عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: زمینهایی که در اختیار شرکت پدیده شاندیز میباشد، بطور غیرقانونی تصاحب شده و به این ترتیب این شرکت اقدام به زمین خواری بزرگی در کشور کرده است.به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از صبحانه، «سید رمضان شجاعی کیاسری» به ایرنا افزود: حتی مجوزهای ساخت و ساز شرکت پدیده شاندیز به صورت غیرقانونی صادر شده است.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی گفت: صدا و سیما نیز به دلیل عدم پرداخت بدهی این شرکت درباره پخش آگهیهای تبلیغاتی در تلویزیون از «سعید ورودی طرقبه» یکی از سهامداران شرکت پدیده شاندیز شکایت کرده است. وی با بیان اینکه پدیده شاندیز با تصاحب زمینهای اطراف شهر مقدس مشهد به زمین خواری بزرگی دست زده است، ادامه داد: این شرکت به بیش از ۲ میلیون نفر سهام فروخته است، به شکلی که حتی در فروش سهام نیز اختلاسهای بزرگی صورت گرفته است.
پرونده پدیده شاندیز در جلسه ستاد مفاسد اقتصادی در حال بررسی است.
اسناد جدید از تخلف پدیده شاندیز
پس از ۵ سال از فعالیت پدیده شاندیز دادستانی دستور توقف تبلیغات این شرکت را صادر کرد در حالی که در سال ۸۸ مسئولان قضایی و شهرسازی رسما تخلفات را تائید کرده و درخواست توقف تبلیغات را خواستار شدند.
به گزارش صبحانه، به نقل از مهر، پدیده شاندیز؛ نامی که در چند سال اخیر به دلیل تبلیغات ویژه سر زبانها افتاده است از تبلیغات در صدا و سیما تا….؛ البته تبلیغات شاندیز تنها در رسانه ملی گل نکرد بلکه بیلبوردهای تبلیغاتی خیابانها و حتی در تمامی ترمینالهای هواپیمایی خودنمایی میکند. از خانمهای شیک پوش جلوی درب خروجی مسافران پرواز مشهد که با گل سرخ طبیعی و تراکت شاندیز خوش آمد گویی میکنند تا توزیع تبلیغات در ورودی رستورانهای شیک و گرانقیمت شاندیز در مشهد و تهران. از پاساژهای شیک و مدرن تا ساختمانهای مسکونی رویایی و باورنکردنی که در تبلیغات رسانه ملی آن را شهری رویایی عنوان کردهاند.
در نگاه بیننده تیز بین این سوال تداعی میشود که ساخت چنین شهر رویایی قطعا هزینه باور نکردنی خواهد داشت و شهروندان و رسانهها به دنبال این هستند که واقعا پشت یک پروژه هزار میلیاردی چه افرادی هستند. این سوالات در حالی مطرح شد که برخی رسانهها اعلام کردند: برخی آقازادهها از پروژه «پدیده» بازدید و طی صحبتی با محسن پهلوان مالک پدیده شاندیز حمایت خود را از پروژه اعلام کردند. بر اساس اعلام این رسانهها در این دیدارها گفته شده است: شما کارتان را انجام دهید و ماهم شما را حمایت میکنیم! البته نام افراد دیگری مانند ا. م هم در این طرح به میان آمده است که نه تایید و نه تکذیب شده است.
پدیده شاندیز شهر نیست!
اما آیا واقعا شاندیز یک شهر است؟ در تبلیغات این طرح شرکت به نام «شهر پدیده شاندیز» معرفی میشود در حالی که طبق ماده چهارم «قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری» شهر محلی است با حدود قانونی که در محدوده جغرافیایی مشخص. از طرف دیگر در همین تبلیغ تلویزیونی فردی نشان داده میشود که به عنوان شهردار شهر درباره ویژگیها و اقدامات انجام شده برای تاسیس شهر پدیده سخن میگوید در حالیکه شهرهای جدید باید زیر نظر مدیرعامل اداره شوند.
