استاندار فارس گفت: تاکنون با ۱۴ هیئت خارجی در این زمینه به تبادل نظر پرداختهایم.
به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از فارس، سید محمد احمدی در دیدار با اعضای جامعه روحانیت اظهار داشت: به سبب پارهای مسائل، برای سرمایهگذاران این ذهنیت ایجاد شده که مسئولان و بزرگان فارس با سرمایهگذاری مخالف هستند که در همین راستا امضای این میثاقنامه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: به غیر از حمایت نماینده ولی فقیه، مدیرکل اداره اطلاعات به صراحت حمایت خود را از سرمایهگذاری پاک اعلام کرده، رئیس دادگستری و بازرس ارشد فارس نیز حمایت خود را اعلام کردند و با این اوصاف بنا داریم این میثاقنامه را به عنوان سند به سرمایهگذاران نشان دهیم که ما همه در فارس از سرمایهگذاری حمایت میکنیم.
نماینده عالی دولت در فارس ادامه داد: سعی ما این بوده که با شفافیت عمل کرده و در حد توان پاسخگو باشیم؛ هرچند مشکلات و ایرادات در جامعه وجود دارد و ما نیز مبری از نقائص نیستیم.
استاندار فارس در ادامه بیان کرد: در مورد مسئله بیکاری تنها راهکار، سرمایهگذاری است، چراکه هرجا که دولت کارخانهداری کرده، شکست خورده است.وی عنوان داشت: به میدان آوردن بخش خصوصی و استفاده از سرمایهگذاری داخلی و خارجی تنها راه ایجاد رونق اقتصادی و حل معضل بیکاری است که ما از روز نخست فعالیت خود این موضوع را دنبال کردهایم.
رایزنی با ۱۴ هیئت خارجی برای سرمایهگذاری در فارس
استاندار فارس در ادامه عنوان داشت: دیروز هیئتی از روسیه برای سرمایهگذاری در فارس حضور یافت و دو روز قبل نیز با هیئتهایی از چین، پاکستان و امارات برای همین مسائل وارد رایزنی شدیم که در مجموع تاکنون با ۱۴ هیئت خارجی در این زمینه به تبادل نظر پرداختهایم.
وی ادامه داد: امروز همچنین برای متروی شیراز عازم امارات هستیم و بنا داریم برای احداث ادامه مترو با سرمایهگذاران ایرانی ساکن امارات قراردادهایی منعقد کنیم.احمدی در ادامه عنوان کرد: در شیراز البته حرکتهای ضد سرمایهگذاری به دلایلی نامعلوم وجود دارد و حتی در تجمعات علیه فعالیتهای دولت شبنامه و اعلامیه پخش میشود.
مخالفخوانان اگر در زمان کریمخان بودند مانع احداث بازار وکیل میشدند
نماینده عالی دولت در فارس افزود: برخی بیان میکنند که سرمایهگذاریهای دستگاه اجرایی فارس «فسادآور» است و ما به آنان پاسخ دادیم اگر شما در زمان کریمخان بودید، مانع آن میشدید که بازار وکیل ساخته شود.
وی تصریح کرد: با این افکار نمیتوان استان را اداره کرد که ما باید در مورد امنیت، اشتغال، آسیبهای اجتماعی و صدها مورد دیگر پاسخگو باشیم.مدیر ارشد اجرایی فارس اضافه کرد: گزارشهایی به دست ما میرسد و ما را مبهوت میکند کهگاه جنایتهایی برای ۵۰ هزار تومان پول انجام میشود و اینها مواردی است که ما وظیفه داریم رفع کنیم.
استاندار فارس متذکر شد: دستگاه اجرایی باید امکانات کار و اشتغال و سرمایهگذاری و زیربناهای لازم را برای مردم فراهم کند.وی بیان کرد: شیراز و استان فارس جاذبه سرمایهگذاری بالایی دارد و همه میدانیم که یکی از صنعتهای زودبازده و کمهزینه گردشگری است.احمدی سپس گفت: ورود هر توریست پنج شغل ایجاد میکند و در حال حاضر ما به شدت کمبود هتل داریم؛ به گونهای که تا اسفندماه تمام هتلهای ما پر شده است.
