تاریخ : یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳ Sunday, 8 September , 2024

آخرین اخبار

🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز ارایه لایحه بودجه ۲۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری شیراز در سال ۱۴۰۳ پروژه نیمه کاره و شکست خورده المان ورودی غربی شیراز خرید آنلاین تنقلات تا ۵۰% تخفیف در شیراز: لذت خرید بدون دردسر

8

اشتغال زایی با جذب گردشگر

  • کد خبر : 12456
  • 25 مرداد 1393 - 12:03

شهردار شیراز با اشاره به اینکه حل مشکل بیکاری در جامعه نیازمند ترویج فرهنگ کار و تلاش است، گفت: فرهنگ کار و تلاش از آموزه‌های دینی و نیازمند بسیج همگانی استعلی رضا پاک فطرت [800x600]
به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از روابط عمومی شهرداری شیراز، مهندس علیرضا پاک‌فطرت خاطرنشان کرد: توسعه کار و کارآفرینی، زمینه‌ساز رفع بسیاری از معضلات اجتماعی است.
او ادامه داد: یکی از مشکلات جامعه پایین بودن سطح بهره‌وری است، بنابراین باید از شعار دادن دست برداشت و به جای آن عمل کرد.
شهردار شیراز با بیان اینکه گسترش فرهنگ کار و تلاش و اراده تغییر به عنوان یک اصل باید مورد توجه اقشار جامعه قرار گیرد، گفت: برای رخت بستن فرهنگ بی‌مسولیتی و کم کاری از جامعه باید به آموزه‌های دینی توجه کرد و این آموزه‌های دینی را نه به صورت شعاری بلکه به صورت عملی دنبال نمود تا به عنوان فرهنگی با ارزش در جامعه نهادینه کرد.
وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ کار در جامعه نیازمند تلاش می‌باشد، عنوان نمود: ترویج و توسعه فرهنگ کار نیازمند بسیج عمومی و همگانی است و تک تک افراد باید برای مقابله با معضل بیکاری بسیج شوند.
شهردار شیراز با اشاره به اینکه بسیاری از مشاغل هم اینک در انحصار اتباع بیگانه قرار دارد، افزود: تنها با کار و تلاش مضاعف می‌توان بسیاری از مشکلات اجتماعی را کاهش داد.
علیرضا پاک فطرت افزود: برخی از جوانان ما کار کردن را فقط پشت می‌زنشینی می‌دانند، این فرهنگ غلط طی سالیان گذشته در جامعه شکل گرفته و همچنان تداوم دارد، بنابراین برای مقابله با این فرهنگ اشتباه نیازمند عزم همگانی و فرهنگسازی هستیم.
علیرضا پاک فطرت گفت: نقش رسانه در فرهنگ‌سازی بی‌بدیل است، باید با استفاده مناسب از کارکردهای رسانه‌ای، با شیوه‌هایی کار‌شناسانه و با بهره‌گیری از نظرات کار‌شناسان، ارتقای فرهنگ و تغییر را تعریف و نگاه به کار و شغل را دنبال کرد.
وی توجه داشتن به امر تولید را یک ضرورت بسیار مهم برای کاهش بیکاری دانست و گفت: در کشور ما منابع معدنی و کشاورزی برای تولید انواع کالا‌ها به وفور یافت می‌شود، بنابراین برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی باید به امر تولید توجه خاصی داشته باشیم.
تأکید بر اشتغالزایی با جذب گردشگر
شهردار شیراز همچنین گفت: گردشگری سهم مهمی در اشتغالزایی و درآمدزایی اکثر کشورهای جهان دارد، ‌ کشورهای مختلف که حتی کمتر از ایران دارای جاذبه و جذابیت هستند، با سرمایه گذاری در این حوزه فرصت‌های شغلی فراوانی را به اشکال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده‌ و با این شیوه زمینه را برای کسب درآمدهای پایدار، فراهم کرده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: توسعه مناسب و برنامه‌ریزی شده گردشگری، یعنی ایجاد بسترهای توسعه کسب و کار، رونق اقتصادی، ایجاد مشاغل مختلف و مهم‌تر از همه ارتقا رفاه اجتماعی و کاهش معضلات و ناهنجاری‌های مختلف.
علیرضا پاک فطرت با اشاره به اینکه مهم‌ترین رسالت شهرداری شیراز تلاش برای کسب ثروت و ثروتمند کردن شهروندان است، خاطر نشان کرد: شهرداری در این مسیر به یک قشر خاص توجه ندارد، بلکه با اجرای پروژه‌های بزرگ و تاثیرگذار تلاش شده تا توجه دیگر هموطنان و گردشگران خارجی را به شهر شیراز جلب کنیم.
وی اذعان داشت: شهرداری شیراز به جهانی شدن این شهر می‌اندیشد که در این راستا با تلاش مضاعف و سرمایه گذاری بر روی پروژه‌های گردشگری سعی کرده ده درصد از جمعیت را گردشگران تشکیل دهند تا فرصت‌های فراوان شغلی ایجاد شود.
شهردار شیراز سرمایه گذاری در طرح‌ها و زیر ساخت‌های شهری را یک ضرورت مهم برای جذب گردشگر عنوان و بیان کرد: توسعه حمل و نقل عمومی و ریلی، مراکز درمانی، توجه داشتن به زیباسازی و نور‌پردازی شهر از جمله مسایل مورد توجه شهرداری است زیرا اعتقاد داریم از این طریق می‌توانیم گردشگران بسیاری را به شهر شیراز جذب کنیم تا ریشه بسیاری از معضلات اجتماعی را بخشکانیم.

