رئیس کمیسیون خدمات شهری شورا از پیشنهاد اختصاص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه فضای سبز در ارتفاعات مشرف به شیراز در سال آینده خبر داد.
به گزارش شیراز۱۴۰۰، محمد حقنگر با بیان این مطلب گفت: این اعتبار در قالب اجرای طرح ساماندهی و سبز کردن ارتفاعات شیراز پیشنهاد شده تا پس از بررسی در کمیسیون تلفیق و تصویب در صحن شورا، به این مهم تخصیص داده شود.
وی با بیان اینکه بودجه یاد شده برای سال آینده در نظر گرفته خواهد شد، گفت: یکی از موانع اجرایی شدن طرح ساماندهی ارتفاعات نحوه تأمین آب است که با تشکیل «مدیریت منابع آب» در مجموعه شهرداری، تدابیری در راستای ایجاد منابع پایدار جهت آبیاری فضاهای سبز شهری و پیرامون اندیشیده شده است.
به گفته این عضو شورای شیراز، استفاده از پسابهای شهری و بهرهبرداری صحیح از روان آبها را یکی از روشهای قابل اجرا دانست.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر شیراز ضمن اشاره به شهرت این کلانشهر به شهر سبز، وجود باغهای زیبای تاریخی، فضای سبز زیبای شهری و طبیعت چشمگیر پیرامونی را از نقاط قوت این شهر در جذب گردشگران داخلی و خارجی در چهار فصل سال دانست.
حقنگر گفت: ارتفاعات شیراز مساحتی بالغ بر ۱۳ هزار هکتار را در بر میگیرد که درختکاری و سبز شدن این ارتفاعات، نه تنها موجب پاکسازی هوای شهر و افزایش سرانه فضای سبز شهری، بلکه موجب ارتقا بسترهای گردشگری و تقویت غیرمستقیم فرصتهای سرمایهگذاری در این شهر خواهد شد.
کار بسیار خوبیه.البته اگه در حد وعده باقی و یا صرفا پیشنهاد باقی نمونه
خبر خیلی خوبیه. امیدوارم در انتخاب نوع پوشش گیاهی و نحوه ی آبیاری کار کارشناسی شده ای ارائه بشه. باید خشکسالی و مشکلات مالی احتمالی رو در نظر داشت.
قطعا افزایش فضای سبز ارتفاعات در جذب سرمایه گذار تاثیر خواهد داشت . شهرداری طبق قولی که به شورای شهر داده باید کار ساخت خط یک تله کابین رو زودتر شروع کنه .
من دلیل اصراربعضی ها برای ساخت تله کابین رو نمیدونم!نه اینکه بدباشه ولی بنظرم میاد تله کابین جاهایی کاربرد،بازدهی وزیبایی داره که برفراز منطقه ای سرسبز و زیبا و دارای مناظر دیدنی و ییلاقی حاشیه شهر مانند تله کابین توچال،ارتفاعات سرسبز شمال و صفه اصفهان که مانندشمال،سرسبز ودرختکاری شده و ..کاربرد داره و درمناطق مسکونی وشهری که جز خودرو وکوه زخمت چیزی دیگه ای واسه دیدن وجود نداره چندان منطقی بنظر نمیاد!
بازم اگه اشتباه میکنم لطف کرده و مرا ازگمراهی نجات بخشید!!!!!!!!!
شما اگر کوه رفته باشین میبینین که همون کوهی هم که به نظر شما زمخت هست زیبایی های خاص خودش رو داره …برای نمونه کوه دراک که منت خودم بارها رفتم . اما خب اینکه درختکاری بشه و سر سبز کوه ها رو بسیار زیبا تر و قشنگ تر می کنه
شما تا حالا بام شیراز رفتی؟ خوشبختانه شیراز ارتفاعاتی داره که بشه از اون بالا کل شهر رو دید و از هوای تمیز لذت برد.
محض اطلاع شما ارتفاع باعث ترشح آدرنالین در بدن میشه که حس خوبی رو در آدم ایجاد میکنه.لازم نیست که حتما مناظر سر سبز دیده بشه، همین که از اون بالا به جایی که توش زندگی می کنیم نگاه کنیم به شما حس خوبی نمیده؟
همین که اون بالا یه استکان چای و آش رشته بخوری یه دنیا ارزش داره.
حالا از گمراهی نجات یافتی؟ 🙂
ببخشید!عامل تعیین کننده آش رو درنظر نگرفته بودم!عزیز جان واسه اینکه آدرنالین خونت بالا بره و تو ارتفاع ,چای و آش بخوری,منتظر تله کابین نباش!همین الانم میتونی چندقدم از کوه بالا بری و از گهواره دید همه این کارا رو انجام بدی وشهر رو هم زیر پاهات ببینی!درضمن تا چاه مرتاض علی پیاده روی هم کنی که از بیست دقیقه تله کابین سواری هم خیلى بهتره..
