تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

27

اثر تاریخی جدید شیراز، ورزشگاه پارس(میانرود)

  • کد خبر : 15399
  • 14 آذر 1393 - 0:31

از دور شکوه و عظمت قابل توجهی دارد، چیزی شبیه استادیوم فیلم‌های گلادیاتوری اما نزدیک که می‌شوی، سازه‌ای نیمه‌کاره به رنگ خاکستری می‌بینی که قرار است 31538 [800x600]روزی ورزشگاه باشد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از ایسنا، ورزشگاه بزرگ پارس طی این سال‌ها بار‌ها و بار‌ها به تیتر و خبر رسانه‌های مختلف تبدیل شده است اما هنوز هم نیمه‌کاره و بلاتکلیف مانده و تنها صدای سوز باد پائیزی است که با عبور از لابه‌لای ستون‌ها و ساختمان‌ها، آدم را به وهم می‌اندازد.

ورزشگاه پارس شاید زمانی که مصوب شد برای شیراز و جمعیت آن روز این شهر بزرگ بود، اما امروز دیگر یک ورزشگاه ۵۰ هزار نفری، کفاف شیراز و فارس را نمی‌دهد، چه رسد به‌اینکه بخواهد سرآمد جنوب کشور باشد.

آن روز‌ها که تیم‌های برق و فجر سپاسی هنوز در کورس رقابت فوتبال ایران حضور داشتند و طبق جدول برگزاری مسابقات، میزبان تیم‌های دیگر می‌شدند، علاقمندان به فوتبال در سراسر ایران در قاب تلویزیون‌های خود، زمینِ چمنِ رنگ شده و جایگاه نامطلوب تماشاچیان و خبرنگاران ورزشگاه حافظیه را می‌دیدند و تمام ابهت شیراز با کلمات طنز گزارشگران بازی‌ها و پس از آن تحلیل‌های برنامه‌گردانان مختلف برنامه‌های ورزشی می‌شکست.

اگرچه ورزشگاه حافظیه به لحاظ ساختار هنوز هم جزو ورزشگاه‌های استاندارد محسوب می‌شود اما کم‌توجهی و در مقاطعی بی‌توجهی به توسعه آن و اینکه باید در کنار این ورزشگاه، ورزشگاه دیگری هم باشد تا بخشی از بار شهری که جمعیتش روز به روز افزایش پیدا می‌کند را به‌دوش بکشد.

البته مشکلات عنوان شده ورزشگاه حافظیه بخشی از ماجرا بود و دردسر واقعی زمانی شروع می‌شد که یکی از این دو تیم با سرخابی پوشان پایتخت بازی داشت و هواداران برای تشویق تیم محبوب خود به خیابان می‌ریختند و ترافیک حیرت انگیزی به راه می‌افتاد.

این ازدحام قبل از بازی شروع و به بروز هیجان‌های بعد از بازی ختم می‌شد تا اینکه در قالب مژده‌ای مسرت بخش اعلام شد ورزشگاه پارس در آینده‌ای نزدیک افتتاح خواهد شد.

تقویم را ورق بزنیم، بیش از ۱۶ سال قبل بود که کلنگی در جنوب شهر شیراز و در نقطه‌ای که خانه‌های مسکونی نبود، برزمین زده شد.

اما حالا که نتایج ضعیف تیم‌های شیرازی، میزبانی بازی‌های فوتبال لیگ بر‌تر را هم از این شهر گرفته است، آن هیولای خفته‌، انگار در کوهپایه جنوب شیراز لم داده و به شهر دهن‌کجی می‌کند و مدام ساختمان‌های جدید مسکونی در اطرافش می‌روید تا به‌زودی آن ورزشگاه هم مثل حافظیه در احاطه خانه‌ها قرار گیرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر شیراز، از طولانی شدن احداث ورزشگاه پارس ابراز تاسف کرد و گفت: پس از سپری شدن ۱۲ سال از آغاز این پروژه فقط قول مساعد مسئولین بر جای مانده است!

زین العابدین عرب نقش نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را در تکمیل ورزشگاه پارس، با اهمیت توصیف و اضافه کرد: بودجه این پروژه ملی، باید از طریق دولت تامین شود و سازمان ورزش و جوانان موظف است که مراتب دریافت اعتبار را با جدیت هرچه بیشتر پیگیری کند.وی با بیان اینکه اعتماد مردم نسبت به پروژه‌های عمرانی، ورزشی از بین رفته است، ادامه داد: مسئولین باید به گونه‌ای عمل کنند که مردم به قول آنان در خصوص موارد اجرایی، بدبین نشوند.