«نظرات، فقط به صورت نوشتار پارسی و مرتبط با موضوع منتشر می‌شوند»
«با ورود به این لینک، وارد قسمت بحث آزاد شوید»

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=12456

مطالب مرتبط

15شهریور
بررسی سامانه شفافیت شهرداری شیراز؛ قسمت اول: حقوق مدیران
عدم شفافیت در سامانه شفافیت شهرداری شیراز؛

بررسی سامانه شفافیت شهرداری شیراز؛ قسمت اول: حقوق مدیران

04اردیبهشت
شهردار شیراز در آستانه استیضاح
تنها ۳مصوبه عمرانی شورا توسط شهرداری محقق شد؛

شهردار شیراز در آستانه استیضاح

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 7در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۷
  1. بسیار عالی میشه همین الانشم شیراز از خیلی از شهر های ایران بیشتر توریست داره شاید باورتان نشه چند وقت پیش یکی از دوستانم مهمانی از استرالیا داشت که برنامش این بود با ترکیش ایر به شیراز اومد یک هفته در شیراز چند روز اصفهان و تهران و سپس شمال ایران اما بعد از اینکه با ما اشنا شد برنامشو تغییر داد الان سه هفته هست که شیراز و قصد رفتن به جای دیگری رو نداره این یک امتیازه ببینید اگه بتونیم تورهای مستقیم و مختص به شیراز برای گردشگران بزاریم میتونیم منبع درامدی برای شیراز ایجاد کنیم