وی با اشاره به اقدامات دستگاه اجرایی فارس در راستای رونق تولید و اشتغال، اضافه کرد: احداث چندین کارخانه بزرگ را در شیراز پیگیری کردهایم و شهر سلامت که تنها یک تابلو بود به وسعت یک هزار هکتار وارد فاز عملیاتی شده است.احمدی ادامه داد: به دنبال ایجاد منطقه آزاد در شیراز هستیم که به نوعی در تکمیل منطقه ویژه اقتصادی موجود و برای جذب سرمایهگذاران خارجی است.
وی همچنین عنوان کرد: شهرک صنعتی اختصاصی در لپویی برای بیرون بردن کارخانه ریشمک احداث میشود و کارخانه جدید داروسازی با فناوری نوین در منطقه ویژه اقتصادی در حال احداث است.استاندار فارس با بیان اینکه در جاهای مختلف استان اقدامات مختلف برای جذب سرمایهگذاری انجام شده، عنوان داشت: پالایشگاه ۲۰ هزار بشکهای نفت در شهرستان مهر به نام پالایشگاه پارسیان با ۲۰۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی کلنگزنی شده است.
وی افزود: در مورد پتروشیمیها که بر روی زمین مانده بود جلسهای با حضور وزیر نفت و مجمع نمایندگان فارس برگزار و مقرر شد پنج پتروشیمی در شرق فارس و دو تا در کازرون و ممسنی فعال شود که عملیات اجرایی آن آغاز شده است.به گفته این مسئول، کارخانه فولاد نی ریز و سه یا چهار کارخانه سیمان که غیر فعال شده بود دوباره کار خود را پی گرفته است.بیرون بردن کارخانه سیمان پارس و انتقال به خرامه دیگر موردی بود که احمدی به آن اشاره و خاطر نشان کرد: اینها مواردی از اقداماتی است که دولت با وجود کمبود اعتبار انجام داده است.
ایشان در ادامه بیان کرد: سه سد بزرگ با اعتبارات بسیار بالا توسط قرارگاه خاتمالأنبیاء در حال انجام است، بیان کرد: شیراز مشکل آب داشت و با احداث ۱۸ حلقه از ایجاد بحران آب مانند سایر کلان شهرها ممانعت شد.احمدی متذکر شد: خط دوم آبرسانی شیراز از سد درودزن با اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومان در حال احداث است.
وی اضافه کرد: آزادراه شیراز اصفهان به یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با چاپ و انتشار اوراق قرضه، پنج پیمانکار زیر نظر قرارگاه خاتمالاوصیاء برای پیشبرد عملیات اجرایی آن فعال شده که پس از احداث ۱۴۰ کیلومتر مسیر شیراز به اصفهان را نزدیک میکند.
«نظرات، فقط به صورت نوشتار پارسی و مرتبط با موضوع منتشر میشوند»
«با ورود به این لینک، وارد قسمت بحث آزاد شوید»
لذت بردم به این میگن مسئول دلسوز
درود بر استاندار
چند روز پیش رفته بودیم سمت درودزن رودخانه کاملا خشک شده بود و میگفتن سد هم اب کمی داره پس از کجا قراره اب شیراز رو تامین بکنه این سد وقتی رودخانه هم خشک شده اگر میتونید مطلبی درباره سد درودزن بزارید تا بیشتر اشنا بشیم
دوست عزیز شما پایین دست سد رفته بودین یا بالادستش؟؟؟؟
فکر می کنم که پایین سد رفته بودین که به دلیل بسته بودنش در تابستان آبی در کر جاری نیست!!!! اگه قبل از سد رفتین و آب نداشته که من واقعا تعجب میکنم چون اولین باره که میشنوم رود کر که پرآب ترین رود فارس هست خشک شده باشه!!!! هرچند قبل از سد درودزن سد ملاصدرا بر روی همین کر ساخته شده و وظیفه تنظیم آب ورودی به درودزن رو بر عهده داره!!!
