معاون برنامه ریزی ومهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از آغاز ثبت نام از مشترکین خانگی متقاضی نصب سامانه فتوولتائیک (انرژی خورشیدی) متصل به شبکه در شرکت توزیع برق استان خبر داد.
به گزارش شیراز۱۴۰۰، احمد رضا خسروی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا دراین باره گفت: به ازاء هرکیلو وات ساعت استفاده از سوختهای فسیلی درکشور به میزان ۷۰۰ گرم دی اکسید کربن در هوا منتشر میشود که این مقدارکربن تولیدی میتواند مشکلات زیست محیطی زیادی در پی داشته باشد.
وی مهمترین مزیت استفاده از انرژیهای تجدید پذیرو پاک را، صرفه جویی درهزینه برق مصرفی، جلوگیری ازتخریب منابع طبیعی و حفظ ذخایرانرژی فسیلی دانست واضافه کرد: تجدید این منابع، زمان و هزینه بسیار زیادی را طلب میکند و دربرخی موارد نیز غیرقابل جبران است.
خسروی یادآور شد: با توجه به ویژگیهای خاص استان در میزان تابش قابل توجه شرایط بسیار مناسبی در جهت توسعه استفاده از سامانههای فتوولتائیک وجود دارد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: بر اساس نتایج به دست آمده، تلاش درجهت ترویج بکارگیری این سیستمها به ویژه درمناطق دور از شبکه توزیع برق، ضمن کاهش مشکلات ناشی از توسعه شبکه و سوخت رسانی در این مناطق میتواند راهکاری برای کاهش مصرف سوختهای فسیلی بوده و تاثیر به سزایی در تقلیل انتشار گازهای گلخانهای دارد.
وی ادامه داد: کل هزینه نصب و راه اندازی این سامانه به ازاء یک کیلو وات ۹۰میلیون ریال خواهد بود که ۵۰ درصد آن از هزینههای احداث توسط مشترک و مابقی تا سقف ۴۵میلیون ریال توسط وزارت نیرو پرداخت میشود.
خسروی یادآورشد: متقاضیان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس به آدرسfarsedc.ir بخش پیمانکاران وزیر بخش آیین نامهها و دستورالعملها و یا آدرسsuna.org.ir سازمان انرژیهای نو ایران مراجعه نمایند.
«نظرات، فقط به صورت نوشتار پارسی و مرتبط با موضوع منتشر میشوند»
حداقل باید چهار و نیم میلیون بدی برای یک کیلو وات.
یعنی شما اگر برای ۱۴ سال آینده یک کیلو وات ساعت برق مصرف کنی (کیلووات ساعتی ۳۵ تومان) باز \ولش کمتر از این سلول خورشیدی میشه. حداقل باید این \ول را با اقساط بلند مدت از مشتری بگیرند وگرنه فکر نکنم کسی استقبال کنه. بحث سوخت های فسیلی هم در ایران یک جوک قدیمی است. همین صنعت مافیایی خودرو به با تولید خودروهای غیراستاندارد چندین و چند برابر نیروگاههای گازی (که آنها هم البته غیر استاندارد هستند) سوخت فسیلی مصرف می کند.
من شنیدم سرمایه گذاری در بخش نیرو گاههای خورشیدی سود خوبی داره مخصوصا استان ما که آفتابش معروفه .اگه برای یه نیروگاه در خواست فروش سهام میکردن من میخریدم بخصوص که نیاز به برق هر روز بیشتر میشه و سالهای آینده این ایده فراگیر میشه.
اخاذی از مردمه پنلا هر کدوم دو میلیونه هرخونه دوتا بزاره میشه ۴ میلیون اون پنج میلیون دیگه چیه ؟ و نصف پول میشه ۲ نه ۳ .
موندم کی این سیستم تموم میشه
علی جان کاری با قیمت زیادش ندارم اما قیمت پنل ها که شما گفتید بستگی به توان خروجی داره
دوست عزیز این سیستم که گفته شده هزینه اش ۹ میلیون می شود (من دقیق نمی دونم شاید اگر بر سب اطلاعات شما هر صفحه دو میلیون باشد پس حداقل ۴ یا ۵ صفحه قرار می دهند که هزینه اش این مقدار می شود) و گفته شده که نصف آن را دولت می دهد پس این ۴.۵ میلیون که مشتری باید بدهد در واقع نصف ۹ میلیون هست و اصلا هیچ جا بحثی از ۴ میلیون نبوده که شما به وسط آوردید!!!!!!
هر کی برای خودش توی این مملکت یک سازی می زنه. والا گوش مردم مدت ها است که از این ناهمگونی صداها و تصمیمات کر شده است.
این طرح که تا نیمه آذر بیشتر فرصت نداشت و توی سایت شرکت برق فارس باید ثبت نام می کردی، حالا دوباره از اول اطلاعیه دادند.
من چند هفته پیش هر چی سرچ کردم، بلکه یک عکسی یک مطلب بدرد بخوری در رابطه با این بخشنامه کشوری پیدا کنم، نشد که نشد
جز نمونه متن قراردادها چیز دیگه ای ندیدم.
این هم نحوه تبلیغ و معرفی یک سیستم جدید هست که مثلا قراره کمک حال زندگی ما و آیندگان باشد.
بگذریم، حرف واسه گفتن زیاده، کو گوش شنوا….
یک نکته خوب داره و اینکه با این پنلهای خورشیدی علاوه بر مصرف میشه درامدزایی هم کرد یعنی مازاد مصرف برق پنلهای خورشیدی رو اداره برق بصورت ماهانه از مشترک خریداری میکنه پنلهای خورشیدی کنتور جدا خواهد داشت و این برای مشترک درامدزایی خواهد داشت .