  2. ۷-۸ سال پیش پیاده روهای خیابون زند رو که رد میشدی توریستهاش به چشم میومد…الان خیلی افتضاح شده…
    باید افسوس خورد…
    آقای شهردار توریست اول از همه امنیت می خواد مخصوصا توی ایران که متاسفانه بخاطر تحریم ناچاره که پول نقد بیاره…
    شیراز با این وضعیتی که داره شهروند خودشم در امان نیست چه برسه یک خارجی!
    پس امنیت و فرهنگ سازی در مردم خیلی مهمه
    شما فکر کن ۱ توریست بخواد تو بافت فرسوده مثله سنگ سیاه که اتفاقا چند نقطه برای بازدید هم داره قدم بزنه…میشه همچین چیزی؟
    (جالبه که ۱ بار پیشنهاد داده بودن که تو این محله ها هتل بزنن…والله شیرازی جرات نمیکنه تو چنین هتلی بخوابه.تا حالا شب تو ک.چه هاش پیاده را رفتین؟)
    یک مشکل دیگه مشکله سرگمی هست..یک توریست از ساعت ۸-۸.۳۰ که جاهای تاریخی تعطیل میشن باید چیکار کنه؟ بره تو هتل تو ۱ اتاق ۳*۴ شبکه خبر ببینه؟ یا برگردیم به مورد اول میتونه تو خیابون بگرده؟
    یک توریست وقتی میره به یک کشوره دیگه که صرفا نمیره جای باستانی ببینه یا ممکنه یک زن و شوهر یکی علاقه به جاهای تاریخی داشته باشه یکی طبیعی و یا مدرن
    یک سری از مسایل رو بخاطر قوانین کشور عزیزمون نمیتونیم داشته باشیم..قبول
    ولی میتونیم که یک سری سینما داشته باشیم که فیلم های زبان انگلیسی پخش کنن! (البته فیلمای روز حالا با سانسور نه مثله سینما پرسیا که همچین کاری رو کرده بود ۲ سانس در هفته ولی فیلم others رو نشون میداد مربوط به عهد ..)
    شهربازی چی؟ جزوه وظایف شهرداری نیست؟ یا فقط شهرداری میتونه بدون هزینه چندتا باغ مصادره شده رو ۴/۵ درختاشو ببره اسمشو بذاره پارک بعدشم تو بوق و کرنا کنه که ملت بدوید که فضای سبز ساختم!
    (اگه شیراز باغات رو به نابودیه قصردشت رو نداشت چطوری میخواستی فضای سبز شیراز رو تامین کنی؟)
    پس شهربازیم یک چیزه دیگست
    جناب شهردار باغ وحش هم فکر بدی نیستا (اینم جزوه وظایف نیست؟ )
    ولی می تونین خودتون و جناب استاندار کنار برج سازیتون تو اینها هم سرمایه گذاری کنین(بازده بدیم نداره تو دراز مدت)
    به ولله قسم هیچ توریستی بلند نمیشه از امریکا یا اوروپا یا استرلیا یا افریقا یا اسیای دور و سایر کشورای دیگه هزینه کنه بیاد شیراز که بخواد ساختمون ۲۵ طبقه ببینه اگه بخوان ساختمون ببینن که بد بخترین کشورا هم اقلا تو پایتختشون کلی برج بالای ۴۰ طبقه دارن یا میره جایی که ترین های دنیا رو ببینه
    (شنیدم یک جایی یک بنده خدایی گفته بود که اگه شیراز ساختمون بلند نداشته باشه عقب موندست (نمیگم داشتنش بده) ولی آقای محترم ۴ کلاس سواد رو میدونم داری اگه ناپلیونی هم گذروندی اقلا برادر من ۴ تا روزنامه بخون ۴ تا مستند ببین اصلا فیلم ببین خیلی از شهرای دنیا هستن که برج سازی ندارن ولی عقب مونده هم نیستنا (تا کی بخاطر منافع خودت عوام فریبی؟) خیلیم پیشرفته هستن و در آمد زا و پر از توریست-اگه گفتی اسم چند تاشو؟! 🙂 )
    یا میتونین بحث ازمون خطاهاتون رو تعطیل کنین هزینشو تو این موارد صرف کنین.
    از یک منظر دیگه فارس حتما نیاز نیست صنعت توریستش روی آثار تاریخیش باشه ۱۰۰%…
    کلی استعداد های طبیعی هم داریم که می تونین روی اینها هم سرمایه گذاری کنین
    یکیش همین بغل گوشمونه دریاچه مهارلو یکی دیگه پارک بمو و ….
    وضعیت سرویسای بهداشتیم خیلی اسف باره..یک توریست از صبح تا غروب تو شیراز بیرونه باید چیکار کنه؟ (همه مطلع هستن از این وضع سرویسای شیراز و الودگی و نظافتش و کمبودش) میشه توضیح بدین شهرداری ابتدایی ترین وظایفش چیه؟
    عنصر اساسی دیگه تبلیغات هست مهندس که هیچ سعی نمیشه
    ( شما ماشا ا… چند سال فقط شعار میدی مصاحبه میکنی عکس میندازی که صنعت توریست اشتغال زایی داره این رو فکر نکنم کسی باشه که ندونه یک ۲*۲=۴ ساده هست که یک آدم ۱۰ ساله هم می دونه
    شما در عوض بگو کنار شعار تا حالا چیکار کردی؟ یا علی بگو بیا وسط..مرد عمل باش..)

