استاندار فارس گفت: طرحهایی که در سفر دکتر روحانی ریاست جمهوری و کاروان دولت تدبیر و امید به این استان مصوب میشود در دو سال آینده به بهره برداری خواهند رسید.
به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، دکتر سید محمد احمدی در گفتگو با شبکه خبر سیما با اشاره به اینکه شانزدهمین سفر استانی هیأت دولت به فارس در روز چهارشنبه نهم اردیبهشت ماه صورت خواهد گرفت، اظهار داشت: امیدواریم این سفر برکات زیادی برای همه استان فارس در مسیر پیشرفت به همراه داشته باشد.
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه جلسات کارشناسی متعددی با مسئولین نهاد ریاست جمهوری و مدیران دستگاههای اجرایی به منظور بررسی پروژههای مناسب برای استان برگزار شده است، افزود: مردم خاطره خوبی از سفرهای استانی دولتهای قبل ندارند زیرا بسیاری از مصوبات هرگز اجرایی نمیشد؛ اما در دولت تدبیر و امید با اختصاص بودجه مناسب، طرحهای مصوب در طول دولت یازدهم به بهره برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه نخستین برنامه سفر ریاست جمهوری به استان فارس دیدار عمومی با مردم در حرم مطهر شاهچراغ (ع) خواهد بود، ادامه داد: ریاست جمهوری همچنین دیدارهایی با ایثارگران، روحانیون، نخبگان، ادبا و هنرمندان و سرمایه گذاران ایرانی مقیم داخل و خارج از کشور خواهند داشت.
استاندار فارس با بیان اینکه این استان در زمینههای مختلف گردشگری دارای ظرفیتهای فراوانی است، اظهار داشت: در زمینه اماکن تاریخی وجود تخت جمشید و پاسارگاد نقطه قوت برجستهای برای فارس محسوب میشود؛ همچنین وجود بقاع متبرکه، تنها پیست اسکی جنوب کشور در سپیدان، توانمندیهای پزشکی که موجب جذب بیماران از کشورهای حاشیه خلیج فارس به شیراز میشود به ویژه در زمینه پیوند اعضا از ظرفیتهای مهم استان در زمینه گردشگری محسوب میشود.
دکتر احمدی توانمندیهای صنعتی فارس را بسیار برجسته ارزیابی کرد و ادامه داد: وجود معادن فراوان سنگهای تزئینی، آهن، روی و مس، ظرفیتهای بالایی برای پیشرفت استان فراهم کرده است و همچنین وجود ذخایر نفت و گاز و اولین پالایشگاه پتروشیمی خاورمیانه در فارس، زمینههای مستعدی برای توسعه استان در این حوزه را فراهم کرده است.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به اینکه ۴۲ درصد از گاز مصرفی کشور در این استان تولید میشود، گفت: هفت واحد پتروشیمی در استان فارس در حال ساخت است و اتصال این استان به خلیج فارس به زودی محقق خواهد شد.
وی با اعلام اینکه علیرغم دارا بودن پنج درصد از جمعیت، کشاورزی استان فارس ۱۰ درصد از غذای کشور را تامین میکند، افزود: این استان در بسیاری از زمینهها همچون تولید گندم، گوشت قرمز، ماکیان و شیلات، مقام اول را در سطح کشور داراست.
استاندار فارس یکی از بحرانهای مهم این استان را بیلان منفی اکثر دشتهای فارس در زمینه منابع آبی دانست و تاکید کرد: انتقال آب از خلیج فارس به منظور رفع کمبود آب در بخشهای گوناگون، یکی از درخواستهای مهم مردم این استان محسوب میشود.
دکتر احمدی همچنین گفت: راه آهن در استان فارس ناقص مانده و ارتباط ریلی با دریا از طریق بندرعباس، بوشهر و خوزستان مورد توجه مدیران استان قرار دارد.
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیام اینکه رفع بیکاری مورد اهتمام همه مدیران کشور قرار دارد، تاکید کرد: دولت اقدام به ساخت کارخانههای تولیدی نخواهد کرد اما با فراهم کردن همه زیرساختها و حمایتهای لازم، فرش قرمز را زیر پای سرمایه گذاران و صنعتگران پهن خواهیم
نماینده عالی دولت در استان گفت: هفت واحد پتروشیمی در استان فارس در حال ساخت است و اتصال این استان به خلیج فارس به زودی محقق خواهد شد.
کاش یکی به ما معنی کلمه “به زودی” را میگفت !