتی مسوولین دانشگاه شیراز دارم..این زمین ها وقف نمازی هست یا خیر؟ جوابش هم یک کلمه بیشتر نیست..هرچیزی هم باشه جواب نیازی به این همه هیاهو نداره

  14. اینو هم در نظر بگیرید..
    ایمانیه: هر تصمیمی مراجع ذی ربط بگیرن قبول میکنیم و حتی اجازه میدیم دانشکده های دانشگاه شیراز در اون زمین ساخته بشن
    نامه رییس دانشگاه شیراز به تمامی وزیران مربوطه و نامربوطه: حتی اگر تصمیم به ضرر ما بود ما به هیچ وجه قبول نمیکنیم!!!!!!
    ایمانیه:مستندات به تهران فرستاده شده
    مسوولین دانشگاه شیراز: برای بررسی مستندات ما به شیراز بیایید!!!!!!!!
    رییس قبلی دانشگاه شیراز: زمین ها وقف نمازی و دانشگاه پهلوی بودن
    دکتر صفوی در ابتدا: زمین ها سند شش دانگ دولتی دارن
    دکتر صفوی پس از مدتی: زمین ها چهار دانگ دولتی و دو دانگ وقف طاووسی می باشد
    همین جملات همه چیز رو مشخص میکنه و نیاز به هیچ بحثی نیست..

  15. جناب آقایه علیرضا …اینجور که شما میفرمایید..ریس بیمارستان نمازی طی عملیاتی فوق محرمانه و بی سرو صدا شبانه خودشون رو به مرکز اسناد دانشگاه شیراز رسوندن..و این اسنادو که در گنجینه ای بوده پیدا کردند..هیچکسم از وجود این اسناد خبر نداشته برای سالها ..مثل فیلم هایه جنایی!!!
    اگر سندی بود موقع امضایه تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی با دانشگاه شیراز هم بوده…اگر حقی بود در اون زمان هم بوده..اداره اوقاف هم تازه شروع به کار نکرده در همان زمان هم بوده…..وقف نامه مرحوم نمازی هم در همان زمان وجود داشته..این تفاهم نامه موجوده..و به نفع یک طرف هم نبوده.دانشگاه شیراز ادعا داره قبلا معادل قیمت این زمین ها رو به دانشگاه علوم پزشکی سپرده..
    در مورد سرویس ها هم حتی اگر از هم جدا باشند..ولی خوابگاه دستغیب که جدا نیست و میدونید که خوابگاه مساحت کمی هم نداره و درون پردیس ارم هست دانشجوهایه علوم پزشکی هم از همه امکانات پردیس ارم کاملا استفاده میکنند.
    در ضمن نالایقی آقای ایمانیه برای رییس علوم پزشکی شیراز بودن با حرف یک گروه و یک دانشگاه به وجود نیومده و کاملا مرتبط هست به رفتارخودشون…کسی که نالایقه قبل از این اتفاق و در گذشته هم نالایق بوده..حتی بسیاری از دانشجوهایه علوم پزشکی هم این مورد رو تایید میکنند که رفتار و تصمیمات ایشون کاملا سلیقه ای هست..مردم و افکار عمومی هم عقل شعور کافی دارن که خودشون تشخیص بدن نیازی به سیاه نمایی نیست..از شما ممنونم که پیگیری میکنید تا افکار عمومی هم متوجه این تصمیم نابخردانه ایشون بشوند..

  16. بازم دوست عزیز به بحث اصلی که مالکیت بود پرداخته نشد…ایمانیه هم قطعا ضعفها و قوتهایی داره مثل همه مدیرها..باید در کنار هم دید..

  17. اخر ما نفهمیدیم زمینها شش دانگ دولتی هست یا چهار دانگ( گفته مکتوب دکتر صفوی قائم مقام ریاست ) یا نیم دانگ وقف ( دکتر ارشادی رییس فعلی) یا عمدتا وقف نمازی( مصاحبه مکتوب و مستند دکتر موذنی ریاست قبلی دانشگاه )
    لااقل حرفهاشون رو یکی کنن …احتمالا سراسیمگی و اشفتگی بیش از حد اونها مانع یکی کردن حرفهاشون شده!!!!!
    *** فقط صریح تر از دکتر ارشادی، احمدی نژاد بود که تاکید کرد قانون رو نمی پذیرد***(در نامه ی موجود به تمامی مسوولان مربوطه و نا مربوطه )
    **هرچقدر هم شانتاژ راه بیوفته حقیقت عوض نمیشه..زمینها توسط دانشگاه شیراز برخلاف قانون، عرف، شرع، منطق و اخلاق غصب، قبضه و تصرف شدن**مدارک کاملا مستند اون موجود هست