    • سلام آقا سعید از طرفی حرفات درسته و از طرفی هم غلط اگر نگاهی به کشور حمسایه دبی داشته باشیم این کشور هیچ مکان تاریخی برای گردشگران نداره اما تا تونسته هتل-برج های مجلل با امکاناتی که باورتون نمیشه ساخته که با همین سرمایه گزاری در این بخش تونستن رتبه ی ۹(نهم) در بین کشور های گردشگری رو بگیری و رتبه اول در منطقه حتی از ترکیه هم بیشتر گردشگر جذب کرده بود.
      چند دلیل خیلی ساده داره که چرا دبی به این سرعت به چنین جایگاهی رسیده:
      ۱ – اولا در دبی برای ساخت یک پروژه چند سال وقت نمیگزارند تا ساخته بشه
      ۲ – در تمام پروژه هاشون از سه شیف کار میکنند به طوری که یک اتوبان رو در چند ماه و حتی کل خطوط مترو رو در دو سال ساختند
      ۳ – همون طور که شما اشاره کردید برقراری امنیت در سطح شهر که موضوع خیلی مهمیه چون بدون امنیت هیچ گردشگر و حتی هم وطنی هم در کوچه ها قدم نمیزنه
      ۴ – همان طور که شما اشاره کردی شهرداری فقط چند مصاحبه در زمینه گردشگری میگزارد در صورتی که از سرمایه گرزاری خارجی در زمینه توریست در شهر استقبال نمیکنه یا حتی به دنبال سرمایه گزار خارجی در زمینه ساخت باغ وحش یا شهربازی مجلل(نه مثل لونا پارک یا پارک شهر) پیدا نمیکنه یا اگر هم سرمایه گزاری رو پیدا کنه برای ساخت این مجموعه چند سال وقت میزراه بعد میگند ببخشید سرمایه گزار جازد ما مقصر نیستیم
      و خیلی موارد دیگر من هم دوست دارم شهر و وطنم پیشرفت کند اما با وجود کسانی که منافعشون در دیر به سرانجام رسیدن کارهاست نه تنها شهر بلکه کشورمان از دیگر کشور ها همچنان عقب است(فقط تو این چند سال ایران در یک زمینه خیلی سریع یک پروژه رو تکمیل کرد که اونم پای آبروی کشور در میان بود : در مدت سه ماه سالن اجلاس سران ساخته شد این به این معنیست که ما توانایی ساخت سریع حتی مجموعه ای به این بزرگی رو داریم و بحث همون منافعی استکه گفته شد خدا وکیلی شما به چند تا از پروژه های عمرانی سر بزنید ببینید چند تا کارگز مش؛ول به کار هستند برای یک پروژه مثل ستارخان شاید سه تا کارگر فقط شما ببینید.)
      ببخشید که زیاد گفتم آخه دلم برای برای پایتخت شعر و فرهنگ و ادب و مذهب میسوزه

      • سلام آقا مهدی
        از حرفای من اشتباه برداشت شده
        من مخالف پیشرفت شیراز نیستم(ولی اگه واقعا کسی از روی خیر خواهی بخواد شیراز پیرفت کنه.. نه دله بازی)
        کی بدش میاد که شیراز بلند ترین برج دنیا رو داشته باشه؟
        کی بدش میاد شیراز هتلی مثله آتلا نتیس داشته باشه؟
        کی بدش میاد برج پارس (شبیه برج ال.. البته طرح مختص خودمون) داشته باشیم؟
        چرا نباید بزرگترین پارک آبی خاورمیانه رو ما داشته باشیم؟
        ولی دبی صنعت توریستش بخاطر ساختمون نیست بخاطر چیزه دیگست که فکر کنم همه میدونن و نمیشه نام برد و ترانزیت کالا به ایران (۳۰ سال نقش واسطه و دلال رو داره که داره ایران رو تامین میکنه..مخ آدم سوت میکشه..میدونی چه حجم کالایی میشه؟)
        {اینجوری دبی دبی شد و ادامه حیات میده وگرنه کسی نه بخاطر خرید میره دبی(جنس چینی رو میتونن برن چین بخرن) نه بخاطر ساختمون سازی}
        در ثانی همه اینها خوبه ولی چیزی نیست که بگیم توریست شیراز نمیاد چون که برج نداریم
        چند بار دیدین یکی بخواد بره چین رو ببینه بخاطر ساختمون یا مصر یا اسپانیا …
        شهر های غرب امریکا شهر های توریستیش هستن ولی برج سازی تو شرق امریکاست و اونور ساختمون بلند نیست.
        من میگم اول این مشکلات حل بشه بهتره تا بریم سراغ برج سازی
        ما بسترشو نداریم ولی استعدادشو داریم ما یک موزه درست نداریم ..موزه تخت جمشید یا پارس چی داره؟ هیچی توشون نیست..
        معنی موزه تو خارج از ایران میشه جایی که اقلا ۱ روز وقت نیاز داشته باشی بگردی توش
        (مثلا هند توی مراکز استاننش واقعا موزه هاش به همین حد هستن یا باغ وحشش صبح که بری داخل غروب که میشه در میای یا بزگترین شهرک سینمایی دنیا رو دارن که تو گینس ثبت شده و کلی پول در میرن ازش و …)
        میدونی چی میگم در کنار آثار باستانیشون برای اوقات فراغت کلی سرگرمی دارن