شاندیز: مجوز داریم!
اما تنها مسائل این شرکت بزرگ استفاده از عنوان شهر نبود بله موارد ریز و درشتی بود که از لابلای تبلیغات و مصاحبهها ناگهان نمودار شد. روزنامه خراسان در تاریخ دوشنبه ۳۰ شهریور ۸۸ در مصاحبه اختصاصی از شهردار شاندیز و مدیرعامل پدیده شاندیز، از «آغاز عملیات اجرایی شاپینگ سنتر پدیده در منطقه شاندیز» خبر داد. جواد رجبزاده شهردار شاندیز در آن مصاحبه با اشاره به برنامه ریزیهای صورت گرفته برای توسعه مجموعه گردشگری بزرگ پدیده شاندیز گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت ۲ هزار هکتار اجرایی خواهد شد و مراحل قانونی و برنامه ریزیهای لازم برای توسعه آن انجام شده و ایجاد مجموعه تجاری و مرکز خریدshoping center نیز در آن مکان ارائه انواع خدمات به گردشگران را فراهم خواهد کرد. این دو طرح بزرگ مراحل قانونی خود را انجام داده و مجوزهای لازم را اخذ کرده است و زمینه جذب سرمایه گذاری نیز فراهم شده است.
و در ادامه «محسن پهلوان مقدم» مدیرعامل شرکت بین المللی توسعه صنعت گردشگری پدیده شاندیز با اشاره به طی شدن مسیرهای قانونی واداری پدیده شاندیز گفت: اخذ مجوزهای طرح بزرگ گردشگری بین المللی پدیده شاندیز در سال ۸۷ صورت گرفته و بررسی این طرح در کارگروههای شهرسازی، محیط زیست و گردشگری انجام شده است و مراحل قانونی و اداری خود را طی میکند.
سال ۸۸/ مدیر شهرسازی و معماری سازمان شهرسازی مشهد: پدیده شاندیز مجوز ندارد
پس از این مصاحبه «حسنعلی رجبزاده خیبری»، مدیر شهرسازی و معماری سازمان مسکن وشهرسازی خراسان رضوی در تاریخ ۱۵ مهرماه ۱۳۸۸ طی نامهای اعلام کرد که: «طرح مجموعه گردشگری بزرگ پدیده شاندیز تاکنون در کارگروه مسکن و شهرسازی مطرح نشده و مورد تصویب نیز قرار نگرفته و مادامیکه طرح فوق الذکر کلیه مراحل قانونی خود را از کارگروه مسکن و شهرسازی استان طی نکند واگذاری زمین، صدور مجوز و هرگونه اقدام اجرایی میسر نبوده و خلاف ضوابط و مقررات خواهد بود.»
همچنین در تاریخ ۲۳ آبان ماه مجید توتونچی رییس سازمان مسکن و شهرسازی خراسان رضوی در نامهای به معاون هماهنگی امورعمرانی و با رونوشت به «شهردار شاندیز» به نبود مجوزهای لازم در کارگروه مسکن و شهرسازی و کمیسیون ماده ۵ و غیرقانونی بودن اقدامات صورت گرفته و همچنین فروش سهام آن شرکت توسط بانک کشاورزی و موسسات مالی اعتباری انصار و مهر تاکید کرد.
سال ۸۸/ نامه رئیس سازمان مسکن به دادستانی مشهد: لطفا تبلیغات شاندیز را ممنوع کنید
پدیده شاندیز حرف مسئولان را گوش نداد و باز هم به ساخت و سازش ادامه داد تا اینکه در تاریخ ۸ دی ماه سال ۸۸ محمد رضا قاسمی رئیس سازمان مسکن و شهرسازی خراسان رضوی خطاب به مرتضوی، معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرم دادسرای انقلاب، تبلیغات غیرقانونی و گسترده این شرکت را اعلام و نسبت به فروش سهام توسط بانک کشاورزی، و موسسات مالی اعتباری انصار و مهر بدلیل بروز خسارت به شهروندان هشدار داد. یعنی این دو بانک در حالی به پدیده شاندیز سهام واگذار کردند که شرکت پدیده مجوزی نداشته است!