رئیس خانه کشتی فارس که وضعیت پروژه خانه کشتی را با ورزشگاه پارس مشابه می‌داند، اضافه کرد: با گذشت ۷ سال، پروژه خانه کشتی که قرار بود یک سال و نیمه ساخته شود نیز همچنان نا‌تمام مانده است.وی گفت: در حال حاضر پیمانکار پروژه، بنده را با سمت رئیس خانه کشتی برای بازدید از چگونگی پیشرفت کار به این مجموعه راه نمی‌دهد و ادعا می‌کند تا زمان دریافت پول، خودش متولی خانه کشتی است!

این عضو شورای شهر شیراز معتقد است: وضعیت ورزشگاه پارس به لحاظ فنی قابل توجه است و در صورت بهره برداری علاقمندان می‌توانند به آسانی برای تماشای مسابقات به آنجا مراجعه کنند.

عرب از استاندار فارس و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی خواست در خصوص تکمیل پروژه‌های عمرانی، ورزشی شیراز کوشش بیشتری داشته باشند تا با جلب اعتماد مردم، موضوع ورزش و اوقات فراغت فراگیر شود.

یکی دیگر از اعضاء شورای اسلامی شهر شیراز، اما جانمایی ورزشگاه پارس را نادرست عنوان و خاطرنشان کرد: این ورزشگاه باید بیرون از شهر ساخته می‌شد تا تماشاگران بتوانند هیجان خود را در طول مسیر تخلیه کنند و به ناوگان حمل و نقل عمومی خسارتی وارد نکنند!!.

سیدکمال پاک‌فطرت احداث ورزشگاه پارس را موجب افت قیمت واحدهای مسکونی اطراف دانست و اضافه کرد: خانه‌هایی که اطراف این ورزشگاه قرار گرفته به لحاظ ارزش گذاری مالی وضعیت نا‌مناسبی دارند که یکی از دلایل آن ازدحام تماشاگران در هنگام برگزاری مسابقات فوتبال خواهد بود!.

این عضو شورا با اشاره به اینکه ساخت ورزشگاه می‌انرود شکل فرسایشی به خود گرفته است، گفت: با روند کند احداث این ورزشگاه اعتماد مردم نسبت به فعالیت‌های عمرانی در حوزه ورزش از بین رفته است.

پاک فطرت در عین‌حال گفت: اگر خیلی خوش‌بین باشیم و امسال ورزشگاه پارس تکمیل شود، زمانی شاهد بهره‌برداری از این مکان ورزشی هستیم که فارس و شیراز در لیگ بر‌تر نماینده‌ای ندارد!!

کاپیتان سابق تیم فوتبال برق شیراز و بازیکن سال‌های گذشته فجر سپاسی نیز امکانات ورزشگاه پارس را با استانداردهای ۱۲ سال پیش منطبق دانست و گفت: مسئولین بسیاری در این سال‌ها نسبت به پیگیری و افتتاح این ورزشگاه قول مساعد داده‌اند اما عمر دوران مسئولیت هیچکدام به این موضوع کفاف نداده است!

صمد زارع که معتقد است با داشتنن یک ورزشگاه مناسب می‌توان در پرورش استعداد و تشکیل یک تیم خوب موفق عمل کرد، گفت: وظیفه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است که وصول اعتبارات را پیگیری کنند تا هرچه زود‌تر تکلیف ورزشگاه پارس روشن شود.وی در عین حال گفت: البته ورزشگاه‌هایی که در مرکز شهر قرار دارند از تماشاگر بی‌بهره می‌مانند چه برسد به پارس که دور از دسترس علاقمندان در حال ساخت است.

زارع، کوهستانی بودن منطقه پارس را یکی از ضعف‌های ورزشگاه پارس دانست و گفت: ورزشگاه‌ها باید در مناطق خوش آب و هوا احداث شوند اما کوهستانی بودن هوای پارس و وزش باد فراوان، این زمین را حتی برای تمرین تیم‌ها نامطلوب خواهد کرد.وی با اشاره به اینکه پیشرفت و رشد هر ورزشی در گرو امکانات زیر ساختی است، ادامه داد: در سراسر دنیا هر تیمی صاحب ورزشگاه است که شرایط را برای تمرین بازیکنان و میزبانی مسابقات فراهم می‌کند.