چند تا نکته هم در مورد درودزن و کر و تامین آب شیراز:
۱- احیانا اگه الان هم آبی وارد درودزن نمیشه دلیل بر مشکل آبی نیست!!!!بیشتر سد ها در تابستان تا نیمه خالی میشن اما در پاییز و زمستان با چند سیلاب و بارش خوب دوباره پر میشن!!!!
۲- در برنامه بلند مدت شهر شیراز قراره بر روی رودخانه بشار یاسوج که یکی از پر آب ترین رودهای ایران هست و از سرچشمه های کارون هست سدی ساخته بشه که ۶۵ درصد آب پشت سد با ایجاد یه تونل انحرافی به سمت کر و سد درودزن منتقل بشه (دلیلش اینه که بیشتر سرچشمه های بشار در سپیدان و اقلید فارس هست)
۳- توجه کنین که بیش از ۹۰ درصد آب درودزن صرف کشاورزی و پتروشیمی شیراز میشه و احیانا در صورت کمبود آب اگه به فرض به بخش کشاورزی و صنعت آبی ندن و یک قطره هم بارون نیاد میشه بیش از ۶ سال شیراز و مرودشت رو آب داد!!!!
اقا رضا مرسی از جوابت درسته من قسمت پایین سد رفتیم که کاملا خشک شده بود میگفتن وضع کشاورزی هم بد هست خیلی نتونستن امسال بدلیل نبود اب کشت کنن
آب سد رو که حسابی دارن مصرف میکنن و چیزی که من دیروز دیدم آب زیادی نموده بود پشت سد و بعید میدونم تا اواخر آذر که معمولا اولین بارون منطقه مرکزی فارس اون موقع میباره آبی باقی بمونه توش
از خود سد تا مرودشت همه زمینها برنجکاری شده در صورتی که با این کم آبی و بحران آب نباید اجازه برنجکاری داده بشه و نهایتا باید بهشون دستور داده بشه که گندم یا ذرت کشت کنن اینطوری آب بیشتری ذخیره میشه و از طرفی روستاهایی که از مرودشت تا بختگان هستن می تونن از این اضافی آب استفاده کنند که از شدت بیکاری و فقر مجبور نشن به شیراز مهاجرت کنن
خیلی ظلم میشه به مردم اون منطقه و مرودشت فقط بفکر روستاهای خودشه و نمیذاره و نمیخواد آب پایین تر بره
دود بر انساتهای دلسوز این دیار . ایجاد این میثاق نامه به نشان دادن مردم دلسوز و کسانی که سعی در عقب ماندگی این استان و شهر دارند بسیار کمک میکند . امیدوارم استاندار در این کار موفق و پیروز باشند .
پر از وعده بود. ببینیم چقدرش عملی و به ثمر میرسه !
به امید موفقیت
درود بر همه دوستان.
استاندار عزیز فارس بدرستی اشاره نمودند.
چندی پیش استاندار محترم در مسجد الرسول شیراز در حال سخنرانی در مبحث لزوم سرمایه گذاری در شیراز بوده که یکی از روحانیون به اصطلاح روشن فکر و فهمیده و دلسوز من و شما، گفته که سرمایه گذاری (فساد آور) است.
{ فساد آور}!!!!!!
الحمدلله افراد مانند این دلسوز وطن و روشنفکر، در شهر کم نیستند.
کِرم از خود درخت است.
به این یه قسمت از صحبت های استاندار دلسوز دقت کنید
“به غیر از حمایت نماینده ولی فقیه، مدیرکل اداره اطلاعات به صراحت حمایت خود را از سرمایهگذاری پاک اعلام کرده، رئیس دادگستری و بازرس ارشد فارس نیز حمایت خود را اعلام کردند”
حالا فهمیدین کی مخالفه ؟
درود بر شرفت آقای دکتر احمدی