مرداد ۹۲/ نامه وزارت راه به رئیس قوه قضائیه
پس از نامه نگاریها در تاریخ ۲۱ مردادماه سال ۹۲ وزارت راه و شهرسازی طی نامهای به رئیس قوه قضائیه اعلام میکند: نظر به شکایت اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی از اقدامات شرکت پدیده شاندیز موضوع در دادسرای مشهد مطرح شده است و دادسرا معاونت پیشگیری از وقوع جرم و تحقق جرم را اعلام کرده و دستور توقف تبلیغات رسانهای در این مورد را به صدا و سیما و وزارت فرهنگ و سازمان ورزش و جوانان ارسال کرده است.
در این نامه آمده است: شرکت توسعه بینالملل شاندیز در مغایرت با ماده ۹ قانون منع فروش واگذاری اراضی مسکونی مصوب ۱۳۸۱ و ماده ۲۱ قانون پیش فروش ساختمان اقدام به پیشفروش ساختمان کرده است و این اقدام در حالی است که بر اساس قانون درج تبلیغات بدون مجوزهای لازم جرم محسوب میشود.
نامه دادیار مشهد به ۲ وزیر و رئیس صدا و سیما در سال ۹۲
همچنین در همان سال (۹۲) دادیار حوزه معاونت پیشگیری از وقوع جرم مشهد طی نامهای به رئیس صدا و سیما، وزیر ارشاد، وزیر ورزش و جوانان، شهردار مشهد و مدیرکل میراث فرهنگی مشهد و وزیر راه و شهرسازی مینویسد: پیرو نامه قبلی در مورد ممانعت از پخش تبلیغات شرکت پدیده شاندیز متاسفانه شاهد تبلیغات گستردهتر این شرکت بعد از صدور دستور قضایی در صدا و سیما و مطبوعات و میادین ورزشی بودیم. لذا علت پخش تبلیغات این شرکت را در اسرع وقت به این حوزه اعلام نمائید.
اما علی رقم تمام نامه نگاریها و ممنوعیتهای تبلیغات شرکت «پدیده» ساخت و ساز را متوقف نکرد بلکه بمباران شدید تبلیغاتی خود را آغاز کرد. تا اینکه بالاخره دادستانی کل کشور پاسخ نامه را داد.
سال ۱۳۹۳/ معاون دادستان کل کشور: پدیده شاندیز ممنوع التبلیغ شد!
۱۰ دیماه ۱۳۹۳ بود که سید مرتضی بختیاری با بیان اینکه ۱۴ روز قبل دادستان مشهد نامهای به دادستان کل کشور نوشت، اعلام کرد: در این نامه آمده است به دلیل تخلفات زیاد شرکتهای پدیده شاندیز، تبرک و پردیسبان تا اطلاع ثانوی و تعیین تکلیف قضایی، تبلیغات این شرکتها در رسانهها ممنوع شود.
نوشدارو بعد از تخلف! / وقتی چوب را بر میداری!
بعد از اظهارات معاون دادستان کل کشور قباد افشار رییس سازمان امور اراضی پس از ۲ سال و بعد از اینکه تخلفات پدیده از زبان معاون دادستان کل کشور منتشر شد لب به سخن گشود و گفت: صدا و سیما در تخلفات پدیده شاندیز مقصر است، چرا که مجموعهای که کتبا اعلام شده و مجوزی برای ساخت و ساز نداشتهاند چگونه به آنها اجازه تبلیغات داده میشود؟ همچنین مجموعه پدیده شاندیز تغییر کاربری غیر مجاز اراضی خود را در حدود ۵۰ هکتار انجام داده که در این میان تغییر کاربری در سطح ۴۱. ۵ هکتار از این اراضی خارج از محدوده و در حریم شهر شاندیز قرار داشته و غیر قانونی است.