زارع وضعیت پروژه پارس را با ورزشگاه نا‌تمام نقش جهان در اصفهان مشابه توصیف و اضافه کرد: سال‌ها بازیکنان و طرفداران، شرایط سخت ورزشگاه حافظیه را تحمل کرده‌اند تا روزی از ورزشگاه پارس بهره‌برداری شود که سرنوشت آن هم برای خودش افسانه‌ای شده است!

به گزارش ایسنا، در یکی از جلسات علنی شورای شهر شیراز که شورائیان میزبان مدیرکل ورزش و جوانان فارس بودند، شهردار شیراز پیشنهاد داد که مالکیت ورزشگاه پارس به شهرداری واگذار شود و در ازای آن شهرداری نیز این مجموعه را به سرعت تکمیل و آماده بهره‌برداری خواهد کرد.علی‌رضا پاک‌فطرت تاکید کرد که شهرداری شیراز توان و ظرفیت این را دارد که حتی تا پایان امسال این مجموعه را تکمیل کند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان فارس، در آن جلسه آمادگی خود را برای هرگونه همکاری در مسیر تکمیل این پروژه ورزشی اعلام کرده بود.

سیدغلامرضا کمانه آن روز با اشاره به اقداماتی که طی یکسال گذشته برای کامل شدن ورزشگاه پارس انجام شده است، اعلام کرد که اکنون این مجموعه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش ایسنا، اکنون بیش از یک ماه از آن جلسه می‌گذرد و بار‌ها موضوع در رسانه‌ها منعکس شده است.

کمانه چندی پیش در خبری اعلام کرده بود که منتظر پاسخ کتبی پیشنهاد شهردار شیراز مبنی بر واگذاری ورزشگاه ۵۰ هزار نفری پارس شیراز هستیم.وی یادآور شده بود که حدود ۲ هفته قبل نامه‌ای خطاب به شهردار شیراز ارسال و اعلام کرده است که پیشنهاد وی در خصوص تکمیل پروژه پارس را به شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، منتقل کرده است.

مدیرکل ورزش و جوانان فارس در آن نامه از شهردار شیراز درخواست کرده بود که در قالب اجرای بند سه قانون بودجه سال ۹۳ پیشنهاد مکتوب جهت ارایه به مسئولان ذیربط وزارت ورزش و جوانان کشور را ارائه کند.

به گزارش ایسنا، ‌ نائیب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این خصوص گفت: اگر دولت حاضر شود مالکیت ورزشگاه پارس شیراز را به شهرداری واگذار کند، موضوع تکمیل آن را در شورا طرح خواهیم کرد.

محمودرضا طالبان با یادآوری اینکه ساخت ورزشگاه پارس ۱۷ سال قبل آغاز شده است، گفت: امروز شیراز به لحاظ کمبود اماکن ورزشی مناسب مشکل دارد.وی از تعلل مسئولان در ساخت این ورزشگاه گلایه و تاکید کرد: اگرچه شهرداری هیچ وظیفه‌ای برای ساخت ورزشگاه را ندارد، اما اگر مالکیت ورزشگاه به شهرداری واگذار شود، می‌توان در این خصوص تصمیم‌گیری کرد.

به گزارش ایسنا، پروژه ساخت ورزشگاه پارس شیراز با ظرفیت ۵۰ هزارتماشاگر از سال ۱۳۷۶ در جنوب این شهر آغاز شد و پس از یک وقفه ۱۰ ساله، عملیات تکمیل آن دو سال قبل مجددا کلید خورد و اکنون حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.ادامه کار تکمیل این مجموعه هم‌اینک نیز با کندی بسیار دنبال می‌شود به‌گونه‌ای که می‌توان مدعی بود کار متوقف است.

به گفته مسئولان اجرایی این طرح، برای تکمیل این ورزشگاه به بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

«نظرات، فقط به صورت نوشتار پارسی و مرتبط با موضوع منتشر می‌شوند»

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=15399

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 11در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱۱
  1. ممنون از شیراز ۱۴۰۰ بابت این گزارش کامل .