    • درود
      سعید جان ، در کل صحبت هات درسته ، اما مقداری دچاره سیاه نمایی و اغراق شدی . اینکه توریست بعد از ساعت ۸ شب چکار باید بکنه ؟! توریست که صرفا و فقط برای حافظیه و … نمیاد . خوب چهار تا خیابون رو هم میبینه ، رستورانی میره و . . . ( اما در کل قبول دارم که اگر شهر بازی یا پارک های خاصی باشه بیشتر لذت میبره ) .
      والا دوستان خارجیه ما حاضرند با تمام محدودیت ها به ایران سفر کنند . اما چند تا مشکل دارند :
      ۱- روند گرفتن ویزای ایران سخته
      ۲- حتما باید در محل هایی که آژانس یا اماکن مشخص کرده اسکان داشته باشند . ( نمی تونه سرش رو بندازه پایین مثلا دو شب بیاد خونه من یا دو شب بره طبیعت گردی و … )
      ۳- زیر ساخت های اکو توریسم تعریف نشده است . ( اگر بره آبشار مارگون و عقرب نیشش بزنه تا برسه به اولین درمانگاه تموم کرده )
      ۴- باید پول نقد با خودشون حمل کنند .
      ۵- و . . .

      • سعید جان سلام
        دچاره سیاه نمایی و اغراق؟ ..
        واقعا توریست بعد از ساعت ۸ شب چکار باید بکنه ؟!
        منم حرفم همینه که توریست که صرفا و فقط برای حافظیه و … نمیاد اگر بخواد از ۲ هفته تا ۱ ماهی که تو ایران هست همش آثار باستانی ببینه که دق میکنه و افسردگی میگیره
        باید جاذبه دیگه هم داشته باشیم
        بخدا توریست نمیاد که خیابون ببینه یا برج ببینه این که از نظر ما ایرانیا خیابون گردی و ماشین نگاه کردن یا پاساژ گردی که الکی بگردی تو پاساژ یا رفتن تو خیابون و دیدن ساختمون بلند که مثلا وای چه ساختمون بلندیه یا چه ماشینایی رد میشن یا دور دور کردن یک سرگرمی هست که حالا به ریشش کاری نداریم که از روی نداشتن یا کمبود یا هر چیزه دیگه بوده که فرهنگ شده نمیتونیم یک خارجی رو مجبور کنیم که رو بیاره به این فرهنگ و بگه من مثلا ۸ شب به بعد چیکار کنم بگیم برو تو خیابون ماشینارو نگاه کن یا پاساژ آدمارو نگاه کن یا ساختمون مثلا ستاره رو نگاه کن…
        سعید جان این از نظر شما اغراقه ولی واقعا یک معضله
        خودتو فرض کن میری یک کشور دیگه ساعت ۸ شب میری هتل میخوابی تو اتاقت تنها؟ یا شبکه خبر میبینی؟
        فردا برو ۴ راه زند..ببین ۸ شب به بعد توریست تو خیابون میبینی؟ چرا نیستن؟
        ۲ علت داره
        یکی امنیت
        (میدونین چقدر آمار زور گیری بالاست؟)
        دومی نبود سرگرمی
        حالا نیم ساعتم بره رستوران یک شام بخوره
        این اغراق نیست چیزیه که اگه دقت کنیم میتونیم تو همین شیراز خودمون ببینیم

        عدم قبول کردیت کارت هم که گفتم
        مشکل ویزای ایران که که غوز بالا غوز..واقعا سخته گرفتنش
        میدونی چندتا آزمایش باید بدن؟ 😀
        البته اگر یک ایرانی توصیه کنه زود میدن بهش

  3. پاورقی:
    در مورد بافته فرسوده که عرض کردم منظور یک سری افرادی بود که مخل آسایش و آرامش حتی ساکنین محترم و آبرو داره چنین محله هایی هستن و در اصطلاح ارازل و اوباش نامیده میشن که متاسفانه آفتی برای شیراز هستن که از اینها گذشته ولی آموزش و پرورششش میتونه تو ی نسلای آیندشون فرهنگساری کنه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.