همچنین شهرداری شاندیز دراین پرونده دچار تخلف شده که تخلف آن نیز در حال پیگیری و اقدام است. چرا که از سویی در مصوبه شاندیز آمده است «تا پنج سال مجوز ساخت و ساز در این ۵۰ هکتار به آنها داده شود» که شهرداری شاندیز در همان سال اول این مجوز را به آنها داده است و تخلف دوم شهرداری شاندیز این بوده که در این اراضی به آنها پروانه ساخت داده است.
دادستان کل کشور: پدیده شاندیز تخلف زیاد دارد
سید ابراهیم رئیسی دادستان کل کشور هم گفته است: در پرونده پدیده که در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد در حال رسیدگی است، سوالات جدی وجود دارد. اول اینکه شرکت سهامی خاص نمیتواند به مانند شرکت سهامی عام عمل کند و طبق قانون تجارت هر کدام از شرکتهای سهامی عام و خاص، باید طبق مقررات خود عمل کنند. همچنین فروش سهام باید با پشتوانه صورت گیرد و نمیتوان در بازار دلالی سهام را افزایش داد، مثلا مبلغ سهام ۵ تومانی را تبدیل کنند به سهام ۱۰ تومانی. نکته بعدی در مورد این پرونده موضوع ساختمان سازیهای این شرکت است که در رابطه با آن ۳ تا ۴ وزارتخانه شاکی هستند.
رئیسی با اشاره به ادعای وزارت جهاد در مورد کاربری زمینهایی که پدیده در حال ساخت و ساز در آنها است، گفت: وزارت جهاد کشاورزی مدعی است که اراضی در حال ساخت نباید مورد استفاده قرار بگیرند و در این موضوع تغییر کاربری داده شده است. نظر ما این است که وزارت جهاد جلوی ساخت و ساز در زمینهایی که غیرقانونی در حال ساخت هستند را بگیرد.
سهام این شرکت از آبان سال ۸۸ که با قیمت ۲۰۰ تومان عرضه شد تا آبان سال ۱۳۹۰ به بازدهی ۲۶۰ درصدی دست یافت. در انتهای سال ۱۳۹۰ با وجود رکود در بخش ساختمان، قیمت سهام پدیده ۲۷۵ درصد رشد داشت که در سال ۱۳۹۱ رونق بیسابقهای در بخش ساختمان رخ داد. براساس آمارهای رسمی متوسط قیمت زمین در سال ۹۱ بیش از ۵/ ۲ برابر شد و پدیده در این سال با افزایش ۱۳۴ درصدی قیمت سهام، سود مناسبی را نصیب سهامداران کرد و تحت تاثیر افزایش هیجانی قرار نگرفت. با اینکه سهام بزرگترین کارگاه ساختمانی کشور با بیش از هزاران کارگر در بورس معامله نمیشود؛ اما این شرکت بهمنظور پشتیبانی از سرمایه خریداران، موسسه «پشتیبانی سهام پدیده» را تاسیس کرده است که وظیفه خرید و فروش و نقل و انتقال سهام را دارد. سرمایهگذار هر زمان که به پول نیاز داشته باشد میتواند ظرف مدت ۳۰ روز سهام را به پول تبدیل کند. البته اگر سهامداران قصد فروش زودتر از موعد سهام خود به شرکت را داشته باشند آنان سهام را به صورت نقد نیز خریداری میکنند. این سهام دارای نام و قابل انتقال به غیر است.
حالا باید منتظر ماند که این پرونده که صدایش بعد از ۲ سال بلند شده به سرانجام میرسد یا نه؟!