باید اون قسمت درختکاری بشه وفقط هم توریستی باشه نه اینکه کامیون رد شه جای جای دروازه قرآن مردم زیلو بندازه از بالا کامیون تله کابین راست!!!!!
فقط حرف میزنk سبز کردن ارتفاعات شیرازپیش کششون توی کوچه هاکنار پیادروها توسطح شهر دقت کنید پرازباغچه های خالیه که می شه درخت کاشت کاش یکم از غیرت شهردار تهران توی مبحث درختکاری تورگ آقایون پرافاده بود
پیشنهاد میکنم کمپینی در شهرداری ایجاد بشه و با کمک خود مردم این کار رو انجام بدن. طرح بسیار خوبی هست و مطمئنم مورد استقبال و حمایت مردم طبیعت دوست شیراز قرار می گیره.
آبشار المان ورودی جنوب شیراز حذف شد.
لینک این خبر در اینجا http://www.khabarads.ir/jonoob/Jshau.php?View=07-93.12.3-www.khabarAds.com.jpg قابل مشاهده است.
متاسفانه آب رفتن پروژه های تفریحی در شیراز به شدت بالا رفته.
اول با کلی سر و صدا و تبلیغات پروژه ها رو تصویب می کنن بعد یواش یواش ازش می زنن. نمونه بارزش همین پارک فروزان هست تا چند مدت دیگه افتتاح میشه فقط با یه مقایسه کوچیک بین طرح اولیه پارک و چیزی که ساخته شده میشه به توانایی شهرداری شیراز در ساخت پروژه های تفریحی پی برد.
نکته جالب این هست که میگن بخاطر جنس خاک نمیشه ابشار اجرا کرد. یکی نیست بگه مگه قبل از طراحی مشاور و این چیزها نیست که بگه ایا این طرح امکان اجرایی شدن داره یا نه!؟
خبر بسیار خوبیه
باید کمپینی برای حفظ باغات شیراز هم ایجاد بشه
ما باید به اهواز نگاه کنیم و دیگر کلان شهر ها نیاکان ما باغات شیراز را برای ما به میراث گذاشتند که امروز اینگونه در یک هوای پاک زندگی میکنیم ولی متاسفانه ما پاسبانان خوبی برای این میراث نبودیم وضیفه شرعی و انسانی تمام مسئولین شیراز و تک تک مردم شیراز احیاء و توسعه فضای سبز هست ما نباید بگذاریم شیراز به اهواز و اصفهان و تهران تبدیل شود باید تا امکان دارد از این نعمت الهی که همین کوه ها هستند و ارتفعات استفاده کنیم و درختکاری شود
پیشنهاد میکنم شهرداری صندوقی ایجاد کند که هر کس ساخت و ساز میکند موظف شود مبلغی پول برای ایجاد فضای سبز و درخت کاری در ارتفعات شیراز به این صندوق پرداخت نماید
محمد جان
منطقه دروازه قران یکی از زیباترین مناطق ایران هست و ساخت تله کابین زیبایی اون رو بیشتر نمایان خواهد کرد . در سالهای اخیر درختکاری زیادی در منطقه دروازه قران انجام شده است . بعلاوه تله کابین اثار فرفنگی و تاریخی رو به هم متصل خواهد کرد و تکمیل کننده پروژه عرفان هست .
شیراز ۱۴۰۰ جان
میتوان سازه ای بر روی منطقه مورد نظر ایجاد کرد و از مواد عایق نانو برای محافظت از خاک ریزشی استفاده کرد . تمام زیبایی طرح به ابشار هست .
از شدن که قطعا میشه، دوستان شهرداری میگن نمیشه!
بهتر نیست به فکر باغ های کهن شیراز هست باشیم که داره به عمد خشکانده می شه؟ نمونش همین باغی که در دست نهاد نیمه نظامی هست در چهار راه حافظیه روبروی باغ جهان نما؟ یکی زورش می رسه به اینها؟
اگر اراده قوی برای حفظ فضای سبز شیراز وجود داشته باشه شهرداری نمیتونه فقط با زدن حرفهای قشنگ مالکان باغها رو از تخریب باغ و ساختمان سازی دور نگه داره چون بالاخره مالک محترم راهی برای اینکار پیدا میکنه مخصوصا اگه آشنایی تو شهرداری داشته باشه همینطور که الان انجام میشه. تنبیه و تشویق باید همزمان باشن. شهرداری نظارت روزانه و سفت و سختی رو باغها داشته باشه در مقابل هم کارشناسان باغداری و کشاورزی رو رایگان در اختیار باغدارها بذاره تا بشکل علمی بتونن فضای سبز رو حفظ و توسعه بدن در کنارش هم امکانات دیگر کشاورزی مثل کود و …. رو در اختیارشون قرار بده تا هزینه نگهداری باغ کمتر بشه و رغبت بیشتری برای نگهداشتن باغ و تبدیل نکردنش به ساختمان در افراد بوجود بیاد .هزینه نگهداری و حفظ این میراث بجا مونده از گذشته خیلی کمتر از شروع به ایجاد فضای سبز جدید هست