    من فکر کنم اگه شهرداری شیراز هم مثل مسعولین اصفهانی پیگیر قضیه ی ورزشگاه پارس بشوند ، این ورزشگاه هم مثل ورزشگاه نقش جهان به شهرداری واگذار میشه چون شرکت توسعه و تجهیز اعلام کرده بود که همچین هزینه ای برای افتتاح ورزشگاه اصفهان و شیراز ندارد و از طرح واگذاری ورزشگاه ها استقبال میکنه

  2. همانگونه که دوست خوبم ایمان جان اشاره کرد ورزشگاه نقش جهان بهره برداری از ان به مدت ۲۰ سال به شرکت فولاد مبارکه واگذار شده و شهرداری شیراز هم باید میانرود رو تکمیل کنه و ۲۰ سال از ورزشگاه بهره برداری کنه . برای تکمیل ورزشگاه فقط ۲۵ میبلیارد تومان لازم هست و درامد حاصل از بهره برداری ۲۰ ساله شاید بیش از ۱۰۰ یرابر این ۲۵ میلیارد باشه . تازه این مجموعه ورزشی فقط استادیوم فوتبال نیست و مجموعه ای از سالنهای مختلف ورزشی هست و درامد زایی خوبی خواهد داشت .

  3. مسئولین باید جواب بدن ….
    چرا و به چه دلیل؟
    شاید اگر ورزشگاه مثل یادگار امام تبریز در اولویت ساخت بود سرنوشت برق و فجر به الان کشیده نمیشد؟
    چرا استان ما را از یاد برده اید؟
    چرا شیراز از فهرست عدالت شما بدور است؟
    آقای کمانه اگر نمی توانی برو…
    مگر وزیر ورزش و جوانان دو هفته قبل مهمان شما نبود ؟ چه نتایجی از سفر ایشان به فارس حاصل شد؟

  4. من امیدوارم شهرداری موفق بشه و باید به این اقدام مثبت شهرداری پاسخ مثبت بدن
    ای کاش ورزشگاه حافظیه رو هم به شهرداری میدادن تا باسازی و استاندارد سازی بشه سقف زده بشه و توسعه پیدا کنه اون وقت شیراز دارای دوتا ورزشگاه استاندارد میشد

  5. با کاهش قیمت نفت حتما بودجه ای که لازم داره محقق میشه!!!!!!!!!!!!!!!!! بشینیم تا افتتاح بشه!!!! بازیکنی که قرار بوده تو این زمین بازی کنه الان احتمالا مربی شده!!!!!

  6. مسولین استانی و شهری و کشوری باید در این مورد شفاف سازی کنند میخان بسازنند یا نه تکلیف پروژه رو روشن کنند اگر نمیخان تکمیلش کنند چرا از اول شاختند اگر میخان تمومش کنند چرا دست دست میکنند بهانه تراشی میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. در جایگرین کردن کلمه میانرود با پارس که احتمالا توسط نرم افزار وورد انجام شده کمی بی احتیاطی شده. به طرزی که منطقه میانرود هم به منطقه پارس تغییر داده شده. دقت بیشتری بفرمایید.

  8. احمدی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که روند اجرایی ساخت ورزشگاه میانرود شیراز نیز به درازا کشیده و آن را به آثار باستانی تبدیل کرده است، گفت: ۶۰ میلیارد ریال در لایحه بودجه سال ۹۴ به ساخت این ورزشگاه اختصاص داده شده است.

    http://www.irna.ir/fa/News/81431393/

  9. شهرداری در بودجه سال اینده خودش باید بودجه ای هم به ورزشگاه میانرود اختصاص بده تا این ورزشگاه هرچه زودتر افتتاح بشه .

  10. از این وعده ها مسئولان زیاد دادند .مثل احمدی نژاد که چند بار قول داد که ورزشگاه میانرود را تکمیل کنه ولی دروغ میگفت و د ستاوردش تو شیراز این بود که معتادین در شهر پس از ۸ سال که رئیس جمهور بود چند برابر شد.واقعا باید بهش آفرین گفت چون حقه بازها باید در برابرش درس پس بدن.و جونها از بیکاری و نداشتن امکانات ورزشی وتفریحی به مواد رو آوردند.و در عوض برای مردم ونزوئلا ورزشگاه وخونه ساخت. آفرین به همتش

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.