دهنکجی «پدیده» به دستگاه قضا +عکس
شرکت پدیده شاندیز در اقدامی عجیب و در حالی که دادستان کل کشور اقدام این شرکت در فروش سهام را غیرقانونی اعلام کرده، ضمن افزایش ارزش سهام خود، افشاگران تخلفات این شرکت را تهدید کرد. به گزارش صبحانه، نام شرکت پدیده شاندیز در روزهای گذشته به دلیل ماجرای فروش سهام به صورت بدون پشتوانه بر سر زبانها افتاد.
فارس نوشت: این شرکت که از سال ۱۳۸۳ پایهگذاری شد از سال آبان ماه سال ۸۸ اقدام به فروش سهام خارج از چهارچوب بورس نمود و اولین سهام خود را نیز به قیمت ۲۰۰ تومان ارائه کرد و از طریق سایت سهامداران پدیده شاندیز اقدام به اطلاع رسانیها گسترده درباره میزان افزایش قیمت سهام خود میکرد.
اما طی روزهای گذشته با حساس شدن دستگاههای نظارتی بر عملکرد غیرقانونی این شرکت سرمایهگذاری و گردشگری ابعاد مختلفی از اقدامات این شرکت منتشر و پای دستگاههای نظارتی به این پرونده باز شد.
پرونده جنجالی این شرکت تا جایی پیش رفت که حجتالاسلام رئیسی دادستان کل کشور ۱۰ دیماه هرگونه تبلیغات این شرکت و دو شرکت دیگری که اقدامی مشابه پدیده شاندیز را برای فروش سهام انتخاب کرده بودند، صادر کرد.
سیدمرتضی بختیاری معاون امنیتی، سیاسی دادستان کل کشور گفت: با توجه به درخواست دادستان عمومی و انقلاب مشهد مقدس از دادستان کل کشور در رابطه با تخلفات مالی صورت گرفته در شرکتهای پدیده شاندیز، تبرک و پردیسبان، که پرونده قضایی آنان در شعبه ۹۰۴ بازپرسی دادسرای انقلاب اسلامی مشهد در حال بررسی است، طبق دستور دادستان کل کشور؛ صدا و سیما، رسانههای نوشتاری، دیداری و گفتاری، شهرداریها، فرودگاهها، راه آهن و تمام معابر از درج و انتشار هر گونه آگهی تبلیغاتی و تجاری در مورد این شرکتها منع شدند و این دستورالعمل طی نامه کتبی به ریاست سازمان صدا وسیما، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزیر مسکن، راه و شهرسازی اعلام شده است.
معاون امنیتی سیاسی دادستان کل کشور ادامه داد: تا اطلاع ثانوی و تعیین تکلیف پرونده قضایی هر گونه تبلیغات و انتشار آگهی تجاری در مورد شرکتهای مذکور ممنوع است.
دهنکجی پدیده به دستگاه قضایی و تهدید افشاگران
با وجود اظهارنظر صریح دادستان کل کشور و کارشناسان مبنی بر غیرقانونی بودن اقدامات پدیده شاندیز در فروش سهام و تاکید بر غیرقانونی بودن فروش سهام از سوی این شرکت، سایت شرکت پدیده شاندیز در اقدامی قابل تامل خبر از افزایش ۱۰ درصدی قیمت سهام این شرکت داد.
این سایت در خبری کوتاه با عنوان «افزایش ۱۰ درصدی سهام پدیده» نوشت: «به گزارش روابط عمومی گروه شرکتهای پدیده، افزایش ۱۰ درصدی سهام سهامداران در تاریخ ۱۴ دی ماه در سامانه شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز برای سهامداران ثبت گردید.»
البته این تنها اقدام پدیده شاندیز برای دهنکجی به برخوردهای قضایی نبود.
این شرکت در خبر دیگری که با عنوان «اخطاریه» بر روی خروجی این سایت قرار گرفت رسما رسانهها، شخصیتهای حقیقی و حقوقی که اقدام به اظهارنظر علیه اقدامات غیرقانونی این شرکت کردهاند را تهدید کرد.