  18. مسؤولین دانشگاه شیراز هم که میدونند ادعاهاشون باطل هست به فرافکنی، تحقیر، توهین، تهمت، مظلوم نمایی، صحبت از مشکلات و نیازهاشون، هوچی گری و هیاهو رو اوردن..از هر دری سخن میگن مگر مالکیت زمینها که وقتی هم دراین مورد صحبت میکنن با حرف های قبلی خودشون و سایر مسوولین خود دانشگاه پر از تناقض هست

  19. چرا بایید بهترین نقاط شیراز بشه بیمارستان و محل برپایی چادر همراهان مسافرین و ازون طرف کلی زمین بایر و بلااستفاده در شرق و جنوب شیراز باقی بمونه؟ مگر بیمار نگاه میکنه بیمارستان بالاشهره یا پایین شهر و بعد مراجعه میکنه؟! کی قراره این تفکر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تغییر کنه؟!

    • وایضا پادگان ها و مراکز اداری مختلف..
      همین بیمارستان نمازی رو درنظر بگیرید چقدر باعث ترافیک میشه و همچنین ادم های مریض و بی حال و بی قیدوبند که چهره مرکز شهر رو که میتونه توریستی وآرامش بخش باشه رو چقدر خراب کردن..
      ما آدم مریض نخایم ببینیم کجا بریم؟بریم پایین شهر؟پل فسا؟
      فردا پس فردا نوبت زمین های رودخانه خشک هم هست که صاحب پیداکنه..
      اصلابعید نیست توش مجتمع تجاری تفریحی بزنن بدون اینکه به این موضوع فک کنن که شاید دوباره اونجا سیل بیاد!!!!!
      حالا بعضیا میخان بگن ما مهمان نوازیم پس شهرو میدیم دست بقیه!!!!
      دانشگاه هم همینطور..همه جا پراکنده اند با اون ساختمونای قدیمی وزشت که ادعای بهترین دانشگاه کشور بودن رو بعد از تهران دارن!!!
      راهنمایی و رانندگی هم ..
      کلا خیابون زند همه چی در همه…بدون هیچ نظم و قاعده ای و تفکر وبرنامه اى!!

    • توجه داشته باشید که شیراز یکى از شهر هاى موفق در جذب توریست درمانى هست و اکثر توریست هایى که براى کار هاى درمانى به شیراز مراجعه مى کنند براى عمل و پروسه هاى درمانى خاصى مراجعه مى کنند که در خاورمیانه تنها در بیمارستان نمازى ارائه مى شه !
      به خاطر همین بیمارستان جدید نمازى باید در یکى از مپاطقخوب شیراز باشه تا دید خوبى روى توریست داشته باشه. تا چند سال اینده اکثر عمل هاى پیوند به بیمارستان پیوند اعضا منتقل مى شه ولى پروژه ى بیمارستان جدید نمازى نقش محورى خودش رو همچنان خواهد داشت.

  20. متاسفانه یکی از سیاست های اشتباه شهرداری تجمیع همه مجتمع های پزشکی در مرکز شهر و خیابان زند باالاخص هست…
    واین موجب شده ترافیک به شدت تشدید بشه… و مهمترین مهضل هم در این خیابان جای پارک هست.بنده خودم همیشه میگفتم چرا مردم رعایت نمیکنن،مگه تابلوی پارک ممنونع رو نمیبیینن،بعد که بررسی کردم دیدم اصلا مشکل مردم نیست،مشکل از شهرداری هست که برای مردم ایجاد مشکل کرده و نتونسته در طراحی شهری اصولی کار کنه … و پلیس هم که البته وظیفه اش رو انجام میده هی مردم رو جریمه میکنه تا بلکه ترافی کمتر بشه و البته وجود پلیس هم اثری نداره چرا که اونجا از اساس غیراصولی طراحی شده

  21. به خاطر اینکه شیراز قطب پزشکی ایران هست به نظرم بیمارستان بهترین پیشنهاده بیمارستان های شیراز ظرفیت اون همه بیمار و مراجعه کننده نداره

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.