در خبر منتشر شده بر روی خروجی سایت رسمی این شرکت آمده است: «در راستای انتشار اخبار ضد و نقیض در خصوص شرکت پدیده، به اطلاع کلیه هممیهنان گرامی میرسانیم شرکت پدیده با توجه به تعداد ۱۲۰ هزارنفر سهامدار و ۳۰ هزار نفر نیروی کارمند و کارگر، همچنان به فعالیتهای خود بصورت منسجم و دقیق ادامه میدهد.»
در ادامه این خبر با لحنی آغشته به تهدید خطاب به رسانهها و حتی مسئولان قضایی آمده: «شایان ذکر است کلیه مطالب خلاف واقع علیه پدیده و نیز نشر اکاذیب توسط سایتهای خبری، موسسات و اشخاص حقیقی و حقوقی تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.»
این اقدام پدیده شاندیز حاکی از آن است که ظاهرا مسئولان این شرکت قصد مقاومت در برابر اقدامهای مسئولان قضایی را دارند؛ مقاومتی که شاید در روزهای بعد پا را از بالا بردن قیمت سهام تهدید مسئولان و رسانهها فراتر بگذارد.
پرده برداری از اقدامات غیر قانونی پدیده
حجتالاسلام رئیسی نیز شب گذشته در مصاحبهای با اشاره به اقدام برخی شرکتها به ویژه در شهر مشهد به عرضه گسترده سهام گفت: هیچ یک از شرکتهای سهامی خاص حق ندارند همچون شرکتهای سهامی عام اقدام به فروش سهام کنند و این سهام در بازار دلالی بدون پشتوانه افزایش قیمت پیدا کند.
وی گفت: اخیرا دادستانی مشهد دستور توقف تبلیغات این قبیل شرکتها را در رسانه ملی، سطح فرودگاهها و مبادی ورودی و خروجی شهرها صادر کرده و دادستانی مشغول رسیدگی به تخلفات آنها است.
دادستان کل کشور در پاسخ به این سوال که آیا برخی ارقام منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر سوءاستفاده میلیاردی انجام شده در این شرکتها صحت دارد یا خیر؟ اظهار داشت: هم اکنون پرونده در دادسرای مشهد در حال رسیدگی است و همکاری خوبی بین استانداری، دادگستری و دیگر ارگانهای ذیربط برای رسیدگی دقیق به موضع وجود دارد و تلاش میشود تا حقوق سهامداران ضایع نشود.
تاکید بر برخورد با مدیران متخلف حامی پدیده/ اقدامات پدیده یک شبه انجام نشده است
وی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارشهای به دستآمده برخی مدیران با وجود مشهود بودن تخلفات با چشمپوشی و اغماض وظیفه قانونی خود را انجام ندادهاند، که مقرر شده استاندار محترم با این مدیران متخلف برخورد قانونی کند.
حجتالاسلام رئیسی در پاسخ به این سوال که چرا بعد از گذشت سالها از فعالیت این شرکتها و عرضه گسترده سهام به مردم با تخلفات آنها برخورد میشود؟ گفت: این موضوع مورد سوال ما نیز است و مسئولان در حوزههای مختلف باید توضیح دهند که اگر تصرفی به اراضی کشاورزی و یا تغییر کاربری شده، یک شبه انجام نشده است و این کوتاهی به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
وی با اشاره به علت ورود قوه قضائیه به این پرونده گفت: سوالات جدی در خصوص فعالیت این شرکتها وجود دارد و سه وزارتخانه به ویژه وزارت جهاد کشاورزی برای ساختمان سازیها و تغییر کاربری اراضی کشاورزی انجام شده از سوی این شرکتها شاکی هستند.
دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: نباید اقدامات بازدارنده به گونهای باشد که بعد از انجام ساخت و ساز اقدام به تخریب شود، تجربهای که در خصوص ساخت و ساز در حریم رودخانهها تکرار شده است.
دادستان کل کشور با بیان اینکه تغییر کاربری باغات و اراضی کشاورزی بدون مجوز کمیسیونهای مربوطه ممنوع است گفت: گزارشهای متعددی در خصوص تلاش برخی برای ویلاسازی، آپارتمان سازی با هدف سودجویی از طریق تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغات موجود است که برخورد قانونی با این موارد در قانون پیشبینی شده است.
دادستان کل کشور با بیان اینکه قانون مطلقا اجازه زمینخواری از طریق تغییر کاربری اراضی کشاورزی را نخواهد داد، گفت: اجرای قانون وظیفه قانونی همه ماست و دادستانهای سراسر کشور باید با همکاری سازمانهای جهادکشاورزی مانع از تغییر غیرقانونی اراضی کشاورزی شوند و دستور توقف همه کارهای ساختمانی در این اراضی را صادر کنند تا پس از طی مراحل قانونی فساد در این بخش کاملا قطع شود.
بنابراین گزارش، به نظر میرسد شرکت پدیده شاندیز با توجه به مبلغ قابل توجهی که از محل فروش غیرقانونی سهام به دست آورده به هیچ وجهه قصد ندارد اقدامات خلاف قانون خود را که قطعا به فروش سهام محدود نمیشود، را بپذیرد.
قطعا ادامه دادن روند قاطعانه قوه قضائیه در برخورد با پدیده شاندیز میتواند اعتماد عمومی به دستگاه قضایی را افزایش دهد.
«نظرات، فقط به صورت نوشتار پارسی و مرتبط با موضوع منتشر میشوند»
یجورایی مثل برجای تجارت جهانی شیراز میمونه. اون هم مثل همین انواع زیرآبی رو رفته بود! و البته آقازاده ها هم اونجا نقش داشتن.
ولی حیفه، باید یجوری باشه که این پروژه ها که به گردشگری کشور میکنه در چارچوب قانون پیش برن.
دوست عزیز پس خبر نداری . پدیده قابل مقایسه با برج تجارت جهانی نیست . اون شخصی بود و چند نفر خواستن بسازن که به هر دلیل جلوش گرفته شد ولی اینجا وضع خیلی حاد هست سهام شرکتی رو به دروغ به مردم فروختن اونم به چندین برابر قیمت بدون طی کردن مراحل قانونی . اصلا این شرکت پدیده از بیخ و بن تخلف هست و نقدینگی که تونسته جذب کنه خیلی فراتز از تصور من و شماست
قضیه جالبی شده است.
برخی خبرها و شنیده ها، حاکی از آن است که این شرکت ۹۴۰۰۰ میلیارد تومان اختلاس کرده است.البته این خبر بطور قاطع تائید نشده و ممکن است شایعه باشد.
هنوز هم برخی، این خبرها و دستورات قضایی را قبول ندارند و به نوشته های سایت پدیده اکتفاء میکنند.باز جای شکرش باقیست که تابحال در شیراز پروژه ای توسط این شرکت آغاز نشد.ببینیم کار به کجا میرسد؟.
این عدد اگر هم به فرض درست نباشه ولی حول و حوش همین عدد هست . این شرکت سهمی که شاید به زور به قیمت ۵۰۰ تومن برسه رو ۱۲۰۰۰ میفروخت بله درست شنیدید به طور به قیمت ۵۰۰ میرسید سهم این شرکت و تابع هیچ قانونی نبود . نه تعداد سهام مشخصی داشت نه قیمتش واقعی بود . متاسفانه دیر صداش در اومد .
با هناهنگی های صورت گرفته، دفتر پدیده شعبه شیراز هم، پلمب و تعطیل شد.
کل دارایی این شرکت حدود ۲۰۰۰ میلیارد هست که حدود ۲۰۰۰۰ میلیارد سهام به مردم واگذار شده و اگه همه بخواهند سهامشان رو بفروشند معلوم نیست که چه خواهد شد ؟
البته ارقام ممکن هست دقیق نباشد . ولی چیزی که واضح هست اینه که سهام واگذار شده به مردم چند برابر ارزش شرکت هست .
مثل روز روشن بود که یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست..آز بس تبلیغ میکردن هر کی بود مشکوک میشدوبهشون گیر میداد.واقعا تبلیغاتش رو اعصاب آدم بود.مثل تبرک..محصولات محسن هم مشکوک هست..البته مشخصه که آدمای کله گنده حامی پدیده هستن.احتمال ماست مالی کردن ماجرا زیاده..
۹۴۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ چند تا صفر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زمین خوار = شخص یا اشخاصی که نتواند و نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به کارکنان ۱- اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان … ۲- اداره امور آب شهرستان … ۳- اداره امور اراضی شهرستان… ۴- اداره ثبت اسناد املاک … بپردازد یا بپردازند.
۱- مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از۹۵% از آبی است که دربارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود آرزوی اینجانب از کودکی این بوده است تا جلو مقدار … متر مکعب آبی را که بیش از ۹۵% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه دربخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود را در محلی به نام تنگه بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس را با احداث بندی (سدی) خاکی بگیرم اینجانب از اینکه مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از ۹۵% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود سهم خلیجی می شود که می خواهند نام آن را به جای فارس به نام جعلی عربی تبدیل کنند ناراضی هستم اینجانب حتی راضی نیستم تا سرریز مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از ۹۵% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود که از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود سهم خلیجی شود که می خواهند نام آن را به جای فارس به نام جعلی عربی تبدیل کنند اینجانب در نظر دارم با تغییر مسیر سرریز مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از ۹۵% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود که از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود را سهم دریاچه فصلی در شهر خنج شهرستان خنج استان فارس نمایم. بعد از آن روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس را می توان به مقصد فصل های پائیزی و زمستانی مسافران از سراسر کشور و فصل های بهار و تابستان پرمحصول تبدیل کرد.
۲- آرزوی اینجانب از تاریخ ۱۳۷۰/۱۲/۲۲ تا تاریخ ۱۳۷۶/۰۷/۳۰ که کارمند اداره آب و فاضلاب شهری بخش خنج شهرستان لارستان شرکت آب و فاضلاب شهری استان فارس بوده ام یا از تاریخ ۱۳۷۶/۰۸/۰۱ تا تاریخ ۱۳۸۸/۱۲/۱۲ که کارمند شرکت آب و فاضلاب شهری کلان شهر شیراز بوده ام یا از تاریخ ۱۳۸۸/۱۲/۱۳ تا هم اکنون که کارمند امور آب و فاضلاب شهری شهر صدرا شرکت آب و قاضلاب شهری کلان شهر شیراز هستم یا درآینده که دوست دارم تا کارمند امور آب و فاضلاب شهری شهرستان خنج شرکت آب و فاضلاب شهری استان فارس باشم آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری برای شهرهای خنج و فیشور(شهرهای واقع در اطراف دریاچه فصلی کفه خنج) بوده است آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب روستایی برای روستاهای واقع دراطراف دریاچه فصلی کفه خنج بوده است چون با آب مناسبی که از تصفیه فاضلاب شهرها و روستاهای اطراف دریاچه فصلی کفه خنج به دست می آید می شود کمربند سبزی را به طول ۱۸ کیلومتر و عرض ۸ کیلومتری دراطراف مساحت ۱۳۰ کیلومتری اطراف دریاچه فصلی کفه خنج احداث کرد و شهر خنج را به مقصد فصل های پائیزی و زمستانی مسافران از سراسر کشور و فصل های بهار و تابستان پرمحصول تبدیل کرد.
امام علی (ع) می فرمایند : کسی که آب و خاک یعنی نیروی طبیعی دارد و نیروی انسانی خود را برای بهره برداری به کار نمی بندد و با فقر و گدایی می گذراند نفرین و لعنت بر او باد.